Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ne vem no...recimo jaz v doloceni meri podpiram plasticne operacije. Recimo sama se zavedam, da mi tako ne bodo nikol vec tko stale ( po porodu in cez 20 let )Torej zakaj ne zvisat? Ja ok...kao, ker to je del mene ( kot so gube itd...ceprou do gub imam drugacen odnos)...ampak se mi ne zdi to tak "velik" poseg. Pa recimo kaj bolj rutinskega...strleca usesa, kriv nos ( ceprav spet...se velikokrat zgodi, da mi je prav kriv nos na komu vsec...ali pa mal "razmetani" zobje..mogoce kot nek zascitni znak )...to vse prenasam. Ocitno imam tu dvojna merila, ker po drugi strani mi ni jasno, zakaj hoce met zenska E kosarico, kar mi je pa ze neokusno. Pa se prevec ocitno je. Torej skrajnosti se mi zdijo mimo. Kaksen manjsi poseg, ki ti mogoce dvigne samozavest...to pa. mal sem zasla...ups. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej skrajnosti se mi zdijo mimo. Kaksen manjsi poseg, ki ti mogoce dvigne samozavest...to pa. .Mačona Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Macona, cisto prav imas. Saj pravim, daje avatar 1A... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Mačona, še ikonce ne bi zamenjala, kaj šele joške, a? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Tamara, hvala za smehce. Sem skoraj s stola padel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 js razmišljam da se da velik narest prot povešenim... masažice pa to... ehja mal joge, stoje na glavi pa to pomoje se da vse naravno zboljšat, če druzga ne z močjo misli... rezat telo to je pomoje mal zgrešeno,... dajat notr večje balončke pa ... prav ne paše, kdaj k ma kaka velik večje kt je sama... če pa so lih pravi je pa lih prav.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ah Ninci, ti dam prav. Se da, ampak v mejah. Jaz trenutno se nimam "visecih" problemov, ampak glede na velikost je realno pricakovat, da jih bom imela. Tudi joga ( s katero sem se ukvarjala in se se zdaj-samo ne tako pridno) in masaza pocasi izgubita bitko z gravitacijo Vsadkov in podobno si jaz osebno neb dajala...dvig pa, ce bo potrebno.Jaz imam itak tako "prekletstvo", da ko shujsam, vedno shujsam v noge ( kamor je najmanj treba), prsa so skos ista :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>js razmišljam da se da velik narest prot povešenim... masažice pa to.... ola, jest to vidm, tak..kaka masaža, oj, pa to pol tkivo še bolj povešiš, treba začet moderc- nedrčk nosit, že od samega začetka, ko dobi dekle prvo košarco in to da nosi redno, vsakodnevno, predvsem REDNO, potem se vidjo rezultati tut pozneje v leta REDNO NOŠENJA NEDRČKA JE ZANESLJIVO POVSOD, PR TELOVADBI, PLESU...ampak tak nedrc tak, ki dvigne pokonc, ne pa tazga samo,da je , PA NIMA UČIKA sam tolko... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ja ja en wonderbra... tak z diamantki čez hihja... no gor michelle joga... pa to, hm nvem, js tiste bejbe k poznam pa hodijo k jogi, nimajo tolk velikih da bi gravitacija delovala zoper njih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.upaš povedat koliko je velka tale realna štala, poučno morda? ok..ko si daš vsadke not, tvoje joške nekaj časa rabjo, da se navadijo na "tujek",logično. v tem času ni fajn, da kaj težkega dviguješ ali se razteguješ itd..ker se okoli silikona nardi ena ovojnica. no in ta moja kolegica tega ni upoštevala in se ji je silikon razlezu in naredu bulo. bad. tega se ne da več popravt, razen, če si jih da ven in spet še enkrat not. no in se je odločila, da obdrži silikone, sam zdej pač ne sme ne vem kaj počet. štala je pa v tem, ker je športnica...zdej more pa čakat, da se ji okol tiste bulce nardi še ena ovojnica.. težavam ni konca ne kraja..itak si jih gredo pa punce delat zarad tipov, tud ona si jih je zato, kva čš.