Skoči na vsebino

Rojstni datum Slovenije

Babs

Recommended Posts

xrolleyesx Pozdravljeni, zanima me, ali mogoče veste, kateri datum ustanovitve in uro upoštevajo astrologijo kot rojstni datum za Slovenije.

Slišijo se različni datum, od tega, da eni upoštevajo datum plebiscita, drugi datum proglasitve samostojne Slovenije...

Prosim za odgovor! Hvala in lep dan Babs

Deli na socialnih omrežjih

26.6.91, 20.37, Ljubljana je podatek, ki je nekako najbolj v uporabi.

Tedaj je bojda predsednik na trgu pred parlamentom razglasil samostojnost.

Nekateri uporabljajo menda dan prej.

Pozdrav!

x:)x

Da tako je Bern. Zmeraj vsi govorijo o 25.6., takrat ko je parlament proglasil neodvisnost Slovenije. Simbolično in ritualno pa je bila razglašena neodvisnost 26.6.1991, ko je Kučan povedal da je jutri nov dan. In je res bil s tanki na ulicah in avioni v zraku.
Ja sam ka mali pao s lipe

Aha, in ko sem zjutraj peljal sina v šolo, so bile vsepovsod težave.

Taglavna štorija v NM je pa bila ta, da so tipi pili v lokalu nekje ob cesti, pa pride nekdo in zavpije, da gredo po cesti tanki. Rahlo okajeni so eni rekli, ja saj vemo, da bojo prišli, jih bomo že sesuli. Ampak tip je rekel "Al sploh ni to štos! Štos je v tem, da grejo nazaj proti Karlovcu!!" In so bili v hipu trezni, ker to je bilo pa res čudno.

Sicer pa sta obe karti, tako za 25. in za 26.6. neugodni. Zelo bistvene razlike ni, bila bi, če bi se dogajala ob kakem drugem času, ne pa zvečer. Tudi če bi bilo pol ure prej, bi bilo vse močno drugače. Strelec v ASC bi nam prinesel vsaj kako nianso več samozavesti, kot jo imamo (govorim o državi, seveda, ker gre za njen horoskop).

:sori:

Aha, in ko sem zjutraj peljal sina v šolo, so bile vsepovsod težave.

Jaz pa sem vso noc - od 19h do 5h zjutraj - hodila okol s cvetaco v solati v enem steklenem kozarcu. :D :P

Sva sla od mame domov, pa se ustavila se na enih parih koncih :)

Pa tamal je bil spocet med 'vojno'.

Jo, kolikor vem, je itak v uporabi (astrol.) predvsem ta.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, prav zares, sploh je bilo vse dogajanje med vojno cist skorpijonsko.

Frendica je panicna hodila k nama (ko sva bila v kewdru, debeli zidovi pa to, varnost), kao, jooj, zaklonisce, midva pa sva se ji smejala, gledali smo Twin peaks (ali kaj je ze tedaj bilo), pa Allo allo pa tak, pa ful frendov je prislo....

Ja, odstekano - zvecer, ponoci, zur, cvetaca, vsaka gostilna iz mesta do Kodeljevega, nazadnje Charlie, zjutraj pa ze tanki in vojna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...