Skoči na vsebino

Saturn

Aurora*

Recommended Posts

To je predvsem pogojeno s tem, čemu vlada Saturn. In vpliva znatno bolj na Saturnovce, name recimo... :2src: Za delovno mesto? Samo če so aspekti taki...tranzitni predvsem.
Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 276
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na šesti strani sem napisala podatke,ne vem če rabiš še kaj? :inocent:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Menjaš službo? Ali samo razmišljaš? Kolikor mi je poznano, nima vpliva na to. Ti bi itak morala imeti vsaj dve popolnoma različni zaposlitvi. Se je to že zgodilo?

Važen pa je Saturn, ko gradiš hišo. Nikoli se ne sme začeti graditi v času ko je Saturn retro...

Dum spiro, spero.

To je pa ne! x:Dx Ja, sta dve različni zaposlitvi. Oboje je sicer povezano z modo,vendar v različnih smereh! x;)x x:)x Drugače pa bom ostala pri isti firmi, zna se zgoditi, da zamenjam lokacijo,ni pa še dokončno! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Če sta obe službi povezani z modo, samo menjava lokacije..to ni to...pride še nekaj drugega...ko bo saturn vškorpijonu verjetno...

Mislim, da bi bilo bolje če si zastaviš horarno vprašanje..samo ne danes... x;)x

Dum spiro, spero.

Vem kaj imaš v mislih x;)x ne rabim vprašanja! x:Dx Tisto pa vem,da bo! :palec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

Hvala! x;)x x:Xx

HONORE DE BALZAC

Tule sem si zdaj oddahnila. Morala preveriti kakšno je bilo stanje 17.3.2001. In na srečo - je bil saturn direkten.

Komaj zdaj preverila eferemide za takrat..(luna je bila v strelcu :2src: in če vemo, da hiša kar prekipeva od strelcev ni čudno, da je ok...sonce še v ribah(tudi starejša riba se dobro počuti, merkur v vodnarju - mlajša-vodnarka tudi zadovoljna x;)x )

Če natančno premislim...je tole potekalo nekako takole - z vsem strelčevim entuzijazmom in dobro voljo..z ribjo prepuščenostjo - bo že..(ali tole k strelcem sodi x;)x ), z ogromno energije(mars tudi v strelcu), tudi fizične...in direktnim saturnom - v biku. Ja...zdaj smo pa zabluzili. Kar leni ratali..pa imamo še ful za poopraviti..bo že x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Je kdo tu na forumu,ki bi men mal obrazložu kaj so mi sojenice namenile v tem lajfu?? Zame to cela študija:wacko: , pa še tisto kar sem razvozlala je v realu čist drgač :V: Se zahvaljujem če se bo kdo ukorajžu x:)x

pa-pa

Tole je pa zdaj skoraj nenavadno. Ugotovila sem še slednje - asc je v vodnarju.

Torej so v tej naši hiši zajeti vsi glavni akterji - midva s partnerjem strelca - luna v strelcu,

Starejša hči riba - sonce v tistem času še v ribah,

mlajša vodnarka - čas gradnje v vodnarju...Svak vedno organiziral tole tako(glavni zidar bil), da se je pred sedmo začelo. Pravo družinsko gnezdece smo si torej ustvarili. Aja - svak(glavni zidar x:Dx je bik - saturn v biku). Mater bom enih povezav še odkrila x:Dx x:Dx Ni čudno, da je bil glavni x;)x .

Aja Rubi - verjetno se bo kdo našel...in če bo...boš morala javiti rojstne podatke x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz imam tudi piškavo postavljen Saturn R :xx!: , pravi bič vesoljni :xx!:

Sa v 3. hiši v Dvojčikh

Sa kvadrat Luna :xx!: :madpro:

Sa kvadrat Asc :xx!:

Sa opozicija mC :xx!: :sniky:

in malo za tolažbo

Sa trigon Ura

Sa trigon Ma

Vse mi gre na težko in vsakodnevno rešujem miljon preprek in ovir :V: .

In ne mislim, da je Saturn slučajno učitelj :vragec: , stari prdonja mi je obeslil kuglo na nogo, ma se ne dam, fajtam dalje! :C: :vragec: x^x :vtz:

Še dobro, da imam silno plutonovsko energijo, sicer ne vem, kako bi zmogla :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Hm, pomagal v čem oziroma s čim?

