Skoči na vsebino

Saturn

Aurora*

Recommended Posts

• Komentarji 276
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na eni od prejšnjih strani smo razglabljali, kako je grozno, da imam Saturna v 12. hiši, češ "ga ima tudi Miloševič".

Zdaj sem pa našla še dva, ki ga imata: Mahatma Gandhi in Janez Pavel II.

Skratka, obstajajo celo pozitivci s tako konstelacijo, osamitev je pa pri njiju stvar izbire (glede na to, da sta obadva (Gandhi v past tensu) javni osebi, je verjetno edina možna osamitev kakšna meditacija... x?x :o|o: )

Poleg tega sem pa našla informacijo, da v primeru, da je Saturn v 12. hiši blizu Ascendenta, na nek način deluje kot dominanta oziroma vladar horoskopa, ne glede na siceršnje znamenje (pri meni Škorpijon, vladar Pluton, ASC Ribi, vladar horoskopa oziroma ascendenta Neptun, ki je pri meni celo v Škorpijonu v 8. hiši... xrolleyesx ...)

Ajd, tale Saturn, a glih pr meni??

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

xDDx Boris motiš se,

sem zelo rada v družbi, pa tudi drugi me imajo radi v svoji družbi.

Ampak...občasno rabim svoj mir, da prisluhnem tudi svojim mislim! (In ta mir je pri meni res redka dobrina, pa zato toliko bolj zaželjena.)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Precej je odvisno od zvezde. Saturn na Plejadama in je Dr. Jogh Dee zacharal $pansko floto. Od tedaj arimanska chrna magija in englezi v dominaciji. Torej enohijanska black vairijanta zoroasterskega kulta.

Saturn je pravkar bil v Orionu, kot je to bil okoli (napamet) 1975 +-

Zvezde Xi1 in Xi2 (Stargate) orionis ne rabi pO5ebej predstavljati???

Saturn je seveda lahko v Cetus, Ophiucus, itn...

12ta hi$a je determinirana horizontom.

Ko Saturn tranzitira (vech je sort konjunkcij) descendent Slovenije je

hmmm fraka. Gre se za to da se Slovenija zachela NATANCHNO NA SEKUNDO z Mars-om na (ohh how symbolical!) na ZAHODNEM HORIZONTu.

To seveda programchki ne kaxejo, saj se ne orjentirajo po horizontu.

Astrolog se orjentira (horoscopein). Probaj $e

$ astrolog -XF

torej

$ astrolog -Xf -Xm -Xi

pa ta j...a v programu astrolog

z tem izve$ kjer je Saturn...

http://puck.dhs.org /extra /iau

-----kaj pa bi po tem takem lahko pomenil SATURN V 2. hiši v DEVICI..V drugi hiši in v devici sta še tudi JUPITER IN SONCE.

------Saturn vlada moji 6. hiši, ki pa je prazna. :xx!:

------Sedaj pa mi saturn "ruši" po 12 hiši.... xcivx

-------Aspekti saturna pa so: Sonce konjunkcija Saturn; Saturn inkonjunkcija MC.

--------Prosim za kak komentar oz. razmišlajnje o saturnu v 2.hiši.... x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Na eni od prejšnjih strani smo razglabljali, kako je grozno, da imam Saturna v 12. hiši
To je predvsem... hmm, poucno, ce pa je grozno, je sam zate... to je tvoja osebna stvar, za katero drugi ne vejo - je pa strah pred nepriznanjem samo,.,.. ker sonce v... itd. 12. hisa ne samo da je nezavedno, je tudi tisto nepredvidljivo pri nas samih... to je pa ta resnost, ki te zivljenje vanjo sili - prek izkusenj, nenazadnje... recimo skrb za slabotnejsega tudi, zakaj ne... ne smemo biti prevec togi v interpretaciji...

<{POST_SNAPBACK}>-----kaj pa bi po tem takem lahko pomenil SATURN V 2. hiši v DEVICI..
v 2. hisi je shit,. ker se obremenjuje, ne glede na dejansko stanje, objektivno... torej tud ce vse lepo furas, te skoz gricka, da kaj pa ce ne bos shendlala... v tem smislu... priden, skoz prcka v smislu casha, da ne bi zmanjkalo v lajfu, ker se boiji bit brez - bodisi ker je zivel na veliki nogi pa bi hotel to ohranjat, al pa, ker ni imel nic od tega, pa se je odlocil, da HOCE imet to, da ne bo v lajfu vec gagal (kot je npr. bilo z njegovimi starsi)...

Skratka - ne nujno upraviceno obremenjevanje s cashem - je nekak saturn v 2. v devici pa, si morda zalostna, ce se omejis samo na 1 podrocje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa imam Saturna v 1.hiši v Dvojčkih! x:Dx Od aspektov pa Saturn trikotnik Uran(v 6.hiši Tehtnica) Drugače pa je tudi moj Vzhajajoči planet Saturn! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

marsa, hvala za tvoj komentar........ x:)x x;)x

.....moram pa povedati , da si to kr zanimivo opisala in..

.......to je pr meni dokaj očitno. :8): :8): ... starši so mi vedno nudili vse in tudi materialno smo kr dobro.....in čeprav mi nikoli ni manjakol denarja, sem se vedno trudila, da ga potrošim čim manj...in v meni se v časih pojavi tisti strah, kaj pa če jaz v življenju ne bom tako denarno preskrbljena kot sata moja starša..... pa v časih kr mal preveč analiziram stvari in v čaih tudi nekaj brezveze kompoliciram, v bistvu ko gre vse lepo , mislimna to, da se lahko zgodi kaj hudega in bo vsega konecc...človek bi temu rekel nesproščenost...

LP xDDx :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>-----kaj pa bi po tem takem lahko pomenil SATURN V 2. hiši v DEVICI..V drugi hiši in v devici sta še tudi JUPITER IN SONCE.

Šparanje.

Pomanjkanje samozavesti.

"Le zakaj jaz ne morem na zeleno vejo?!"

Nesproščenost.

Saturn v 2. hiši.

Če sta Jupiter in Sonce v drugi hiši ZA Saturnom (se pravi bolj na koncu druge hiše), imaš vse šanse, da se boš čisto lepo in brez preveč muke izvlekla iz tega.

Če je Jupiter bolj na začetku 2. hiše, nato Saturn in na koncu še Sonce, ni najbolje. JU sicer pomeni, da je bilo v otroštvu dosti denarja, res pa je +, da to lahko tudi pomeni, da je bil denar namesto ljubezni. Kar samozavesti ne dviguje najbolj. Tudi Sonce sámo na koncu ni dovolj, da bi te izvleklo.

Takole na kratko.

Delaj na sprostitivi in pa daj si dopovedati, da je ZATE tudi dobro in da ti PRIPADA!

x:)x x:)x

...saturn v 2. hiši v Devici...

Ja, poleg vsega, kar so že napisali ostali (pomanjkanje samozavesti, strah pred pomanjkanjem, šparanje,...) ti lahko napišem še nekaj vzpodbudnega.

Ker je Saturn vladar 6. hiše, lahko to pomeni, da boš imela donosno delo. Tako da bo verjetno pri tebi ta strah neupravičen... Čeprav boš zaslužila čisto dovolj, boš želela imeti vedno nekaj na rezervi...tako, za vsak slučaj. In to niti ni tako slabo. Samo ne se preveč obremenjevat s tem. x;)x

v meni se v časih pojavi tisti strah, kaj pa če jaz v življenju ne bom tako denarno preskrbljena kot sata moja starša.....

:palec: :palec: Točno take stavke poslušam skoraj pri vseh primerih, ki imajo saturna v drugi hiši, pa nobenmu nč ne manjka. xrolleyesx Samo strah pa je prisoten.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa imam Saturna v 1.hiši v Dvojčkih! x:Dx  Od aspektov pa Saturn trikotnik Uran(v 6.hiši Tehtnica) Drugače pa je tudi moj Vzhajajoči planet Saturn! x:Dx

Hoj Contes, smo te 'spregledal' nekak... to je dobro zate... pomeni lahko tudi, da bos z leti postajala se lepsa (xscratchx - hmm, a nismo o tocno tem ze govorili v povezavi s saturnom in ali nisva ze tud midve nekoc rekli kaksno o temle tvojem saturnu...).

