asa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje o vplivu Saturna v Škorpijonu na 25 Sco v 10.h (a bi ga že upoštevali v 11.h, ker se 11.začne na 27.Sco)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Hm, v tem primeru pa bi ga jaz dala (najbrz) v 10.odvisno tudi od ostalih dejavnikov charta.Pozdravljena in dobrodosla, Asa! Bern, fajn si povedal zgoraj, ja, saj o tem smo tud ze govorili... obdelujes chart pac po tem sistemu (ce se v konkretnem ne mores odlocit), kjer ti nekako bolj se poklapa na ta chart. Kouch! A ves da nisem porajtala tedaj tega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Bern, najlepša hvala.Imam filing,da je prav,da ga razlagam na način prve hiše.Tudi čutim tako.Ob interpretaciji t.SV na natalnem Saturnu vidim probleme na način prve in ne druge hiše.Vračajo se stari vzorci prve hiše. Mislim,da bom pričela uporabljati Kochov sistem.Nekako bolj'naravno' deluje kot Placisdus. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Veš kaj Bobnar,jaz se ti že celo večnost smejim,ti pa nič!Kaj se to pravi,kaj pa potem ta podpis pomeni,če nič ne drži.Zavajaš mlada dekleta,kaj?! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 hvala Marsa, razmišljam kje bolj vpliva- ali na 11. ali na 10. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Marsa obvladaš res Ker ženin je res malo starejšega datuma..v poroko ju(po moje) malo tudi silijo finance(nisem pa glih ziher..če ne to pa leta ). Me pa tudi veseli, da sem pravilno predvidevala. Torej kar nekaj naučila očitno...glede na to, da pred letom in pol še niti sanjala ne, kaj bi človek sploh pogledal..Hvala ker si vzela si čas Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Marsa, razmišljam kje bolj vpliva- ali na 11. ali na 10.No, saj ta Saturn JE v deseti, ampak deluje pa že z nekaj značilnostmi "Saturna v enajsti hiši". Za študirat je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 torej priznate, da je dilema, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Priznamo?! Ta je dobra. (O tem je bilo na LNF govora že prej, samo prebrati je bilo treba. Ni torej kaj priznati. :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ma to so vecne dileme... saj sem ze vceraj imela tule nekaj napisanega, pa sem itak ze prej komentirala mal povrsno, niti prebrala dobro , pol se mi pa ni dal v debato pasti.., pa sem kar zaprla komentar. namrec, ja, recimo imas primer, da nekoga obravnavas po placidusu in drugega po kochu, normalno... npr. pri meni je zelo opazen uran v 9., v 10. pa mi ne potegne tolk... tako tudi gledam... mislim ne sam na svojem primeru, a tega imam tule iz rokava, pa VIDEN je (res je moja tujina zelo uranovska, me je sam potegnil na poti, 10. pa ozncuje ze pluton, ceprav tud uran deluje, a to pa zato, ker je na mc, sicer ga dajem v 9). Moj sin ima Luno v 11., 1 st. od osi 12. - in jo dajem v 12.... mal zato, ker je riba, pa je luna v biku, mal pa tud zato, ker ima tud uran in neptun v 8.Ima rahel spanec itd. Tako da tu ravnam (jaz osebno) cist individualno, iz primera v primer. Nataly, o, hvala, ves da sem cist pozabila na tale svoj komentar, pa sem rpejle debelo gledala. Ja, obvladas kar fajn, si pac dojemljiva, s tako konjunkcijo tamle bi pravzaprav bilo kar cudno, ce te vsaj malo ne bi potegnilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Uran je superočitna zadeva, kar poči naenkrat-9.h in v pol ure spakiraš in greš v Islandijo ali Kukutamo. Na MC seveda astro+internet+neodvisen sam svoj šef, nikakor povprečna kariera. Saturn, Saturn, ta teži in pametuje, kritizira v tri krasne, občutim redko kot dobrega učitelja, prej kot dolgotrajno blokado, nek dolg za "oddelat" (nekje se pokorit, vdat v čakanja in učenja). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Fajn si povedala, , ja ampak saj, tako saturn deluje pravzaprav kar povsod, v katerikoli hisi....No jaz bi ga postavila v 10, ravno zaradi mc-ja, pac ker je vladar.....Vcasih tak vpliv sega celo v obe hisi potem, morda je pri tebi tako....'Dolg za oddelat', ja, saj... aha, razumem, se ti pa tudi zdi, da morda v 11., kao - sirsi smisli, nekako skupno delo, povezovanje in taksno.... se ne vidis morda tok v 10., ker nisi na tak nacin ambiciozna? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 sem preizkusila Koch sistem hiš in tu je Saturn v 11.h, se bolj strinjam(ne, nisem saturnovsko ambiciozna). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ko smo že pri Saturnu in Kochu oz.Placidusu ... pred seboj imam chart v katerem pade po Kochovem sistemu Saturn v osmo hišo in po Placidusu v deveto hišo.Torejv osmi hiši je skoraj dobrodošel,saj pokaže na visoko starost,večje zapuščine ,nepremičnine,dobljene.....V deveti pa bognedaj,da se odločiš za tujino kjer boš nadaljeval ali kariero ali študij...težko bo šlo.Največ narediš na domačih tleh.Torej ostani lepo doma .... Nekako mi tole ne štima .Dokler delaš karto zase oz.svoje bližnje še gre ampakko se preusmeriš na interpretacijo za nekoga popolnoma neznanega se zaplete ... Moram pripomniti,da kart za 'druge'ne interpretiram ,nisem kakšen profesionalni astrolog...se itak vidi :xx!: pa kljub vsemu .... nekje mora biti skrit še kakšen drug odgovor kot ta,da delaš po filingu . Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko smo že pri Saturnu in Kochu oz.Placidusu ... pred seboj imam chart v katerem pade po Kochovem sistemu Saturn v osmo hišo in po Placidusu v deveto hišo.Torejv osmi hiši je skoraj dobrodošel,saj pokaže na visoko starost,večje zapuščine ,nepremičnine,dobljene.....V deveti pa bognedaj,da se odločiš za tujino kjer boš nadaljeval ali kariero ali študij...težko bo šlo.Največ narediš na domačih tleh.Torej ostani lepo doma .... Saturn v osmi hiši (po možnosti na koncu) kaže na večje zapuščine? Morda res. A po mojem bolj kaže, da nobene dediščine ne bo in da bo ta oseba precej sfrustrirana zaradi tega. Še posebej, če ima SA tam še kake slabe aspekte. Če ima samo dobre, potem bo ta dediščina POZNA, a orenk. Okej. Da ne govorimo o tem, da kaže tudi na slabše zdravje na starost, vsaj preutrudljivost, če drugega ne, torej slabše počutje. Hm. V deveti (če je že dilema ali-tu-ali-tam, potem je to na ZAČETKU devete, anede?) kvečjemu kaže na to, da za študij ni šans in se mu je treba odpovedati ali pa da je začetek ful težji, kot je oseba pričakovala. Kar pa pomeni, da bo morala v faks vložiti za dva tovornjaka truda, pa bo šlo, pri čemer bo skoraj gotovo študirala ob delu. Ni tako hudo. Če naj bi izbiral takole kot astrolog, bi ga veliko raje napotil na začetek devete kot pa na konec osme hiše. Če bi se mu le dalo kaj dopovedati ...(Če že drugega ne, karkoli že v horoskopu pomeni, ga je na začetku nečesa (= neke hiše) kmalu enkrat pač fertik, ne pa da te začne dajat šele na koncu življenja. - Ker on ima čas, ne pozabimo tega! Bog časa je.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 živ Bern, ja...sami dobri aspekti so.S Saturnom ,seveda. Saturn v osmi hiši pa, po razlagi nekaterih astrologov,kaže visoko starost katero bo natus dočakal. In verjemi ali ne tudi tole o deveti hiši ni zrastlo na mojem zelniku. Za ostalo pa...najlepša ti hvala za vsak komentar.Saj veš,da je prima če dobimokakršnokoli informacijo.Pač pričnemo razmišljati tudi v tej smeri. Lep pozdrav l Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Oja, kar fino je imeti dobre aspekte Saturna. To potem malo spremeni stvari - na bolje. In kar se "daljšega življenja" tiče ob takem Saturnu, se kar strinjam. Moralo bi držati. (Tele moje "bl črne" o Saturnu v osmi in deveti so pa zvečine kar iz prakse. In v teh mojih klepetih z ljudmi sem včasih še preveč prizanesljiv, potem pa sami povejo, kaj je bilo v resnici, pol pa mam.Odtod tudi moja maksima, da "je življenje bolj kruto od Berna Jurečiča".) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Moj Saturn v osmi ma tudi lepa aspekta, samo si ju ne znam prav razlagat. Trigon z Luno v 5. hiši in trigon z Merkurjem v 12. hiši. Torej mogoče ne bo tko grozno na področjih čustev in komunikacije? Oz. da se bom največ naučila na teh področih? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Merkur trigon Saturn imam tudi sama, a čeprav je to dober aspekt, nisem ravno dober pripovedovalec vicov, vendar mi to daje potrpežljivost pri delu v računovodstvu (in še 6.h je vključena za povrh).Trigon z Luno nekako bolj realna čustva, da nisi čisto po ribje med oblaki? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Stanka, to bo to ja, nisem po ribje med oblaki. Vicev pa tud jaz ne znam pripovedovat uno wow.... čeprav ko sem bla še otrok so se me vsi spomnili po tem, da sem ful pripovedovala vice.... jaz se tega bolj bežno spomnem.... ampak najbrž jim je blo bolj zabavno to, da sem bla sladka mala punčka pa take ven metala....ne pa ravno nek talent za vice... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> V deveti (če je že dilema ali-tu-ali-tam, potem je to na ZAČETKU devete, anede?) kvečjemu kaže na to, da za študij ni šans in se mu je treba odpovedati ali pa da je začetek ful težji, kot je oseba pričakovala. Kar pa pomeni, da bo morala v faks vložiti za dva tovornjaka truda, pa bo šlo, pri čemer bo skoraj gotovo študirala ob delu. Moj Saturn je na začetku 9h, v devici.... No, študij sem dala skoz,... res je, da bolj prot koncu je šlo, manj potrpljenja sem imela z učenjem. Po tranzitu Plutona čez Asc (pred tem sem k sreč opravla skor vse štud. obveznosti), je pa situacija postala nemogoča - dva tovornjaka truda nista bla dovolj. Dve leti je od tega, pa mi (trenutno se učim dodatno za en večji izpit) gre sicer majčkeno lažje, še vedno pa ne tko kot včasih. Tko, da se da fax narest,... sam orenk potrudit se je treba, bit apatično trmast in par ostalih stvari v življenju dat za tisti čas malo na stran. - - (je pa tud odvisno kolk ti tisti študij, katerega si izbral leži) Tud moji aspekti s Saturnom nič kej ne blestijo:Sa kvadrat LunaSa kvadrat AscSa kvadrat NeptunSa sekstil Merkur Kar se tiče pa tujine, .... jeziki so mi od nekdaj všeč, in v času srednje sem imela tud željo po študiju ali bivanju v tujini,..... a se kasneje nikol nisem odločila za to... Enostavno slutim, da ne bom v tujini nič kaj dost več dosegla kot v Sloveniji,..pa me zato ne potegne. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud moji aspekti s Saturnom nič kej ne blestijo:...Sa kvadrat Asc...... ... Moji tudi ne. Imam samo kvadrat z ascendentom (pa se sextil z jupitrom), elasticno tud opozicijo z uranom (ki je vladar 3., kjer je saturn, tudi zato upostevam sploh opozicijo)..No to bi v bistvu pomenilo, da je moj Saturn 'sibek', 'slab', kot je v naslovu. Morda pa je kar fajn imet tako; meni je cisto dovolj tistile (edini!!! v vsem horoskopu) kvadrat z ascendentom. ... Mi je vsec debata, pa opazam, kolk veste, kolk dobr opazujete! (me ni ze mesece v astro forumu, sam priletim kaj povrsno al pa sploh ne, niti ne odpiram sploh, raje... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj men nihče ne odgovori?smrdim al kwa? vrlina saturna je potrpežljivost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Saturn je zdaj retrograden..direktno gre spet 22.3.2005 ob 3:53.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Oona, kakšen vpliv pa ima na menjavo delovnega mesta,če ga ima? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.