Behemoth 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Hm...kako se pa lahko samoustvariš oziroma kar nastaneš???Žal smo tudi taki ljudje na svetu , ki se sprašujemo še naprej: kaj je pa bilo prej, če nam kdo reče: ja, to je pa nastalo iz tega.good point Jaz se tudi to sprašujem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 yennika @ 16. Oct 2004, 21:32) * huh.gif Hm...kako se pa lahko samoustvariš oziroma kar nastaneš???Žal smo tudi taki ljudje na svetu icon1_rolleyes1.gif , ki se sprašujemo še naprej: kaj je pa bilo prej, če nam kdo reče: ja, to je pa nastalo iz tega. Kar nastaneš? odvisno, kakšen odgovor pričakuje to vprašanje...Glede na tisto: žal smo tudi taki ljudje na svetu,.....hmmm...morda je s tem mišljena izgradnja osebnosti?Osebnost ima vsak nekako dograjeno, kakšno, to je pa vprašanje, kajti, sto ljudi, sto čudi... Vse nastane iz nečesa, brez nč ni nč in ničesar ni, kar bi nastalo samo zase, razen tistega, česar ne razumemo... Kaj več kasneje, da ne bom spet sam jaz govoru pa pol nou nč prou, ane, naj še drugi malo zadihajo Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 sto ljudi, sto čudi... sto ljudi..., tristo cudi Vse nastane iz nečesa, brez nč ni nč in ničesar ni, kar bi nastalo samo zase, razen tistega, česar ne razumemo... Kaj več kasneje, da ne bom spet sam jaz govoru pa pol nou nč prou, ane, naj še drugi malo zadihajo malo kasneje..., why? zato da ne bos spet (zakaj?) sam ti govoru... bull shit! to je mal mim usekano ker recimo, da zdaj - ta trenutek prov dobr plavas v svojemu toku misli... in da bi ta tok zajezil in ta jez malo kasneje odstranil..., tok ne-bo vec isti tako da, ti kr pisi/govori... kolikor ti pase posebej pa kadar ti pase...! glede nastajanja: se prav, cesar clovk ne razume, to oznaci, da je nastalo samo zase? smesno... ce bi (pa ceprav samo za trenutek) clovk gledal oziroma opazoval "stvarsto", in ne svojih predstav.... bi (pa ceprav samo za trenutek) spoznal, da nic ne nastane samo zase..., ker je vse eno Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 sto ljudi..., tristo cudi malo kasneje..., why? zato da ne bos spet (zakaj?) sam ti govoru... bull shit! to je mal mim usekano ker recimo, da zdaj - ta trenutek prov dobr plavas v svojemu toku misli... in da bi ta tok zajezil in ta jez malo kasneje odstranil..., tok ne-bo vec isti tako da, ti kr pisi/govori... kolikor ti pase posebej pa kadar ti pase...! glede nastajanja: se prav, cesar clovk ne razume, to oznaci, da je nastalo samo zase? smesno... ce bi (pa ceprav samo za trenutek) clovk gledal oziroma opazoval "stvarsto", in ne svojih predstav.... bi (pa ceprav samo za trenutek) spoznal, da nic ne nastane samo zase..., ker je vse eno Seveda ne nastane nič samo zase , povem ti, da je masikomu verjetno bolj priročno poenostavit zadeve, ker jih pač ne pozna al pa se ne b glih poglabljal vanje, torej nerazumljive, eh, nerazumljene, da nastanejo pač same zase, pa mir pod streho Smešno, al pa ne, je takšno dejstvo, vsaj zame, kr enmu na ulic reč, naj ti pove svoje vidike nastanka česarkoli in je možno, da bo rekel, da tko pač je od nekdaj in je, ker je, ane - je tud men smešno, sam bl žalostno, kot pa smešno, ker tak te pol verjetno tud gleda, v smislu, češ, kaj je s tabo, a s mal...pust me pr mer, yap...Vse je eno, ja, iz enega eno in vse kot suma sumarum enosti, v razsežnosti različnosti in