nosorog 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Pa vendarle ni pogruntal teh stvari kajne? Sicer pa, jaz bi pa rad imel taščo, s katero bi se razumel...se mi zdi pomembno, da se ustvari sožitje tudi med tabo in partneričinim sorodstvom in obratno, saj boste navsezadnje cel lajf nekje v bližini(taki ali drugačni)Sicer pa... Slovenci Tud kadar napišeš kak relativno resen post, se mi zdi za popizdit smešen. Rešuješ situacijo v Sloveniji in nas vlečeš iz splošne depresije, ki je zajela domovino potem, ko je nehal izhajati Pavliha in odkar Hvalice ni več v parlamentu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 en moj prjatu ma za ženo kitajkosej baba je pomoje bl... ma če je zanga dobra, je zame tut. ampak taščo ma pa u hong kongu, kr pa menda ni tko šwoh. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Janko če bi zadela milijon evrov na lotu, bi poslala mojo taščo tud v hong kong živet - bi ji kupila zlato vilo, ves denar bi porabla samo za to, da jo vidim samo parx na leto Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Janko če bi zadela milijon evrov na lotu, bi poslala mojo taščo tud v hong kong živet - bi ji kupila zlato vilo, ves denar bi porabla samo za to, da jo vidim samo parx na leto weš kwa?zaden ti ta miljon, pa grewa midwa u hong kong Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ma veš kaj dej jaz ti damta milijon, če oženiš mojo taščo in gresta nekam...dost je žetko daleč da nau mogla v copatah k nam na obisk Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ma veš kaj dej jaz ti damta milijon, če oženiš mojo taščo in gresta nekam...dost je žetko daleč da nau mogla v copatah k nam na obisk nis ti tko naumna ka pa je dat en miljonček, da mene dobiš za atija? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ma atija še mam,na srečo,tasta pa žal več ne tko damojima otrokoma bi prav prišelše en dedi,tkoda jutr grem vplačat in če zadanem, a pol je dil?? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ma atija še mam,na srečo,tasta pa žal več ne tko damojima otrokoma bi prav prišelše en dedi,tkoda jutr grem vplačat in če zadanem, a pol je dil??ne hod še jutr. počak da se miljon nabere vidš, kuko tast misl namest tebe pa ti špara dnarčke Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 joj sam zdej sem čist zrajcana,a ti lohk taščo kar pošljem, da se je navadiš, denar pa naknadno, ko bo Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 joj sam zdej sem čist zrajcana,a ti lohk taščo kar pošljem, da se je navadiš, denar pa naknadno, ko bo sm jest že tut u to smer razmišlou in sm se odloču da ne zrajcana pa loh še kr mal ustrajaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ja šit no...pa tko sem se že veselila rajc je zdej čist dol padu... pol pa nič, skorajšnji-tastek,pa lahko noč Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ja šit no...pa tko sem se že veselila rajc je zdej čist dol padu...in to zarad enga bednga miljončka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 čist tolk, mimgrede... dbest 'taščo' mam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Potem ni taksna, kot vegeta. u.sve.se.mjesa.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rise of the cobra 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 OJ,naj vam povem nekaj grozljivk-smešnic o moji kao tašči.Ženska je dobesedno kobra,na rojstnem dnevu mi prijazno omeni da je nameravala povabiti se od mojega fanta bivšo,plus njeno mamo,sledi javkanje o tem kako pogreša njegovo bivšo puco,ob prvem najinem srečanju mi pove koliko nepremičnin imajo in me naravnost vpraša koliko jih imamo pa mi,dopust zahteva da preživljamo skupaj,ker sva vztrajala da greva drugam,je rekla da bo kar umrla in kaj naj mi kupi za spomin,za moj rojstni dan je uletela nenajavljena,je mene skoraj kap,v glavnem je BOLNA SAMO V GLAVI.Aja,pa vsakič mi reče naj se preseliva k njim in vsakič odgovorim NITI SLUČAJNO Najbolj seveda trpi njen sinek,ker se vsakič počiva okog te teme,seveda jezika ne šparam in mu povem kar direkt kaj si mislim o njej.vem da je zanj najtežje amoak sem mu že rekla da lahko si najde pa bejbo ki bo njegovi materi všeč.skratka,videti jo ne morem sploh.lep dan še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.