Skoči na vsebino

Moja tašča

dela si zalogo

Recommended Posts

• Komentarji 139
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, ne, ne

Jest kličem MAMA, mojo staro mamo in živimo v isti hiši, samo midva mava vse svoje in posebej, sicer pa Stara mama in stari ata (zame sta ATA in MAMA), sta zlata in ni bolših ne težita, skuha tud.....................pa ne samo to so še druge stvari........

Deli na socialnih omrežjih

Pa to, da mi/nama kuha si ti po moje narobe predstavlajaš, pa se mi ne da o tem.................It's a Long Story

Se pa jaz preživljam sam od 18 leta dalje, Moja polovica pša od 16 leta, tko da ne razmišljaj o kaki razvajenosti in podobno in maminih sinčkih :vragec: .............

TRUDL sploh mi na misel ni prišlo da bi mislila da te RAZVAJA!!!! RESNO. Res pa da te ne poznam, zato sprašujem, ker me zanima. Zdaj ko sem prebrala, da živita pri starih starših - sem v mislih odpotovala k mojim. O, meni je tam za znoret lepo. Škoda, da so tako zelo daleč. Tudi jaz bi uživala v babičini kuhijni...

tud moj mož se od 16 leta preživlja sam, pa ne da ne bi mel ok staršev, pač pa je takrat začel delat (po šoli) pač niso imeli denarja in si je vse kar si je hotel moral kupit sam. Je pa res - stvari so kompleksne, kot praviš, long story, včasih je treba poznat celo ozadje da lahko kakšno pametno pripomniš.. ne včasih, vedno:)

Moja 'tasca' je sla pa danes v Vietnam. :eek: xDDx

S sabo je vzela mojega digitalca. :sori: :C:

Peljal jo je pa na brnik Mitja danes zjutraj ob 6h. xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:o)x x:Dx

Trudi poskrbel, da ne ostajajo kake napačne domneve x;)x x8Dx :palec: .

Ja Zlata mama nas razvaja s kuhanjem, ker sva praktično cel danm od doma, nama je pa lepo življenje z njima, ker imamo lep odnos, predvsem sem jaz zelo zelo pogrešala neko normalno družino, evo zdaj sem jo dobila xsrcx :palec: , s tem, da se "razvajamo " v obe smeri, cenim res, vsako zadevo x8Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Moja 'tasca' je sla pa danes v Vietnam.  :eek:  xDDx

S sabo je vzela mojega digitalca.  :sori:  :C:

Peljal jo je pa na brnik Mitja danes zjutraj ob 6h.  xcivx

x:Dx x:o)x x:Dx

Kako po smilejih vemo, koga boš bolj pogrešala, digitalca, al taščo x:Dx x;)x x:Dx :palec:

TRUDL sploh mi na misel ni prišlo da bi mislila da te RAZVAJA!!!! RESNO. Res pa da te ne poznam, zato sprašujem, ker me zanima. Zdaj ko sem prebrala, da živita pri starih starših - sem v mislih odpotovala k mojim. O, meni je tam za znoret lepo. Škoda, da so tako zelo daleč. Tudi jaz bi uživala v babičini kuhijni...

tud moj mož se od 16 leta preživlja sam, pa ne da ne bi mel ok staršev, pač pa je takrat začel delat (po šoli) pač niso imeli denarja in si je vse kar si je hotel moral kupit sam. Je pa res - stvari so kompleksne, kot praviš, long story, včasih je treba poznat celo ozadje da lahko kakšno pametno pripomniš.. ne včasih, vedno:)

THX

za razumevanje

x;)x :palec:

Moja 'tasca' je cist kul, smo cist v ok odnosih...

V podrobnosti pa se ne spuscam, o nicemer taksnem pravzaprav, ker sodelujem s pravim imenom oz. se ve potem lahko za koga gre, pa mi ni do tega, da bi kdo kaj o sebi, od mene takole bral javno.

Zato tudi v pol takih tem ne sodelujem.

jaz nimam nobenih skrivnosti in lohk vse povem - kdaj pa se kaj tice tudi mojih bliznjih ali kogarkoli v bistvu, nocem pa nikamor nikogar vpletati.

To, ko kje omenim Mitja in to, al sva to in ono, to ni nic takega, to lohk recem vsakemu in tko... a kaksnih podrobnih opisov in tovrstnih psihoanaliz pa se javno izogibam. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imaš prav :palec: , samo je tako hecno izpadlo, da bolj digitalca pogrešaš kot njo, nisem pa sploh vzela kot da se tiče vajinega odnosa (če bi bile v čudnih bi ziher digitalc ostal doma), sem vzela kot besedno igro, al pa bl smiley igro x:Dx x;)x .

Komu pa lahko rata, da mu ti ne bi bla simpatična x;)x x:Dx x8Dx :palec: ?

