Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mah, sva prehitro dala link... enakko bo v glavnem, no.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaau Marsa in Mitja super !!!!! Super, res, nov design, full dodatnih možnosti.... Komentiraj, pa hitri odgovor - a je hec v tem, da pri hitrem odgovoru samo smehce uporabljaš, ne pa raznih linkov, abc, itd? Pa ikonca - lahko iz galerije ali neta, pa obenem tudi lastno fotko? Tega nisem stestirala, ker sem na Trudijevem računalniku, pa ne brskam po njem. Pa če sem prav razumela lahko celo tako koga zignoriraš, da celo njegovih objav ne vidiš? Uauuuuuuuuuu. Sicer jaz te funkcije ne potrebujem, ampak kdo jo pa zagotovo . Pa opazila sem, da se tekst piše v bel prostor, pa je potem še barva foruma okoli v okvirčku objave. Tule je brez tega belega okvirčka, pa mi je tam takoj padlo v oči. Ne bi se mogla odločit, kaj mi je bolj všeč, verjetno stvar navade. Super, čestitke obema, pa še enkrat hvala, za vse kar mi vsak dan dajeta Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Zdej pa ne vem, na kerem nej bom Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ohhhhh kolk hudo, Marsa in Mitja Kje naj sploh začnem? Pridem končno po enem tednu v Ljubljano, kliknem na LNF in mi napiše, da LNF ne bo delal do četrtka Jaz odvisnica oa skor v jok pa na drevo, že tko je blo zadost težko brez vas ta teden Pol sem pa vseeno nekaj trmasto klikala, da "forum pa mora delat noooooo" in evo mi je uspelo se zgužvat gor. Torej:- novi dizajn mi je super, barve ful lepo žarijo, sploh pa mehka oblika foruma - to obožujem - ime člana: ful je dobro, da so tam direkt poleg imena že opcije "pm", "vizitka", super mi je tut opcija, ki kaže, a je member aktiven trenutno al ne - smeškoti so itak kul, pa še kakšne ljuštkane bi blo fajn videt - opcija "hitri odgovor" je tut pripravna sicer je čist ista fora kot odgovor "komentiraj", ampak je drugačen psihični učinek - forumski rule mi ni glih najbolj jasen, ampak mi pa še bo postal, zdaj ni blo še nič pojasnjeno - tole, da so objave tko lepo oštevilčene v vsaki temi posebej, mi je tut ful všeč, bolj pregledno (če se ne motim so zdaj objave oštevilčene na splošno, ne po temah zapovrstjo? nisem pa ziher, tko da ne me lovit ne tole )- to, da je orvi post - otvoritevni - ločen od "komentarjev", je ful luštno, bolj razgledno - sem čekirala izglede - v čem se razlikujeta "standard" in "linear" mi ni glih najbolj jasno, ampak mi tut verjetno še bo;- ful huda "Pomoč"!!!!! dobro organizirana - a ignore članov bomo tut meli? - obrazec za iskanje je drugačen, bolj simple, mi je všeč - koledar je ena A V glavnem, suma sumarum, kakšen je moj vtis na kratko: lep, topel domačen forum, pregleden, simple, uporabniku še bolj prijazen kot tale zdajšnji! Pa to, da bo omejen inbox za OS-e in za KB slik za vsakega uporabnika tudi popolnoma podpiram in mi je ful všeč (pša sploh plačljivost in to, pa na drugi strani še vedno brezplačnost za vse, ki ne morejo drugače) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aja, mogoče bi bil še primeren trenutek, da se s kakšno zadevo omeji novo dopiranje že odprtih tem, če bi bila kakšna opcija , da se vama s tem prihrani nepotrebno delo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ja sm pogledal im tud mal komentiral Me zanima, če bo pol tud možnost, tko k tle 'poglej nove objave'Pa tm k bo potrbno geslo za ogled foruma, mi je ratalo do tja pridet; mislim do tam k bo treba geslo vpisat ;torej kdo bo določil geslo in kdo bo odločal ali lahko tam sodeluješ in ne, pa pol kdo ti bo povedal geslo, da bi lahko tam sodeloval Pomoč mi je tud všečna, razumljivo napisano; po moje Dizajn kr všečen, mal se bomo prvadl pa bo, mi je pa v bistvu bol všeč k zdej Glede plačljivosti da je za vse dobr (plačljivo pa kokr pač zmoreš) TO je GOODY ;glede pa D-članov je pa itak vajina odločitev, kolikor sm razumu enivej je goody kr tako dalje bom pa sprot čekiral, kako kaj dela pa napake/probleme pa bom sporočim, če jih bom ugotovil http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stane. 