Babs 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pozdravljeni, zanima me, ali mogoče veste, kateri datum ustanovitve in uro upoštevajo astrologijo kot rojstni datum za Slovenije.Slišijo se različni datum, od tega, da eni upoštevajo datum plebiscita, drugi datum proglasitve samostojne Slovenije...Prosim za odgovor! Hvala in lep dan Babs Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 26.6.91, 20.37, Ljubljana je podatek, ki je nekako najbolj v uporabi. Tedaj je bojda predsednik na trgu pred parlamentom razglasil samostojnost. Nekateri uporabljajo menda dan prej. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Da tako je Bern. Zmeraj vsi govorijo o 25.6., takrat ko je parlament proglasil neodvisnost Slovenije. Simbolično in ritualno pa je bila razglašena neodvisnost 26.6.1991, ko je Kučan povedal da je jutri nov dan. In je res bil s tanki na ulicah in avioni v zraku. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Aha, in ko sem zjutraj peljal sina v šolo, so bile vsepovsod težave. Taglavna štorija v NM je pa bila ta, da so tipi pili v lokalu nekje ob cesti, pa pride nekdo in zavpije, da gredo po cesti tanki. Rahlo okajeni so eni rekli, ja saj vemo, da bojo prišli, jih bomo že sesuli. Ampak tip je rekel "Al sploh ni to štos! Štos je v tem, da grejo nazaj proti Karlovcu!!" In so bili v hipu trezni, ker to je bilo pa res čudno. *** Sicer pa sta obe karti, tako za 25. in za 26.6. neugodni. Zelo bistvene razlike ni, bila bi, če bi se dogajala ob kakem drugem času, ne pa zvečer. Tudi če bi bilo pol ure prej, bi bilo vse močno drugače. Strelec v ASC bi nam prinesel vsaj kako nianso več samozavesti, kot jo imamo (govorim o državi, seveda, ker gre za njen horoskop). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Aha, in ko sem zjutraj peljal sina v šolo, so bile vsepovsod težave.Jaz pa sem vso noc - od 19h do 5h zjutraj - hodila okol s cvetaco v solati v enem steklenem kozarcu. Sva sla od mame domov, pa se ustavila se na enih parih koncih Pa tamal je bil spocet med 'vojno'. Jo, kolikor vem, je itak v uporabi (astrol.) predvsem ta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja, prav zares, sploh je bilo vse dogajanje med vojno cist skorpijonsko.Frendica je panicna hodila k nama (ko sva bila v kewdru, debeli zidovi pa to, varnost), kao, jooj, zaklonisce, midva pa sva se ji smejala, gledali smo Twin peaks (ali kaj je ze tedaj bilo), pa Allo allo pa tak, pa ful frendov je prislo.... Ja, odstekano - zvecer, ponoci, zur, cvetaca, vsaka gostilna iz mesta do Kodeljevega, nazadnje Charlie, zjutraj pa ze tanki in vojna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.