Hm, hm... x:o)x x:Dx x:px x;)x

Tistole pa - normalno, zanjo sem v bistvu vesela, da gre, saj gre rada, gre na pocitnice, kaksno pogresanje, saj cajt tolk hitro laufa, jaz v bistvu skoraj nikoli nikogar ne pogresam, nimam cajta za pogresanje. :)

Moja 'tasca' je zame rekla, ko sem rekla, da pravzaprav pa 'tast' se je nekako navadil name, ja, tebe se mors mal navadit. x;)x

Pa smo se smejali.

Dobila sem od nje bioionizator (xsrcx), ki sem si ga dolgo zelela, pa velikokrat kaj skuha, gre na roke, Timu kaj kupi in tko... tako da sploh nimam nobenih pripomb, preprosto pa sem sam tak clovek, da ne maram prevec odnosov in tega... in sploh vseh teh druzinskih viz.

Najboljse se pocutim, ko imam mir, ko mi ni treba nikogar gledat. Tako na splosno...

3/4 stvari me ne zanima (in ne njih moje) itd. Sam kimat se mi pa ne da, ker nisem tak clovek, hitro potem zivcna ratam, ce me kdo stiska v kot s kaksnimi zgodbami ali mnenji, politicnimi, taksnimi in drugacnimi, ki se mi jih sploh ne da imet, ker se mi ne da past v debato.

Lazje je takole, ker lahko ta hip skenslas kogar ces, brez d abi bil zaljiv ali nesramen ali... kakorkoli neprimeren. :D

V bistvu sem z vsemi v ful dobrih odnosih, ker je teh tolk malo. :vio: xcivx

Picasso

Hm, tud jaz bi imela rajši tak odnos s taščo... no vidiš, jaz pa MORAM kimat in poslušat (pa ne rečt, da mi ni treba, ker ni tko enostavno). Včasih si bi že rekla, da mi ni treba ali ...

..joj...

pa jaz sem zdaj nekaj poštekala...

... zakaj se tako slabo in utesnjeno počutim v zvezi s taščo ..

..ker to NISEM JAZ!!!!!

uf, kakšno razodetje...

Trudi tebi v komentar pa še: jaz osebno nekako znam cenit ljudi, ki si s svojim trudom ustvarijo eksistenco (zlasti finančno mislim), vedno so mi šli na žive frajerji, ki so se s fotrovimi avtomobili okol fural in se delali toook pomembne... jek.

Tašče... moja starši moji hčerki skos nekaj kupujejo, če pa jim relčem, naj nehajo toliko, pa so užaljeni češ ja komu pa bomo. No, moja tašča pa NIKOLI njej nič ne kupi... pa ne da ji mora, ne gre se za velike in drage reči. malenkosti...

Ni mi pa všeč, da moja hčer kliče njo isto kot mene! No saj zdaj mene že z -i na koncu, a včasih tašča začivka: Ja koga zdaj misliš, mene ali tvojo mami?"

p.s. Ce pa bi ziveli skupaj s katerim od starsev, pa bi se mi zmesalo.

Ocitno, saj sva raje placevala drage denarje vec kot desetletje, da nama ni bilo treba nikogar gledat.

Torej, vsaki nasi koraki, odlocitve, so posledica tudi ze prej storjenih. :palec:

p.s. Ja, Zverca, saj tole zgoraj sem dodala ravno zato, ker sem pomislila na to, da nekateri kao nimajo te moznosti.

Mi smo ziveli 1 leto pri moji mami (ker smo se morali z 11mesecnim dojenckom v 3 tednih preselit ali prej), pa nismo mogli tako hitro nic dobit, potem pa tako dolgo ne nasli.

Pa povem, ful imam rada svojo mamo, dbest in vse, a kje pa...

1000x bolje se razumemo, pa se en aspekt je - ne bi hotla, da ji se dlje visimo za vratom, ker tudi tam je majhno stanovanje, a pac - lohk smo bli tam.

Picasso

Jaz bi rajši šla živet v enosobno stanovanje v blok, pa plačevala najemnino --- tok je hudo.

ampak

potem tu ni samo vprašanje mene, pa če JE res tok hudo, pa druge prednosti

pa otrok se lahko igra zunaj in ma svež zrak in gozd in svoje igrišče in svojga psa

oba vlagava v to hišo (zdaj najino, do katere, hah, nimam nobenega odnosa... razen do tistega, kar zdaj delava), pa to je, ni vse črno ali belo pismu zakaj ne.

Verjamem, vem, saj pravim, midva sva raje dobesedno stradala zato. :vio:

p.s. Imam lastnost, da si ne pustim solit pameti ali vsiljevati butastih pravil, ki nicemur in nikomur ne sluzijo.

Tako sem seveda tud jaz bila delezna vsega mogocega, a je slo za mojo mamo, s katero pa sta se z mitjem ful dobro razumela in se cenita, mama ga ima rada in vse. Midve sva bili catch tu.

