Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

[

ma tipcki ste isti...ko sem jaz mogla par vijakov za les it kupit in ... ne vem, kako se rece pri nas philips izvijac ( tisti krizni),

in ene nastavke za vrtalni strojcek za zid in ene zagice za les, pa tiste plasticne zadevice, k jih rabis, ko kable za elektriko vezes, ko sem novi lestenec usposabljala, sem bila tudi sprejeta kot kaka boginja matic in vijakov v merkurju  xrolleyesx  x:o)x  x:o)x

:palec: :palec: :palec: x:Dx No zdaj nimamo več samo grofice, ampak tudi železno boginjo.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lia, Sokrat ni štajerc  :angry:

Ooooo x:px , bi me povabli mal, pa to?  :vragec:  x:px Ni blema, grem prvo kupovat, pol bi pa še obe zmasirau......tud z m.......no z m......z mi.....cccccccc........kkkkk.........enim pač, no.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Kva se bunte, krucifiksnahamol al kak že gre x:px . Moja pravi, da sm eden redkih moških k s trgovine prnesem točno to kar rabi oz. gospa želi. V nulo. Tko.  x^x Matr sm frajer.... :inocent:  x:o)x  x:Dx

xnckrivx kaj si celo trgovino kupu? ? :vragec: x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kdo, kaj... :eek: xrolleyesx

pa kaj vam je, ljudje bozji, jaz sem komentirala lepo tamaro... zdaj ste se pa vsi vmes ustulili. :o|o: :xx!:

Pres*** se 'med mene' se ustulijo! :xx!: x:o)x x:Dx

Zdajle sproti!!! :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa v jok - letnik 72 :sori:

torej enga tipa sem pustila ker je bil preosladen, hm rabil je stoprocentno predanost, niti dihat ni pustil, bog ne daj da grem sama kam, zasliševanje, hvala bogu, da ni bilo doma telefona, mobiteli pa še niso bli v uporabi...strelec

drug me je pustil ker sem bila premlada, ženskar totalni - lev

pa še en rak - škorpijon hja tu sem pa jaz za.... situacijo

bika še vedno gledam

sem koga pozabila, hm en strelček je bil še, tko prijateljski razhod....

tlele se mal praskam po bradi... hm ohjej, preveč mam bivših :( pa nobene sedanje.... haha no naj bo tazadnja obetavna veza, se je končala ker mi je crknu internet :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se smejem, ko to berem! xsmx Kako ste ubogi fantje, ste se mi kar zasmilili! :fiju: Kakšno torturo morate prenašati od nas žensk! x:Dx Revčki! :vragec: x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hmm. Škoda da nobene ribe ne poznam. Device mi verjetno pot prehitro prekrižajo.  

Andres, saj kokr jaz razumem, ti ni treba nobene prav ribe poznat x;)x , lahko si npr. omisliš firmo - levinjo x:Dx x:o)x x:Dx :palec: s full aspekti v ribah x8Dx :palec: .

Hvala za nasvet Janja. Ampak še od folka se težko rojstne podatke dobi, tako da tisti od firm so še bolj skriti.

Bom pa računal na ribe in ribice. x:Dx

Andres

zato pa pazi, koga vabiš na kavo!!!! x;)x  xsmx

Govorica telesa je lahko tudi neprijetna za tistega, ki si preveč dovoli! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Se smejem, ko to berem! xsmx Kako ste ubogi fantje, ste se mi kar zasmilili! :fiju: Kakšno torturo morate prenašati od nas žensk! x:Dx Revčki! :vragec:  x:Xx

Bemu, da nis postala Luciferka, k bereš sam kar ti paše :vragec: x:Dx . Jaz pa sem prebral predvsem kako uboge so dekline zravn nas djedov.......posesivnih, ljubosumnih, dominantnih, ukazovalnih, nezvestih, zapitih, zalezujočih itd. :inocent: x:Dx x:o)x Pismo, pa res, men se pa zdi, da ženske dost bl pljuvajo po bivših k tipi.......kar je smešno, če so bile dolgo z njimi......k da bi po seb pljuvale. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

- spremljate poglede moških (potem pa: A jo poznaš? Že dolg? in nakoncu usodno vprašanje "a sta kej mela"??) xrolleyesx

- dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"? "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?

