Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Midva sma bla prou dolgucajtna, pa sma se kr nekak skup odločla, da ne gre to več, sam jz sm to izustila in ubesedila. Pa tud hotla sm bit neki cajta sama, da določene stvari uredim... Hm, zdej sm pa že več ko let pa pol sama in določene stvari sm že uredila... :eek: x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Mene sta tudi že dve device pustile. Ena je neke bedne izgovore iskala nakar sem čez čas od njene pijateljice izvedel, da zato, ker se nisem hotel z njo poročiti.

Ta druga devica pa hmm. Je šla sama v sebi premlevat kaj bo z življenjem naredila in se je do množice okoli sebe spremenila, tudi do mene, nakar je rekla, da je fertik.

Z rakico bivšo ženo sva nekako oba v istem času iskala papirje za ločitev, amapk vsak na svojem biroju, tako da bilo je sporazumno. Cool.

Pol je ena levinja bila, strastna in vse to, ki je naenkrat ovenela. Razloga nisem izvedel nikoli, vem pa da je imela še eno zraven.

Evo, bla je še ena, samo s tisto sva šla tudi sporazumno. Nekak nisva bila za skupaj in mi je žal, ker sva stik zgubila, od tega pa je že 18 let.

Jebat ga.

Andres

Ena resna pa me je pustila, ker sem baje jaz njo že zdavnaj prej zapustil. Znano komu kaj?  x;)x Se mu jekaj podobnega zgodilo?

Hahaha. Ženski žargon Mick.

Kakšna druga bi ti rekla, da nisi bil dovolj pozoren. Podn je to.

Andres

Sicer pa sem bil premlad za moje pojme.......za tolk resno vezo kot jo je želela ona (27)  x^x

:eek: :eek: Premlad? A zdaj si pa prezrel, a? x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ah...

Enkrat sem bila navelicana, nezaljubljena in nekdo drug mi je bil vsec xnckrivx - skorpijon

Enkrat je bilo zaradi njegovega odnosa in je enostavno presedalo. Ma to je bilo vse skup brezveze. - vodnar

Mene je pustil en...s katerim sem bila najdlje, z izgovorom da rabi cajt xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

In z zeljo, da mu dam cas in da upa, da se med tem ne zaljubim v drugega. Ali bom z drugim. xrolleyesx Imel je izjave kot: se zmeraj te ljubim, samo rabim pri sebi razcistiti. xrolleyesx

Ne stekam. Reces konec in konec. Ne pa da rabis cajt. Kak cajt neki :xx!: xrolleyesx

Aja, potem je dodal, da sva si prevec nekompatibilna. Pametnjakovic je za to ugotovitev rabil nekaj let x:Dx

Kakorkoli ze...na koncu se je dobro izslo. Po moje x:o)x . Ceprav se on tega ne zaveda x:Dx Aja ta je bil strelec.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

da..........da je tako kot je - najboljše. In imava se rada x:)x . Hehehe, si pa ne dava prepogosto v skušnjave padat, za ziher.  x;)x  x:Dx  x:px

:eek: in ????......jst mam filing, da bi ti vse in nič....z nekimi tumastimi izgovori.....

Zastopim Andresa, je glih v prebolevanju.... sam tebe pa prav nč...

Kr nekak so te v nepravi čas in kraj postavili s tem rojstvom, en harem bi bil zate bolj primeren.....blažen med ženami...ne pa te monogamne zveze k človeka kot si ti ubijejo :inocent:

S preveč lepimi očmo gledaš ta svet, pa v vsaki vidiš nekaj lepega.... vsaj dokler se smetana ne poje.....

Priporočam ti De Mello meditacije, stojiš v vrsti na pošti in si predstavljaš mladenko v minici, ki stoji pred teboj kako se ti postara za šestedest let, predstavljaš' si jo zgagreno, gnojnimi ranami, s protezo v ustih...

Vsa njena dela, vse njene skrbi , vsa njena veselja se razblinijo čez 100 let...

Predstavljaj si jo čez 200 let ko bo še samo prah od nje, pa čez tisoč ko je nikjer več ne bo.....

