Skoči na vsebino

Zdravilna vrednost sperme

clinton

Recommended Posts

Guest sstane
Sam ne tega (da je dobro za kožo) okol govort, ker lahko propadejo vse kozmetične firme.  x;)x

Srečna bodi, da se ti s spermo lahko imunski sistem popravi, kar ne moreš trditi za komplet farmacevtsko in kozmetično industrijo.

Pa še možakarju malo Stanetove soli natres in si na konju. Žrebca bosta pa itak skupaj naredila. x:Dx

Andres

Ne lomi ga, ima že dva x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tvoj predlog  ni primerljiv z mojim vidikom.  Po moje  je res bolje, če se namažete po obrazu s spermo.   Ful velik jih to dela.  Tudi za po rokah je dobro. Sigurno brez pcb-ja.
x;)x :palec:

x^x :vio: x:)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pesha.

Tale tvoj tekst zgoraj je psihološki kazalec, da tudi orgazem znaš igrati.  

Andres

Andres, si pihnil mimo....seks dojemam kot vzajemni užitek in nikoli ne delam nekaj, kar meni ne paše.

Kako se pa potem to razume Pesha?

Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine.

x:Dx  x:Dx  x:Dx Je clinton uporabil izraz potegniti, jaz sem pa malo skrajšala, ker mi je bilo nerodno cel izraz napisati x:Ix

Pesha dula min. Ekkert mal taktu bara typpinu og latu sjuga honum vel. Og ta mikid. VErtu ekki feimin med svon lagad gerdir.

Flott hja ter. :palec: x:Dx

Andres

Jaz pot****do konca, ker zagotovo predstavlja njemu to večji užitek, ne zato ker bi potrebovala vitamine.

pesha :palec: x:px :vragec:

Men to takoj na seks udar, nič na koristne beljakovine al kaj že......... :vragec: x:px Sicer pa, a majo tekočine, ki jih spuščajo mucke pr oralnem imajo tud kakšne take fajne sestavine? x;)x :vragec: x:o)x

No, vprašam sam, tak da vidim, če je tu mogoč še kaka druga zdravilna finta zravn.........razen ugodja x;)x x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pesha :palec: x:px :vragec:

Men to takoj na seks udar, nič na koristne beljakovine al kaj že......... :vragec: x:px Sicer pa, a majo tekočine, ki jih spuščajo mucke pr oralnem imajo tud kakšne take fajne sestavine? x;)x :vragec: x:o)x

No, vprašam sam, tak da vidim, če je tu mogoč še kaka druga zdravilna finta zravn.........razen ugodja x;)x x:px x:Dx

Kolikor vem Mick, ženske dlje živijo. Na napačnem mestu iščeš zdravilne sestavine. x:Dx x:Dx

Andres

Pesha dula min. Ekkert mal taktu bara typpinu og latu sjuga honum vel. Og ta mikid. VErtu ekki feimin med svon lagad gerdir.

Flott hja ter.  :palec:  x:Dx

Andres

Eknes, beknes, not ga vteknes. :8):

Drugac sem pa vse razumela. :inocent:

Dum spiro, spero.

Flott hja ter.  :palec:  x:Dx

Andres

...dula min :inocent: x:Ix

Og ta mikid x;)x

...med svon lagad gerdir. x:Dx x8Dx

Flott hja ter :vragec:

...pozdrav na sever....

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Hehehe, zamisli si, da bi si lohk mucko drgnla razen po mickenem še sam po njegovih prsih, nogah, riti in trebuhu. x;)x :vragec: x:Dx Vsekakor pa čim bl stran od obraza, ust, jezička........ :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tole bilo pred full leti.

S frendo stojiva v trgovini nekaj razglabljava o avokadu. Pa jaz tako normalno naglas: A ti veš, da ima surov avokado popolnoma enak okus kot sperma??

Nekam tišina ratala, možakar, ki je imel avokado v rokah, ga je brž odložil...me prav zanima zakaj? x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...