Stardragon 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Glede posvojitve sem tud jaz skeptičen... ne vem če bi lih posvajal... zarad otroka mislm... Tud mene zanima zakaj si skepticen ? Poznam par lezbijk, ki skupaj zive in si zele otroka in vem da bi mu bile super starsi. Namrec, iz kaksnih druzin prihajajo otroci v domovih za sirocad / ne vem kako se rece / ? To so predvsem nezazeleni otroci, ki so jih lastni starsi dali v dom, nekaj je tud taksnih ki so jih starsi zlorabljali, pa so jih socijalni delavci odvzeli starsem in jih dali v dom. V domovih je stanje obupno - veckrat se zgodi da nima nadzora in starejsi otroci zlorabljajo in trpincijo mlajse otroke, nima ljubezni, nima topline. Ali ni potem boljse da en situirani homoseksualni par - moski ali zenski - posvoji takega otroka in mu ponudi topel dom, druzinsko ljubezen ? Sama vem za primer hetero para, ki se je porocil v cerkvi, ki naj bi bil '' normalen '', pa so svojega otroka zlorabljali tako da so ga butali z glavo o steno in taksnih hetero starsev je veliko vec, kot mi za to vemo. Zakaj homoseksualci niso primerni za starse, a ovi gor omenjeni psihopati so ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Stardragon, se strinjam z gornjim stavkom. Kdo preverja hetero-pare, če so **psihično** primerni starši. Pač s tem, ko ga naredijo, spočnejo, jim pripadejo določene **pravice**. Kar nekaj otrok je v domovih. Zelo malo jih je pa za posvojitev. Veliko otrok je samo začasno odstranjenih s svojih domov, dokler se situacija ne umiri itd. Ponavadi hodijo domov čez vikende ali pa občasno. Njihovi starši so živi in odvzeta jim je pravica za skrb za otroka in ponavadi se te ljudje ne strinjajo z posvojitvijo. Kajti zakonsko imajo pravico vzdrževati stike z njimi. Kar je tudi zaželjeno.Lahko pa dodelijo otroka v skrbništvo oz. rečemo **v rejo**. In če otrok ostane, določeno število let imajo skrbniki možnost posvojitve. Mi smo še malce nazadnjaška družba, zato ni pričakovati od naših strokovnih delavcev, da bi se to kaj kmalu zgodilo. Kajti ko se bo....mislim, da jih bodo križali, vsi **dobro misleči**. Pred časom sem brala o dveh deklicah na hrvaškem, Ela in sestrica, ki sta posvojene oz. sta v reji, okuženi sta z HIV virusom. Kako je družina medijsko preganjana. Upam, da sta deklici v redu. No to se mi zdi, bi potekalo nekako v tem stilu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Pred časom sem brala o dveh deklicah na hrvaškem, Ela in sestrica, ki sta posvojene oz. sta v reji, okuženi sta z HIV virusom. Kako je družina medijsko preganjana. Upam, da sta deklici v redu. No to se mi zdi, bi potekalo nekako v tem stilu. Ves, taj slucaj ni tako enostaven - druzina je dobila velik denar za njihovo rejo in kot se mi zdi, so jih preselili v drugo solo, v drugo mesto, a deklice so se ze navadile na staro solo in prijatelje in so bile lepo sprejete cez cas - ni jih trebalo seliti ! Ampak - kako se je celotna druzba odrezala v tem primeru - cerkev, napr., pa nekateri ucitelji in starsi otrok - meni se gnusi ! Kot da se aids po zraku siri ! Kaj se domov tice, na Hrvaskem je bilo nekaj primerov zlorabe otrok po domovih, nekatere so trpincili drugi otroci, nekatere sami rejniki, nekateri so bili lacni, slabo obleceni, niso meli knjig za solo, itd. Najbolj hinavsko in meni nerazumljivo je da cerkev non stop pobira neki denar za neke otroke - ampak kam gre taj denar ?? In me ta tema jezi, ker so ljudje primitivni in omejeni, ter nocejo vedeti resnice, potem pa se izzivljajo na homoseksualcima, kot da so oni najvecji problem v druzbi, a sploh niso, zive svoje zivljenje in nikom ne delajo skode. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Jaz pri otrocih ne bi nic prevec kompliciral. Ce jih imas.. poskrbi za njih. Ce pa otrok ostane sirota.. pol pa pride to teh situacij.. V dom ali posvojit?! Ampak to je zato, ker smo se tako bedasto uredili v druzine.. Ker ce druzine ne bi bile tako egoisticno strogo locene.. tudi sirote ne bi prisle toliko do izraza.. Torej namesto druzin.. zivljenje v skupnostih in potem je veliko bolj preprosto poskrbeti tudi za taksne otroke.. in celotna skupnost skrbi in vzgaja vse otroke.. Pri druzini si lahko nezavesten.. v skupnosti si ze tezje.. ker te skupnost sili v rast.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri druzini si lahko nezavesten.. v skupnosti si ze tezje.. ker te skupnost sili v rast.. Tudi v skupnosti si lahko nezavestan in je lahko cela skupnost nezavestna. '' Ker te skupnost sili v rast ''...brrrrr, jaz nocem da me skupnost sili v nic, ker je to oblik totalitarizma in na taj nacin se tudi krse ljudske pravice posameznika, ki se mora stopiti z skupnostjo ! Jaz nisam ni za taksne druzine, ni za taksno utopicno skupnost, temvec za odgovornost posameznika do sebe in svojih otrok, te do sveta v celoti, kaj pomeni - vsak naj se prebudi cim prej in naj ne pricakuje '' doba vodnarja '', temvec naj poskusi videti resnico, sprejeti resnico in narediti po svojih moceh kaj se da, da bi svet postal manj nehuman. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oj, Duh, po eni strani se strinjam, po drugi strani pa sem glih omenila reneja, kok dobr razmislja o tem; ne pusti se motit, skratka.Ves, ce kdo mene omenja zanicevalno, je konec koncev dosti vseeno, ali me imenuje slogarca al pa umetnica.... Ce zahtevam, se BORIM za to, da me nekdo NE bi tako imenoval, me bodo se prej, po mojem, kot tudi zanicevali.Ce pa se predstavljam za cloveka, je pa tvoj problem, kako me ti imenujes, saj od tu dalje imas probleme s tem samo ti. Ja, Marsa! Se popolnoma strinjam s tabo! Vendar pa mislim, da gre tu preprosto za princip, pa kakorkoli že obrneš! Torej, zakaj nekoga žaljivo imenovati, če pa lahko uporabiš primernejši izraz? Razen seveda, če želiš na vsak način povdariti, da si ti boljši in drugačen od ozmerjane osebe in na ta način sproščaš svoje lastne komplekse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ja, ja, saj stekam, se strinjam, imam po mojem ce ne stotine, vsaj desetine postov v temah homosex.., pa dvomim, da sem kadarkoli uporabila to besedo oz. zaljivo... vsaj zdi se mi, no, ker kaj pa vem, kaj vse je zaljivo - in to sem prej mislila...Ampak osnova pa je taka, da je vseeno, kako me kdo imenuje - to pac sam predalcka in uporablja njemu znane in do te stopnje sprejemljive pojme in njemu znane bolj ali manj primerne izraze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, ja, saj stekam, se strinjam, imam po mojem ce ne stotine, vsaj desetine postov v temah homosex.., pa dvomim, da sem kadarkoli uporabila to besedo oz. zaljivo... vsaj zdi se mi, no, ker kaj pa vem, kaj vse je zaljivo - in to sem prej mislila...Ampak osnova pa je taka, da je vseeno, kako me kdo imenuje - to pac sam predalcka in uporablja njemu znane in do te stopnje sprejemljive pojme in njemu znane bolj ali manj primerne izraze. Ja, to je dejstvo! Vsekakor je to problem posameznika! Če ga to zadovoljuje, da žali druge in se zato počuti boljšega od drugih, je pač patetično, ampak kaj hočemo!Kar se pa tebe tiče, pa enostavno nisi tak človek, da bi kar tako (brez pravega vzroka) žalila. Znaš tudi drugače opraviti s kom, ki ti "stopi na žulj", mislim na bolj inteligenten način! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 chrnc = niggerjuzhnjak = chefurhomoseksualec = pederneumnost = baba 666 zlomkou....tralaa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... da bi kar tako (brez pravega vzroka) žalila....mislim da sploh nikoli ne zalim - z ali brez vzroka. kaj mislis, da ga nimam - vzroka?A mislis, da jaz nimam 'zgodbe'?sam jaz sem pac tiho (ne referiram ozadij, prepuscam lastnozornokotne interpretacije).... znam bit pa nesramna. To pa ni (nujno) bit zaljiv. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> chrnc = niggerjuzhnjak = chefurhomoseksualec = pederneumnost = baba 666 zlomkou....tralaa hmmm....neumnosti se da tut mick recht 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> chrnc = niggerjuzhnjak = chefurhomoseksualec = pederneumnost = baba 666 zlomkou....tralaa :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Vem, Marsa! Saj ravno to pravim, da si iz drugačnega testa, kot primitivci! Je pa dejstvo, da si tudi ti samo človek! Prijeten človek! No, zdaj bom pa nehal s komplimenti, drgač bo kdo še reku, da nekam lezem, he, he! (Čeprav nimam razloga, niti koristi od tega!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: tole se pa chist strinjam s tabopedri :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> tole se pa chist strinjam s tabopedri :xx!: 666 zlomkou...tralala ej...presenečaš me..sm mislila, da si bl skuliran... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ej...presenečaš me..sm mislila, da si bl skuliran... Sej je skuliran! V živo je čist drugačen! Tako kot marsikdo tukaj na forumu, ki se pretvarja, da je nekaj, kar ni! Aakhut je sicer prov fejst dečko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sej je skuliran! V živo je čist drugačen! Tako kot marsikdo tukaj na forumu, ki se pretvarja, da je nekaj, kar ni! Aakhut je sicer prov fejst dečko! sej vem..sej ga poznam.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ej jej kok smo rahlocutni... geslo: mal je treba sikat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Sik, sik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ej jej kok smo rahlocutni... geslo: mal je treba sikat. a ti to men,a? kva sikaš,a? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a ti to men,a? kva sikaš,a? Človek bi se lahko še zaljubil vate! Ne, res si mi všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 uuu..mi je kr duh...pardon, dih, zastal...lep kompliment Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>uuu..mi je kr duh...pardon, dih, zastal...lep kompliment Nikar, da ne nehaš dihat! Si nebi nikol odpustu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 mmmm..znaš pihat na žensko dušico Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ja, v tem sem bil zmeri dober, pa še iskren za povrh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.