Skoči na vsebino

Horoskop

SMIKI

Recommended Posts

Evo, vedno več astrologov na tem netu.

Sploh v štih več ne pridem. (Včasih je bla pa samo revica Marsa.  :switz: )

x;)x

Saj prideš, je ja tvoj komentar vedno dobrodošel x:)x :palec:

Bern ej,

eni se učimo pa kakšno čveknemo,da vidimo če prav razmišljamo. x:Dx :palec:

Aja...tole velja zame,da nebi blo pomote :V:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Eh, ne jemljite vse dobesedno, ker to ni.

V tem tazadnjem postu sta dve noti - prva je ta, da je stvarno od marsikaterega tu že dobiti prav fine astrološke razlage in to se mi zdi super. :palec: (Če sem temu za milimeterček s čimerkoli, tudi morda s kako direktno, doprinesel tudi jaz, potem je še bolj super.)

Ker če je več mnenj, tudi takih, da se ne strinjamo vedno, je to bolje za vse nas. x:)x

Pri iskanju sebe samega in pri pomoči in razumevanju drugih. Tako se mi zdi. x;)x

Druga nota je pa čisti hec. Včasih se kje treba delati norca tudi iz sebe, to mi ne dela težav.

Daleč od užaljenosti ali kaj takega.

Čim več vemo o sebi in drugih, tem bolje.

Pozdrav vsem!

x:)x

Druga nota je pa čisti hec. Včasih se kje treba delati norca tudi iz sebe, to mi ne dela težav.

se čisto strinjam in nekaj podobnega,občasno,tudi meni ne dela težav.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

evo Bern, js mam eno vprašanje zate. x:)x pred kakšnim letom si mi izdelal natalno karto in mi jo tud po telefonu razložil. pa si mi rekel, da bo drugo leto tam okoli maja otrok (al da se bom na polno o tem pogovarjala, razmišljala, po vsej verjetnosti pa, da ga bom takrat dobila). zdej pa mene sam zanima, kje si ti to videl?

RD: 11.01.1978 ob 6.55 v SG :palec: :palec: :palec:

Čebelica (da ne napišem imena, seveda)!

A bi bila toliko pa bi najine (nekdanje) zadeve ZUNAJ tega neta obdržala zunaj? Čisto lepo sva se menila, ni pa dobro, da preveč mešamo energije.

Odgovor pa pride po OS, ki je tu tudi zaradi tega.

Lep pozdrav!

x;)x

Imam eno čisto začetniško vprašanje:

Zakaj se astrologija ravna po datumu rojstva in kraju rojstva, zakaj ne po datumu in kraju spočetja?

Namreč: če sem rojen s carskim rezom, je nekdo drug izbral čas in kraj mojega rojstva. Lahko bi bil recimo rojen v rudniku soli, kamor prodrejo v bistvu le nevtrini, ne pa tudi fotoni.

"Vsakdo, ki se rodi, in vsaka stvar, ki se zgodi v dolocenem trenutku, nosi znacilnosti tega trenutka." - C.G.Jung

To je to.

Imamo podobno kaksno temo ze, morda prezgodnje nasilno rojstvo al kaj takega, pa mroda je dejansko slo glih za carksi rez.

jaz pa sem imela recimo rok v ovnu, VEDELA pa sem, da bo riba - kaj je bilo torej namenjeno in kdo je povedal oz. kdo je bil fact?

Itak se pa vse to tudi v chartu vidi... ko ga zacnes sploh brat. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Imam eno čisto začetniško vprašanje:

Zakaj se astrologija ravna po datumu rojstva in kraju rojstva, zakaj ne po datumu in kraju spočetja?

Namreč: če sem rojen s carskim rezom, je nekdo drug izbral čas in kraj mojega rojstva. Lahko bi bil recimo rojen v rudniku soli, kamor prodrejo v bistvu le nevtrini, ne pa tudi fotoni.

Živijo

Nekaj osnovnih razlogov je, da se upošteva datum rojstva.

1. Malo je takšnih, kateri vedo, kdaj so spočeti

2. Ko je človek spočet - živi v kontrolirani klimi matere - mati v veliki večini odloča o tem kako se takrat človek počuti (gibanje, hrana, ....)

3. Ko se človek rodi, vdihne zrak in z njim CHI, prano - nepredelano energijo, ki je na planetu zemlja - prej gre večino energije skozi materino telo, skozi materino energetsko polje

4. Ko se človek rodi gre energija skozenj - vesolje začne neposredno vplivati nanj

No, še nekaj podobnih razlogov bi lahko naštel. Seveda jih lahko in jih najbrž bodo tudi drugi - iz drugih in drugačnih zornih kotov.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

A lahko še malo povrtam?

