Skoči na vsebino

Napoved za 42. teden

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:o)x x:Dx

[color="darkblue"]Jaz sem pa kar fajn, dosti bolje kot prejšnji teden, čeprav se tudi jaz kake dodatne urice spanja ne bi branila [/color] x:Ix x:o)x x:Ix
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
x:Xx

ojla, mene pa malo grlo boli, pa zaspana sem...pa malo me hoče glava bolet...tako če se me vpraša...bi šla domov in se zavila v kovtr...in spala kt dojenček x:Xx

lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote]Naše počutje bo nenehno nihalo, iz stanja popolne apatičnosti v evforijo, na vse dogajanje se bomo zelo močno odzivali.[/quote]

Tole pa ful drži zame te dni... razpoloženje kot jojo... dol, gor, pa spet dol... in tako v nedogled, večkrat na dan.
Spim še kar, ampak precej sanjam... vendar si ne uspem zapomniti sanj.

Tudi 'moj' je nekaj razdražljiv... sva se v teh dneh že parkrat spičila, a hitro nazaj pobotala... kar tudi ni čisto običajno... navadno se kar namuli, če mu kaj ni prav (na srečo bolj poredko x:o)x )

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

A ne, hecno kako na ljudi deluje, spremljas vedno tudi v okolju tole.... Tudi se na najbolj zemeljske, trdne in vse... ful mocno deluje.
No jasno ce je pa mrk, to je pac trenje...
Midva sva nekam sumljivo prijatla... :D

Na konjun. Plutona imava obvezno kaj, recimo gre ze mimo, o, kul, po tem ko 1 teden pamet solim frendom, da je to pluton recimo, ck, pa pol jaz na njegovo (pl.) finto padem... se skregava, dozivotno, x:Dx x:o)x :xx!: xcivx ... pa tak - za kaksen dan... ali manj... x:)x :vio: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul, Andres, me veseli. jaz tudi upam, najbrz ze bo tako, saj ne more biti konstantno, karkoli ze pac... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Komunikacija pri meni je stekla.
Včeraj popoldan in danes dopoldan sem naredil veliko v zvezi s turizmom. Lahko rečem, da več kot prej v daljšem času. Me veseli, da se planeti uravnovešajo. xDDx

Andres

[quote name='Marsa' date='14. Oct 2004 ob 15:49']Kul, Andres, me veseli. jaz tudi upam, najbrz ze bo tako, saj ne more biti konstantno, karkoli ze pac...  x;)x  :palec:[/quote]
Hvala za bodrilo Marsa.

Andres

Andres, malenkost, :palec:
Sam pismu, si ze dolgo tu, torej se ze kar dolgo 'poznava', pa se ne spomnim, da bi te ze videla takega... xscratchx ...

Kje pa je zdaj tvoj lev, zakaj si samo devico in kozoroga zdaj zaktiviral? xnckrivx

Ne mrzlicno razmisljat samo o tezavah in samo o poslu in samo o odnosih... sprosti se malo... pejt kaj pocet, kaj urejat, pejt pospravit podstresje, klet, kaj jaz vem....
odpni za nazaj, pa naj te ne bo strah prihodnosti - saj si ze vse, madonca saj si v reykyaviku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x!x x^x
A je to lohk vsak?
Imas vizije, dost energije, casa se - za uresnicitev...
Pac, pavzo izkoristis za obnavljanje, za pocitek, lizanje ran med dvema borbama, ne objokovanja poraza po zgolj eni ali dveh bojih. :palec: :palec: :palec:

Picasso

Še enkrat hvala za lepe besede Marsa.

Lev je še vedno v meni, toda to kar se je zgodilo je isto kot če bi kupil vozovnico za na Luno, potem pa bi zamudil raketo.

Sem si pa dobro zapomnil tvojega tedenskega horoskopa ko si navedla hobije in vse to. HMm V nedeljo sem rekel, moram dokončati še nekaj v zvezi s tistimi članki o prostozidarjih na nenavadno.com. To bi bilo cool, ampak mi gre čas v nič. Vse ponucam drugje kot za podobne hobije.
Ampak kot rečeno je že veliko bolje, čeprav se še vedno počutim kot poraženec. Ob premisleku sem v bistvu zmagovalec, ker pač naredil sem veliko stvari. Sam brez podpore drugih. Delam velike projekte. Sam s svojim znanjem in mednarodno pomočjo.
Kaj čem boljšega? Naj se zdelam al kaj, kot kaka baba?
No way. Grem naprej moj way in vem, da sem zmožen še več, zato kdor je to opazil bo moj prijatelj in me ne bo ignoriral, kar se je dogajalo v zadnjih dneh.
Valjda nisem za brez veze rojen 8.8.65. Valjda ne živim brez veze v Slo na št 8, v Reykjaviku na št 8, otroka sta oba na števliko 8, tudi mama in sestra. Pogosto potujem na št. 8. Celo za vikend v Sloveniji sem bil do pred tednom prepričan, da ga bom kupil. Na številki 8 seveda. In osmice se tako nadaljujejo, nikoli pa ni konca, ker vedno znova se mi pojavijo nekakšni uspehi.
O porazih pa itak ne molčim. :) Ker tudi izgubil sem že. V čustvih, v poslovnosti, v financah, na delovnem mestu. Ampak jebi ga. 8.8.65 ;)

