Skoči na vsebino

Zakaj ste ga, jo, zapustili?

Mick

Recommended Posts

Ker rabite tri ne pa eno, pa tega nismo pripravljene tolerirat,ker vam revežem sam dnar z žepa vlečemo, ker vas najedamo, ker vas ne razumemo kakor vas je razumela mamica, ker se sčasoma prelevimo v beštije iz najhujšega horror filma, ker postanemo bitja, ki od vas zahtevajo nadčloveške moči, pospravi nogavice,ne leži na kavču, a moraš spet s prijatelji......ker sčasoma ko mine hormonska motnja zaljubljenosti naši bogovi treščite ob skalo realnosti....

In beg v drug objem, je neizbežen....Razen , če se ne podate v deloholizem,hobby, depresijo ali pa v alko.... x:Dx  :vragec:  x8Dx

Ti pa prekipevaš od ljubezni do moških. x;)x

No pa po vrsti......da vzamem tvoj post osebno :eek: x:Dx .....jaz jih rabim več kot tri.....in dejstvo je, da finančno podpiram 3 in pol vogale najine hiše. Ne daj bože, da bi me razumela k mamica, ker bi znoru, ker me mamica nkol ni razvajala, ona pa me - na srečo. x;)

Ne nič osebnega ...sam besede iz moških ust na lunin net.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 372
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ex tip (3 meseci) - strelec -zapustila -  posesivno malo dete - zasipal me je z čustvi (20 sms na dan, 5 klicov na dan) in se mi je uprlo..

:eek: :eek: :wOOt: :angry:...pošlji totega mal v MB, da mu neki po štajersko povem :blackeye:. Pih, da dela strelčkom tako sramoto... xrolleyesx :xx!: x:o)x x:Dx

No...da te razžalostim....SEJ JE IZ MARIBORA.... :O:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ne  nič osebnega ...sam besede iz moških ust na lunin net.

Saj vem x;)x , sem nalašč vzek kao osebno. :vragec: Iz moških ust? :eek: Hm, kaj pa vem.....vem, da ne iz mojih. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek:  :eek:  :wacko:  :blink:  :wOOt:  :wOOt:  :cry:  :OO!:  :OO!: ...... xnckrivx

Shit happens :xx!:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ja, Apolonija, zadevo reši le to, da še kazga strelčka mariborčana spoznaš.  :vragec:  x;)x  x:Dx

Še malo škorpijonskih tendenc spoznaš x;)x Preberi si un od Cosme x:o)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

3. ker je bil psihopat, mi ni dal dihat, zasledoval, zalezoval, maltretiral, psihičen teror, za mano je lazil še 2 leti...grozno-škorpijon

A to? :eek: :eek:

K. Čapek

(popravljeno)
Ja, Apolonija, zadevo reši le to, da še kazga strelčka mariborčana spoznaš. :vragec: x;)x x:Dx

Še malo škorpijonskih tendenc spoznaš x;)x Preberi si un od Cosme x:o)x x:Dx

saj sem bila zelo blaga pri opisovanju, believe me! recimo, zalezovanja....še 2 leti potem, ko sem JASNO povedala da je KONEC! me je čakal pred hišo in zasliševal s kom sem šla ven, koga sem videla, koga sem srečala....kdo me je pogledal, kdo me ni itd....prilastil si mojo torbico in pregledal vsebino-sredi ceste, vse stresel ven....vzel moj adresar in poklical vse, ter jih spraševal kdo so itd....

Če sem bila s prijateljico-sem gotovo lezbika, ker sem šla raje ven z njo kot z njim. Če je bil še kak prijatelj prisoten, sem bila kurba.....

Klical moje starše in jim **razlagal**, kako me ima rad in da bom jaz brez njega propadla, da ne bom preživela in še totalno grozne stvari...bolje da se ne spominjam...brrrrr :xx!:

Hodil v službo, grozil, vpil enkrat začel daviti....ker sem mu povedala, da naj mi da mir ....da sva konec....

mah...res bolje da ne pišem....

p.s. kot zanimivost/ kadarkoli sem imela moraste sanje, sem ga naslednji dan srečala kje na cesti ...srhljivo :xx!:

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Horror! :O: x:o)x

men je enkrat ex tip skakavca ze potegnil, ces da njega nisem nikol tko pogledala kot mitjo.. :D :o|o: in sem mislila da me bo gladk zastihal. :O:

Mi je pa v nulo razrezal eno plastiko kao krzneno neko jakno... ki sem jo imela na sebi.

Jaz pa sam s prstom proti njemu in besno: Tole mi bos pa ti sival! x:Dx x:Dx x:o)x

Enkrat sesul mizo v figovcu, vse raztresel, stole vame metal...

Aja, ni bil sco (dvojcek).

me je pa en zalezoval (oven/rak/sco), za mano hodil... groza, sem se drla nanj po vsej celovski s kolesom. Bili pri frendu, on pa tam bulji dva dni vame nepremicno (ocitajoce :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx)... recem, ok to pa konc, grem dam, pravi pol grem pa jaz tud, recem pol pa ne grem...

Skratka in grem vseeno pol, oni pa za mano, po vsej celovski, jaz sem se pa nazaj drla - spizdi nazaj.... kok si mi zoprn. :xx!:

On pa kar za mano... a ni bil nic nevaren, kje pa me kaj davit al kaj... sam nepremicno je tam me buljil, povsod pac bil. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In pol se jest sekiram.... :xx!: :xx!: :xx!: ....

Pobožka vsem x!x

Uboge bejbe, se mi prav smilite. :C: :vragec: Me prav zanima kje jih ujagate oz. oni vas.......ker mal naivno pol izpadete. x;)x

p.s.....dražim mal :vragec: , mal pa je tud res. x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...