Mame, babice... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Picasso

Lepo si to povedal, miki :)

Ampak nitibesede o tastu!!!!

Ja, lastne je lažje ukrotit; moji so itak lahko presrečni, da sem si po vseh katastrofalnih (po njihovem) poslusih našla normalnega tipa - so ga skor po rokah nosil. Enkrat samkrat mi je oče rekel: "Vidim, da te dajem v dobre roke!"

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Kaj on misli, da me res on daje, jao oče, daj no mir.

Veš, vse pa je lažje, če ne živite skupaj. Če hodite samo na obisk, se psihično pripraviš na to, da boš teh par ur vljuden... Mi pa smo našo taščo zvlekli enkrat za par dni v kočo v hribe, da ja ne bo sama doma, pa ji je bilo na poti slabo, pa pojstla premehka, pa premzlo... mislim, halo?!?! Kje pa je kak hvala vsaj?!

S tasti ni bilo nikol blemov. Mogoče mal s prvim, tudi zato, ker je njegovo ljubljenko tak nagajivec zapeljal, pa mal je bil ljubosumen, ampak v bistvu sva se kmalu skompala, za razliko od tašče, ki je prijaznost in sprejemanje mene sam hlinila. :xx!: S sedanjim je tudi vse ok. :palec:

Ni teorije, da bi živel s svojo žensko s svojimi al njenimi starši. Ni teorije x!x Raje živim v garsonjerci 3x3 sam z njo, ko pa v npr. v enem stanovanju v dvostanovanjski hiši s starši. O tem dileme ni. Ker npr. moji starši so čist ok ljudje, imata pa tolk svojih navad in kapric, za katere smatrata, da so edine pravilne, da bi zlo hiter spokalo. Se pa nisem pripravljen prilagajati nikomur (razen partnerci kolk je pač nujno, seveda, jebiga, brez tega ne gre, ne x;)x ) v svojem stanovanju, hočem živeti točno tako kot sam hočem. Tako pa se npr. lahko začne že s tem, ko npr. na fraj dni rad mal poležim......kaj boš cel dan prespal itd...al pa....že spet cela hiša po čikih smrdi....al pa...kaj res morte s prijatelji nakladat do dveh zjutraj.....al pa....kaj res morš met muzko tak na glas itd.itd......že pri takih banalnostih lahko pride do frke....... meni se tega poslušat ne da. In ne bom. x^x Edina varianta, da živim nek čas z enimi al drugimi je njihova bolezen. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz sem pa res peresrečna in hvaležna Trudijevima starima staršema, nikoli za nič ne morita, res ne, ne komentirata, če kdaj počivava, kolikokrat kam greva, zakaj, res nič se ne vtikujeta.

Pomagata kakor le lahko (pa jaz jih nočem izkoriščati), zanimata se kaj in kako je z nami (tega jaz nikoli v življenju nisem imela), včasih skupaj kam gremo, v gozd npr. s Cyberčkom, ali pa z mamo kam mahneva peš.

Res sem jima hvaležna, pa res mislim,da sta iz pravljice ušla.

:hepko: :flower: :hepko: :flower: :hepko: :flower: :hepko:

Ja, mick, no v bistvu JE tako, vsak hoče bit na svojem gospodar in se prilagajat oz. usklajevat samo s svojim partnerjem.

Žlahta, strgana plahta

enkrat me prijateljica vpraša, kok je stara moja tašča. Pa ji rečem, 64. In ona, PIH, moja pa 54...

janja, take misli je pa lepo brat. Še meni se fajn zdi:)

tko se jaz zdaj z mojimi starši sprehajam. Se mi zdi da se bolj štekamo zdaj ko sem jima "dala" vnučko

(oddahnila sta si.. ja, tko pač je, dobr da je tko...)

p.s. Ce pa bi ziveli skupaj s katerim od starsev, pa bi se mi zmesalo.

Ocitno, saj sva raje placevala drage denarje vec kot desetletje, da nama ni bilo treba nikogar gledat.

.

Ja jaz in potem skupaj tudi, raj sva plačevala najemnino

Pri mamai(stari mamai), pa je zadeva drugačna, tko k da bi živela sama (ni vtikanj v zadeve, noben ne mori.....) +++ velik bonus imata naju rada in smo srečni skupaj in to se vidi

Torej, vsaki nasi koraki, odlocitve, so posledica tudi ze prej storjenih
.

Točno tko, se strinjam pri tem :palec:

Kaj se zgodi, če se 100 tašč nahaja na Zmajevem mostu. Če se  nič ne zgodi je v redu. Če pa se poruši most, je pa tud v redu.

x:Dx  x:Dx  x:Dx

:vragec:

lahko bi most preimenovali v TASHCHIN MOST

pa na njem pristane zmaj...... x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...