Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

Ja, možno res, da je bila devica. Imam z njimi eno tako ustaljeno prakso. Sej niso slabe ženske, samo kaj čem, ko pa na koncu neke banalne izgovore iščejo.

Bom od sedaj naprej spraševal neznanke.

"Imaš sporočilo zame?"

" Si riba?"

x:Dx

Ne, konj!! xDDx

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ribe:

(sory za zmeden, ce bo sploh, 'seznam'):

Isabelle Hupert

Drew Barymore

Linda Fiorentino

Elisabeth taylor

Liza Minelli

Glen Close

Sharon Stone

Spela Pretnar

Anja Rupel

'Sendi'

Eva hm hm (cehinja, manekenka, modrci)

Nadia... hm hm (manekenka, najdaljse noge)

Bruce Willis

William Hurt

Albert Einstein

John bon Jovi

Aidan Quin

Alain Prost

Seal

Luna v Ribah:

Grace kelly, Charlote Rampling, Steven Spielberg, Robert de Niro, Elvis presley, Michael Jackson, Spela Pretnar, Monika Seles, Alberto Tomba, magnifico...

Aja, Riba: rimski/Korsakov (+ Luna v ribah) - intermezzo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja... glih gledam, hocem zbrisat... chekiram namrec, v kateri temi sem. :eek:

'Zakaj ste zapustili'? x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Jaz pa o ribah.

Ja, izpade kot da blazne sezname se grem tu po folderjih...

A meni pa je nekaksen uzitek, ko se se tega... in te... ribe spomnim...

Torej - vse je v glavi...

Dobro, to ni opravicilo, da je to lohk zdaj dolgocasno... sam - a je? :8):

x;)x xDDx

Ravno taksna 'nizanja' ti lahko dajo vpogled...

Kaj ce ti 100 stavkov, interpretacij, ce jih nimas na kaj obesit... a ves...

Ko pA Imas razpredelnico, katere so vse ribe recimo (ker smo zdaj v glavi pac brskali o temle), dobis nekaksen 'vzorec', 'rdeco nit'.

A ni fajn? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D se vedno ribe... mi sam v glavo hodijo, katere vse so... :)

... john steinbeck, boris vian, joze pucnik, danica simsic, douglas adams, frederic chopin, luis bunuel, rosa luxemburg, :D...

Picasso

Tole z ribjimi seznami je istok kot z vsem drugim. Kaj ti pravzaprav pomaga nek seznam, če so glavne ribe tega sveta ostale nedotaknjene. So bile pač prepametne, preveč so hotele ali so za svet narediti, le pravega menagerja ali sreče v življenju da bi jih kdo poslušal niso imele. In isto je tudi pri drugih znakih in seznamih le teh.

Sam je pa sploh cool da se zavzameš in brskaš o ribah.

Andres

...brskaš o ribah.

Andres

Andres... sedim za racunalnikom... vsi spijo... vklopim glavo, nekaksen bedast izziv...

Torej, iz nekaksnega butastega tekmovanja al kaj same s sabo sem provajdala tole... nisem kuknila V NIC, nobenega od seznamov...

preprosto samo pisem, mal razmisljam... kateri so se kaj? ribe pa to?

ne me sprovocirat! :D :P ;) - da ne bi zdaj 12 krat vse tole se sla... kolk da iz glave dobim prec...

Aja... v bistvu ne moremo vedeti kao... a jaz imam tule tipkovnico, svoje roke in svojo glavo. x:)x

Picasso

ovni... celine dion, mariah carey... tip ki je igral Drakulo (ce ne vem kaj, se ne morem spomnit zdaj)... Casanova (se mi zdi), Marlon Brando...

Bik - michelle pfeifer, dali

dvojcek - :o|o: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x?x x?x (aja, bingo - Escher! :D ;))

ejj, ne da se mi, ampak - verjemte, jih vem iz glave recimo vsaj 5 na znak... cirka... x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :palec:

Picasso

A ti to vse iz glave ven mečeš?

Dobra si. PO moje v moji glavi ni toliko spiskov. Ne ribjih, ampak nasploh spiskov.

Potem ti pa lahko pomagam, da je en lev, se mi zdi Dustih Hofman. On je rojen 8.8.. Bush je rojen 6.7.

Andres

A ti to vse iz glave ven mečeš?

Absolutno in izkljucno. x!x

Sam ne me sprovocirat, Andres, da se datume zacnem se spominjat... recimo celine dion, tam okoli 31., 30, marca? x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ali pa mariah carex okol 27., 28. Ko smo rpi ovnih, marucha je tud.

A ni hecno, da si vse tole zapomnim tolk blazno, kot avtist da bi skoraj bila?

Ck, you name = datum!

pa povem enga. :hepko:

Kaksna butasta veselja imamo eni, a ne? x8Dx x:o)x x:Dx

Picasso

Dustih Hofman.  On je rojen 8.8.. Bush je rojen 6.7.

Andres

... Levi...

Woody Harelson, Robert redford (*ko smo prej bili pri ribah, on ima asc v ribah, 29. stopinja, in duh v ribah), Hitchcock (ko smo bili pri ribah, asc v ribah)...