Andres

[quote]odpni za nazaj, pa naj te ne bo strah prihodnosti - saj si ze vse, madonca saj si v reykyaviku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
A je to lohk vsak?[/quote]

To ni nek velik privilegij, da sem v Reykjaviku. Ampak je nekaj res. Iz te države se da vse. Vse. Popolnoma vse. Ne vem zakaj, toda iste stvari se iz Slovenije ne da delati. Odgovor je verjetno v odprtosti okolja, določenih oseb, kar ne velja za Slovenijo.

Lahko pa dela vsak stvari kot jaz. Mnogi uspešneje.

Andres

Ma ne, sem vedla, da bos tko postekal! xrolleyesx
... ko sem ponovno prebrala, ma ni to...
Ne v rejkjaviku kao privilegij, pac pa - haloooo????? :eek:
Kje pa sploh si v lajfu? kar nekje, gres, picis, a stekas??? :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Odpni ti pravim...
Pravis, ja saj in to, sam... xrolleyesx
Kaj sam? :o|o:
sploh ne stekas, da imam jaz prav... x:o)x x:Dx x:px :vragec: x:Xx

... da je vse tocno tko kot mora bit... NE OBUPUJ!!!! Tik za najgroznejsimi urami je soncni vzhod, ti si rojen glih vmes nekje... ni cudno, da te privlacijo islandije in podobno... xDDx

... glej to: silis recimo v posel - tisocletja!!!, o shit, vse ti je propadlo...
Bi se pa oddaljil, videl - in si rekel, yes, se dobro da nisem dobil tega posla...

Stekas kaj mislim?
V pravi perspektivi je vse prav - sam ti je nimas se, najdi tocko, kjer bodo stvari iz prave perspektive - da pa se ne bos matral, ti povem kje je - zdaj in tu. xcivx x:)x x:Xx x8Dx :palec:

Picasso

[quote name='Andres08' date='14. Oct 2004 ob 17:50']Ob premisleku sem v bistvu zmagovalec, ker pač naredil sem veliko stvari. Sam brez podpore drugih. Delam velike projekte.  Sam s svojim znanjem in mednarodno pomočjo.[/quote]
:palec: tole si preberi še enkrat
in nekje sem prebrala TUDI TO BO MINILO, in tudi tvoji slabi filingi bojo, verjemi

Fak, ne, to spada k mrkom, pa recimo da lahko mal pripisujemo tudi marsu in jupitru zraven, no tole predvsem marsu, sicer urez, to bi bil kaksen saturn, pluton, tudi merkur (kaksen tvoj stos, tranzit), ampak saj - a nisi rak, ni kaksen saturn to, pa se v kvadratu je pac to... mogoce... tudi ce pa ni, je pa 'v energijah'...

Ali je hudo? :sori:
Imas na broju domace zadeve za zdravljenje?

Picasso

Nobenih slabih aspektov trenutno. Pluton kvadrat Mars itak deluje ze celo leto, edino ce bi imel povezavo progresirani Mars, ki je v Tehtnici.

Saturn v energijah ...je sel v glavnem ze cez vse kriticne tocke; drugac pa deluje, ja, s polno paro me dribla ze leto in pol. :o|o:
Dum spiro, spero.

xcrossfingx...
... med pomaga... :palec: x8Dx

... ja, meni tudi mars, pluton kvadrat oz. tranzitno/natalno t-kvadrat... pa imam tud jaz precej poskodb, ocitno je potem tudi pri meni 'samo to'...

Picasso

Ja. Slisi se odstek, je pa dbest, ce je kaj svinjarije in gnoja ali cesarkoli odvecnega, motecega, izsrka in zdravi od znotraj celice. x8Dx :palec:
Ne se ustrasit, med ni cukr... :D :P - ceprav je sladek, probaj bos vidla, ce bo pa cist halo, pa pac speri dol, saj ne more bit skode, ves kok ima to ucinkovin!!! :eek:
Saj bi bil dbest propolis, sam ni kul s kaksnim agresivnim alkotom zdaj... ce bi imela oljnega, recimo... ali pa vsaj Danilovega...
Tko pa kar - med, ja... :palec:

Picasso

saj res! x8Dx takoj ko sem videla tvoj komentar, astra, sem se spomnila na zulj in vedela, da si ziher napisala prav to! :palec: :palec: x^x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...