Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kozoroginja ....

prevec sem bil brezbrizen do nje, pa me je preprosto nehala klicati. potem pa kot samo znanka ni bla vec tko fajn kot prej. v bistvu sm se bal resne zveze in sm ji sam napisal pismo kjer sem navedel, da bi bil samo prijatelj :killme pol je pa slo vse sam se v propad.

cez pol leta se pa je vloga obrnila:

kozoroginja 3 ....

ta me pa sploh ze od zacetka ni hotela met vec kt frenda (tok da sem videl kako to zgleda)

vmes pa je bla se ena:

kozoroginja 2 ....

nesrecna ljubezen, imela je tipa. :(

BTW: 1 in 2 sta imeli obe na silvestrovo RD

(Vse skp dost za nadalna najmanj 4 leta)

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Jst se moram v zvezi predvsem pocˇutit svobodna, drugacˇe sploh ne gre...

Kaj a si ti tud vodnar???

Ah, ne mormo iz svoje kozhe!

Jaz pa sem z eno ribo 1 živela 4 leta. Je bil res riba ko riba: nežen, razumevajoč, prijazen, poln ljubezni, fajn je bilo sexat z njim...

Mu je pa manjkala tista moška odločnost, da kdaj reče tkole pa tkole, ne da je blo vse zmeraj po moje. Cunje pa jaz ne rabim.

Pa sem ga prevarala z ribo 2, ki je bil njegovo nasprotje. Full poln sam sebe. Kar me je na začetku zelo privlačilo. Z njo sem že 5 let in moram rečt, da se mi včasih stoži po ribi 1. Ker kaj ti rabi denar, če si pa v srcu prazen.

Ne morem pa verjet, da je riba 2 toliko drugačen od ribe 1. Z ribo 2 je bilo kakšne 3 leta OK, z določenimi težavami, sedaj pa je pekel. Tako da če bi imela kam iti, bi se še danes odselila. Nevem kako je lahko oseba, ki želi z nekom živeti do smrti, tako brez čustev, nespoštljiva, zaničevalna, nepotrpežljiva......

Jaz tega ne bom nikoli razumela. Saj si ja lahko narediš raj, če le hočeš. Ampak on ima raje pekel. Jaz pa želim imeti od življenja kaj več kot le prepir.

Nasveti?

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>

Mu je pa manjkala tista mosˇka odlocˇnost, da kdaj recˇe tkole pa tkole, ne da je blo vse zmeraj po moje. Cunje pa jaz ne rabim.

Ja riba je pac tipicno zensko znamenje. Brez vecje odlocnosti, prestaseno caka, mocno dozivlja dani trenutek, ...

<{POST_SNAPBACK}>Če je res edin blem, da nimaš kam it.......začni delat na tem, da boš imela kam it.  x;)x  :palec:

Samo še službo dobim, pa čao miško. Ker tega si pa res ne zaslužim. Sem v življenju že dosti pretrpela in ne mislim več.

<{POST_SNAPBACK}>Ja riba je pac tipicno zensko znamenje. Brez vecje odlocnosti, prestaseno caka, mocno dozivlja dani trenutek, ...

Ej, točno tak je bil prvi. Drugi je pa živo nasprotje, odločen, samozadostem, maščevalen, egoističen....

Bom malo pogledala, kaj imata v asc. ....

Mogoče je pa res kaj od tega odvisno, ampak da je razlika kot noč pa dan.....

Yann Martel

No sem pogledala in imata oba isto in sicer: sonce v ribah, luno v tehtnici, in asc. v raku. Mata samo 3 dni narazen r.d..

Torej..... ne se na horoskop zanašat. Veliko je odvisno od vzgoje, kje si živel, kako si živel.....pa je potem oseba z istim znamenjem taka ali drugačna.

Yann Martel

js sm bivšga pustila k je mel pretrde pesti,butl

kva eni žvijo na drugih planetih,hodjo pa po tem

jao.

men je zdj kul

ne rabm izgovorov za vse modrice

k zdj gledam nazaj kokr da se to ni men dogajal

pa tut ne spomnem se več dost čeprov ni tok časa minil

kokr,da je zavest večino zbrisala

me prov zanima kje mi bo vn usekal

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>Tako se govori  :palec:  x^x

Ja prov res. Saj vztrajaš, pa se trudiš, pa vidiš da s tem samo sebi škodo delaš. Ni vredno. Zakaj bi se človek celo življenje sekiral zarad enga tepca, če pa si lahko brez njega postelje mehkeje in prijetneje....

Yann Martel

• 2 weeks later...

Priznat morm, da sem ga kr jaz pustla. 2leti se nisma vidla. On je iz Vrhnike jaz pa iz Mb. Nikak več ni šlo pa sn ga pustla. Saj nisem bla grda ampak enostavno ni več šlo.

