Skoči na vsebino

Anketa:umetne ali naravne?

pipika

Recommended Posts

• Komentarji 118
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

HEH TI, Pipka, v tej temi nim kj napisat, k jih res še nism šlatau taumetnih( pa jih,da sploh vidim kak to zgleda), sploh pa se mi vedno nekak začudeno postavi vprašanje, kako se lahko tako vprašanje tut izpostavi˝ v slo., kajti le koliko slo. žensk ima sploh tole umetnino v sebi že?! Koliko si jih privošči, je kje znana statistika?

...

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

No jaz sem potipala umetne in sicer od ene, ki jih pravzaprav ni mela nic, zdaj ima pa B kosarico. Lepo narejeno ful, stojijo ji, vseeno se cuti, da so umetne. Cez majico pa to se pa ne vidi, ker so mejhne. Lih prav. Si jih je dala delat ze nekaj let nazaj, jo je pa prvih 10 dni ful bolelo...baje, ce bi vedela kako bo bolelo, ne bi sla na operacijo.

Jaz o svojih ne mislim pisat...

Grde so mi gromozanske silikonske, ker imam rada, da stvar zgleda normalno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne ne gledam jih. Pac ne stekam zato...ker mas zarad take teze naprimer lahko ornk probleme s hrbtom, pa se ni mi lepo. pac. ne maram skrajnosti.

Tud za to obstaja rešitev. Hm, sumim, da so si velke umetne joške izmislili proizvajalci in prodajalci kozmodiska. x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

kozmodisk! x:Dx x:Dx :palec:

poznam nekoga, ki si je to operiral, je frizerka, se dosti sklanja...pa jo je tako bolel hrbet, da si je zmanjsala zadeve...

zgleda, da je bilo opazno, ker se je oblika spremenila toliko, da ful ljudi misli, da si jih je dala povecat, pa ceprav so dosti manjse xrolleyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

sklanja...pa jo je tako bolel hrbet, da si je zmanjsala
hah, sam to je pa tut redko, da si daš naravne pomanjšat, heh

to se mi pa zdi vredno zdravja, ja..je manj tkiva, odide kakšna bula lahko, pa rak tut

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

No, moški spol, kakšne?

Saj veste kaj  xflirtx

Zakaj pa je vprašanje samo za moške? xscratchx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa mislim,da konckoncev se moski niti ne toliko obremenjujejo s tem.Res je,da radi pogledajo punce,ki jih imajo "primerno velike",vendar ni to nekaj bistvenega za "zvezo".Bolj smo mi tiste,ki si delamo probleme o tem,koliko so velike,kako stojijo,kaksno obliko imajo... xredx

Mislim, da se moški s tem ukvarjajo bolj na estetski in erotični ravni, ko so pa zaljubljeni, jim številka košarice ni ravno pomembna.

Eni imajo, radi bolj velike, bolj majhne, bolj ravne, hruškaste.....(tole iz spomina vlečem-po pogovorih) Mislim, da je večina rekla, da je C košarica, hruškaste oblike zelo najs za videti.

Je pa razlika med pravimi in umetnimi. Na pogled in na otip. Enkrat sem v savni videla gospo, ki je za roko vodila vnuka, okoli 60 let je morala imeti, hribčke je imela pa kot 2 melone. Straight! Kot 2 vojaka. Meni se to ni zdelo estetsko.

Pa tudi na otip imajo fantje rajši naravne. Tok! Samo kolikor so mi sami povedali.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

cocco zdaj sem se ful narezala, sem tamle poblisnila tvojo ikonco, pa sem avtomaticno pomislila na borisma,

potem berem...me si delamo probleme... :wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx

jaz si jih sicer ne, meni dobro sluzijo in drugih nocem.

je pa res, da se brijem noge in to...mi pase...

cosma, C poznam, ampak kaksne so hruskaste C? :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

xnckrivx Tinka

tole je bil **transkript** spičov, frendov in znancev, ko so opisovali naše hribčke. najbrž so bolj hruškaste oblike in ne kot melone...kdo bi vedel. Man talks!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

hruškasto- VISEČE

MELONE-VELIKE

...prevod prosto po Prešernu, drage dame, da si ne boste delale utvar.......

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sorry Lia...vsi so govoril o sočnih hruškicah in ne kakih visečih vrečkah spominov x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sORRY Cosma, majhnih visečih še nisem videla :eek:

,,,viseče vrečke spominov so pa pehar suhih hrušk...

Morš zdaj vprašat a mislijo fantje suhe al frišne hruške?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...