Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mislim, da takrat kadar gledaš barve neba ali pa vpijaš dež si ti ti.... in to mi je všeč... men tut to šeč, poetika razgibana Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 V torek ob 19.00, je v prostorih občine Bežigrad predavanje z iniciacijo.Podobno je v sredo v Mariboru, samo ne vem točno, kje. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meggy 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Sysyphe, mene pa zanima kdaj potekajo te meditacije (Sant Mat) v Ljubljani in kako se lahko prijaviš. Že nekaj časa razmišljam o tem, pa ne vem kam se obrnit. Vem, da je blo zdej srečanje z mojstrom... blizu Benetk (od 15. do 25. septembra), ma sem bla prepozna z mojo prijavo. Hvala Citiraj Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
graso 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 navodila za sant mat:http://santmat-meditation.net/santmat/shabd-1.html zanima me pa:-ce ima kdo kak link (se posebej iscem "global sant mat community forum" ker na njigovi uradni strani samo prodajajo knjige nikjer pa ni nobenga gumba za podat karmo temu mojstru:)) -ce je tukaj kdo ki bi mi zelel pomagat (mogoce celo kdo ki bi me inicializiral na luninem netu:)) ali pa mi vsaj "izracunal te besede za meditacijo" sicer naj povem da sen zagrizen santmatovc edino malo vere do organizacije mi manjka:) aja se dobra novica za vse: na varnem ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 aja se dobra novica za vse: na varnem ste NEKATERI SE TEGA ŽE ZELO DOLGO ZAVEDAMO IN SMO HVALEŽNI ZA TO.... Z LJUBEZNIJOPJOTRA Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.