clinton 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 no da se razpišemo oziroma podiskutiramo malo v znanstvenih vodah! A je perpetu mobile možen v praksi! Da je vemo, samo mene zanima, a je možen pri sobni temperaturi. Kaj menite vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Doslej sem vedno slišal in bral, da perpetuum mobile ni mogoč. Če me boš ti prepričal v nasprotno, ti bom resnično hvaležen. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 hj, tut jest bral..sam iz česa pa naj bi bil mogoč? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 no da se razpišemo oziroma podiskutiramo malo v znanstvenih vodah! A je perpetu mobile možen v praksi! Da je vemo, samo mene zanima, a je možen pri sobni temperaturi. Kaj menite vi? Evo ga, pa glh pri sobni temperaturi najlepše deluje SOCIALNA DRŽAVA Razponi v plačah, ki dvigajo cene in stroške, da ta spodnji živeti ne more, davki na plače, ki dvigajo stroške in cene, da ta zgornji delati noče, armade uradnikov, ki dvigajo stroške in cene pri zbiranju sredstev za pomoč prepotrebnim, dotacijo cen, socialni dodatek, otroški dodatek, dodatek za golaš s kruhom za glas na volitvah za zmago socialne države. Perpetuum mobile manipulacije človeka. Le to in nič več, je socialna država. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 jest poznam samo PERPETUUM JAZZILE Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Perpetuum mobile Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 jest poznam samo PERPETUUM JAZZILE http://www.perpetuumjazz.com/slike/25-Img_0380-drugacna2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 a ti tut stankos? Moja tabolj prjatalca pojčka tm....vedno poslušam, ko se le da, so balzam za ušeska. Pa ravno danes me je obiskala. Samo ni nč pela Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 a ti tut stankos? Moja tabolj prjatalca pojčka tm....vedno poslušam, ko se le da, so balzam za ušeska. Pa ravno danes me je obiskala. Samo ni nč pela Pije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pije a to mene kj sprašuješ? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pije a to mene kj sprašuješ? Nje ne morem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 danes je pila penino, zalo life pa še mal refoška. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Poslušaj, njihov sponzor bi jim lahko za božička podaril pakete biodiete, to bi šele peli in pili potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 To pa itaq ...jest bi tut Božička sponzorja ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Zakaj pa ne poješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sej pojem , samo pol so vsi okoli mene. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Kdo pa je njihov sponzor, da jih nič ne obdaruje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ne smem delat reklame za njih ene celo poznam ...jah no...bi bilo dobro tudi malo soli za sponzorje kaj pa če bi kar oni obdarovali svoje sponzorje? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 kaj pa če bi kar oni obdarovali svoje sponzorje?Dobra ideja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 no da se razpišemo oziroma podiskutiramo malo v znanstvenih vodah! A je perpetu mobile možen v praksi! Da je vemo, samo mene zanima, a je možen pri sobni temperaturi. Kaj menite vi? Namiguješ na superprevodnost Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Doslej sem vedno slišal in bral, da perpetuum mobile ni mogoč. Če me boš ti prepričal v nasprotno, ti bom resnično hvaležen.Sonce in njeno konstantno izžarevanje energije milijarde let je primer p. mobileja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Nekje sem prebrala, da je nek "naš človk" izumil neko zadevico, ki bi lahko samodejno delovala. In baje tudi res funkcionira. Pisali so, da jo je patentiral... Deluje pa baje na osnovi magnetizma. Mrbit pa je res.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ja deluje na pricipu superprevodnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.