Robert de niro (ko smo bili blablabla xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ribe pa to - luna v ribah). :)

Coco Chanel , ko smo prav tako bili pri ribah in smo zdaj pri levu - ima to oboje.

hecno a ne? x:o)x

Picasso

Skorpijoni?

Whoopy Goldberg (13. 11.=

dany de vito (17.)

jef goldblum - skoraj da bi bil med tehtnico, cist na konc, enga 23,. al kaj tacga

richard dreyfuss (29.?)

demi more (11.?)

bill gates ??

goldie hawn ??

julia roberts ?? amapk okt.

de gaule

sam sheperd

Calista Flockh. (11.?)

Dost bo sco.

Picasso

Aja, sory, sem zagnjavila totalno... se opravicujem, sam nom zrbisala, ker se mi kul zdi.

Skratk - sorchy za moje miselne telovadbe javne tule v temi ... :8): :inocent: xcivx

Picasso

tip ki je igral Drakulo

ej kolk mi gre pa TOOOOO na zivce, ce se cesa ne morem spomnit... ... ... ...

... xscratchx ... Ne, john malkowich ni bil, ta je strelec, ceprav je podobnost, pa bi rekel, nekaj skorpijonskega...

hm, na konc jezika imam, pa sem tolk trmasta (zal samo za take, brezvezne stvari)... da se moram nujno spomnit!

ne grem dol z neta, dokler se ne spomnim... x:o)x x:Dx :xx!: xrolleyesx

kaj pa zdaj? :sori: x:Dx

Picasso

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Yes, bingo!!!!!!!!

Gary... xscratchx.. o

Gary Oldman!!!!!!!!

hehe, sem vedla, no evo, SE spomnim v lajfu pih!!!!!!!!!!! Kul, osebna zmaga! :vtz:

Kel brezveznosti kao x:o)x, koga briga kaj je Oprah winfrey po hor.

hehe, vodnar, evo ne morte nas presenetit. :P

jaja, blabla, kaj pa je pol jery (spring) - ja tud vodnar, a ni hec! :D

In kaj je pol Josipa Lisac?

ja halo, kako lohk sploh vprasate! zarad josipe horoskopi sploh delajo! xsuperx xmusicx

x;)x x;)x x:Dx x:Dx

Picasso

se moram nujno spomnit!

ne grem dol z neta, dokler se ne spomnim...

No zdaj se lohk spokam in me boste koncno los. :D :P ;) :palec:

Picasso

zakaj me je zapustila x:Dx zaj mi je res smešno takrat mi ni blo, ker se je dol dajala na maturanskem x:Dx x:Dx ... izgovor je pa bil da se mora tisto leto full učit pa da ji nebi zneslo...

pri ta zadnji pa hmmm xscratchx preveč napak naredil v zvezi z zgornjo osebo, pa še kr enih 1000 razlogov, ko si jih nisem zapomnil... v bistvu ko sem ji nehal zaupat sem ji reko naj si vzame čas za rasmilek, pa se je odločla da gre na naslednjem izvozu desno :V: jaz sem jo še probal prepričat, da ni pravi pa je vztrajala...

kaj se pa tiče stikov z bivšimi jih pa preprosto ni... zakaj? nimam blage veze :(

Hmm. Škoda da nobene ribe ne poznam. Device mi verjetno pot prehitro prekrižajo. 

Andres, saj kokr jaz razumem, ti ni treba nobene prav ribe poznat x;)x , lahko si npr. omisliš firmo - levinjo x:Dx x:o)x x:Dx :palec: s full aspekti v ribah x8Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aja, sory, sem zagnjavila totalno... se opravicujem, sam nom zrbisala, ker se mi kul zdi.

Skratk - sorchy za moje miselne telovadbe javne tule v temi ...  :8):  :inocent:  xcivx

Da ne bi slučajno brisala xrolleyesx , mi je prav fajn tvoja razmišljanja brat :palec: .

He he he, jaz se pa sprašujem, zakaj se mi je v spanju kolcalo x:Ix . Jah sem si mislila, da nekje v zvezdah res nekako piše, da se ti z nekom da iti čez vse, pa premikat gore, pa puščave, pa svašta, ker pač energija je ta prava, s kakim drugim bitjem se ti pa ne da po ravni cesti stopat. Samo ne znam si pa niti slučajno takole ala Marsa razložit x:Ix x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

se moram nujno spomnit!

ne grem dol z neta, dokler se ne spomnim...

No zdaj se lohk spokam in me boste koncno los. :D :P ;) :palec:

Ja, sam za kolk cajta pa? :rolleyes:

x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

Da ne bi slučajno brisala  xrolleyesx , mi je prav fajn tvoja razmišljanja brat  :palec:

x:Ix :eek:

Dons grem tole pogledat, sem ze pozabila sebe s temile seznami blaznimi... :D

Picasso

Tule skoraj ne morem komentirat x;)x

x:Dx

Sicer pa kombinacija dvojnih strelcev deluje..

Je pa res, da imajo še lune tukaj kaj za pripomnit - moja v devici, njegova v biku..pa asc..pa venere - škorpijonske x:Dx

Tip od prej pa skorajda itak ni štel - hehe..kao nek dvojček..ni varjante, da mi sledi x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ste se pa razpisali! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...