Mick 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Nepomembno . Sam, da ni glih čist ravna, no Če bi že moral izbrat bi se pridružil Aquariusovim željam, tu nekje no. Sicer pa se ne spomnim, da bi imel ktero kaj manj rad al da bi me kaj manj seksualno privlačila zarad mal manjših al večjih. V bistvu najdem kakšno prednost tako pri bl mickenih kot pri bl velickenih. Tak da, glavn, da jih imate. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Moje (.)(.) usta zaprejo...nuben se še ni prtoževal...povečala si jih ne bi...mogoče če bodo viseče vrečke ratale,pol bom že našparala tistih 600.000 sit...al kolk so...zakaj pa ne....glavn da ne bom mela popka med njimi....hahhaha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 glavn, de se ne koncha tko k z uno, k je prebrala, de che chesh samomor narest, de se morsh tri prste pod levo bradavicu ustrelit....pa se je u kolen 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 bohcena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 No, zgleda tale moja družba ima velike oči jah Apolonija kokr praviš, kar finančen podvig. Pa fino je pozimi, ko jih daš lahko v žepe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 hehehehe....v žepe... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ja da ni premrzlo pozimi. Kako pa drgač? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 MI je provzoprov vsen,sam da dobr v roke pašejo sm bl pristaš naravnih, čeprov so tud umetne(s fiziološko raztopino) velik bl naravne za prjet kot silikonske! Drgač pa tud košarca B glih prov-morajo se ujemat s celotno pojavo beybe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hja če mi je všeč bejbika... pol so mi tud "hruškice" pr mojih letih pa tko al tko še ni posušenih hrušk.... tak da nvem... anyway... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 eto mačona zadela si bistvo... važn je da jih zna nosit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Boljše pozno kot nikoli. Zame je važno, da dišijo... Čeprav priznam, da bi bila reklama za mleko izpred .... let mnogo manj zanimiva, če ne bi bilo ... Ampak, bistveno je zadel Predin s praženim krompirjem. Umetne: ne, hvala. No, drage dame, kako pa so vam všeč umetni ... Ali je to za kako drugo diskusijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, moški spol, kakšne? Saj veste kaj No, priznam. Meni so všeč vseh vrst: umetne in naravne, velike, male, srednje, viseče in celo natopirane frizure! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hm, ne vem, al jaz ne znam, ampak jaz tule ne vidim nobene ankete, čisto navadno temo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Nisi pa povedala, kakšne so ti všeč... Sem pristaš naravnega... pa četudi po kolenih tolčejo... telo je kot zgodovinska knjiga...ne vem, zakaj bi si tlačili plastiko noter... so pač nekaj preživele, nekaj dale skozi... nosijo pač svoja leta... s temi, kvazi, estetskimi posegi zbrišemo ravno toliko lastne identitete, kot bi se sramovali samih sebe... kdo sem, če nočem biti jaz... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Tudi jaz sem pristaš naravnega, razen če je potreben kak poseg iz zdravstvenih razlogov. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 meni so všeč hmmm....če so popolne. drugače pa joški kot joški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Majica, mačona , se vama pridružujem - pa še ostalim podobno mislečim, ampak nisem vsega brala. Cvetko Cvetnik , ti si pa tudi zadel v polno s tistim vprašanjem, kako so nam všeč umetni... Zelo dobra primerjava. Evo, zdaj si lažje predstavljam, kaj za moške pomenijo umetne joške. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Evo, zdaj si lažje predstavljam, kaj za moške pomenijo umetne joške a res, jest še vedno ne, heh. a veš kj pa jest prašem nekoga,k mau preveč filozofira po joškasto; kakšne pa je mela tvoja mamam, pol pa nima kj rečt.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ja, meni se tudi zdi, da se je treba sprejet.... Čeprav sem tudi o temu že razmišljala. Vse teme na internetu sem že prebrala o temu, se skorajda že odločila, potem pa me je mož prepričal, da to ni potrebno. Jaz pa še vedno gledam. Ne vem, če se nekega dne ne bom res odločila za poseg.Pa to nima nobene zveze s tem, da se ne bi sprejela ali da se ne bi imela dovolj rada. Je pač nekaj v meni, kar mi pravi, da se bom bolje počutila. Evo, priznala sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Umetne: ne, hvala. No, drage dame, kako pa so vam všeč umetni ... Ali je to za kako drugo diskusijo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 A moramo po pravici povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 No, meni niso... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 take da so všeč unmu k jih ma. jz mam velke... sam mi čist pašejo k sem cela taka okrogla... balonček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz osebno nimam nič proti takemu dodatku, pa verjetno katera druga tudi ne! iz izkušenj?kako si ga pa našraufa gor? mu vstavijo plastičen podaljšek ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aiwa - se preveč družiš s staro mamo? Nč ni videt, da si okrogla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.