lunca 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 saturna imam v 4 hisi (v dvojckih) kwa bi to pomenilo? sem sla brat vse za nazaj in ni bilo takega primera A imaš ti očeta s katerim živiš, a imaš očima? Saturn v 4 hiši večkrat pri ženskah nakazuje, da oče ni prisoten v domu, mogoče samo slabi odnosi z njim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Zanč sm prebrala eno hecno postavko....Ker mam Severni vozel v 9 hiši pa Južni v 3, mi piše da sm prišla v ta življenje z nekim znanjem in da ga morm drugim podajat... fora je pa v tem, da jst čutm da mi ni treba nabirat nekih jakih "izkušenj" tko k drugi ljudje težijo k enim "izkušnjam"..samo nevem kako so to misljo da naj jst zdej tle druge učim...k vedno bolj sprot ugotavljam..da mam rada ljudi samo pol k vidm da nekomu stokrat neki rečem pa dela narobe še 102 tič se men zrola..ratam agresivna ..in to ni dobr...zgubim živce za ljudi k ponavljajo slabe stvari in tega se nočjo zavedat. Ampak dejansko res slabe..k jim psihično in telesno škodjo. no skratka te teorije o teh vozlih so mi nevem mal sumničave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.