aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 dolči!sem ful fotogenična. če bi me vidla bi vidla da sem okrogla. sam sem srčkana. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 to mi je znano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Da si srčkana.... vidim da si okrogla....ne vidim. Kar ne vidim...ne verjamem. Itak, če sem pa kozorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 hm? ja dolči seu treba vidt pauš vidla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ja, tako nekako.... Sam še cajt si moram vzet, kar bo težko, ker sem skor vedno na knap s cajtom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 contesa... res ni treba za 5 dek uporabnega mesa vzet 80 kil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> contesa... res ni treba za 5 dek uporabnega mesa vzet 80 kil... Seveda ne, če pa bi ti s samimi suhci... 80 kg? Zakaj s petelinčkom, če bi lahko s kokotom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 V lonec bi te dala... Cvetko...joke je bil, joke... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A moramo po pravici povedat Boh ne daj Dolores, saj tole ni spovedovalnica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Uf, sem se že ustrašla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ja, Dolores, lepo prosim. Povej po pravici. Obelodani največji strah vsakega pravega moškega. Da je stopnja uživanja v seksu odvisna od velikosti spolnega uda. Večji ko je, boljše je. Da ni važno, ali in kako se posvetiš svoji ljubici, kako jo ljubkuješ, vodiš do orgazma, ampak da je bistveno le, da zadevo opraviš s čim večjim... In potem boste razumele, drage dame, da je v enaki meri važno, kakšne oblike in velikosti so vaše dojke ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 [In potem boste razumele, drage dame, da je v enaki meri važno, kakšne oblike in velikosti so vaše dojke ... aha, to bo rado......odkar nimam več e košarce je zato vse tako zanič.... bemu, zakaj neki le človek hujša..... bo treba malo jest a, Cvetko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Lia, povsem napačen odgovor. Pravilen odgovor se glasi: Dragi fantje, važna je tehnika in ne velikost. Tehnike se da priučiti, glede velikosti pa ne moremo (v bistvu) napraviti nič pametnega ... Pa kaj vas učijo v tej šoli za punce, mame in ljubice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ....šola za mame in ljubice ..ti si pa res faca sem samouk.....pa to nič ne vem....ni važna tehnika in ne velikost.... ampak feromonska kemija in dumišljija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Dolores, lepo prosim. Povej po pravici. Obelodani največji strah vsakega pravega moškega. Da je stopnja uživanja v seksu odvisna od velikosti spolnega uda. Večji ko je, boljše je. Da ni važno, ali in kako se posvetiš svoji ljubici, kako jo ljubkuješ, vodiš do orgazma, ampak da je bistveno le, da zadevo opraviš s čim večjim... In potem boste razumele, drage dame, da je v enaki meri važno, kakšne oblike in velikosti so vaše dojke ... Saj ne misliš resno, ane da ne.... Lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 za ženskami se ne oziram, tko da mi je vseen kakšne majo..kar se tiče mojih, si ne bi nikol dala silikonskih narest..ena kolegica jih ma, pa ma celo štalo zarad njih..tko da, ne hvala.. :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 .upaš povedat koliko je velka tale realna štala, poučno morda? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Uaaaa....jst bi pa šel s tabo na eno fajno potovanje. Škoda, da nism tvoj tip......se bi hiter zmenla al rabiš večje al ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moja bivša sošolka je pred recimo tremi leti dala za -predvidevam- tele silikonske vstavke najmanjše velikosti pol milijona. Jaz bi za ta denar kupila celo knjigarno in svilene cunje. JAOO, A REES, MA DJNEHI NO, OHJA, A TAKA JE CENA, PA ŠE ZA MANJŠI CIFRO, HUH A POL SE TUT TAKE ZENSKE JAVNO HVALIJO? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ....tvoj tip je blo mišljeno tvoj tip, tvoj fant, tvoj partner, tvoj frajer, tvoj lubček, tvoj mujcek, tvoj cartlek, tvoj, tvoj, tvoj, tvoj..... Lep trip po Orientu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moja bivša sošolka je pred recimo tremi leti dala za -predvidevam- tele silikonske vstavke najmanjše velikosti pol milijona. Jaz bi za ta denar kupila celo knjigarno in svilene cunje. Verjetn so ble napolnene s fiziološko(tok časa nazaj so ble svinsko drage) zdej pa so cene dokaj normalne! To je tak kt pr vsaki novi stvari, k pride na tržišče je drago za popiz..t, pol se pa normalizira! Otip je pa zlo pristn, če ne veš kje morš gledat za brazgotine! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Macona, zakaj imata s Sizifom enak avatar? In to tak zelo lep, moram dodat. Dajta se zmenit, pa na pol, da vaju bom lahko ze na prvi pogled locil ... Lepo prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Jaz pa po pravici povedano...glede na to, da imam obupno velikost...bi razmisljala o operaciji, ce se mi kdaj povesijo in tako dalje. pac jih postavit pokonci. big deal pri dolocenih velikostih tudi vajice ne pomagajo vec... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 zlo dobr razmišljaš, mišel..tut jaz ,če bi jemu preogromne, bi mislu v tej smeri Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Bolj v šali kot zares, ampak za tak denar si drugo "kupiš" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.