4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo xrolleyesx "

- tudi 4x na teden: "jst ti pa že nam kuhala vsak dan"!!! "kwa mislš, da sem tvoja mama?""

in vsake 10 minut: "ti mene sploh ne poslušaš"!!! xrolleyesx  xrolleyesx

take izkušnje mam jst z resnimi vezami   in zato je tudi nimam, prihranjena so mi vsa ta vprašanja!!!!!

juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaaa, tole je pa res že preveč.....pa saj ni tako hudo. Sokrat (in ostali) ti samo govori: Ne, Ne, Ja, Ja.....samo moraš biti toliko pozoren, da ne boš napačno odgovoril x:Dx

Uči se od Micka x:Xx kakor govori, zgleda, da kar obvlada x:Dx

Drugače pa hmmmm, štorija z levom, ki sem jo končala, ker mi je presedla svobodna zveza, ko sva bila skupaj, kadar sva se srečala, kadar se nisva, je bil pa z drugimi. Ga dolgo nisem pozabila, on pa bi še :vragec: se muckal občasno.....mi ni šlo v glavo zakaj me privlači eden, ki mu niti ni toliko mar zame...ker sem imela druge na izbiro pa sem bila hladna in nedostopna do njih (nekako v Marsinem stilu...). Jah niso bili zanimivi......

Vmes še en krotek lev....prekrotek x:Dx

Zdaj pa imam kozoroga :vtz:

....ki na zgornja vprašanja (Sokratov opis) odgovarja direktno in iskreno xrolleyesx x:Dx x:Dx

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Bemu, da nis postala Luciferka, k bereš sam kar ti paše :vragec:  x:Dx . Jaz pa sem prebral predvsem kako uboge so dekline zravn nas djedov.......posesivnih, ljubosumnih, dominantnih, ukazovalnih, nezvestih, zapitih, zalezujočih itd.  :inocent:  x:Dx  x:o)x Pismo, pa res, men se pa zdi, da ženske dost bl pljuvajo po bivših k tipi.......kar je smešno, če so bile dolgo z njimi......k da bi po seb pljuvale.  x^x

Hm, nisem zasledila, da bi kje bistveno pljuvala po bivših-ni v mojem stilu.Ko je bilo gotovo, smo šli dalje. Če se pa srečamo gremo pa kaj spit, če imamo čas seveda! xg:Dx Da bi grdo govorila o nekom s katerim sem bila, to mi je pa malo otročje.Saj so bili tudi lepi trenutki,zaradi manj lepih pa se je zgodbica končala, a ni tako? x;)x :inocent: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Strelčka niks nbenga?  :inocent:  :unsure:  :o|o: Aja, to še pride, greš zdej u rigverc, naslednji bo strelec  :vragec:  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx Ej, je bil ena srednješolska simpatija....tip ful privlačen, ampak narcisoiden in posesiven.......skupaj v šoli....pol me pa kliče, če sem že domov prišla, pa kaj bom zdaj.... :xx!: :xx!: sem ga prenašala en mesec..

....samo v bistvu pa s strelcem še nisem "bila" x:Dx ....

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Jp contesa. x:)x Saj nism zate reku, tak na splošno sm mislu in tud ne sam na lnf-u. Bejbe pač pogost ful robantijo nad bivšimi. Pa se mi tud zdi to nesmiselno, o mrtvih.....ups........bivših samo lepo, ne x;)x :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

... ženske dost bl pljuvajo po bivših k tipi.......kar je smešno, če so bile dolgo z njimi......k da bi po seb pljuvale.  x^x

se strinjam. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj se vidi da sem cist zblojena, sam jabuk sem sla vmes pojest, pa je ful objav vmes...

Pesha, xDDx :palec:

Stelec ce prevec strela?

Ce mojo mamo vprasas, ja... sam ne ji cist verjet, k tud zame prav, da sem skorpijon, pa nisem, pa je moja mat! - bi ze lohk vedla! :eek: xrolleyesx x:Dx

Picasso

Mah pesha, včas ustreli tud kako kozo :vragec: , bl pomotoma :inocent: . Mah, ne sam zarad streljanja, tak, težko je mal z nami, k bi radi bli v vezi pa istočasno živeli kot da nismo. x:Ix :inocent: x:Dx No, saj če imamo zlo radi se te počas stopimo pa prilagajamo, pa brez posebnih težav se nas da vse "nasračkat", ker težko rečemo ne. Kar v določenih situacijah spet ni v redu..... x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

V določenih pa je! x:Dx :palec:

HONORE DE BALZAC

bi radi bli v vezi pa istočasno živeli kot da nismo.

xyesx to si dobr povedal, nekako pa se sirse lahko prevede tole in ne velja sam za strelce, ampak se kar za koga... :o|o: x:Dx

Picasso

Zakaj? :inocent: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...