Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 O saj res, sem se jaz se tudi spomnila kakega modela....Hmm, en je bil tudi opasan, je recimo kapsu kapo dol potegnil tam se vprico norca delal, a so ga enkrat ko se je tam vazil tudi pred mano v bistvu, totalno pretepli, ven vrgli iz enega diska tako kot v filmu, tako kot onega v Princu z bel Aira... tumach...No ta mi je pa tud tezil pa se parim mojim frendom, grozil, pa slisati je bilo tud ene nevarne storije, kaj da so pocel enim zenskam... kar norc...No ta pa tud ni bil sco, pac pa Vodnar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ma to zastopim, Vodnar pa škorpijon....samo, da pa devica, za teboj z nožčem leta je pa jkr huuudo.... Ne Mickeni, smo tok dobre , da pol postanejo odvisni Je tak Cosma?Marsa? Mal supporta please..... Sej temu, Mick-u komaj pariramo...zdaj pa res verjamem da rabiš več kot tri Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Heheh...čusta in reakcije. Sam sem jih od svoje sredi Satchma dobu po šnofli, ker sem se frendico s katero nikol nism nič imel verbalno zezal.... :o|o: Pa ena mi je napisala 10000 pism . Pa ena mi je za vsak rojstni dan in novo leto še par let pisala čestitke z izlivi :o|o: . Pa ena je vsaki bejbi s katero sem začel hodit hodla govorit, da sem itak sam njen, da mi je ona sam avantura, razume in ima pa me sam ona. :o|o: Tolk na brzaka sem se teh fint spomnu, pa se ziher še bom kakšne fajne . Ženske ste pač ženske in imate drgačen stil, pa nič kaj dost manj neugoden (razen nasilnih izpadov). Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Mick, oni ki je za mano lazil je bil pac iz 'nase druzbe', ni bil moj tip recimo, tale model zadnji pa se je kar sam povabil... v bistvu naju je enkrat z enim frnedom (hm, tudi vodnar, a sco v asc) nekje 'snel' pa nama zacel kar tezit, potem pa je meni kar takole malo tezil... telefonaril... se pojavljal takole kje... kamor sem recimo hodila pa tko... tisti dogodek pa se je zgodil v enem disku...Potem me je se celo njegova mama klicarila, da kaj naj naredi, ko take lustne punce k njemu hodijo, on jih pa sprejme v stanovanje, potem pa gre, one ga pa cakajo... pa ker me je omenjal, me je klicala... je rekel, da one so vse butaste...Je pa na nek nacin bil zanimiv sogovornik, res izjemno inteligenten pa tko, je imel ipak en sarm tudi, ampak mal utrgan pac prevec...pol so bile ze kar orto scene pocas, sem pa ze mal pozabila, ker sem hotla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Uboge bejbe, se mi prav smilite. Me prav zanima kje jih ujagate oz. oni vas.......ker mal naivno pol izpadete. p.s.....dražim mal , mal pa je tud res. kje? To sem se tudi jaz spraševala....v bistvu sem bila naivna ja...stara 19 let. Vse kar je vedel o meni je izkoristil proti meni. Grdo manipuliral, zastrahoval, zaradi strahu sem bila čist dijo nekaj časa, ker nikoli nisem vedela kje so bo pojavil in kakšno sceno mi bo naredil, tako iz lufta...ker se je njemu tako zljubilo.Ne bi o detaljih takole javno, čeprav je od tega 10 in nekaj let, me še vedno bolijo stvari, ki mi jih je zakuhal in prizadejal.O pred-samomorilnih klicih ne bi zgubljala besed...od tega, da se že pod vlak meče, do tega da ga je Bog poklical, da je njegov čas in da se naj pridem poslovit, enkrat me je pričakal s sabljo ..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 mene je en tip hotel kar porocit - v subotico!!!!!Pisal... nesteto pisem, se cist ufural...Joj, saj res, ma v bistvu je bilo pa ful enih tezakov, tumach saj res!!!!!!! Mi smo se ful rolali tko okoli, povsod nas je bilo dosti, ne sam po SLO, pac pa po vsej Jugi in sirse, v Italiji, Nemciji, NL....Pa se je pac vedno nasel kak folk, ki so opletali pac z nami takole in hitro se je kdo kaj ufural....Saj sem imela tudi v Amdamu takega tipcka cakajocega, da je gate trgalo... en basist v enem bendu, lusten tipcek totalno... no a ta pa mi ni tezil, dobro pisal ze in tko, sam me ni motilo, a je bil pa sam mal... hm... presoft... premedel... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ne Mickeni, smo tok dobre , da pol postanejo odvisni /včasih ne moremo ravno izbirati/ Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Heheh...čusta in reakcije. Sam sem jih od svoje sredi Satchma dobu po šnofli, ker sem se frendico s katero nikol nism nič imel verbalno zezal.... :o|o: Pa ena mi je napisala 10000 pism . Pa ena mi je za vsak rojstni dan in novo leto še par let pisala čestitke z izlivi :o|o: . Pa ena je vsaki bejbi s katero sem začel hodit hodla govorit, da sem itak sam njen, da mi je ona sam avantura, razume in ima pa me sam ona. :o|o: Tolk na brzaka sem se teh fint spomnu, pa se ziher še bom kakšne fajne . Ženske ste pač ženske in imate drgačen stil, pa nič kaj dost manj neugoden (razen nasilnih izpadov). Je vprašal Gorenjc Gorenjca, ki je bil poročen s Štajerko , a tebe ni pa nič strah. Pa reče drugi: "Nič. " A nisi bral v časopisu: " Štajerka zaklala moža...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Mick, oni ki je za mano lazil je bil pac iz 'nase druzbe'No, saj ravno tebe nisem mislil, sem na to pomislil, da v bistvu ne mislim tebe, pa se mi pol ni dalo napisat. Ker "alter" scena je tako polna svakojakih, ni šans, da ne naletiš na kazga ultra modela . Imam izkušnje. Pa v bistvu liberalna scena, sprejema drgačne, ne gnjavi, sprejme v družbo, če ne dela kakih res ultra posebnih pi.darij, tak da.....vsaj v MB je blo tko, no. Svašta, če se spomnim fac.......Čiro, Joe, Pek, Kuntiči itditd......da dol padeš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 madonca, berem tele vaše pričice in se sprašujem, kje naletite na take psihote.... vidim, da sem jst prov normalen in prijazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 [....da se že pod vlak meče....Ejjjjjjjjjjj na tole sem pa alergicnA!A je od mene zdaj to odvisno al kaj, prasec ko me vleces v to!Pol pa crkni! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aha, Mick, saj se mi je zdelo, pismu saj Mick ziher steka, ker ko pomislim, se res mal odstekan slisi, kje so se pa vsi ti modeli imel priloznost rolat tolk okol nas. Ja, tko ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ma to zastopim, Vodnar pa škorpijon....samo, da pa devica, za teboj z nožčem leta je pa jkr huuudo.... Ne Mickeni, smo tok dobre , da pol postanejo odvisni Je tak Cosma?Marsa? Mal supporta please..... Sej temu, Mick-u komaj pariramo...zdaj pa res verjamem da rabiš več kot tri Ja, res, ene so, ste no , tako dobre , da postaneš skor odvisn oz. ti je blazn hudo, če jih izgubiš, normalno. Eni pač ne znajo hendlat s tem. Jaz tud nisem znal pri npr. enih 19, 20-ih, ojoj in ojoj kako sem počenjal zarad tiste k je zmaglila odjednom. No, te pa me zdej končno razumeš, ne, lia? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ker rabite tri ne pa eno, pa tega nismo pripravljene tolerirat,ker vam revežem sam dnar z žepa vlečemo, ker vas najedamo, ker vas ne razumemo kakor vas je razumela mamica, ker se sčasoma prelevimo v beštije iz najhujšega horror filma, ker postanemo bitja, ki od vas zahtevajo nadčloveške moči, pospravi nogavice,ne leži na kavču, a moraš spet s prijatelji......ker sčasoma ko mine hormonska motnja zaljubljenosti naši bogovi treščite ob skalo realnosti.... In beg v drug objem, je neizbežen....Razen , če se ne podate v deloholizem,hobby, depresijo ali pa v alko.... dodal bi še: - šnofate po telefonu, čekirate maile, klice- spremljate poglede moških (potem pa: A jo poznaš? Že dolg? in nakoncu usodno vprašanje "a sta kej mela"??) - dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"? "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo "- tudi 4x na teden: "jst ti pa že nam kuhala vsak dan"!!! "kwa mislš, da sem tvoja mama?"" in vsake 10 minut: "ti mene sploh ne poslušaš"!!! take izkušnje mam jst z resnimi vezami in zato je tudi nimam, prihranjena so mi vsa ta vprašanja!!!!!juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 - šnofate po telefonu, čekirate maile, kliceJaz nikoli!!!!!! x!x A jo poznaš? Že dolg? in nakoncu usodno vprašanje "a sta kej mela"??) Nikol.- dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"?To nikol.... "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?To pa ze. ...4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo "Mislim da ne.-in vsake 10 minut: "ti mene sploh ne poslušaš"!!! To pa ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 - dva x na teden " a mam v teh hlačah velko rit"?, "sem fajn debela"? "lej te gubice"? "tolk bi mela tiste čevlje"?4x na teden "tolk mi gre XXX oseba na živce. " (čez dva dni z njo spet na kavo "Jaz priznam samo nekaj od teh ...sicer ni tako zelo pogosto ampak se pa zgodi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 no, no, kwa sem reku...................... ženske ste (približno) iz istega testa............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja kaj?saj sem samo v dveh se strinjala, snofam recimo nikol!ker mi je pod castjo pa tudi me ne zanima.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Men gre najbolj na živce: Kje si bil? Tak dolgo? Ktera gostilna pa je ob tej uri še odprta? Kaj maš tu nek blond las na srajci? Hm, nekam čudno dišiš, to pa ni tvoj parfum! Kaj maš to za en flek na hlačah? Koga si vozil v svojem avtu? Kdo je zic premaknil? Kdo te je klical? Kaj bi pa rad-a? A ste že spet bli na striptizu? Pa kaj maš ti do treh zjutraj bluzit s sodelavci? A so ble sodelavke tud? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja ampak, ker so meni všeč novi čevlji me ne moreš primerjati z zgoraj opisanim psihotom iz mojega primera. Vseeno se mi zdijo teli čevlji manjše zlo.V bistvu pa.....skoraj nikoli tega ne rečem....ker vedno ko sem rekla...oh kok so mi uni čevlji všeč, vedno reče....pejt pa si jih kup, kaj to men govoriš.Tko, da ni haska, če kaj rečem ...pol rajš ne rečem ampak jih lepo kupim in zadovoljno nosim, dokler ne opazi, da imam nove in reče....všeč ali pa grde, niso lepe.... Na gube me uspešno opozarja mlajša sestra ....tko, da ga tudi ne sprašujem, ker ne rabim dvojne porcije.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ok ok...................... še nekaj sem pozabil.............. dolgovezenje o celulitu. To je recimo spomladansko-poletna tema, ki oddide iz scenarije septembra................ takrat se pojavijo hude potrebe po škornjih in po kremah za obraz za zimo (da ne bo koža razpokana), Novo leto - kwa oblečt za novoletno žurko Valentinovo - "kam bova šla"???In smo že maja, ko moram ocenjevati hribčke na nogcah in riti, masirati kot nek maser (itak nimam pojma.................. matr, masiram- pokažem volo, pol pa še reče, da nimam pojma :o|o: ), zbirati kopalke in to take, tiste ta čudežne............... da bodo skrile strije, pa vse ostalo.................. oh, zdaj ko sem vse spravil iz sebe, mi je lažje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Men gre najbolj na živce: Kje si bil? Tak dolgo? Ktera gostilna pa je ob tej uri še odprta? Kaj maš tu nek blond las na srajci? Hm, nekam čudno dišiš, to pa ni tvoj parfum! Kaj maš to za en flek na hlačah? Koga si vozil v svojem avtu? Kdo je zic premaknil? Kdo te je klical? Kaj bi pa rad-a? A ste že spet bli na striptizu? Pa kaj maš ti do treh zjutraj bluzit s sodelavci? A so ble sodelavke tud? super MICK!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 čudne modelke srečuješ, sokrat. Če so ti všeč v iber spedenane bejbe, to spada zraven. A misliš, da so kar tako, neplanirano lepe? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 (itak nimam pojma.................. matr, masiram- pokažem volo, pol pa še reče, da nimam pojma :o|o: [/i] ...to mi je pa zlo znano..... Sam moja je bl prebrisana in reče: no še mal boš vadu, pa boš kar znal keko teko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 čudne modelke srečuješ, sokrat. Če so ti všeč v iber spedenane bejbe, to spada zraven. A misliš, da so kar tako, neplanirano lepe?seveda so mi všeč, ampak naj me ne vključujejo v njihovo delo................. jst jih tud ne prosim, da mi štejejo sklece................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.