aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ITAQ... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Komunikacija ta teden pa res izredno počasi dela. Ali pa sem jaz navajen na hitrejše. Namreč iz treh strani čakam komunikacijski signal, ampak nič ni od tega. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja Andres, saj ni prvi mrk, ki smo ga doziveli 'skupaj', saj se spomnis, da je praviloma tako? In vse privre, tako so tudi virusi pricakovani, veliko zivali bo 'potegnilo' na plano, se bodo izgubile, jih bomo videli povozene, ranjene, zbegane, ... Pa ena taka vznemirjenost... kot vedno, zdaj bo pravzaprav malo blazje, ker so sonce, merkur in mars, pa tudi jupiter v tehtnici... po drugi strani pa sta tako se mars in jupiter v ohlapni konjunkciji (ki pa se pac siri iz tega orbisa, ki ga se jemljemo za obravnavo konjunkcije), pa bo nekaj dodatne nervoze in trenja prinesel udi ta aspekt, a kljub temu je nekaj dobrih aspektov, ki 'resujejo' situacijo. ... Ihhh, saj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Uff.. kaksna noc... nekaj izvedela pred spanjem, ful napihnila v sebi zadevo in pol razmisljala in se sekirala in grizla in... :o|o: do treh gledala na uro.. ravno uspela zaspat, ko me zbudi moj dragi.. v spanju govoril.. je zgledalo, da so ful grozne sanje.. sem ga objela in poskusala zbudit, mi je uspelo, ampak sem se pol spet dve uri poskusala uspavat... se spomnila na tole napoved pa na soncni mrk.. me je mal potolazilo.. in itak, danes zjutraj una stvar sploh ne zgleda vec tko tragicna :o|o: se sanjat nisem imela casa danes sem pa vceraj tolk vec, kar ni moja navada, da bi imela filing, da sem celo noc sanjala.. no, so bile vsaj prijetne.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Oh, Aliana, me nic ne cudi, uboga ti, kaj si vse v zadnjem obdobju skoz dajala - mrki pa tudi pucajo in zdaj pucas reva na vseh nivojih, saj si se nisi niti oddahnila od dogodkov... Najprej tvoje vijevaje, pa fax, pa domace zadeve, pa zdaj tole spet..... Ni cudno, da te more tlacijo in taksno... Saj bo, ti si hkrati mocna in lahkotna in to te vedno resuje. Jooj, jaz sem pa danes tolk nekaj lepega sanjala, zelo pomembnega, pa sem prav sproti opazovala, ko se mi umikajo sanje, ko sem se prebujala... Bolj sem hotela izostrit, si malo zapomnit, predno se cisto prebudim [pa se sploh ne spomnim nicesar, morda pa je bil kot kaksen zelo lepo urejen vrt, skratka nekaj blazno lepega], bolj so se mi podobe odmikale. Skoda ker se ne spomnim.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ma ja, saj ce tko pomislim, iz tega stalisca, kaj se mi je res vse dogajalo v zadnjem casu.. saj kar v redu stvari skoz dajem.... fitnes.... thanx, Marsa.. mi znas se eno drugo perspektivo pokazat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 ... seveda, ti si 'notri'.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pri meni vse to nekako mineva, ali vsaj je včeraj zvečer. Vendar čutim, da je trenutno to slabo, ker dolgoročni plani so bili izdelani in so se preko noči izničili. Tudi jaz spim slabo, predvčerajšnjim sem se celo ob štirih zbudil in potem nisem zaspal do pol šestih. Še ko sem se ločil mi ni bilo tako kot sedaj. No, takrat sem bil pravzaprav tudi vesel, da sem se ločil, ampak otrok ni bilo več ob meni. Skratka, bom videl kaj mi prinaša ta trenutni mrk. Kljub nekomunikaciji sem danes za en posel za turizem klical in smo se lepo zmenili, tako da ni izključeno da startamo že s silvestrovanjem v Reykjaviku. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 tud jaz spis slabo, se že nekaj noči malo pred tretjo zbujam, potem pa samo čakam, da je 5, pa pol šestih, šest, da se grem jutranje razvajanje... men se zdi, da bo meni tale sončni mrk, tud spremembe prinesel, kakšne... bog ve... Andreas in Aliana, tud nas še čaka smeh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 [quote name='Selene' date='13. Oct 2004 ob 13:16']tud jaz spis slabo, se že nekaj noči malo pred tretjo zbujam, potem pa samo čakam, da je 5, pa pol šestih, šest, da se grem jutranje razvajanje... men se zdi, da bo meni tale sončni mrk, tud spremembe prinesel, kakšne... bog ve... Andreas in Aliana, tud nas še čaka smeh [/quote] Seveda nas čaka smeh, vendar ko se ti podirajo življenjsko pomembne stvari potem gledaš tudi za nazaj, koliko dela, naporov, prizadevanj, ljubezni etc si vložil, potem pa iz tega ni nič. Vendar sem po drugi strani že dobil namig zakaj je tako moralo biti in če je morebiti je še bolje, da je tako kot se je zgodilo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 razumem, kaj misliš, mogoče celo zelo razumem... želela sem dati samo malce vzpodbude za nas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 [color="darkblue"]Hm, jaz sem imela pa tako ubitečno nedeljo, sem si šla na živce, zdaj se pa zadeve normalizirajo... Spet našla vse svoje atribute[/color] . