Skoči na vsebino

Anketa:umetne ali naravne?

pipika

Recommended Posts

Nepomembno x^x . Sam, da ni glih čist ravna, no :inocent: Če bi že moral izbrat bi se pridružil Aquariusovim željam, tu nekje no. Sicer pa se ne spomnim, da bi imel ktero kaj manj rad al da bi me kaj manj seksualno privlačila zarad mal manjših al večjih. xnckrivx V bistvu najdem kakšno prednost tako pri bl mickenih kot pri bl velickenih. Tak da, glavn, da jih imate. x:px :palec: x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 118
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moje (.)(.) usta zaprejo...nuben se še ni prtoževal...povečala si jih ne bi...mogoče če bodo viseče vrečke ratale,pol bom že našparala tistih 600.000 sit...al kolk so...zakaj pa ne....glavn da ne bom mela popka med njimi....hahhaha...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

:vragec:

glavn, de se ne koncha tko k z uno, k je prebrala, de che chesh samomor narest, de se morsh tri prste pod levo bradavicu ustrelit....pa se je u kolen x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No, zgleda tale moja družba ima velike oči :eek: x:Dx

jah Apolonija kokr praviš, kar finančen podvig. Pa fino je pozimi, ko jih daš lahko v žepe :vragec: x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja da ni premrzlo pozimi. Kako pa drgač?

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

MI je provzoprov vsen,sam da dobr v roke pašejo x8Dx sm bl pristaš naravnih, čeprov so tud umetne(s fiziološko raztopino) velik bl naravne za prjet kot silikonske! Drgač pa tud košarca B glih prov-morajo se ujemat s celotno pojavo beybe! x:px x:Dx :palec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hja če mi je všeč bejbika... pol so mi tud "hruškice" pr mojih letih pa tko al tko še ni posušenih hrušk.... tak da nvem... anyway...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Boljše pozno kot nikoli.

Zame je važno, da dišijo...

Čeprav priznam, da bi bila reklama za mleko izpred .... let mnogo manj zanimiva, če ne bi bilo ...

Ampak, bistveno je zadel Predin s praženim krompirjem.

Umetne: ne, hvala. No, drage dame, kako pa so vam všeč umetni ... Ali je to za kako drugo diskusijo?

Nisi pa povedala, kakšne so ti všeč... x:o)x

Sem pristaš naravnega... pa četudi po kolenih tolčejo... x:Dx telo je kot zgodovinska knjiga...ne vem, zakaj bi si tlačili plastiko noter... so pač nekaj preživele, nekaj dale skozi... nosijo pač svoja leta... s temi, kvazi, estetskimi posegi zbrišemo ravno toliko lastne identitete, kot bi se sramovali samih sebe... kdo sem, če nočem biti jaz...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica, mačona :palec: :palec: , se vama pridružujem - pa še ostalim podobno mislečim, ampak nisem vsega brala.

Cvetko Cvetnik xflowx , ti si pa tudi zadel v polno s tistim vprašanjem, kako so nam všeč umetni... x:Dx Zelo dobra primerjava. :palec: Evo, zdaj si lažje predstavljam, kaj za moške pomenijo umetne joške. x;)x

<{POST_SNAPBACK}> Evo, zdaj si lažje predstavljam, kaj za moške pomenijo umetne joške
a res, jest še vedno ne, heh. a veš kj pa jest prašem nekoga,k mau preveč filozofira po joškasto; kakšne pa je mela tvoja mamam, pol pa nima kj rečt.. x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ja, meni se tudi zdi, da se je treba sprejet.... :palec:

Čeprav sem tudi o temu že razmišljala. Vse teme na internetu sem že prebrala o temu, se skorajda že odločila, potem pa me je mož prepričal, da to ni potrebno.

Jaz pa še vedno gledam. Ne vem, če se nekega dne ne bom res odločila za poseg.

Pa to nima nobene zveze s tem, da se ne bi sprejela ali da se ne bi imela dovolj rada. Je pač nekaj v meni, kar mi pravi, da se bom bolje počutila.

Evo, priznala sem.... x:Ix

Umetne: ne, hvala. No, drage dame, kako pa so vam všeč umetni ... Ali je to za kako drugo diskusijo?

:palec: x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...