nians, vendar niz biserov na eni ogrlici... Malo kasneje, da bom pisal lohk pa pomen tud minuto kasneje, al pa celo sekundo, kajti verjemi, da nobenih jezov ne bo, kateri bi zajezili moje misli, ker reka, ki teče je reka, tista, ki se ustavi pa postane luža in izpari od zunanjih vplivov Kapica:sto ljudi..., tristo cudi Eno čudo...sto ljudi,dvoje čudes...sam še pete vidiš...na vse strani Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 kera razlaga kr ima zacetek pa konec je zgolj "pojav"... npr.: za svet lahk recemo, da se pojavi.. in ne da "je"...kr je pa neznano, kot npr.: energija o kteri razpravljate, ki je med drugim tud nekaksna prvobitna opora, pa nekak vsebuje vse, kr je bilo al bi lahko bilo, in vse, kr bo al bi lahko bilo... tko, da lahko zacetek/preteklost in konec/prihodnost lepo sobivata v vecnem sedaj... Prihodnost preko preteklosti v sedanjosti...yap Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Malo kasneje, da bom pisal lohk pa pomen tud minuto kasneje, al pa celo sekundo, kajti verjemi, da nobenih jezov ne bo, kateri bi zajezili moje misli, ker reka, ki teče je reka, tista, ki se ustavi pa postane luža in izpari od zunanjih vplivov aja, tko je to blo misljen... oukej..., se dobr, da ce se ze nabira v luzo, da lahk izpari... pol pa tko krozi! no sam, da ni jezov... Seveda ne nastane nič samo zase , povem ti, da je masikomu verjetno bolj priročno poenostavit zadeve, ker jih pač ne pozna al pa se ne b glih poglabljal vanje, torej nerazumljive, eh, nerazumljene, da nastanejo pač same zase, pa mir pod streho Smešno, al pa ne, je takšno dejstvo, vsaj zame, kr enmu na ulic reč, naj ti pove svoje vidike nastanka česarkoli in je možno, da bo rekel, da tko pač je od nekdaj in je, ker je, ane - je tud men smešno, sam bl žalostno, kot pa smešno, ker tak te pol verjetno tud gleda, v smislu, češ, kaj je s tabo, a s mal...pust me pr mer, yap...Vse je eno, ja, iz enega eno in vse kot suma sumarum enosti, v razsežnosti različnosti in nians, vendar niz biserov na eni ogrlici...zakaj zalostno? Pa kaj potem, ce te gleda v smislu, ces kj je s tabo...? itd.... dobr se je NE ozirat na mnenja drugih..., drugac se lahk komu se slej ko prej zmesa in postane tipicen robot, ki je vseskozi zivcen, al pa ponori al pa zacne jest nevem spagete z 15 zlicami hkrati.... pravzaprav hocm povedat, kr sm ze enkt al dvakrat (sej ne vem vec) in niti ne vem kako tocno ze... da se mi prov "za-smilijo" ludeki, katerih (navidezna) sreca je odvisna od mnenja drugih... ....bisercki.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 aja, tko je to blo misljen... oukej..., se dobr, da ce se ze nabira v luzo, da lahk izpari... pol pa tko krozi! no sam, da ni jezov... zakaj zalostno? Pa kaj potem, ce te gleda v smislu, ces kj je s tabo...? itd.... dobr se je NE ozirat na mnenja drugih..., drugac se lahk komu se slej ko prej zmesa in postane tipicen robot, ki je vseskozi zivcen, al pa ponori al pa zacne jest nevem spagete z 15 zlicami hkrati.... pravzaprav hocm povedat, kr sm ze enkt al dvakrat (sej ne vem vec) in niti ne vem kako tocno ze... da se mi prov "za-smilijo" ludeki, katerih (navidezna) sreca je odvisna od mnenja drugih... ....bisercki.... Kakšno mnenje drugih, sister, če b jaz gledu na mnenje drugih je čist logično, da me že nekaj časa ne bi bilo več tu gor, ane Ni fora, da nekdo gleda vame, k mu neki tupi, vsaj