Ti si samostojna in taksna ze zarad sonca, ascendenta, pa nisi pri tebi tolk pozoren potem na saturn - je pa dejansko tud to - zelo hitro se osamosvojis itd., si odgovorna in vse tole... ker je v 1. v dvojckih, je prav, da si nehala kadit (sem nekje nekoc zasledila, da si vcasih kadila) - kajti mozno je, da bi imela tezave z dihali.

Po drugi strani pa ti dbest pomaga ozemljit Urana, ki je v 6. in ki mdr. lahko pomeni tudi psihicne, zivcne tezave - no tebi saturn dela trigon in je v prvi, kar te stabilizira in nasla si si dbest 'terapijo' - delo. x^x

Dobro ves, kako izkoristiti svoje potenciale. :palec:

p.s. Lilija, hvala za tvoj fidbek. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, res je Marsa! :rolleyes: xyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

tudi moja bivša je imela saturna v 1. hiši, sicer v biku................... in mislim,da z leti zgleda boljše..... ko je bila mlada, je zgledala starejše....................(vem, da ni tema, a vendar, kako pa zgleda nekdo, ki ma urana v sco v 1. hiši)............

Heh kako se mi je hecno izšlo tole.

Danes okrog 18 ure bo luna genau na mojem natal.saturnu - ki se fino nahaja v 6.bajtici...pri meni pa razgovor v zraku.

No, bom videla, kako bo kaj tole..

Ni panike sicer.. :o|o:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>(vem, da ni tema, a vendar, kako pa zgleda nekdo, ki ma urana v sco v 1. hiši)............[/i]

Tako kot NE IZGLEDA Škorpijon. Nekaj bolj šibkega in svetlopoltega verjetno. - Uran blizu ASC vedno obrne izgled v nekaj nepričakovanega...

Lahko bi izgledala skladno z LUNARNIM znamenjem. Prikladno bi že bilo ...

x:)x

Tudi lahko. Čeprav bi jaz verjel, da morda bolj vodnarsko obnašanje oziroma delovanje kot pa fizični izgled. Lahko pa tudi, še posebej v primeru, če ima Uran kako pomembnejšo vlogo v horoskopu.

(Seveda pa ni rečeno, da gre za žensko. Če je moški, potem Lunarno znamenje nima toliko vpliva, razen če je Luna v Raku ali v četrti hiši.)

x:)x

al pa ce je v biku, kot pri skoratu. ;)

strinjam se z bernom, vednar ni nujno, tudi uranovci oz. vodnarji cesto izgledajo kot plutonovci - imajo recimo mocne obrvi, velik jih je tud temnih (nekaksnih 'satrunovskih' vodnarjev)...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Šparanje.

Pomanjkanje samozavesti.

"Le zakaj jaz ne morem na zeleno vejo?!"

Nesproščenost.

Saturn v 2. hiši.

Tole v veliki meri lahko tudi sama potrdim.

S tem, da je Saturn v vodnarju, vrh druge hiše pa še v kozorogu, kar verjetno še bolj poudari te Saturnove fore.

V bistvu mi ni materialno nič hudega in mi tudi nikoli ni bilo (no, kakšnega razkošja seveda tudi ne), ampak vedno je tu nekje prisoten en strah... kaj pa, če nekoč ostanem brez vsega...

Ampak v bistvu nisem preveč varčna oziroma si ne znam narediti zaloge... nekako pa se vedno najde za sproti.

V drugi hiši imam na srečo tudi Venero, čeprav v kozlu (spet bolj asketska, zategnjena) se mi zdi, da me malo vleče ven; in Merkurja, ki je v konjunkciji s Saturnom (Sat. na 17st, Mer. na 19st.)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...