clinton 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 No kaj mislite a sperma res vsebuje toliko hranljivih in za prehrano obogatenih snovi kot je vitamin c in polnovredne beljakovine brez maščob? Mimogrede a se katera javi da mi ga potegne do konca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 :OO!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Dvomim, da bi se najedla... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 No tega tudi nisem se slisala. Tudi ce jih ima...me ne zanima. Ce je pa drugim zenskam okusna, pa kar! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
clinton 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 mislim da bi bilo za obe dovolj pa še za ktero bi ostalo al pa mogoče dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Mi je enkra ena razlagala, da je zlo dobr za lepo kožo. Sam ne vem...a se je treba namazat al dol požret :o|o: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest Ah Stane, ne morjo vsi sam od tvoje soli živet Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
clinton 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 kako to da praviš da ni za jest če je pa tako okusno in hranilno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest itak da ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest Ah Stane, ne morjo vsi sam od tvoje soli živet Pa glih to ti pravim, neslana sploh ni užitna za nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest Ah Stane, ne morjo vsi sam od tvoje soli živet Pa glih to ti pravim, neslana sploh ni užitna za nič Pol pa tipu prej postrežeš z obilno posoljeno večerjico. Sej pravjo, da prehrana vpliva na okus (brala enkrat v knjigi "Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska") Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
clinton 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 kako to da praviš da ni za jest če je pa tako okusno in hranilno A si že probal? ja seveda nič ne smemo stran metat drugje pa ljudje stradajo! Vsak kuhar proba svojo jed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj to ni za jest Ah Stane, ne morjo vsi sam od tvoje soli živet Pa glih to ti pravim, neslana sploh ni užitna za nič Pol pa tipu prej postrežeš z obilno posoljeno večerjico. Sej pravjo, da prehrana vpliva na okus (brala enkrat v knjigi "Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska") Pa nekaj mesecev pred zanositvijo tudi, če ne, ne bo nič No, pa saj sama veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Glede na to, da je okus sperme pogojen s hrano, ki jo moški je, znajo biti v njej tudi kakšne hranilne vrednosti, čeprav ne vem čemu bi tako bilo, ker nima tega namena. Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine. Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 jest nikakor ne, ker sm rezerviran sm dobu odpustke pr duhovniku ampak pašpricama pa lahka, ni panike, tut namažem zlo rad Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine.hm...kaj cem rect...lepo od tebe... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pesha. Tale tvoj tekst zgoraj je psihološki kazalec, da tudi orgazem znaš igrati. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Andres, za moške je še bolj značilno, da želijo zadovoljiti svoje ženske. In če je to psihološki pokazatelj tega, kar ti navajaš, potem tudi moški zaigrajo orgazem. P.S.: A ja, tisto "pot****" najbrž pomeni "potegnem", ne "potrpim". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tvoj predlog ni primerljiv z mojim vidikom. Po moje je res bolje, če se namažete po obrazu s spermo. Ful velik jih to dela. Tudi za po rokah je dobro. Sigurno brez pcb-ja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Itak ne vidim razloga, da bi ženska dol goltala, če ji ne paše. Normalen moški bo razume, da pač enim ne paše. Take ga do pol, potem ga pa preč umaknejo. So tiste, ki komaj čakajo, da dol pogoltnejo in pa tiste, ki sploh ne potegvajo . Siliti se potegvati ga njemu ima verjetno še slabši vpliv, kot če bi to hotele delati iz vašega užitka. Isto torej kot igranje orgazma. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sam ne tega (da je dobro za kožo) okol govort, ker lahko propadejo vse kozmetične firme. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Itak ne vidim razloga, da bi ženska dol goltala, če ji ne paše. Normalen moški bo razume, da pač enim ne paše. Take ga do pol, potem ga pa preč umaknejo. So tiste, ki komaj čakajo, da dol pogoltnejo in pa tiste, ki sploh ne potegvajo . Siliti se potegvati ga njemu ima verjetno še slabši vpliv, kot če bi to hotele delati iz vašega užitka. Isto torej kot igranje orgazma. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sam ne tega (da je dobro za kožo) okol govort, ker lahko propadejo vse kozmetične firme. Srečna bodi, da se ti s spermo lahko imunski sistem popravi, kar ne moreš trditi za komplet farmacevtsko in kozmetično industrijo. Pa še možakarju malo Stanetove soli natres in si na konju. Žrebca bosta pa itak skupaj naredila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pesha. Tale tvoj tekst zgoraj je psihološki kazalec, da tudi orgazem znaš igrati. AndresAndres, si pihnil mimo....seks dojemam kot vzajemni užitek in nikoli ne delam nekaj, kar meni ne paše. Sem šele zdaj dojela ko je Tamara omenila, da si pot**** razumel napačno. Če pa nisem vedela kako drugače reči Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.