:C:

http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif

<{POST_SNAPBACK}>kozoroginja ....

prevec sem bil brezbrizen do nje, pa me je preprosto nehala klicati. potem pa kot samo znanka ni bla vec tko fajn kot prej. v bistvu sm se bal resne zveze in sm ji sam napisal pismo kjer sem navedel, da bi bil samo prijatelj :killme pol je pa slo vse sam se v propad.

cez pol leta se pa je vloga obrnila:

kozoroginja 3 ....

ta me pa sploh ze od zacetka ni hotela met vec kt frenda (tok da sem videl kako to zgleda)

vmes pa je bla se ena:

kozoroginja 2 ....

nesrecna ljubezen, imela je tipa. :(

BTW: 1 in 2 sta imeli obe na silvestrovo RD

(Vse skp dost za nadalna najmanj 4 leta)

ma ja.. če že kej drži od horoskopov...

kozorogi smo full resni.. hočmo da je od začetka TIST. Ne da se enga pros, čaka, se on spreneveda, ne ve, bi, ne bi, z nami manipulira, žonglira, kao da si neki tretjega.. Bod tak ko se šika, al pa bod sam. x:Ix

Bistvo v življenju, da maš važne stvari postavljene na pravo mesto. Torej ljubezen je važna stvar, al je taka kot naj bi bla al pa najboljš če ni, da je sploh ni.

Mushi

Prvi tipček bil šest let starejši in pride enkrat z izjavo...najboljše da greva narazen, ker sem prestar zate...in potem v jok.On. Jaz ful ponosna(kao) se takoj strinjala...ja res, kaj bom pa s takšnim oldtimerjem.

In potem je priskakljal v moj lajf Š. Ga nimam namena pustit. Je nekaj zelo dobrega kaj se mi je zgodilo. No seveda...po rahli prevzgoji...Veza traja že skoraj dve desetletji...pismo grejo leta..19 let sva že skupaj...madonca...še za poroko imava predolg stalež...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 3 years later...
ja res, kaj bom pa s takšnim oldtimerjem.

*

No seveda...po rahli prevzgoji.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Malce raziskujem takšne teme in jih nizam prijateljici, ker pravi, da se sama sebi zdi smotana... ene vrste terapija (pa da ni sama). x:Ix

5 let nazaj sem pisala sem in od takrat sem imela dve resni zvezi (in nič drugega). Ena je trajala 3 leta in pol, zdaj sem pa v tisti, ki še traja in upam, da bo še dolgo tako.

Zakaj sva se razšla? Enostavno ni šlo več. Lahko pa rečem, da je bil trud iz obeh strani in da se na koncu pač ni izšlo. Na koncu je bilo že vse tako čudno, da je storil nekaj, kar si nikoli v življenju ne bi mislila, da je sposoben. Vseeno pa ne zamerim (mogoče na začetku sem), ker vem, da sva vse dala v to zvezo in se trudila. To je bila pika na i, ki je pravzaprav morala biti in se mi zdi, da sva se na nek način oba oddahnila. Je pa edini od bivših, s katerim si želim biti prijateljica in je velika verjetnost, da bom.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Prvič sem bla jaz zapuščena. Nekaj časa je nama bilo ful lepo-nepozabno,ampak sčasoma se je pokazalo,da ne more pozabit bivše. Zdelo se mi je kot,da sem samo nadomestilo za njeno bivšo. In tako me je čez čas zapustila, čeprav sem se tisti čas dozdevalo,da bi lahko celo živela s tem,da sem nakakšen nadomestek. Sva še nekajkrat poiskusili,ampak ni šlo. Potem sem spoznala punco, ki mi je pomenila vse na svetu,ampak sem jo zapustila, ker nisem hotela,da zaradi moje bolezni trpi z mano. Želela sem biti sama,ampak zdaj vidim,da bi mi bilo še kako prav, če bi jo imela ob sebi. Zdaj se še tako trudim,ampak noče biti več z mano. Tako pač je...človek se uči iz napak.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Prvič sem bla jaz zapuščena. Nekaj časa je nama bilo ful lepo-nepozabno,ampak sčasoma se je pokazalo,da ne more pozabit bivše. Zdelo se mi je kot,da sem samo nadomestilo za njeno bivšo. In tako me je čez čas zapustila, čeprav sem se tisti čas dozdevalo,da bi lahko celo živela s tem,da sem nakakšen nadomestek. Sva še nekajkrat poiskusili,ampak ni šlo. Potem sem spoznala punco, ki mi je pomenila vse na svetu,ampak sem jo zapustila, ker nisem hotela,da zaradi moje bolezni trpi z mano. Želela sem biti sama,ampak zdaj vidim,da bi mi bilo še kako prav, če bi jo imela ob sebi. Zdaj se še tako trudim,ampak noče biti več z mano. Tako pač je...človek se uči iz napak.

Srečno Osamljena in da bi se čimprej pocajtala.

xcrossfingx xsrcbumx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...