Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tole bilo pred full leti. S frendo stojiva v trgovini nekaj razglabljava o avokadu. Pa jaz tako normalno naglas: A ti veš, da ima surov avokado popolnoma enak okus kot sperma??Nekam tišina ratala, možakar, ki je imel avokado v rokah, ga je brž odložil...me prav zanima zakaj? A je bil tudi zamorc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tole bilo pred full leti. S frendo stojiva v trgovini nekaj razglabljava o avokadu. Pa jaz tako normalno naglas: A ti veš, da ima surov avokado popolnoma enak okus kot sperma??Nekam tišina ratala, možakar, ki je imel avokado v rokah, ga je brž odložil...me prav zanima zakaj? A je bil tudi zamorc Ne- bledoličnež Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jah, itak. Tako k mi pogrešamo včasih mal tud v usta pa po obrazu spustit Ti sment. Pogresajte dalje Ne bomo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ja...to je res..ampak sam ta pravmu dedcu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 No kaj mislite a sperma res vsebuje toliko hranljivih in za prehrano obogatenih snovi kot je vitamin c in polnovredne beljakovine brez maščob? Mimogrede a se katera javi da mi ga potegne do konca? Saj si meu Moniko Moniki so ble bolj všeč cigare hehe sploh pa bojda Clintonu ni pršlo ... vsaj ne kam kjer bi lahk pojedla k je šlo vse po obleki ... clinctno... sicer pa I see a red door and i want to paint it black, no colors anymore i want to paint it black... jeah jeah.... no bomo drugič o zdravilnosti rolling stnosev... sej sperma ni dost dalč od tega... mi je pa všeč tisti vic.... Profesor razpravlja o tem kako dober okus ma sperma ker je sestavljena pretežno iz sladkorja, pol pa iz ozadja blondinka "To pa ni res!" seveda je gospodična, samo vi imate brbončice za okušanje sladkega na konici jezika ne pa v grlu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 zanimivi komentarji o tem... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 aha, če se pa slučajno ne strinjaš z njimi, dobiš koj po kepi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ne, dobiš kar v grlo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ja dobiš, če hočeš. Nočem. :xx!: Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 nisem lačna, hvala. Pa zdrava sem tud ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Saj sm že povedu, če bi tipi tako razmišljali, bi bile vaše mucke večno ne-polizane. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hm, saj nisem rekla, da ne poizkušam, samo lačna nisem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 kaj češ...Ja nič, ti še naprej prevzgajaj, jst pa bom pol še naprej užival. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 daj no, med muckami in vašimi oneti je pa že velika razlika. , ko ga za cel deci iztisnete, jk..., ni najbolj fajn no. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ...si ti že kdaj pogledala, potipala tipa okol ust, k ti jo je....? Člouk sploh ne bi rabu kreme za britje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ti pa kao nek izvedenec.... pa ne se jezit, buci buci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ja...to je res..ampak sam ta pravmu dedcu... No to ja...hm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Sm mislu, da tud seksate sam s tapravmi...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 no comment Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zakaj imajo nekatere ženske obrobljene ustnice s črno? Ker imajo črni pas iz fafanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ...če ima dečva dedca rada pol jo tud popapca.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ...če ima dečva dedca rada pol jo tud popapca.... akvarnik, as jo ti že stestirau si... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 MA nene, šparam prostor, še nis opazu, kar se me citira zbrišem pol Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.