Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

Bravo Mick, sam to tud stevilni slovenci zal pocnejo... :||

pa se tud ne vtikam...

Imamo dve temi - eno slovensko in eno hr/slo. :)

je pa cist kul, da sproti poves. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Stardragon, nočem težit, sam tak mal, mogoč pa ti bo zanimiv........vsaj pred besedami, ki se začnejo na "z" nikol ne damo s....in obratn.......npr. s stanovanjem x;)x , z zadrgo....ipd.

Hvala, Micek - sem ze povedala da me nic ne moti ce mi kdo kaj popravi. xDDx

Vsak, ki je bil kdaj razočaran (prevaran), ve kako zelo to boli! In izkušnje tu ne pomagajo dosti. Tudi na napakah se je težko učiti, ker je vsak odnos, vsaka zveza nekaj posebnega in žal ni kalupa, ki bi ščitil naše srce od ponovnega razočaranja in bolečine! Lahko samo upamo, da bo ta tista prava (pravi).

To je vse!

<{POST_SNAPBACK}>hmm, pri meni je večina zvez nekak zvodenela sama od sebe, da sem se komaj čez čas zavedel, hop, ja kaj pa je to x:o)x

no, prva nepozabna je bla ribica x:Ix 

...pa pol spet ribica...

...pa strelka...

...pa rakica...

...pa devička...

...pa tehtnica...

...pol pa pride na vrsto škorpija 1...

...pa škorpija 2...

...pa bikica...

...pa levinja...

...pa škorpija 3...

bog ve kaj še sledi xDDx

A dej dej x:Dx

A to pomeni, da nisi sposoben met resne zveze. Da si čustveno nestabilen? x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>hmm, pri meni je večina zvez nekak zvodenela sama od sebe, da sem se komaj čez čas zavedel, hop, ja kaj pa je to x:o)x

no, prva nepozabna je bla ribica x:Ix 

...pa pol spet ribica...

...pa strelka...

...pa rakica...

...pa devička...

...pa tehtnica...

...pol pa pride na vrsto škorpija 1...

...pa škorpija 2...

...pa bikica...

...pa levinja...

...pa škorpija 3...

bog ve kaj še sledi xDDx

Vodnarke te ne marajo ? x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Daj preber tvoj post še 1x.........se ti zdi vredna, da še vedno boli? :sori: Oseba, s katero se imava rada, pa se odloči za "boljšo partijo" pač ni oseba zarad katere bi me tolk dolg bolelo..... x;)x  x^x Hvala bogi, da sm strelček.... x:o)x  x:Dx

Ja, sem zgubil nedolžnost. Do takrat so mi uspešno prodali zgodbo, da se moški in ženska srečata, se zaljubita in srečno, ali nesrečno, odjahata, ali ne v bodočnost. Niso mi povedali, da nekateri svoje zveze preračunajo, da postaneš zgolj potencialni hranilnik. No, viš, izgubljene iluzije bolijo. Včasih temu rečem največje razočaranje mojega življenja ...

Osebo samo po sebi pa sem že zdavnaj spustil...

ego?

hja, jaz tudi nisem bila dobra za starše fanta, katerega sem imela zelo rada, in tudi on mene, prerevno dekle sem bila... se spominjam kolikokrat sem si kasneje rekla - bom jaz pokazala tej familiji, kdo je prereven ... no zaenkrat mi še ni uspelo x:Dx in niti ne želim več, bolj bogata sem v duši kot oni vsi skupaj.

Kako se je zgodbica razpletla - pred letom ali dvema sem imela še stik s skupno prijateljico. Jaz srečna s svojo 11letno deklico, on pa še vedno išče svojo dovolj dobro, premožno, pametno, lepo nevesto in se zapija iz dneva v dan. Sva se srečala, ko je bila mala še čisto mičkena in v njegovih očeh je bilo hrepenenje. Vedela sem kaj si želi, ampak odločil se je sam...če bi se odločil takrat pred leti za srce, kdo bi pa potem imel takšnooo bogastvo, kot ga bo nekoč imel...