V kakšni zvezi sta prana in vesolje? Splošno je znano, da je vesolje prazno (če odštejemo temno tvar). Zakaj je prana le v zraku, ne pa npr. v amniotski tekočini, ki obdaja fetus? Zrak ima, običajno, relativno vlažnost 60%, kar pomeni, da je prana tudi v vlagi, ki nas obdaja. Ali to pomeni, da je prana le v kisiku? Ali dušiku? Če pa je prana tudi v vlagi, to pomeni v vodni pari, zakaj je le v vodi, ki ima plinasto agregatno stanje? Zakaj ne v kapljevitem agregatnem stanju (npr. v dežnih kapljicah). V Indiji je relativna vlažnost še višja, dosega tudi 100%.

Iz Vojkovega odgovora sklepam, da je prana sposobna le difuzije, ne pa tudi sevanja. Če je sposobna tudi sevanja, ali je njena valovna dolžina tako dolga, da ne prodre skozi kožo? Če je sposobna difuzije, zakaj ne more difundirati skozi materino kožo? Če je prana sevanje, ali energetsko stanje, ali jo lahko merimo? Če da, kakšen je njen spekter? Če ne, kako vesta, da obstaja?

Sam vama ponujam bolj enostavno razlago. Astrologija je stara, prastara veda, mnogo starejša kot Jung. Iz časov, ko mehanizem spočetja in razvoja otrok še ni bil tako raziskan, kot je danes. Astrologi so opazovali povprečno obnašanje ljudi in povprečno obnašanje planetov ob njihovem rojstvu. Ker je bil v tistih časih carski rez praktično neznan, in so nedonošenčki praviloma umirali, se je populacija praviloma rojevala približno 40 lunarnih tednov po spočetju. Tako je bilo vseeno, ali so za referenco postavili rojstvo, ali bi spočetje (temu pravimo Galilejeva transformacija, ali ne?). Po moje se življenje začne s trenutkom spočetja, ko vseh 46 kromosov pade v verigo, in če horoskop velja (in nisem tako ohol, da bi zatrjeval, da ne), mora veljati po trenutku spočetja in ne trenutku rojstva. Če bi želeli dokazati eno, ali drugo, bi morali sistematsko opazovati skupino nedonošenčkov, rojenih vsaj štiri tedne pred rokom, ter jih primerjati s skupino otrok, rojenih v roku. Ampak, ali bi astrologija prenesla tak znanstveni pristop???

No, saj ne zamerita moji nevednosti ...

Lep pozdrav, in lepa hvala.

<{POST_SNAPBACK}>.... Astrologija je stara, prastara veda, mnogo starejša kot Jung. ...

Joj, seveda, zdaj si pomislil, da jaz pomembno tule navajam kao...

Preprosto je to tko fajn povedal kot bi jaz. :)

ne padam na reference prav blazno sicer... ;)

Sicer pa, ne zameri, ampak - uh, kje, prebrati tole ze, kaj sele se bolj poglabljati (zdajle v tem trenutku. med drugim moram ravno napoved napisat, pa se mi zdaj ne da filozofirat in teorij, pac pa bom morala si plaho (ker so cist strgane) in previdno razprostrteti efemeride - in go! :) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> Iz časov, ko mehanizem spočetja in razvoja otrok še ni bil tako raziskan, kot je danes. Astrologi so opazovali povprečno obnašanje ljudi in povprečno obnašanje planetov ob njihovem rojstvu. Ker je bil v tistih časih carski rez praktično neznan, in so nedonošenčki praviloma umirali, se je populacija praviloma rojevala približno 40 lunarnih tednov po spočetju. Tako je bilo vseeno, ali so za referenco postavili rojstvo, ali bi spočetje (temu pravimo Galilejeva transformacija, ali ne?).

Po moje se življenje začne s trenutkom spočetja, ko vseh 46 kromosov pade v verigo, in če horoskop velja (in nisem tako ohol, da bi zatrjeval, da ne), mora veljati po trenutku spočetja in ne trenutku rojstva.

:palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Huh, ne morem verjet, končno se dokopala do ta pravih astrologov.

Pa da me ne bo mačona nakregala: jaz enostavno nimam časa astrologijo preučevat, niti to ni področje, ki me toliko zanima v življenju, da bi se mu dovolj posvetila. To pa je pri meni ključnega pomena, da se česa takega sploh lotim. Zato iščem nekoga, ki mi bo naredil horoskop in mi ga lepo razložil. Pa če to pomeni, da sem lena, tudi prav x;)x

Bern, dobiš OS. xDDx

Hvala Bogu, se mi je končno nekdo prikazal... xwizardx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>Veliko jih je že odšlo, ne da bi našli.... x8Dx

kaj šele, da bi ob pravem času....

...kar pa pomeni samo, da njihov čas pride enkrat drugič.

In se še vedno reče: "Vse ob svojem času."

A če ni v celem tem življenju, velja isto. "Čas" bo morda v naslednjem. V tem je tudi fora.

Kaj je eno življenje proti času?

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...