Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Jaz sem do sedaj imela samo eno vezo za seboj, vse ostalo ni bilo omembe vredno. Razšla sva se pa kolikor vem na obojestransko zadovoljstvo. Jaz osebno sem po sedanjih spoznanjih to vezo izkoristila za pakiranje od doma, dobila sem toplino, ki je doma ni bilo, po nekaj letih pa sem ugotovila, da ta človek ni pravi partner zame, predvsem me je motil njegov materializem na vsakem koraku. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 hmm šavje... ja ni prijetno če se zapletem al pa da se mi kaj okol navija Buhahahaha No, bom vedla, da pridejo v poštev samo tipi 23+...Da me ne bo kdo pustu zarad moje debele riti ( sej tega ji nisi povedu...anede) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 hmm šavje... ja ni prijetno če se zapletem al pa da se mi kaj okol navija Buhahahaha No, bom vedla, da pridejo v poštev samo tipi 23+...Da me ne bo kdo pustu zarad moje debele riti ( sej tega ji nisi povedu...anede) brez srca pa res nisem... že itak ji je blo menda hudo... :o|o:aja pa ne zarad tega ker bi naj bla debela rit, samo čudno je zgledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hm, verjetn so ble hlače krive...kr to je blo verjetn v devetdesetih, ko so nosl take čudne hlače Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 To je kot tisto: "Ne sviđa mi se kroj tvojih pantalona." PUFFF! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tako nekako si jaz mislim ja. Da ko ljubiš, veš da popolnosti ni in tiste zadeve ki so ti malo manj ljube sprejmeš kot del osebe, ki jo ljubiš, nimaš več potrebe po spreminjanju nikogar razen sebe . Jaz sem se spakirala enkrat ker sem imela občutek, da me partner ne ljubi, pa potem kot Lassie prišla nazaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mogoče, enim bi se najbrž zdela domišljijska zadeva , al pa "Ah, sej to je itak sam film " Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Menimo se o tem kaj mislimo ZAKAJ smo koga zapustili, bili zapuščeni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Zakaj? Ker je ljubezen z leti očitno pojenjala..... Sicer ne z moje strani, z njene pa! Sem pa vedel, da nekaj ni v redu in me je tolk žrlo, da sem čutil olajšanje, ko je rekla, da bi rada končala! In ker tako res ni šlo več in je bilo več trpljenja in prepirov, sem se strinjal! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hm,no saj niso vsi obrazložili, ampak če že insistiraš! Prvi me je prevaral s starejšim dekletom(je mislil, da ne vem, pa sem zvedela ),drugi pa je bil rahlo preveč narcisoiden in posestniški! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hm,no saj niso vsi obrazložili, ampak če že insistiraš! ..če pa je v tem ravno finta . Kaj čmo pisat.....5 jih je pustlo mene, jaz pa njih 8. No, saj je vseen, tako vsak piše kot želi, bi pa bilo fajn, če bi mal povedal, kaj je bilo tako usodno motečega. Pa magar na kratko in jedrnato kot ti. No, mojo prvo ljubezen za katero sem mislil, da jo imam zelo rad, da je to to, sem pustil, ker sem se v trenutku totalno zaljubil v drugo. Ta varianta se mi zdaj ne zdi tolk zlo mogoča kot pri 17-ih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Včasih se tudi kasneje zgodi Mick, ko mogoče spoznaš, da prejšne veze sploh ne moreš imenovati ljubezen, ko spoznaš tistega pravega ali pravo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Včasih se tudi kasneje zgodi Mick, ko mogoče spoznaš, da prejšne veze sploh ne moreš imenovati ljubezen, ko spoznaš tistega pravega ali pravo! Jao! :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 tazadnja "resna" je enostavno šla, sem pač neresen in vase zagledan prasec (kao).............sicer mel eno res pravo lubezen, k jo še zdej pogrešam............ mislim nanjo, ampak ne bi šlo............ :o|o: ostalo pa je itak easy come-easy go................. pri meni punca ve, da ne iščem žene oz. mati svojih otrok, to povem že v štartu, tko da ni potem zmede, punca ve , da bo nategnjena (tko al pa drgač ). na koncu vedno rečem "se slišva", zraven pa si mislm - tud če se ne iščoč ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Kaj no,saj samo povem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Včasih se tudi kasneje zgodi Mick, ko mogoče spoznaš, da prejšne veze sploh ne moreš imenovati ljubezen, ko spoznaš tistega pravega ali pravo! Ja. Res. Sicer je ta moja v ktero sem se v trenutku zaljubil čez kakšno leto tud ugotovila nekaj podobnega, se mi zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Kaj no,saj samo povem! Sej je prov, da poveš.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Kok sta fajna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Nimam nobenih izkušenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Kok sta fajna A ti pa kar sama? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Nimam nobenih izkušenj hja, sej raj ne bom razmišljal o tem zakaj sem kdaj kakšno pustil... takrat ko sem js zapuščal, so bli vzroki ponavad neumni.... ampak če ne gre, pol je vsak izgovor dober... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Nimam nobenih izkušenj A ni to še najboljše Stane? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tako kot pravi Nino. Ful enih vzrokov, ali pač nekaj. Ampak ko si človek vzame čas in premisli, vidi da so to neki banalno za lase privlečeni vzroki. Pravi tiči drugje. Paloma. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 meni je bilo tudi vsec, ko nisem imela nobenih izkusenj s tem, moram priznat... potem sem pa v obdobju treh letih imela dve veliki...eno po desetih letih in eno po enem... paloma? paloma je kriva za vse...?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Bingo..... Vsak je sam, ko ostane sam,zdaj jaz, zdaj ti,roke časa napletajopajčevinasto nebo. Duša je ptič brez kril,ko življenje se dotakne dna.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.