Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='14. Oct 2004 ob 17:00']Ma ne, sem vedla, da bos tko postekal! ... ko sem ponovno prebrala, ma ni to... Ne v rejkjaviku kao privilegij, pac pa - haloooo????? Kje pa sploh si v lajfu? kar nekje, gres, picis, a stekas??? [/quote] Kot vidim te res nisem razumel v celoti Marsa. Ok ni problema. Sedaj te razumem bolje, pač grem naprej, my way, ter tako iz bodočega v bodoče. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Skratka, Andres, imas cilje, ki jih tudi uresnicis. Oona - kako je tvoja ureznina? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='14. Oct 2004 ob 17:00']...V pravi perspektivi je vse prav...[/quote] [color="blue"]To si res dobro rekla! Zdaj sem šele šla prebrat napoved, po eni strani zato, ker sem imela ful dela in en čas tudi brez neta, po drugi zato, ker sem vedela, da ob mrku gotovo miriš in opozarjaš... V torek je bil skupinski samomor na Japonskem, sedem ljudi skupaj in nesreč je bilo več, opažam tudi en splošen pesimizem v odnosih in tudi, da so rinili začenjat (ali končevati) zadeve ravno ta teden ob mrku.[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 [quote name='stankaa' date='15. Oct 2004 ob 13:47'][color="blue"]... da so rinili začenjat (ali končevati) zadeve ravno ta teden ob mrku.[/color][/quote] :o|o: res, kolk enih odlocitev pomembnih se ravno zdaj sprejema... in to ne takih, ki bi bile potrebne (spremembe pri sebi na temo odnosi), pac pa ravno obratno - ta moment razciscevat - pri drugih... - oz. v zvezi z drugimi... Sem se nekako zdistancirala, nic poslusala porocil, malo spremljala skratka, tako da thanx, da si prisla napisat, no saj itak je pricakovano, jasno, kot si rekla, pac ce je mrk... a jasno se kar vselej zal potrdi.... Opazam pa, da so ljudje bolj kto nekako pesimisticni (prav zares) nekako zblojeni, odstekani, tezko se izrazajo... ipak tudi na merkur deluje, vse je nekam zbrkano.. a ni, no? te ni bilo, a ne, Stanka, sem opazila, sem mislila, da imas ti tudi kaksne tezave z zvezami, sam sem videla, si ze parkrat malo priletela v teme (leteca ribica pa to ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='15. Oct 2004 ob 12:54'] [/QUOTE] leteca ribica pa to [/quote] [color="blue"]bolj kot leteča je bilo proti koncu tedna: skok noter in skok dol prejšnji teden pa itaq Triglav dela... mislim, da me skoro nič ni blo sicer pa tud tiste leteče ribice v morju samo silijo proti Soncu in malo zadrsajo po gladini, nato pa spet v svoj vodni svet nazaj dol Tisto o zblojenosti ti dam dokaj prav, ampak sama sem predvsem bila ob ljudeh, ki preprosto ne verjamejo več v ljubezen in partnersko vezo, kar odrezat, se jezit in trpet in take, no... jaz bi pa tak rada hvalila,... [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Aja, saj res, pa si res nekaj odpirala tam, da sem se ze ustrasila, da imas ti kaj takega, kot je bilo ze zalostno postavljeno v naslovu, a sem se prepricala, da s [i]tabo[/i] je vse OK, za tolk drugih pa s takimi zadevami pa nisem imela glih tolk smisla zdaj v tem cajtu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kaj vse ste sem not komentirali??? Ful me je dajalo pred mrkovo obdobje - logično pa še PMS in take reči..sem dobila nov vzdevek na ta račun -ČRNI VRAG. Moram rečt, da mi kar dopade. Sicer pa res - Slovenija lepo gladko zgubila proto Norveški, meni pa danes še malo luna po moji veneri straši. To bo veselo To bi v bistvu bili naj moji tedni. Tehtnica, pa devica, pa sco in strelec...Ampak ta nekak ni po mojem okusu. Bo treba okus spremenit. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Danes verjetno se ni ravno najboljsi dan za resevat kake custvene, relationship probleme a ne... s komerkoli... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='15. Oct 2004 ob 12:54'] :o|o: res, kolk enih odlocitev pomembnih se ravno zdaj sprejema... in to ne takih, ki bi bile potrebne (spremembe pri sebi na temo odnosi), pac pa ravno obratno - ta moment razciscevat - pri drugih... - oz. v zvezi z drugimi...