Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

x:Dx  :palec:

Men gre najbolj na zˇivce: Kje si bil?  :inocent: Tak dolgo?  :inocent: Ktera gostilna pa je ob tej uri sˇe odprta?  :inocent: Kaj masˇ tu nek blond las na srajci?  :inocent: Hm, nekam cˇudno disˇisˇ, to pa ni tvoj parfum!  :inocent: Kaj masˇ to za en flek na hlacˇah?  :inocent: Koga si vozil v svojem avtu? Kdo je zic premaknil?  :inocent: Kdo te je klical?  :inocent: Kaj bi pa rad-a?  :inocent: A ste zˇe spet bli na striptizu?  :eek:  :inocent:  :inocent: Pa kaj masˇ ti do treh zjutraj bluzit s sodelavci?  :inocent: A so ble sodelavke tud?  :inocent:

:vragec:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

cˇudne modelke srecˇujesˇ, sokrat. Cˇe so ti vsˇecˇ v iber spedenane bejbe, to spada zraven. A mislisˇ, da so kar tako, neplanirano lepe?

seveda so mi vsˇecˇ, ampak naj me ne vkljucˇujejo v njihovo delo.................

jst jih tud ne prosim, da mi sˇtejejo sklece.................

joooj sokrat x:o)x

...njihovo delo... x:Dx x:Dx x:Dx

tebi je toliko jasno, kako je z nekom bit skupaj, kot so meni jasne japonske pisanke ... saj so lepe, pa vsake toliko eno kje porabim ...

ampak razumem pa nic! :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

Kdo je zic premaknil?

:D haha, a ves da sem tole se zalotla, ko sem kar 2x ze vprasala, da je se mene presenetilo oz. sem prav 'slisala', kako 'se slisi' :D, ker v bistvu mi je vseeno, sam opazila sem, pa zanimalo me je kdo ima se daljse noge (en frend ;) :P)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...da sem sla samo po najlonke v namo  :vragec:

Men se ni pa nikol dal nikamor podnevi lazit... pa sem sam posiljala folk... x:Ix :sori: xrolleyesx :o|o: :8):

1x sem tako enega frenda poslala po modrc. x:Dx x:Dx x:Dx

Je sel kupit, pravega ubodel in vse, sam je mal farbal. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tebi je toliko jasno, kako je z nekom bit skupaj, kot so meni jasne japonske pisanke ... saj so lepe, pa vsake toliko eno kje porabim ...

ampak razumem pa nic!  :vragec:

Me ravno spomnil na enega mojega modela. Išče, mlade, lepe in atraktivne bejbe za postavljanje, morajo biti vsaj 10 let mlajše, še boljše če so 15.

Pol je bil pa jezen, ker so veliko časa porabile, da so se opedenale zanjga. Se mi zdi, da se je mal spametoval in si je dobil eno bolj športno sicer mlajšo samo 14 let....eh x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

1x sem tako enega frenda poslala po modrc.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Al pa.......kupi mi vložke, always, tri kaplice, pa ene k so 4 kaplice gor nakracane. x:o)x Pa milo, trdo, z mandeljni. :eek: Pa mleto meso kupi, sam naj ga pred tabo zmelje! x:Dx In vedno znova i znova, k itak že vse vem. Počas postajam popularen med trgovkami. x;)x x:o)x x:Dx Ker da se o paraboiled rižu in ostalih svakojakih komplikacijah pri živilih itd. ne menimo. xrolleyesx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Al pa....kupi mi vložke, always, tri kaplice, pa ene k so 4 kaplice gor nakracane. Pa milo, trdo,z mandeljni.  Pa mleto meso kupi, sam naj ga pred tabo zmelje! In vedno znova i znova, k itak že vse vem. Počas postajam popularen med trgovkami. Ker da se o paraboiled rižu in ostalih svakojakih komplikacijah pri živilih itd. ne menimo.
A NI TO DOBR x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

- šnofate po telefonu, čekirate maile, klice

- spremljate poglede moških (potem pa: A jo poznaš? Že dolg? in nakoncu usodno vprašanje "a sta kej mela"??) xrolleyesx

- dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"? "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?