tko misli, povedat se ti hotel, da nekdo, ki niti pod točko razno ne misli, niti nima namena razmišljat o čem drugem, razen o filanju sebe s hrano in pijačo pa čimmanj gibat pa še manj razmišljat, da te bo tak čudno gledal, če ga povprašaš po njegovem mnenju o bistvu česarkoli in to je žalostno, kamo me pa gleda pa ne vem, ker se v takem primeru obrnem in se ne ukvarjam v nadalje, ane... Me je že dost folka gledal v tem smislu, da...zarad čupe, zarad kitare, zarad občutka, da koga ne šljivim, potlej lajanje pijančkov pa treznih idiotov...in preživiš, celo močnejši postajaš...tko, da me sedaj prou malo gane, kaj se kdo vsaja proti men, veš, mah, saj sem še tu doživel dokajšen poden pa sem preživel...kar te ne uniči, te ojača, wtf pa ima funkcijo mnenje drugih? Mej se fejst pa ne pust se Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Kakšno mnenje drugih, sister, če b jaz gledu na mnenje drugih je čist logično, da me že nekaj časa ne bi bilo več tu gor, ane Ni fora, da nekdo gleda vame, k mu neki tupi, vsaj tko misli, povedat se ti hotel, da nekdo, ki niti pod točko razno ne misli, niti nima namena razmišljat o čem drugem, razen o filanju sebe s hrano in pijačo pa čimmanj gibat pa še manj razmišljat, da te bo tak čudno gledal, če ga povprašaš po njegovem mnenju o bistvu česarkoli in to je žalostno, kamo me pa gleda pa ne vem, ker se v takem primeru obrnem in se ne ukvarjam v nadalje, ane... Me je že dost folka gledal v tem smislu, da...zarad čupe, zarad kitare, zarad občutka, da koga ne šljivim, potlej lajanje pijančkov pa treznih idiotov...in preživiš, celo močnejši postajaš...tko, da me sedaj prou malo gane, kaj se kdo vsaja proti men, veš, mah, saj sem še tu doživel dokajšen poden pa sem preživel...kar te ne uniči, te ojača, wtf pa ima funkcijo mnenje drugih? Mej se fejst pa ne pust se ta sister ni misla tebe... ampk je pisala na splosno (za folk, ludeke...) .... me pa veseli, da si neki sebe notr najdu pa se vesela sem zate, da se ne puscas in da te je le-to ojacalo... dolocenim se bom ze pustila... pre-pustila, za-pustila, od-pustila... zdej pa dovolj...! ze kazim temo... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ta sister ni misla tebe... ampk je pisala na splosno (za folk, ludeke...) .... me pa veseli, da si neki sebe notr najdu pa se vesela sem zate, da se ne puscas in da te je le-to ojacalo... dolocenim se bom ze pustila... pre-pustila, za-pustila, od-pustila... zdej pa dovolj...! ze kazim temo... Vem, da nis mene mislila, sam, če se pa kje najdem noter pa tud ne škodi, ane - konstruktivna kritika Pre za od ...whatever...pustila se boš, čemur se boš hotela - po svoji volji, itak Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ne vem no...danes sem se malo igrala z vprašanjem kdo je Boga ustvaril...in sem na šla pravi odgovor zase. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ne vem no...danes sem se malo igrala z vprašanjem kdo je Boga ustvaril...in sem na šla pravi odgovor zase. boga je ustvaril nich.ker nic za nashe pojmovanje pomeni kar pomeni ,,,je bog nastal iz nicha,,,torej je bog en sam samcat nish,,,in tA nic je ustvaril nekaj kar se je sposobno vprashati kdo ga je ustvaril in kaj je njegov smisel obstoja,,,ODGOVOR... ~ zato nich ne more vech bit nich,,,nas pa rabi da to ugotovimo na tak nachin da bo ta nich zvedel kdo ga je ustvaril,,, PROSTO K PASULJ. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 se tudi strinjam. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 http://www.gape.org/gapes/prispevki/files/jazsem.htm http://www.pozitivke.net/article.php/20050526083735431 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Pozdravljeni, lepo vas je brati, vidim, da se razvija prijeten klepet. ... Vsi ponavadi pridemo v dvom ko pričnemo razmišljati,"Kdo pa je njih ustvaril?" Odgovor je enostaven in hkrati zapleten saj je odgovor v eni sami besedi "NESKONČNOST" Želim povedati, da vse kar obstaja je od zmeraj obstajalo in zberaj bo obstajalo, spreminjala se bo okolica (materjalna in živa) toda mali delci: atomi, neutroni, protoni ,.... bodo zmeraj obstajali in sestavljali tisto, kar bo nekdo želel. Alohim so bili ustvarjeni s strani druge civilizacije, kot bomo mi (upam) en dan ustvarjali življenje na drugem planetu in tako od vekov vekomaj...amen. Razumeti neskončnost ni enostavno saj smo ljudje bitja, katera smo omejena na prostor in čas v katerem živimo. Da bi razumeli-dojeli neskončnost nam pomaga čutna meditacija pri kateri razvijamo vseh 5 čutil (vojn, okus, sluh, vid in otip), da bi razvili 6 čut (telepatija) . Pri čutni meditaciji začutimo povezavo z neskončno majhnim v nas in neskončno velikim okoli nas. Hkrati pa vas vabim, da se nam pridružite na Rogli, pa tudi samo en dan . Več informacij o dogotku na slovenski strani www.rael.org limejte se čudovito, vsak dan, vsak trenutek je najlepši, ker je naš in ker sami odločamo, kaj bomo z njim storili. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimba 16. junij 2011 Prijavi Deli 16. junij 2011 boga so ustvarili drugi bogovi, druge bogove so ustvarili drugi bogovi...ali razumete besedo večno, neskončno in zopet veeeeeeeeeeečččččččččččččččnnnnnnnnnnnnoooooooo..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimba 16. junij 2011 Prijavi Deli 16. junij 2011 Čistost duše je udejanjanje notranje svarupe večnega duhovnega telesa naših duš v tem materialnem telesu. Naša naloga ustvarjanje nebeškega kraljestva in to kar tukaj na tem planetu. Vsak posameznik tvori prelepi mozaik in začne se pri vsakem posamezniku. Zato otroci boga ustvarjajte božansko kraljestvo kar tukaj in nikakor ne morete zgrešiti.Vse je energija. Pozitivna energija sprošča še več pozitivne energije, še več pozitivne energije več svetlobe na tem planetu. In vse vam bo sledilo od rastlin do živali do ljudi okrog vas. Samo začnite, samo naredite toda prosim z veliko občutka.with feeeeeeling.Vsi eno, vse ena energija. Bog vas blagoslovi ves svet in vse univerzume od peklenskih do nebeških in onih tam gor najvišjih. Takoj zdaj. Moj preljubi prijatelj najboljši kar jih imam, lets yust do it. But with feeling. Yay radhe, yay mahaprabu, yay buda, yay maitreya, yay alah............ 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. junij 2011 Prijavi Deli 22. junij 2011 Kaj je bilo prej, kura ali jajce? Tema o veri, Bogu, je vsekakor nikoli dokoncana zgodba. Zanimivo branje Jaz se obicajno izogibam debatam glede Boga in vere, ker skoraj vedno koga zagrabi, da bi uveljavljal svoje misljenje, pa ne glede na to, da smo tako verniki kot tudi malo manj verniki in da vsi zivimo pod istim nebom. Lepo vas je brati (po nekaj letih odsotnosti), ceprav moram priznati, da vecine ne poznam. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.