[/quote] Evo mene nazaj v ta topic. Sem vam že pojamral v zadnjih dveh tednih, da gre pri meni vse na dol. Ok, se zgodi. Tako sem včeraj vzel telefonski imenik, sem preklical nekaj številk, nakar nisem našel nič pametnega. (Govorim v zvezi s turizmom med besedami) No potem sem slučajno srečal eno žensko, meni neznanko, in je rekla da dela v hotelu. Beseda je dala besedo in hitro sem dobil najboljšo ponudbo v Reykjaviku. Ceneje je le še youth houstle. To je bilo predvčerajšnjim. Včeraj vzamem telefonski imenik in gledam notri za izlete za turiste. Ah, sama jeba, sem rekel, vsi nekaj ponujajo. Naletel sem tako z očmi na enega izven Reykjavika, ga pokličem in takoj že včeraj so me povabili v njihovo firmo 50 km iz Reykjavika. Nisem mogel včeraj, oziroma ni se mi dalo, tako da sem šel s sinom danes. Super stvar. Dali so mi najboljšo ponudbo obenem pa so rekli da lahko iščem tudi drugje a ceneje ne bom dobil. Evo ga. Sedaj me čaka še letalski prevoz za organizirati, prostor za silvestrovanje sem pa tudi včeraj zvečer zrihtal. Koliko vas pride na silvestrovanje?????????? In mimogrede. Danes sem vzel s seboj sina. Sestanek je stekel lepo, bolje kot dostikrat prej s kom drugim, nakar sem se spomnil, da še prej, ko sem ga včasih s seboj jemal, ko sem sladkarije prodajal trgovinam in pa obutev, so mi vedno kupili, ko je bil moj Mihael zraven. Skratka nekaj ima v sebi in dovolj je, da je prisoten pri meni. Sedaj sem resno začel misliti, če me je pri tem delu do sedaj ovirala bivša partnerka, ki me je sicer zelo bodrila za to. Mogoče pa je bila ovira podzavestna, ker ona je bolj neučakana, jaz pa izredno potrpežlji. Hvala za vaša bodrila in podpore. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 In še ena novica dneva, ki je zame na pol uspešna. Spet moram biti intimen, ker gre za en projekt, ki ga bom izpeljal na drugi celini, medtem, ko sem Sloveniji ponudil to nekako tako na štiri oči. Skratka, poklical sem županjo Ljubljane in se je oglasila tajnica. Potem sem ji povedal zakaj gre in me je vezala na en oddelek, ki se pravzaprav s temi stvarmi ukvarjajo. Ponavadi že po minuti, ko z nekom govorim, čutim kakšen bo razplet. Tako je bilo sedaj in ženska mi je nekaj tam govorila kako gre to zakonsko in nekaj vsega živega nametala, skratka živ birokrat. Potem sem ji rekel, da mene sploh ne briga kaj ima ona s paragrafi in to, naj me rajši posluša. Dobil sem klofuto, da naj napišem vlogo. Hahahaha. Dejte no sem rem rekel, nikoli še nisem pisal vloge, ker vi ste od mene odvisni ne pa jaz od vas. Pridem povem se zmenimo ali ne in grem. Še avionsko karto in hotel ter banketno dvorano bi mi plačali,če bi vam bilo jasno zakaj gre. Vam pa jasno noče biti. Ženska mi je še kar naprej z vlogo težila in sem rekel, da je brez veze, da se z njo sploh pogovarjam, ker je birokat zatežen in brez nekega lojalnega razuma. Tako sva končala. Potem sem poklical nazaj v pisarno od županje in spet se je oglasila tajnica. No, ona je očitno bolj podkovana in je z njo neprimerno lepšeje govoriti. Tudi je omenila vlogo in sem ji povedal isto, da pač vlog ne pišem. Se bomo zmenili, če se bomo brez vloge. To sicer štejem kot uspeh, žal pa mi je ker ne morem biti bolj specifičen za kaj gre. Skratka, čakam na razplet, oziroma kakšna bo naslednja poteza županje mesta Ljubljana. Nekako vesel dan za mene se mi zdi. In tako je prav, ker čez nekaj ur grem v life. Priznam. Od žalosti v pretklem času že 14 dni nisem ven dobil. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='15. Oct 2004 ob 09:00']Oona - kako je tvoja ureznina? [/quote] Ureznina namazana z medom je cool...sem danes moji zdravnici razlozila, kako se to dela ...je bila tud ona zadovoljna. Sicer pa : mlaj deluje name zapoznelo. Celo noc nisem nic spala, zeblo me je kot cucka, pa sem celo noc kurila in se na koncu cist prepotila... ostalo pa...takoj danes nova ponudba za stanovanje...zal preveliko. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 O, fino, Oona, in tudi k dr. si ze sla, pametno... ja, med, kul, ne? Pa hvala, ker si 'javila'. Jaz sem pa danes spala kot ubita, kake 9 ur ( ), sem pa vceraj bila taksna; skoz se pokrivala, ker nisem imela zraka in sem odpirala okno, pa me je zeblo, pa sem ga zaprla, potem sem se pa cist prepotila... :o|o: In pol sem imela ves dan tak rozicek (en lasni koder, ki se ga ni dalo ne z vodo ne z nicemer spedenati, kot rog je ven strlel pravokotno ). Preveliko? Ah, saj bo... glavno je, da pade kaksna ponudba, da dogaja, pa konec koncev da imas moznost izbire. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.