S tem, v KATERI HIŠI je planet, timing nima nobene zveze. Če pa je v začetku neke (KATEREKOLI PAČ) hiše, je kar logično, da se njegov vpliv dogaja kvečjemu prej kot pa kasneje. Če je čisto na koncu znotraj neke hiše, vpliv šele prihaja. Približno tako.

:eek: :eek: :eek: Bemu, kako je pa zdaj to?

Moj Saturn je na koncu tretje hiše, na 19.stopinji. 4. hiša se prične na 22. stopinji.

Presneto, a njegov vpliv šele prihaja? :OO!: :OO!: :OO!:

Kaj :vragec: je bilo pa do zdaj? :bomb: :madpro:

<{POST_SNAPBACK}>Je kdo tu na forumu,ki bi men mal obrazložu kaj so mi sojenice namenile v tem lajfu?? Zame to cela študija:wacko: , pa še tisto kar sem razvozlala je v realu čist drgač :V: Se zahvaljujem če se bo kdo ukorajžu  x:)x

pa-pa

Kaj pa rabiš vedet? :eek: x;)x :palec:

Dum spiro, spero.

Najprej lep večer...pa se me je nekdo usmilu :rolleyes: ...hja kaj naj rečem? Sicer mam zelo lepo napisan kje pa kdaj so ti moji planeti v natalni karti...ampak to se non-stop vrti!!! :angry: in par let nazaj (seveda če bi vedla ker planet mi je to zakuhu, da sem čist podlegla) sem šla v neko karmično vezo (to je rekla moja "čarovnica"),ki je res obupno težka pa ne vidim konca...skratka ne vem kdaj "skočt" iz tega vlaka da bo čim manj bolel?

<{POST_SNAPBACK}>Najprej lep večer...pa se me je nekdo usmilu :rolleyes: ...hja kaj naj rečem? Sicer mam zelo lepo napisan kje pa kdaj so ti moji planeti v natalni karti...ampak to se non-stop vrti!!!  :angry: in par let nazaj (seveda če bi vedla ker planet mi je to zakuhu, da sem čist podlegla) sem šla v neko karmično vezo (to je rekla moja "čarovnica"),ki je res obupno težka pa ne vidim konca...skratka ne vem kdaj "skočt" iz tega vlaka da bo čim manj bolel?

Strašansko defetistično in več ali manj brez veze.

"Kdaj skočiti, da bo manj bolelo" - ?! Ta je dobra.

Če ti je tvoja "čarovnica", rekla, da je to "karmična zveza", potem boš na vlaku točno toliko časa, dokler bo to treba (za tvojo nalogo v tem življenju, na primer). In tudi če boš izskočila (z bolečino ali pa brez!), boš kmalu spet nazaj. Lahko poskušaš petkrat, ista fora.

Ko bo naloge konec, se bo kar izteklo in se bo vlak sam ustavil, da si pri izstopu ne polomiš nog, dont vori.

Dotlej pa nič.

Bolj smiselno se mi zdi vprašanja, ALI SPLOH izstopiti ali ne, ne pa "kdaj, da bo manj bolelo".

Naši zamolčani južni bratje bi temu rekli "Posle jebanja nema kajanja", Moliere pa je skopuškemu Scapinovemu fotru v usta položil besede "Le kateri vrag ga je nesel na to barko?!" V bistvu pa je isto.

Loti se izpita, tako ti je izstop najbližje!

:xx!:

Joj komaj sem nasla zdaj tole (sem mislila da je v sirih ali v bikih, ne vem odkod :D)...

Ruby - men je to kristalno jasno, jasno. xDDx

A ne zdi se mi ... prav, da bi ti zdaj menjala, po drugi strani pa nisem hotla tezit Rubi, ko sem opazila, ces - nekdo ze ima tole... sem 'cakala', da sama opazi oz. da se karkoli 'zgodi'.

Tako bi bilo morda kul, da si Rubi izbere drugo ime oz. da se nekako zmenimo - samo skoda, ker je tule, ker lahko se ne bo opazilo (al pa jaz pozabila, da je bilo tu, pa nic vec sledila potem temu...)..

Bomo pocakal, ce bo kaksen odziv, zaenkrat...

razen ce ne vztrajas, Ruby..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja... joj kok sem dons raztresena in povrsna...

Sem mislila, da je nova, oprosti, Rubi. :||

Nekaj se bomo ze zmenil. xDDx xyesx :palec:

Se vidi da se je vodnar zacel - iscem sol, jo najdem v hladilniku. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...