Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ooooo.....no sem zgleda med unimi 4 in 5% ....vredi, k sem že pomislil, da sm mal čuden. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Krokodili grizejo, kace sikajo Lep dan tudi tebi Ljudje znajo tud fajn "zasikat" Seveda, lep dan Mick, a tako je povprecje.... :) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ne bi vedu ......verjetn sam tolažba za Mickene Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ja sej s takimi statistikami se folk pogosto tolazi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Pa kaj, če imajo male Saj si ga niso sami izbrali Eni imajo srečo in imajo lepo in popolno telo , drugi ne.... Lepotci in "dolgini" se hvalijo z nečim, za kar se niso čisto nič potrudili :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 hehehe pac, kompleksi....ponekod... operacija? auuuu... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Sploh ne. Če bi me videla, bi vedela, da nimam razloga za to... Ampak, misli si kar hočeš, to je tvoj problem.... To je moje prepričanje in bo takšno tudi ostalo...Ne prenesem ljudi, ki se hvalijo s svojim telesom... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 O sment, pa morm spet argumentirat ( pa lih prejle sem ugotavljala, da prevec to pocnem ).Ne dolores...s temi kompleksi sem mislila na tipe z majhnimi in se tega sramujejo. Zame so to brezvezni kompleksi.Tako, da si pravzaprav nic ne mislim o tem, samo ti si napacno razumela ( ok mal je krivo tudi moje cudno izrazanje )...se zgodi.Se nikoli me ni in me ne bo naudusil tip, ki mi bo povedal neko blazno dolzino njegovega "taspodnjega" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Oh, dolores, verjetn si to mal narobe razumela. V bistvu se itak hecamo, jst k deklarirani lnf-mickeni, pa se tako samo globoko strinjam s teboj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 mick ja upam, da ve, da smo se hecal zdej...je bla kr jezna in en manjsi napadek Sama sm si kriva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 To me je spomnilo na eno pesem, k jo en slovenski repar izvaja...Tko nekak: “Janez, tale je pa za mikroskopirat.”In tko se Janez je začel sekirat,dolžine ne morš izbirat, naravi se ne upirat,a dokler je bil živ, se v živo meso šel sekirat.Že k mejhn poba ni hotu si priznat,da njegova bla, no ja, rečmo temu bl mejhna goba.Špricu jo je s preparati, a vedno ista zgodba,pizdil na Gospoda, zakaj zgodila taka je nezgoda.Kompliciru, kompliciru, pol pa ratu je kompleks,kr naenkrat pa ideja: “Janezek, zakaj ne grešš na mizico, kjer ti reššl bodo krizico, da boš mel normalno pimpiko,da boš lahk funkcioniše na velko. Janezek, Janezek pa kompleske ima,ker ima premajhnega,ni zadovoljen, kar narava da smotana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 kdo jezen Sploh nisem jezna. Oz. nimam razloga za to. Sem se pa spomnila na eno, ki je tako strašno samovšečna, da..... :xx!: :xx!: Že kar nekaj časa se ne jezim več.... Michelle.... Mick... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Mi2 z mickenim tud ne. Evo še teb, dolores Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, moški spol, kakšne? Saj veste kaj Umetnih ne poznam, še nisem tipal, drugače pa večje je boljše kot malo. Nič nimam proti umetnim, mora pa biti v meri dobrega okusa. Najbolj pomembno mi je, da proporcionalno ustrezajo telesu, suhicam pač ne paše Ž košarica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Najbolj pomembno mi je, da proporcionalno ustrezajo telesu, suhicam pač ne paše Ž košarica. jah, pa glih to je in zadnje nekaj let..ful suha s ful joškami...sej so sam take po revijah, plakatih, reklamah... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ja pa najbolj pomembna lastnost ... da so jih dekleta pripravljena pokazat!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 osebno jih kažem samo soncu in svoji polovici... Pa ti, si ga pripravljen pokazat? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Svoji ženi sigurno! Soncu tudi, sem nudist. Če pa katero zanima kak je, naj pride na "nudl" plažo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.