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 uf danes pa kr moji možgančki neki hočjo bit pesimistični...pa jim kr ne pustm...me skoz skbi za mojga partnerja....ker mi je danes povedal da je skoz slabe volje (kar sem tudi sama opazila) in da ne ve kaj naj naredi...te stvari sva se že velikokrat pogovarjala...in tudi sklenila da bo se potrudil da bo drugače...pa očitno mu ne gre...uf kaj bi dala da bi se tole razrešilo in da bi našel pot kako rešiti tole njegovo slabo voljo, ki je povezana z mamo...in otroštvom seveda...Mama zelo trmasta...hoče da je vse po njeno...spravila se je na najin odnos...vedno išče slabe stvari v meni...češ da sem taka in drugačna...ne pospravljam stanovanja (njenega), ko pridem tja čez vikend ipd.. Saj brez veze...jaz vem da je ljubosumna name, tako da tudi če jaz zdrgnem vsak viken celotno stanovanje bo našla nekaj kar ji ne bo všeč...tako je...ampak moj partner pa je navezan nanjo...seveda saj je mama...ampak je navezan v tem smislu, če se nimamo vsi radi...potem je on žalosten...razpet med mamo in mano...kaj je prav narediti...ne vem...še sama ne...samo rada bi samo mir in da bi moj partner postal bolj odločen kaj želi v življenju...vem da ni imel briljantega otroštva...samo saj je treba bit močen in odločen ko si enkrat star 27 let... Lp, sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 [color="darkblue"]Sončk, žal ne moreš nič namest njega . Se bo moral sam odločiti in izbrati, kakšne volje bo in zakaj [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tole s slabo komunikacijo mi vedno znova v glavo udari. Jaz sicer se trudim biti komunikativen kot prej, vendar do mene ona komunikativna ni, čeravno drugače pove po telefonu. Počakajmo torej na srečnejše čase. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 vem...saj zato pa mi je težko...ko bi vsaj jaz lahko naredila...pa vem da nič ne morem Vsak ima določene strahove v sebi...samo jih je treba rešit...on pa želi omaro zapreti (stvari nekam potlačiti in ne mislit na to več) in upati da se omara ne bo več odprla...meni je logično da se bo odprla dokler je ne bo lepo vsako stvar posebaj pregledal in pospravil...to se vleče že iz otroštva...je težko...samo enkrat je treba začet...vem pa da če bo še tako naprej najin odnos ne bo mogel obstati in ne vem kako naj mu to še povem...včasih razmišljam da bi postavila ultimat...v smislu da bi se odločil in resno začel delati na sebi...jaz mu bom vedno stala ob strani...samo veliko oz. največ bo moral sam narediti... Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 [color="darkblue"]Sončk, čudeži se dogajajo, evo iz prve roke . Samo žal niti z ultimati, niti s pogovori ne moreš vplivati na to. Vsak ima svoj, med drugim tudi čustveni razvoj in dokler ni pripravljen sam na kakšno stopničko naprej, ne pomagajo niti oceani ljubezni.[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 pa tolk sm si želela da bi se skupaj razvijala...saj ni vse izgubljeno...samo tako stanje me kar muči...kaj narediti...prekiniti vezo...ali pa živeti s tem...kaj narediti :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 [quote name='Selene' date='13. Oct 2004 ob 14:16']tud jaz spis slabo, se že nekaj noči malo pred tretjo zbujam, potem pa samo čakam, da je 5, pa pol šestih[/quote] ...jaz se pa ne morem naspat ... stoje bi dremala. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz tud cist sesuta... Vceraj sla spat ob 23h al kdaj, vse mishice bolele, sem mislila, da bom kaksno gripo dobila... Danes sem bolje, sem se pa po mojem zbudila tocno na mrk ali malo prej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Danes mora vse po planu! Vožnja v Kočevje in nazaj, revija, upam, da bo vse v redu! Kaj govorim-vse bo v redu! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Seveda Contesa, vse bo ok. jaz tut nisem in nisem mogla iz postelje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Contesa, ne skrbi, sam na cesti pazite pa tko, drugace pa je precej kar kul aspektov, ki lohk prevagajo, ce se tako odlocis. Po eni strani boljse - ce imas kaj konkretnega za pocet - nimas casa bluzit v filmih kaksnih custvenih pa tko. Ce se bo kdo hotel kaj kregat, tezit, obracajte na hec, pa bo, pa sklepam, da boste tudi nekaj casha dobili - za cash se takoj, cimprej zmenite. Srecno pa dobro opravi(te)! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='14. Oct 2004 ob 07:54']Danes sem bolje, sem se pa po mojem zbudila tocno na mrk ali malo prej...[/quote] Tudi jaz sem se zbudila takrat. Ce sem ze bolje, se ne znam povedat. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 [quote name='oona' date='14. Oct 2004 ob 09:43'][quote name='Marsa' date='14. Oct 2004 ob 07:54'] Danes sem bolje, sem se pa po mojem zbudila tocno na mrk ali malo prej...[/quote] Tudi jaz sem se zbudila takrat. Ce sem ze bolje, se ne znam povedat. [/quote] Poznam ta obcutek, kot ko te kdo vprasa - 'kako si?' - jaz vcasih dejansko recem, ne vem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.