Ja, moj prvi pomislek. Na drugi pomislek pa mogoče ni bil ravno ego. Dobil sem svojo porcijo košaric, ampak vse so bile povezane z mano, z nečim, kar sem ali nisem jaz. Na to, kaj so moji starši, pa ne morem vplivat ... Kajjazvem, naučil sem se lekcije. Mogoče pa se nisem ... Zmedla si me, Selene.

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sem zgubil nedolžnost. Do takrat so mi uspešno prodali zgodbo, da se moški in ženska srečata, se zaljubita in srečno, ali nesrečno, odjahata, ali ne v bodočnost. Niso mi povedali, da nekateri svoje zveze preračunajo, da postaneš zgolj potencialni hranilnik. No, viš, izgubljene iluzije bolijo. Včasih temu rečem največje razočaranje mojega življenja ...

Osebo samo po sebi pa sem že zdavnaj spustil...

Ja, ja, ja.....tk ja, to mi je znan.....Jaz sem se tudi silno in brez bilo kake matematke spustil v tisto prvo ljubezen........nism bil čist nedolžen, je pa to bilo prvo moje "ljubljenje" bi lohk reku, ja.... xsrcx v bistvu, ko dans pomislim, je bila ona več k slaba partija, v bistvu sem bil jaz zanjo precej boljša.......sam se je pojavila še boljša, predvidevam, k nkol nisem zvedel zakaj je odšla......odšla pa je k kur.a s plesa xrolleyesx x:Dx ........enostavno je izginila. :xx!: No, res je, tud takrat angelček nism bil........pa moški še zdaleč tud ne...... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

zanimivo se mi zdi,ko pogledam po os. zgodovin,pa vidm same olepševalne simpatije in z leti točno veš, da te bo minilo tako čaščenje do oseb; zato neko blažje vojersko zadoščenje..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Huh nekje našla tole temo... in sem se spomnila vse za nazaj

1. bik - 1. (3meseci) sem ga zapustila ker sem ga prevarala in nisem prenesla tistega občutka, v bistvu sem se zaljubila v tistega drugega... 2. čez kako leto sva s tem istim bikom spet skupaj prišla... in po pol leta... jst že spet zaljubljena v nekoga drugega.... jah če ni ljubezni zame ni to to.

2. sco - (3 leta in pol) - nič kaj prijetna zgodba... tip je po dveh letih postal povsem posesiven in ljubosumen in imel čudne predstave o naju da bova skupej za zmerej in podobno... me tudi zasledoval... meni je potem prekipelo in sem ga pustila..

3. vodnar - (pol leta) - to je bila ena divja zveza... najprej je on mene hotel pustit pa si kmalu premislil in sva bila vsega skupej pol leta in potem sem ga jaz pustila... nisem bila več zaljubljena. Tip pa totalno presenečen in je ful hotel še bit z mano... Ta zveza je bila totalno strastna... ljubezni pa od nikoder....

4. kozorog - odlično se razumeva dobro leto... :inlove:

Vmes pa še nekaj zvez dokaj nepomembnih... Nekajkrat sem prekinila jaz, včasih tip...

Jst se moram v zvezi predvsem počutit svobodna, drugače sploh ne gre...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

zapustila sem ga ,ker strasti ni bilo vec,kmalu je tudi ljubezen zaskripala in pojavila se je mocna zelja po samoti,po ukvarjanju s seboj,cistka vzorcev ,ki je bila potrebna. x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Mick! ;) od zdej naprej bo to moj razlog za kako pustit hihi ... sicer pa sem bolj pogosto zapuščen kt da koga pustim... hihi damn tiste 2x pa ko sem že bil js tist k je mogu končat, so pa took neumni razlogi (enkrat zaarad njene prjatlce, pr tadrugi pa zarad njenga "prjatla")
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>No, saj zdej k si me spomnil, bom moje razloge zbrisal..... x:Ix Naj ostanejo moji.  x^x

hehe ti pacek ;) no sej važno da js vem da sem se navadil dokler je bla prilika ;) od tazga fajn Micenega .... hihi :P da bom pol bolj micene napake delal namest tisti mojih .... hm ;) :inocent: boš povedal še kako dobro a ? :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...