4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo xrolleyesx "

- tudi 4x na teden: "jst ti pa že nam kuhala vsak dan"!!! "kwa mislš, da sem tvoja mama?""

in vsake 10 minut: "ti mene sploh ne poslušaš"!!! xrolleyesx  xrolleyesx

take izkušnje mam jst z resnimi vezami  in zato je tudi nimam, prihranjena so mi vsa ta vprašanja!!!!!

juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii x:Dx  x:Dx

Ahja, Sokrat frka ;:

Do you really want to hurt me.......

Da nisi topli, a? A si to prečekiral že.....zdaj ko nisi v resni zvezi x;)x x:o)x

Bi potem lahko z drugim skup sklece delala.... :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

madonca, berem tele vaše pričice in se sprašujem, kje naletite na take psihote.... :eek:

vidim, da sem jst prov normalen in prijazen x:Ix  :vio:

Psihične rane so še hujše, ko fizične x;)x x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

- šnofate po telefonu, čekirate maile, klice

- spremljate poglede moških (potem pa: A jo poznaš? Že dolg? in nakoncu usodno vprašanje "a sta kej mela"??) xrolleyesx

- dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"? "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?

4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo xrolleyesx "

- tudi 4x na teden: "jst ti pa že nam kuhala vsak dan"!!! "kwa mislš, da sem tvoja mama?""

in vsake 10 minut: "ti mene sploh ne poslušaš"!!! xrolleyesx  xrolleyesx

take izkušnje mam jst z resnimi vezami   in zato je tudi nimam, prihranjena so mi vsa ta vprašanja!!!!!

juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii x:Dx  x:Dx

Ahja, Sokrat frka ;:

Do you really want to hurt me.......

Da nisi topli, a? A si to prečekiral že.....zdaj ko nisi v resni zvezi x;)x x:o)x

Bi potem lahko z drugim skup sklece delala.... :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

matr Lia, da nisem topu, to dobr vem, ni mi pa jasno, kaj siti tako našpičena..............a ga že dolg nisi fasala, pa si tečna....................?? :eek: x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

cˇudne modelke srecˇujesˇ, sokrat. Cˇe so ti vsˇecˇ v iber spedenane bejbe, to spada zraven. A mislisˇ, da so kar tako, neplanirano lepe?

seveda so mi vsˇecˇ, ampak naj me ne vkljucˇujejo v njihovo delo.................

jst jih tud ne prosim, da mi sˇtejejo sklece.................

joooj sokrat x:o)x

...njihovo delo... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak razumem pa nic! :vragec:

to bo tinka, razvozlala si enigmo.... x:Dx :palec:

ampak razumem pa nic!  :vragec:

Me ravno spomnil na enega mojega modela. Išče, mlade, lepe in atraktivne bejbe za postavljanje, morajo biti vsaj 10 let mlajše, še boljše če so 15.

Pol je bil pa jezen, ker so veliko časa porabile, da so se opedenale zanjga. Se mi zdi, da se je mal spametoval in si je dobil eno bolj športno sicer mlajšo samo 14 let....eh x;)x

tudi ti Cosma veš, o čem govorim............. :palec:

tukaj me vse ženske razumejo................ x;)x

neka nova populacija žensk x:Dx x;)x

ni mi pa jasno, kaj siti tako našpičena..............a ga že dolg nisi fasala, pa si tečna....................?? :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

Bom mal nesramen, pa bom temu pritegnu. :vragec: x:Dx Lia x:Xx , ne se jezit. :inocent: x;)x x:o)x

K. Čapek

Zakaj sem ga zapustila? xrolleyesx

Zato, ker je bil totalni pacek, mamin sinček (dobesedno), ker ni hotel delati, ker je bil "dobra duša" za vse okrog sebe, za svojo družino pa ne in ker se nisva nikoli ujela v življenjski filozofiji, in ker si nisva uspela slediti, oz. on ni sledil meni....

No ja, na koncu sem ugotovila, da se tudi v sexu ne ujemava. Brez veze.

