sokrates 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Bog je mrtev. x!x Friedrich Nietzsche Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdaj je pa preminil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jutri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kaj se mu bo pa zgodilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ne vem, mi Friedrich ni nč reku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdaj je pa preminil približno l.1890 na pogrebu ni blo nikogar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdaj je pa preminil približno l.1890 na pogrebu ni blo nikogar Friedrich Wilhelm Nietzsche, nemški filozof, * 15. oktober 1844, Röcken pri Leipzigu, Saška, Prusija (sedaj Nemčija), † 25. avgust 1900, blizu Weimarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdaj je pa preminil približno l.1890 na pogrebu ni blo nikogar Friedrich Wilhelm Nietzsche, nemški filozof, * 15. oktober 1844, Röcken pri Leipzigu, Saška, Prusija (sedaj Nemčija), † 25. avgust 1900, blizu Weimarja. odlično stane....no in tam okoli 1888 je pa moral napisati knjigo Volja do moči, kjer govori o tem, da Boga potrebujejo le labilne osebe............. bog je v človeku samem, v samozavedanju, v tvojem egu ............. ne pa da ga reflektiramo v NJEGA.................., to počnejo le boječke............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 .Bog je ustvaru Sebe, da bi Sebe izrazu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 je pa egoist tale bog da kar sam sebe ustvarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 alelujahttp://www.webwombat.com.au/entertainment/humour/images/31god.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hm, kdo je boga ustvaril? Ja valda......... Moj OČI !!!!!!!! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 opij tvoj oči je pa pameten......in star Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 opij tvoj oči je pa pameten......in star jp,pravi da je starost relativna stari ni od muh Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 je pa egoist tale bog da kar sam sebe ustvarja Bog je Zdrav egoist Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 pol mu pa sporoči, da še ni bil moj čas- me je prehitro al pa prepozno ustvaril, nisem za ta svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 heh ti, Bog ne dela selekcije, Bog preprosto izbere in vzame Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sklicujem se na ČLOVEKOVE PRAVICE hočem demokracijo in svobodo izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pravjo, de je Bog Pravica ednina Bog je pojm in glagol Bog ti je unikatna swoboda Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 a pol smo mi samo lutke??? :o|o: http://artgeek5000.com/sketch/god.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Bog je mrtev. x!x Friedrich Nietzsche Friedrich Nietzsche je mrtev x!x Bog p.s. Po Nietzscheju naj bi "bog je mrtev" pomenilo zgolj prevrednotenje vrednot, ne pa dobesedno umor religijsko pojmovanega boga. Bog je x!x Lahko pa ga tudi drugače imenuješ Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 smo že govoril o tem Bog ga rad popije in poje´ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 a pol smo mi samo lutke MI smo v režiji sistema z vsemi občutki sprejemanja in oddajanja Sistem nas vodi, mi smo oblikovalci tutSistem režije je že zapisan, programiran in nepokvarljiv, mora bit mau zmede, da se izlušči En smisel zadovoljiv Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 a tako...pol moj sistem zdajle zahteva, da se počasi odpravim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 hja odloč se, al pa dežuraj dalje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.