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 se prav, zarad tipov, oni pa tak vlki egoisti, da raje ženska zapravi svoje zdravje za njihov užitek, heh Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> masažice pa to... ehja mal joge, stoje na glavi pa to pomoje se da vse naravno zboljšat, če druzga ne z močjo misli... rezat telo to je pomoje mal zgrešeno,... masaza pa to, kremica, vadba z utezkami...brezveze se obremenjevat s tem, če niso joški je lahko kajdrugega naravno izstopajoče lepo. moje naj bi bile ful visoko stoječe... finta v modrčku odkar sem shujšala teh10 kgjev so se zmanjšale, počutje pa boljše ker ne izstopa nekaj kar nima veze s kvaliteto tistega kar res šteje....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 čestitke za 10 kg ja oblika se potem spremeni ane... glede na to,da si še mlada to ni problem, pri meni pa je že večji. še enkrat čestitam, ker vem, da to ni tko malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>čestitke za 10 kg ja oblika se potem spremeni ane... glede na to,da si še mlada to ni problem, pri meni pa je že večji. še enkrat čestitam, ker vem, da to ni tko malo thx če ti po pravici povem- na boljše. manj gravitacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Hehehehehe, ponavad je po hujšanju gravitacija najhujš problem! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 pri meni pa ne, ker nisem prizemljena vse vleče skozi ta najvišjo čakro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 zanimivo kakšni pogovori iz čisto slučajne teme. da se še jaz malo vključim- moški skoraj vedno komentirajo pri filmih kako lušne punce so, ko pa pridejo do njenih dveh hribčkov pa...."eh, kake male ima" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 haha, mensezdi da se nisem bila tule, toprej pojma nimam, kaj dogaja, samo videla sem dve temi tam pa nahitrico prebrala: Male ljubke in umetne. (neke opsesije so odprte se). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, moški spol, kakšne? Saj veste kaj Naravne, velike, sladke, zrele, zveneče, rdeče, lubenice lp, Vojko! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo kakšni pogovori iz čisto slučajne teme. da se še jaz malo vključim- moški skoraj vedno komentirajo pri filmih kako lušne punce so, ko pa pridejo do njenih dveh hribčkov pa...."eh, kake male ima" A res? Meni se pa ne zdi tako........res se mi zdi, da hribčki niso glih nekaj najpomembnejšega za seksualno privlačnost. Razen, če jih ni, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ne ni najpomembnejse....sem se spomnila enga clanka, pa sem sla prav po revijo...torej...je bla anketaKateri del zenskega telesa vas najbolj vzburja?34% zadnjica31% prsi14% trebuh12% vagina Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne ni najpomembnejse....sem se spomnila enga clanka, pa sem sla prav po revijo...torej...je bla anketaKateri del zenskega telesa vas najbolj vzburja?34% zadnjica31% prsi14% trebuh12% vagina In to znese skupaj 100% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ne, sam ni se mi dal vsega prepisvat...na posebi zate, da naus sikal5% usta4% vrat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Krokodili grizejo, kace sikajo Lep dan tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hihihi....ja ritka je very important Ko smo že pri velikostih tud.......sm bral zadnjič v ND, ko je en tipo jamral, da ima sam nekje med 13-14 dolgega al kratkega al kakorkoli že. Mu je bil dan odgovor, da je čist ok in da so v Italiji naredili raziskavo na se mi zdi da 3500 mladih moških in dobili povprečje 13,3 cm . Bemu, zdej pa res ne vem al vsi tipi lažemo in nakladamo o velikostih naših mickenih al pa nas s takimi odgovori sam tolažijo. No, k si že omenila revijo, pa une teme o moških in ženskah igračah ne najdem. Men pa je sicer tud vrat pomemben ....pa roke ........pa ustnice ....zgornje in spodnje, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.