Čudno je pa to, da na začetku vsega tega sploh nisem opazila ali pa sem mogoče mislila, da se bo spremenil. Pa se ni! :o|o:

1x sem tako enega frenda poslala po modrc.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Al pa.......kupi mi vlozˇke, always, tri kaplice, pa ene k so 4 kaplice gor nakracane. x:o)x Pa milo, trdo, z mandeljni. :eek: Pa mleto meso kupi, sam naj ga pred tabo zmelje! x:Dx In vedno znova i znova, k itak zˇe vse vem. Pocˇas postajam popularen med trgovkami. x;)x x:o)x x:Dx Ker da se o paraboiled rizˇu in ostalih svakojakih komplikacijah pri zˇivilih itd. ne menimo. xrolleyesx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

ma tipcki ste isti...ko sem jaz mogla par vijakov za les it kupit in ... ne vem, kako se rece pri nas philips izvijac ( tisti krizni),

in ene nastavke za vrtalni strojcek za zid in ene zagice za les, pa tiste plasticne zadevice, k jih rabis, ko kable za elektriko vezes, ko sem novi lestenec usposabljala, sem bila tudi sprejeta kot kaka boginja matic in vijakov v merkurju xrolleyesx x:o)x x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

jaz pa v jok - letnik 72 :sori:

torej enga tipa sem pustila ker je bil preosladen, hm rabil je stoprocentno predanost, niti dihat ni pustil, bog ne daj da grem sama kam, zasliševanje, hvala bogu, da ni bilo doma telefona, mobiteli pa še niso bli v uporabi...strelec

drug me je pustil ker sem bila premlada, ženskar totalni - lev

pa še en rak - škorpijon hja tu sem pa jaz za.... situacijo

bika še vedno gledam

sem koga pozabila, hm en strelček je bil še, tko prijateljski razhod....

Hehe, tinka, s to železnino si me spomnila na mojega bivšega x:o)x ... Smo doma montirali kuhinjo, in je bilo treba zgornje omarice obesiti na zid. Ker nismo imeli vijakov s kljukico na koncu, sem poslala tipa v trgovino, da to nabavi. Prinesel je KLJUKE ZA OBEŠAT PRŠUTE! Ko sem ga debelo pogledala in vprašala, kaj naj s tem, je rekel: "Drugega niso imeli." x:Dx x:Dx

ni mi pa jasno, kaj siti tako našpičena..............a ga že dolg nisi fasala, pa si tečna....................?? :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

Bom mal nesramen, pa bom temu pritegnu. :vragec: x:Dx Lia x:Xx , ne se jezit. :inocent: x;)x x:o)x

Joj sta srčkana, x:Xx cmoka na rilček mila moja Štajerca x:Xx x:Xx , kak sta te trofla že nekaj časa uživam v erotični zvezi z žensko..... x:Dx x:o)x

Odpadejo vse težave v zvezi s tem, kaj in kako kupiti in kako masirati x8Dx :vragec:

, in ker si nisva uspela slediti, oz. on ni sledil meni....

No ja, na koncu sem ugotovila, da se tudi v sexu ne ujemava.

:blink: :wOOt:

x:Dx x:Dx x:Dx

Bistvo vsake partnerske zveze je, da ti on ali ona sledi :eek: :eek:

Priporočam kinologijo.....ta bo izpolnila vse tvoje želje....samo pes nam lahko sledi...

s človekom pa moramo v korak....I think so....verjetno se motim, kaj misliš Dolores?

x?x :inocent:

Lia, Sokrat ni štajerc :angry:

Ooooo x:px , bi me povabli mal, pa to? :vragec: x:px Ni blema, grem prvo kupovat, pol bi pa še obe zmasirau......tud z m.......no z m......z mi.....cccccccc........kkkkk.........enim pač, no. :vragec: x:o)x x:Dx

Kva se bunte, krucifiksnahamol al kak že gre x:px . Moja pravi, da sm eden redkih moških k s trgovine prnesem točno to kar rabi oz. gospa želi. V nulo. Tko. x^x Matr sm frajer.... :inocent: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...