Pa kdo bo tu koga zapustu, vsi smo samo prašni delci.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

da..........da je tako kot je - najboljše. In imava se rada x:)x . Hehehe, si pa ne dava prepogosto v skušnjave padat, za ziher.  x;)x  x:Dx  x:px

:eek: in ????......jst mam filing, da bi ti vse in nič....z nekimi tumastimi izgovori.....

Zastopim Andresa, je glih v prebolevanju.... sam tebe pa prav nč...

A te kaj muč? :eek: Jaz vem kaj bi in kaj ne bi, to sem samo opisal, da sva se imela fajn in bi se znalo zgodit, da bi naju kaj zamikalo, pa noben od naju tega v bistvu noče. x;)x Sicer pa naj te ne muč, da me ne razumeš, ni posebne potrebe, da bi me x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pismo, mala je luštna k satan, vem kako se dobro ljubi, ful se mava fajn in se nasmejeva ful, čuti se naklonjenost, filing je gud, pa to bi moral bit mal buban, da me ne bi prešinlo :vragec: x:px ......pa njo je tud, ni dvoma, sva rekla kako o tem že x;)x . Sam je pač tako, da raje ne bi. In ne bova. 95% x;)x x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x;)x Sicer pa naj te ne muč, da me ne razumeš, ni posebne potrebe, da bi me x;)x  x:)x

:eek: :eek: :eek: Pa kaj si ti na antle danes, antlek antlasti, .... x;)x Saj ti nič nočem....asociacije pač...

x:Xx x:Xx x:Xx 69 cmokov :vragec:

svojo prvo izkušnjo,da je blo izrečeno vse nekak k napredku na koncu,želel sem it stran , preprosto sem rabil osebni napredek, to je bila tista še mladostna lbezn, nekak sam nagon, nobene kake čustvene podlage od prej, same knjig ein teorija :8): Sem komaj čakau naslednje vezi,ki pa sm vedno cincau,al je vredno v začetku tolko radovednosti spustit,da si dva dovolita spoznat?!Ker pač mi je layf nardu bolj v čustvenga poudarka, sem vedno nekak delau in obstau na odnosih,stikih, ampak blem je bil,da nikjer nisem mogu obstat,hitro sem se naveličau, kot da že od vedno poznam vse kar naj bi blo pogojno, kot da vse obvladam, kot da ni to zame v izzivu :8): Z leti ratuješ seveda strpen in prilagodljiv in celo odgovorn v predaji, zato znaš cenit vso to delo, svojo predajo do nekoga, ki se ti ne da kr naprej več ponavljati..MOrda sem bil nemaren,pretiraval do celotne predaje, vse nekak na pol, sam da smo ego fural x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hmm peljal sem jo domov... se poslovil za tisti dan... jo gledam odzadaj, je mela neke hlače gor, ko so ji čudno rit naredle :eek: , pol pa to blo slovo za vedno x:Dx pa bil sem v drugo zaljubljen :inocent:

ena pa ker nisem pogruntal načina kak bi ji povedal, da naj malo popuca tisto šavje tam spodaj :inocent: :inocent: x:Dx

en je mene, ker se nisem znala odlocit kaj bi sama s sabo, oz. z njim

enega sem jaz, ker me je varal in bil nasplosno super neiskren.

v obeh primerih sta bili odlocitvi pravilni x;)x :palec:

to sta bili dve veliki zvezi.

sem se dosti naucila.

enih dveh, treh drugih manjsih zadevic ne stejem, je sporazumno nekako umrlo, oz. slo dalje...ali pa drugam.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hmm peljal sem jo domov... se poslovil za tisti dan... jo gledam odzadaj, je mela neke hlače gor, ko so ji čudno rit naredle  :eek: , pol pa to blo slovo za vedno

:sick: :o|o: xsmokex

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Od 17-22? Opravičimo... x;)x Sicer pa ne...

V eno zalublen z drugo pa na zmenk :palec:

No, itak pa nism tule da bi sodla... Ampak šavje??

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...