Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Boljši primer težko najdeš. *** Ko sem pred leti prebrala Deseto spoznanje, me je knjiga zelo navdušila, vendar očitno ni sedlo čisto na plodna tla. Pred dvema letoma, mi je ta točno ista knjiga padla iz police na glavo in točno sem vedela, da je to znak, da jo v roke primem še enkrat. Očitno je bil pravi čas. Šele takrat sem pokapirala bistvene stvari.Našla si boljši primer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 kaj pa oseba ki ima kozorogovo peto hišo, not pa konjunkcijo marsa in venere + saturn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Odvisno za katero podrocje sprasujes. Saturn v Kozorogu je dobro postavljen...ne pa v 5. hisi. Pa ne vemo, a je to moski ali zenska. Pa se nekaj. Slabega Saturna ne poznam. Saturn je ucitelj in te nauci necesa, na tak ali drugacen nacin. In ce se noces nauciti, je lekcija toliko hujsa. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 je Mr. Mars Venerić Kozlovski kaj pa je drugače če bi bil Mrs.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa je drugače če bi bil Mrs.? A kaj je drugace? Recimo to, da moski ne rojevajo. Zenske pa. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 aha. ampak še zmeri vem toliko kot prej.... ...smeškoti? (razlaga v čvekarijah) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa oseba ki ima kozorogovo peto hišo, not pa konjunkcijo marsa in venere + saturn. Kakorkoli že, oseba s peto hišo v Kozorogu ima istočasno tudi ASC v Devici, skupaj pa to daje NESPROŠČENOST! Ne samo v ljubezni in postelji, tudi sicer. Če sta tam še MA in VE v konjunkciji, ko strast in spolnost postaneta malo pomembnejša zadeva, je križ, ker se to nahaja v frustrirani hiši. Pa še Saturn zraven...? Veliko se je treba naučiti, predvsem glede dajanja in sprejemanja ljubezni. Tudi to slednje je namreč problem. Prvinski. Iz tega pa še vse drugo. SPROSTITEV, SPROSTITEV! Dovoliti si biti ljubljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kakorkoli že, oseba s peto hišo v Kozorogu ima istočasno tudi ASC v Devici, skupaj pa to daje NESPROŠČENOST! Ne samo v ljubezni in postelji, tudi sicer. ...... Pa še Saturn zraven...?... SPROSTITEV, SPROSTITEV! Dovoliti si biti ljubljen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ja sam saturn na veneri ob asc v devici? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ah, larifari, peta hiša, hiša razvrata itaq, kozel pa pohotnež na kubik Bratje podajmo si roke! Js tud u kozlu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 kako masta lahko oba 5, hiso v kozlu, ce je bobnar asc devica, triple pa dvojcek? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 heh, kaj sele jaz pol, a ne, ki jo imam v ovnu (5.), pa Jupiter not? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Marsa si se mal zmotla, js mam Luno u Dvojčku, drgač pa asc, Devica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 aha, hm, sem se ze drugic, sory, enkrat sem ti pa vodnarja se mi zdi (sam to zdaj vem oz. sem si zapomnila, da imas duh pac 'samo'). aja, ti si tud devica, hm, bi ti skoraj prej dvojcka v asc pripisala... Potem pa ja, seveda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kakorkoli že, oseba s peto hišo v Kozorogu ima istočasno tudi ASC v Devici, skupaj pa to daje NESPROŠČENOST! Ne samo v ljubezni in postelji, tudi sicer. no sem se spet nekaj novega naučila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ah, larifari, peta hiša, hiša razvrata itaq, kozel pa pohotnež na kubik tvoja analiza mi je bolj všeč , se posebej če dodamo pravilne izračune drugih polozajev ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 kaj pa tole:saturn na 29 st.kozoroga v peti hiši, v opoziciji z marsom v 12h, v inkonjunkciji z uranom v 12h (lev), pa v kvadratu z neptunom v sco in venero v ovnu? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Uh, pssk, ledeno vroce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 a da ja??? zakaj, kako? .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ne vem vec, je na prejsnji strani, ne da se mi tolk poglabljat (pisem cele solate ast. txt, pa se mi ne da tolk blablajat, sam mal vskocim z asociacijo), ze kaj vec nalozim, ce bo se 'in', sicer pa bo itak se tud kdo drug komentiral...V bistvu v zadrzanem stosu nekak, a ko se pa razpali... sam zna poparit z ledom (torej morda se obnasa 'ledeno', tud ce notri vre). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 aha...smiselno tole..thx... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ma ne saj to ni nic, ampak saj ti pravim... vcasih si kot racunalnik, vpijas podatke vase... potem pa dobis kar en odgovor. Sprasevalec pa bi rad veliko besed, opise, orise in se kaj. Ti si pa ob preletu polozajev nekak strnil tako; potem se pa lahko se mal poglabljas, pa se mal, pa se mal, pa se mal... in vsakic nekaj novega odkrijes... zato pa je tok kul astrologija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 sem mislil generalno 5.hiša v kozlu pa to...ker jaz mam to, pa sonce in luno not, heh, sicer v vodnarju ker hiša obsega 2 znamenji, pa se ne bi glih uvrščal med zavrteže To pa je čist drugačna peta hiša- v vodnarju kot jo imaš ti, Bern je govoril o kozorogovi peti hiši. Tvoja uranovsko vodnarska peta hiša je bolj svobodna, tko, da se ni bat zate in tvoje ljubezenske vezice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 kaj pa peta hiša v strelcu?+peta hiša v škorpijonu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.