Skoči na vsebino

Tomaž Barada

SMIKI

Recommended Posts

A obstaja kaksen datum kje njegov javno?

me zanima, kaj je tipo - lohk bi bil kaksen strelec s skorpijonom, lohk bi bil pa tudi oven....

Jaz malo to spremljam, a v zadnjem cajtu sem nekajkrat opazila kaksen prispevcic o njem, pa se mi zdi kul, da ima clovek tolk energije in pretezno sam tole vozi, to kar cenim. :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hm, a res? Sco? No saj pol je kar pravi, hocem reci to kar je videti...

A ozadja in taksno?

Teh pa ne poznam... pojma nimam...

Sem videla 2 ali 3 prispevke na tv, pred casom ze in rped kratkim, pa so samo lepo govorili, pac reportaza, nisem mogla dobit drugacnega oz. pravzaprav nikakrsnega vtisa o njem - kot cloveku, recimo, in ne sportniku, kar pa sem opazila, pa je to, sco/strelec kombinacija ali oven.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

baje bil ob nepravem času na nepravem mestu... vsaj tko je izjavil v eni oddaji
Hehe, vsak tat, ki ga zaloti policija, je gotovo ob nepravem času na nepravem kraju ...

ampak da ne bo pomote - gornji komentar nima zveze z Barado, ker ga ne poznam.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

In to večkratni in edini tak na svetu. x^x Eden redkih al pa mogoče edini nepremagan tud od borcev iz domovine teh športov. Kar se tega tiče.....vsa čast. :palec: x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 3 months later...
Sam to mu lahk pa tud poveš, da s takim nešportnim obnašanjem me je pa ful razočaral, pa je bil pravzaprav moj idol, ker sem tud sama včasih taekwon-do trenirala. xrolleyesx In sori, taki ljudje so zame slabiči, pa nej bo še ne vem kako dober, spreten oh in sploh... če mam pa zarad tega lahk razbit nos, mi je vseeno, sem vsega navajena, sej bi bil itak še dodatn minus zanj. (poleg tega sem pa mazohistka x:Dx kaj pol, a mu v živo povem al mu boš ti? x:o)x ) Velik športnikov sem že srečala, med njimi mi je največja legenda Miran Stanovnik (no, pa moj fant, sam zarad anonimnosti ga ne smem pohvalit na katerem področju, pa ker je prevec specifična in ne tko pogosta stvar), pa ti povem, da ful velik plus temu da to, da sta oba zelo skromna in imata ful iskren odnos do ljudi, se pravi pogum v kombinaciji s tem x^x je uau. Izsiljevanje pa oprosti- ful sem razočarana da to slišim, upam, da ni čist res no, to kar napišejo...

Macky, po mojem dalec od tega, da bi bilo vse res, kar se napise... a veckrat pa nekaj od tega le drzi...

Dejan, lepo ko se oglasas in ko imas tak odnos do strica, ga spostujes in 'branis'.

A morda bos vseeno slisal kaj, cesar noces slisati...

Saj s tem si pa tudi ze seznanjen, ocitno, saj tudi tu niso samo lepe besede.

Vsakdo je v najvecji meri sam zasluzen za to, kakrsen je odziv na njegova dejanja - prav s slednjimi. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...