Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sam ne tega (da je dobro za kožo) okol govort, ker lahko propadejo vse kozmetične firme. Srečna bodi, da se ti s spermo lahko imunski sistem popravi, kar ne moreš trditi za komplet farmacevtsko in kozmetično industrijo. Pa še možakarju malo Stanetove soli natres in si na konju. Žrebca bosta pa itak skupaj naredila. Andres Ne lomi ga, ima že dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tvoj predlog ni primerljiv z mojim vidikom. Po moje je res bolje, če se namažete po obrazu s spermo. Ful velik jih to dela. Tudi za po rokah je dobro. Sigurno brez pcb-ja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pesha. Tale tvoj tekst zgoraj je psihološki kazalec, da tudi orgazem znaš igrati. AndresAndres, si pihnil mimo....seks dojemam kot vzajemni užitek in nikoli ne delam nekaj, kar meni ne paše. Kako se pa potem to razume Pesha? Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Je clinton uporabil izraz potegniti, jaz sem pa malo skrajšala, ker mi je bilo nerodno cel izraz napisati Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Je clinton uporabil izraz potegniti, jaz sem pa malo skrajšala, ker mi je bilo nerodno cel izraz napisati Pesha dula min. Ekkert mal taktu bara typpinu og latu sjuga honum vel. Og ta mikid. VErtu ekki feimin med svon lagad gerdir. Flott hja ter. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ne lomi ga, ima že dva Ja res, čist dovolj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine.pesha Men to takoj na seks udar, nič na koristne beljakovine al kaj že......... Sicer pa, a majo tekočine, ki jih spuščajo mucke pr oralnem imajo tud kakšne take fajne sestavine? No, vprašam sam, tak da vidim, če je tu mogoč še kaka druga zdravilna finta zravn.........razen ugodja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine.pesha Men to takoj na seks udar, nič na koristne beljakovine al kaj že......... Sicer pa, a majo tekočine, ki jih spuščajo mucke pr oralnem imajo tud kakšne take fajne sestavine? No, vprašam sam, tak da vidim, če je tu mogoč še kaka druga zdravilna finta zravn.........razen ugodja Kolikor vem Mick, ženske dlje živijo. Na napačnem mestu iščeš zdravilne sestavine. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pesha dula min. Ekkert mal taktu bara typpinu og latu sjuga honum vel. Og ta mikid. VErtu ekki feimin med svon lagad gerdir. Flott hja ter. AndresEknes, beknes, not ga vteknes. Drugac sem pa vse razumela. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 MAdžarsko se pa še nismo učili Oona. Mogoče kdaj. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pesha dula min. Ekkert mal taktu bara typpinu og latu sjuga honum vel. Og ta mikid. VErtu ekki feimin med svon lagad gerdir. Flott hja ter. Andres...dula min Og ta mikid ...med svon lagad gerdir. Flott hja ter ...pozdrav na sever.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 orge orge nafte fisken, elgen Olaf jorgen vaten Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Hehehe, zamisli si, da bi si lohk mucko drgnla razen po mickenem še sam po njegovih prsih, nogah, riti in trebuhu. Vsekakor pa čim bl stran od obraza, ust, jezička........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Jah, itak. Tako k mi pogrešamo včasih mal tud v usta pa po obrazu spustit Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Saj . Mamo srečo, da nekatere to rade in z veseljem dopustijo, sploh k vidijo kak nas to še dodatn vname. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Seks res niti pol tok ne bi bil vznemirljiv, če ne bi vedela, s kakšnimi zdravilnimi substancami imam opravka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ja, pa za pravi učinek jih je treba redno uživat, veš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Takorekoč na recept, ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Trudi piš! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ja to mi je ful vrei, pa pol si tega sploh ne sperem s face in grem takšna v službo Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Heh, muška posla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 No kaj mislite a sperma res vsebuje toliko hranljivih in za prehrano obogatenih snovi kot je vitamin c in polnovredne beljakovine brez maščob? Mimogrede a se katera javi da mi ga potegne do konca? Saj si meu Moniko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jah, itak. Tako k mi pogrešamo včasih mal tud v usta pa po obrazu spustit Ti sment. Pogresajte dalje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tole bilo pred full leti. S frendo stojiva v trgovini nekaj razglabljava o avokadu. Pa jaz tako normalno naglas: A ti veš, da ima surov avokado popolnoma enak okus kot sperma??Nekam tišina ratala, možakar, ki je imel avokado v rokah, ga je brž odložil...me prav zanima zakaj? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.