Skoči na vsebino

Horoskop

SMIKI

Recommended Posts

Vredu, torej zračunala si horoskop že sama-s tem, ko si vpisala svoje podatke na straneh lunin.net, želiš bolj podrobno razlago, malo poglej linke, kjer so recimo opisi za Luno v Levu ali Sonce v Raku itd. Raje te naučim lovit ribe, kot da ti jo dam x;)x ker tako samo pridobiš sama, da razmisliš o sebi in da sama najdeš potrditve, da astrologija dela...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Mene zelo zanima horoskop in te zadeve, pa me zanima, če kdo od vas zna izračunati osebni horoskop? Vem da obstaja stran na LN, pa se mi zdi bolj skopa...

xwizardx

Što misliš pod osobnim horoskopom, da li na natalnu kartu ili objašnjenje karte?

Ako je samo natalna karta pošalji podatke:

Datum i vrijeme rođenja, mjesto rođenja ( i koordinate ako ih imaš, da ne moram tražiti xsrcx

ja Ruby, pa res sem mislila, da je tu govora o rožicah...

Mojega rojstnega kraja ni navedenega pri na LN izračunu. Najbližji je Dunaj, kar pa niti slučajno ni blizu mojega kraja. No že tu stvar ni več točna, če jo hočem izračunat....

elvis is the best

UUUU, Mačona ti pa "razturaš" x:Dx x:o)x , če bo takole, boš še mene "oklincala" kdaj x:Dx x:o)x , ampak se popolnoma strinjam s tvojo objavo x^x x;)x .....iz lastnih izkušenj vem, dokler se boste zanašali zmeraj na druge, ne boste nič znali o astrologiji :eek: :sori: , pa se tudi naučili ne, treba je sam analizirati in spoznavati, pa saj to je tako kot v realnem življenju, lp, B.

no jz razumem. me kr zanima.sam sem hotla lepo za pomoč prosit, ker mi hiške niso čist jasne. vem da vsaka hiša nekaj predstavlja. štos je v tem da nimam lih ne vem kok časa trenutno da bi sama brskala okol.

tak da če bo kdo mel čas in voljo... mislim da ni nič slabega, če mi mal pomaga x;)x x:o)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

...

Obstaja odlična literatura:

ASTROLOŠKI SLOVAR, MK LJ 1994 (ZDENKA A.)

ENCIKLOPEDIJA ASTROLOGIJE-CATHERINE AUBIER :palec:  :palec:

ASTROLOGIJA-IGRA PLANETOV IN ZVEZD-IVANA ŠALAMUN

IZTOČNICE ZA INTERPRETACIJO HOROSKOPA-RAINER OEHLSCHLEGER :palec:  :palec:  :palec:

...

Malce si bom drznil vtakniti se tukaj.

Če se hočete iti astrologijo vsaj količkaj zares, potem od tu navedenega lahko začnete z Ivano Šalamun, ostalo pa je bolj za dopolnitev. Parkerja ("Velika šola astrologije") je uporabnejša od tega, še bolj pa March&McEversove 4 knjige v srbščini "Najbolji način da se nauči astrologija".

Osebni imam še nekaj učbenikov astrologije (Mayo, Matijević, Dupor, Lončarić, Gerkman, Geddes pa še kaj bi se našlo), vendar M&McE nobena ne dohaja, čeprav je vsaka dobra iz svojega aspekta.

Oehlschlaeger pride zelo prav vsem tistim nadobudnim astrologom, ki so prepričani, da se da v astrologiji čisto vse popredalčkati - kar v bistvu pomeni, da predvsem ne zaupajo sebi in astrologiji sami tudi ne.

Bajdevej, člani Astrokluba imajo izposojo knjig zastonj, knjige M&McE so tudi notri. Pa še kaj, seveda.

Lep zvezdni pozdrav!

7.11.1981 ob 12.00 v kranju

še malo in bo fešta x^x

ura je 12.00 ali ob 24.00?

Mogoče pa spravim kaj skupaj za en kos tortice x:Ix

Vsi planeti razen Luna v Ribah (ti daje sanjavost, ki je vidna tudi na ikonci) je nad horizontom (večina okoli sredine neba). Bolj pomembno javno življenje, kot sam dom, a tudi možnost, da se malo umakneš in si sama napolniš "baterije" v tebi ljubem kotičku. Asc Kozorog, Venera v Kozorogu, Merkur v Tehtnici, Mars v Devici... K delu pristopaš resno, tudi v ljubezni si želiš resnosti. Sedaj je progres.Luna in Venera bila čez asc, ene večje spremembe, novi začetki so za tabo, morda celo nova partnerska veza (tudi tranzitni Saturn preko sev.vozla v 7.h). Pluton, Jupiter, Merkur, Sonce v 9.h-precej poudarjeno področje, ki je povezano s študijem, tujino, mogoče tudi tuj jezik (-konjun.Jupiter in Merkur.)?

:eek: waw. fuuulll hvala!

za mano je res en let takih hudo dobrih sprememb... od šole, službe in tako naprej :palec: partnerske veze žal še ne...

tuje jezike obožujem x:Dx x:o)x

sanjava sem pa tud... mogoče mal preveč včasih. :palec:

res super si me opisala. resnično. :palec: :palec: xsrcx x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Saj bo... Ko bo progresirana Luna šla v Vodnarja, boš videla, da boš veliko več ljudi spoznavala, bolj zanimiv čas ti bo. Tam že konec septembra 2005 boš to čutila.

Zdaj si v stilu bolj pridne in delavne, kar je tudi zelo dobro, ker dolgoročno razmišljaš.

Evo, vedno več astrologov na tem netu.

Sploh v štih več ne pridem. (Včasih je bla pa samo revica Marsa.

Bern vedno zelo dobrodošel! Čisto vsak štih. x:)x

Še vedno se imam za čebelico... še vedno samo malo pobrenčavam, tisto: čisto zares v praksi vsak dan... hja, ta kilometrina še zmeraj daleč, zelo daleč za vami.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...