Skoči na vsebino

Anketa:umetne ali naravne?

pipika

Recommended Posts

Ne vem no...recimo jaz v doloceni meri podpiram plasticne operacije. Recimo sama se zavedam, da mi tako ne bodo nikol vec tko stale ( po porodu in cez 20 let )Torej zakaj ne zvisat? Ja ok...kao, ker to je del mene ( kot so gube itd...ceprou do gub imam drugacen odnos)...ampak se mi ne zdi to tak "velik" poseg. Pa recimo kaj bolj rutinskega...strleca usesa, kriv nos ( ceprav spet...se velikokrat zgodi, da mi je prav kriv nos na komu vsec...ali pa mal "razmetani" zobje..mogoce kot nek zascitni znak x:)x )...to vse prenasam. Ocitno imam tu dvojna merila, ker po drugi strani mi ni jasno, zakaj hoce met zenska E kosarico, kar mi je pa ze neokusno. Pa se prevec ocitno je. Torej skrajnosti se mi zdijo mimo. Kaksen manjsi poseg, ki ti mogoce dvigne samozavest...to pa.

mal sem zasla...ups. x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 118
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js razmišljam da se da velik narest prot povešenim... masažice pa to... ehja mal joge, stoje na glavi pa to :P pomoje se da vse naravno zboljšat, če druzga ne z močjo misli... rezat telo to je pomoje mal zgrešeno,... dajat notr večje balončke pa ... xnckrivx prav ne paše, kdaj k ma kaka velik večje kt je sama... če pa so lih pravi je pa lih prav....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ah Ninci, ti dam prav. Se da, ampak v mejah. Jaz trenutno se nimam "visecih" problemov, ampak glede na velikost je realno pricakovat, da jih bom imela. Tudi joga ( s katero sem se ukvarjala in se se zdaj-samo ne tako pridno) in masaza pocasi izgubita bitko z gravitacijo x:Dx x:Dx x:Dx

Vsadkov in podobno si jaz osebno neb dajala...dvig pa, ce bo potrebno.

Jaz imam itak tako "prekletstvo", da ko shujsam, vedno shujsam v noge ( kamor je najmanj treba), prsa so skos ista :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>js razmišljam da se da velik narest prot povešenim... masažice pa to....
ola, jest to vidm, tak..kaka masaža, oj, pa to pol tkivo še bolj povešiš, treba začet moderc- nedrčk nosit, že od samega začetka, ko dobi dekle prvo košarco in to da nosi redno, vsakodnevno, predvsem REDNO, potem se vidjo rezultati tut pozneje v leta x^x x:Dx REDNO NOŠENJA NEDRČKA JE ZANESLJIVO POVSOD, PR TELOVADBI, PLESU...ampak tak nedrc tak, ki dvigne pokonc, ne pa tazga samo,da je , PA NIMA UČIKA x:Dx

sam tolko...

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ja ja en wonderbra... :P tak z diamantki čez :P hihja... no gor michelle joga... pa to, hm nvem, js tiste bejbe k poznam pa hodijo k jogi, nimajo tolk velikih da bi gravitacija delovala zoper njih.... :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>.upaš povedat koliko je velka tale realna štala, poučno morda?

ok..ko si daš vsadke not, tvoje joške nekaj časa rabjo, da se navadijo na "tujek",logično. v tem času ni fajn, da kaj težkega dviguješ ali se razteguješ itd..ker se okoli silikona nardi ena ovojnica. no in ta moja kolegica tega ni upoštevala in se ji je silikon razlezu in naredu bulo. bad. tega se ne da več popravt, razen, če si jih da ven in spet še enkrat not. no in se je odločila, da obdrži silikone, sam zdej pač ne sme ne vem kaj počet. štala je pa v tem, ker je športnica...zdej more pa čakat, da se ji okol tiste bulce nardi še ena ovojnica.. težavam ni konca ne kraja..itak si jih gredo pa punce delat zarad tipov, tud ona si jih je zato, kva čš..

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}> masažice pa to... ehja mal joge, stoje na glavi pa to :P pomoje se da vse naravno zboljšat, če druzga ne z močjo misli... rezat telo to je pomoje mal zgrešeno,...

:palec:

masaza pa to, kremica, vadba z utezkami...

brezveze se obremenjevat s tem, če niso joški je lahko kajdrugega naravno izstopajoče lepo.

moje naj bi bile ful visoko stoječe... x:Dx x:o)x finta v modrčku x:)x odkar sem shujšala teh10 kgjev so se zmanjšale, počutje pa boljše ker ne izstopa nekaj kar nima veze s kvaliteto tistega kar res šteje.......

zanimivo kakšni pogovori x:Dx iz čisto slučajne teme.

da se še jaz malo vključim- moški skoraj vedno komentirajo pri filmih kako lušne punce so, ko pa pridejo do njenih dveh hribčkov pa...."eh, kake male ima" :vragec: xrolleyesx

haha, mensezdi da se nisem bila tule, toprej pojma nimam, kaj dogaja, samo videla sem dve temi tam pa nahitrico prebrala:

Male ljubke in umetne. :) :P

(neke opsesije so odprte se).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zanimivo kakšni pogovori  x:Dx iz čisto slučajne teme.

da se še jaz malo vključim- moški skoraj vedno komentirajo pri filmih kako lušne punce so, ko pa pridejo do njenih dveh hribčkov pa...."eh, kake male ima"  :vragec:  xrolleyesx

A res? Meni se pa ne zdi tako........res se mi zdi, da hribčki niso glih nekaj najpomembnejšega za seksualno privlačnost. Razen, če jih ni, no. xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne ni najpomembnejse....sem se spomnila enga clanka, pa sem sla prav po revijo...torej...je bla anketa

Kateri del zenskega telesa vas najbolj vzburja?

34% zadnjica

31% prsi

14% trebuh

12% vagina

x:Dx

Hihihi....ja ritka je very important x:Ix x:px x:o)x

Ko smo že pri velikostih tud.......sm bral zadnjič v ND, ko je en tipo jamral, da ima sam nekje med 13-14 dolgega al kratkega al kakorkoli že. x:o)x Mu je bil dan odgovor, da je čist ok in da so v Italiji naredili raziskavo na se mi zdi da 3500 mladih moških in dobili povprečje 13,3 cm :eek: . Bemu, zdej pa res ne vem al vsi tipi lažemo in nakladamo o velikostih naših mickenih al pa nas s takimi odgovori sam tolažijo. :inocent: x:Dx x:Dx No, k si že omenila revijo, pa une teme o moških in ženskah igračah ne najdem. xnckrivx

Men pa je sicer tud vrat pomemben :2src: ....pa roke x:)x ........pa ustnice x:px ....zgornje in spodnje, no. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...