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Marsa, moj prvi umetniški vtis je, kot, da gledam sliko brez okvirja Ga lahko naredita, približno tako širokega, kot ga ima LN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aha, že vem, moj monitor je premajhen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Saj bo...Point je v tem, da bo ena varianta, placljiva, imela okvir drugacen in bo torej brez bannerjev in tega...Kar pomeni, da se bo hitreje odpiral ipd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aham no fajn, ste sli nekateri mal vec si ogledat, npr. pomoc itd. ja, kul, thanx.zato sem pa odprla tole temo, pol ko bo stal forum, bo stal.Fajn, Soncna, Trudi, sta vidim si kar vec ogledala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Saj bo...Point je v tem, da bo ena varianta, placljiva, imela okvir drugacen in bo torej brez bannerjev in tega...Kar pomeni, da se bo hitreje odpiral ipd.In, kako si predstavljaš mene tam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 fak...sem ravno napisala en super dolg post, pa me je ven vrglo, da nisem prijavljena :o|o: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mene tudi prej 2x, pol sem se pa z novega odjavila, pa semle ponovno prijavila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 bom se enkrat mnogo bolj na kratko... sem si vse pregledala... navigacija je fantasticna, nadstandardna, ampak to je tu standard glede vseh novih idej: placljivosti, preglednosti VSEGA, omejitev, itd, lahko samo recem glede designa, sem najbrz edina, ki ji je stari bolj vsec. to je trenutno stanje, se bom morala sicer navadit....kar mi je tu bolj vsec, je to, da je vse v eni barvi tekst, ko objavljas itd...mi je bolj simple in pregledno, ne morem pomagat...tu sta dve barvi plus tista, ko quotiras in se mnogo vec odtenkov je, ali vsaj tako zgleda. so mi te barve tu bolj sveze in tople.bom morala prespat in s svezimi ocmi pogledat... kar mi je tu tudi bolj vsec je to, da ko kliknem en forum, je vsaka informacija v svojem stolpcu: kdo je avtor teme, kdaj je zadnja objava, kdo je avtor zadnje objave...tam imam pa vse v eni vrstici skupaj in se moram ful potrudit, da imam pregled.to zadnje je sicer morda zgolj stvar mojega racunalnika, ki morda ne podpira kakih zadev itd, zato to vzamita z rezervo drugace se pa zelo zavedam kompleksnosti operacije in mi je jasno, da je treba vec info dat gor in potem je pac vec stvari in potem je pac tudi bolj polno vsega...mi je vsaj priblizo jasno, koliko dela je za eno tako akcijo aja, se nekaj: mogoce je mozno dodat neko opcijo, da se isce po stevilki strani? npr. ko sem v fotkah in imam eno na strani 83, sem pa na strani 123, je treba ful nazaj klikat...ce pa lahko vpises v okence, katero stran rabis, je to hitreje. samo predlog... ma ful se slabo pocutim zdaj, ko sem skritizirala to mega akcijo, ma se mi je zdelo, da lahko povem, kaj se mi trenutno zdi...saj mogoce bo jutri ze drugace.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tinka sploh nisi skritizirala, po mojem si dala full dobrih idej, za kar nas tudi prosita Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 mah...prej sem totalno enih konkretnih detajlov napisala, da bi res kdo lahko imel kaj od tega, pa je vse slo k vragu... sem samo previdna, ker vem, kako je tole delat, pa, da ti nekdo skritizira vse...sem trenutno na delovnem vikendu, kerse je ravno to zgodilo, tako, da...sem ekstra obcutljiva in previdna Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Natancno taksno sva mislila, Mitja bo vesel, ko si bila tolk natancna, Tinka.Dizajni bodo razlicni, enih funkcij se ni oz. niso ziher, zato pa je fajn, da poveste. Ja, vem kaj mislis (*je treba odstevat 25 - *komentarjev na stran), ne vem, ce se bo dalo kaj, ampak ce se bo, sem jaz tud za. Mitje ni, si bo ogledal jutri, pa kaj pokomentiral. Hvala, ko ste sli pogledat in semle referirali. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Sm mal pokukal Mah meni lnf "špila" tud ko mi kaj ne špila, si ne znam zamišljati, da npr. kar na1x zgine tak, da ni blema, sem prepričan, da bo mi tud na novem čist ok. Mogoče pa kak komentar, ko utegnem več k sam pokukat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 thanx marsa, se bom potrudila, da se kaj najdem produktivnega...pismo, prej sem res imela ful enih zadevic napisanih...kar mi je tudi vsec zdaj, pa pri novem nisem zasledila, je to, da imas pregled imen in casa in vsega, ko pogledas npr. nove objave. pri novem forumu je samo naslov teme in brez vseh drugih informacij. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 sem pogledala že prej popoldan, pa nič kaj dosti komentirala. pač nismo vsi računalniški maherji in jaz si stvari ne predstavljam, dokler je ne poskusim. zato se mi še sanja ne, v čem vse bo razlika med sedanjim in novim lnf-jem, ne glede na vse marsine podatke. jaz moram sprobat in to je to. kar me je pa malo zbodlo (pa je tud samo moja stvar)...marsa, vem, da se včasih preveč hecamo in zezamo po temah, dostikrat pa pišemo tudi čisto resno, podamo podatke, mnenja izkušnje...in nekam se mi ne zdi fer, da smo kao obtoženi, da nas nič ne briga. ti in mitja se ful trudita in rihtata vse tole s forumom. mislim pa da tudi mi prispevamo vsaj delček k forumovi pestrosti. in enkrat smo resni, drugič pa ne...in vse je del nas...in mogoče je tudi skozi vse naše hece videti to, da forum sprejemamo...in mogoče se skozi vse zrcajijo tudi neki širši družbeni, duhovni ali kakršnikoliže procesi... mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Pa tm k bo potrbno geslo za ogled foruma, mi je ratalo do tja pridet; mislim do tam k bo treba geslo vpisat ;torej kdo bo določil geslo in kdo bo odločal ali lahko tam sodeluješ in ne, pa pol kdo ti bo povedal geslo, da bi lahko tam sodeloval sm šou še mal gledat pa probat in me to še zmeri zanima Pa se mi je zgodilo, da sm hotu nekje komentirat, pa mi je napisalo, da ta tema sam za pogledat in, da ne morem komentirat, a to je kao zaklenjena tema :o|o: Sicer pa mi je kr vedno bol goody http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 aja pa še to un gumbek je tud mi padu v oke , pravila(al kako že) foruma, sicer je v testu....aja ruls , sam je pa goody da se loh takoj pogleda oz. da so neka oznovna merila pa to vsem in kadarkoli na oku http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 ... jaz si stvari ne predstavljam, dokler je ne poskusim. ... jaz sem tud bolj za prakso. Amis, hecanje in zezanje je cist OK, saj se tud jaz, ampak ene teme so zarad vas tu, zarad uporabnikov, ne zato da se jaz nekaj prsim recimo. Ni frke, saj stekam, da si ne morte predstavljat, ampak glih zato bi bilo pa fajn, da kaj postnete in vse, da sploh vidite.Kot receno, vse bo zbrisano, ker bomo od tule vse prenesli sam... Tako lahko brezveznarije totalne tudi postate. Nic pa se ne bo izgubilo, kar je tu (razen morda kake fotke, tega se ne vemo, tako predvidevam, lohk pa da se sploh motim). Tinka - vse to bos imel in se vec kot zdaj, na osebni strani - bodo nove objave itd...Drugacen sistem je pac, zdaj imas oci navajene, da tako preletis podatke, ki te zanimajo, enkrat pa bomo sploh pozabili, da je bilo kako drugace.Ce bi pa ful motilo vse, in bi na vsak nacin hotli po ta starem, pa po mojem lahko se vedno naredimo tako.To so sam variante.Dizajnov bo vec, kot zdaj, v tem smislu ne bo dosti drugacen... Tam ste morda opazili - ce bo fotka vecja, bos imel v komentarju samo majhno in potem bo opcija klikni za vecjo sliko in bo v novem okencu vecja - da nimamo cez cele strani fotk... pa tko... Zal ne bova mogla ukazov, prevodov sam preselit, ampak je kaj drugace, spremenjeno, pa je treba ponovno napisat...Ce boste opazili kaksno napako al kaj takega, pliz javite - lahko sem, lahko pa na mail. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Pa tm k bo potrbno geslo za ogled foruma, mi je ratalo do tja pridet; mislim do tam k bo treba geslo vpisat ;torej kdo bo določil geslo in kdo bo odločal ali lahko tam sodeluješ in ne, pa pol kdo ti bo povedal geslo, da bi lahko tam sodeloval sm šou še mal gledat pa probat in me to še zmeri zanima Trudi, sory, nisem opazila prej.S tem se ne obremenjujte; BAZO bomo kompletno preselili, morda pa boste dobili navodila kaksna po mailu ali sem, v osnovi ne bi smel bit problem.Vpis bo kot zdaj, vkljucno z gesli - razen ce se tega ne bi dalo shranit, potem si bo moral pac vsak ponovno izbrat geslo - nicki pa seveda vsi ostanejo.Sicer pa tole govorim na pamet, bo Mitja bolj tocno povedal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tam ste morda opazili - ce bo fotka vecja, bos imel v komentarju samo majhno in potem bo opcija klikni za vecjo sliko in bo v novem okencu vecja - da nimamo cez cele strani fotk... pa tko...Ja sej res to sm tud probu in vidu.............. Mi je ta varjanta, torej ta nova kr bol pr srcu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts