Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Probaj s Pokowc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hee, sm se že odloču, ma on ostane nedotaknjen .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aliana, kar z drugim, tvoji posti vkljucno z aliano bodo vsi preseljeni, tu se konektaj kot Sljiva al babica al kaj jaz vem. uf Marsa.. a to so asociacije ob misli name? Sem se ze kot Aliana, ampak tokrat z veliko.. a bi se dalo to obdrzat? Mislim, da bi bla jaz se vedno jaz, ampak z veliko zacetnico... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Vrba, o tem smo ze nekajkrat govorili - to si stimas na osebnih nastavitvah pri sebi na forumu - vsak sam. Aliana, upam da te nisem uzalila..Asociacije pa sem si glih zato priivoscila oz. tele fore, ker NIMAJO zveze s tabo, to mi je prvo prislo na pisel, pa ti z gladkim mladostnim, skoraj otroskim obrazom in zdaj babica... kar tko...Saj lohk si pa tud Muky. Al pa Suky. Sookey. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a ti bosh pa MIRSA 666 bozhichkou...hopsasa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne, jaz bom (sem ze) Repincelj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne, jaz bom (sem ze) Repincelj. skratka MOTOVILO 666 zhichkou....hiphopsasa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 jest sm vilma kremčkova Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ti kr lepo COSMA-TINKA ostan.... 666 zajchkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Vilma al pa kosmatinka skor isto Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja....ja....pa tri redke pa ena gosta dlaka med nogami.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne, jaz bom (sem ze) Repincelj. skratka MOTOVILO 666 zhichkou....hiphopsasa Ja, tako nekako. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hm, bom namignila, ker ziiiiihhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeer ne bi noben uganu, da sem jaz tam Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 jest sm vilma kremčkovahe he he Jest sm se pa tolk režu, k sm vidu VILMO http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Pa sm že tam komentiral, za citate pa tomorm pa še povedat da je veri kul zadevca una puščica pri vsakem citatu, k ga pač citiraš.Pol pa ke klikneš in te prpele direkt na un originalen post k si ga citiral BOMBA http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 čakte no...a mate že vsi nove nickname al kaj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Sej se bo itak pred prenosom vse brisalo, kokr sem jaz to razumela, pa se bo prenesel kompleten forum tja, to je sam za test tam . Koko nej pa jaz ubogo revše vem, da je Vilma Cosma Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Tako je ja, Amis, zato sem pa rekla, da je lahko magari babica al kaj jaz vem...sam vem, da ne more noben vec bit repincelj , da ne govorim o schtraufenpachtu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 sam jaz sem bolj za računalniške stvari. a bom še lahko amis al ne? pa sem prej brala nekaj za nazaj, pa mi ni jasno, pa tud to ne al ostane geslo lahko enako? :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 repincelj, da ne govorim o schtraufenpachtu. ... se vedno režim, ko tale schtr... (kako se tole izgovori?) vidim... pa predstavljam si tebe in Tima sred morja, kako si zmišljujeta tele besede funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Amis, se vidi madonca da mas duh v kozorogu... Ja, pisemo pa res tko in jaz vcasih res tko govorim, kot da si mroa sogovornik vmes ostalo kar izmislit al kaj. Glej to je samo testno.vse bomo komplet od tule preselili, torej to bo vse kot je (nicki), ker se bo selila CELA BAZA in ne bomo mi naknadno dodajali tega posameznim clanom... torej tako kot je tu. Tole chekiranje, za katerega vas prosiva, pa je predvsem zato, da si mal schekirate FUNKCIJE novega foruma in z imeni in vsem to nima zveze - in z vasim sicersnjim pojavljanjem. Vse kar se bo do preselitve objavilo, bo itak izbrisano. Res je, da jaz bluzim, nakladam in filozofiram, a mislim, da je Mitja pa zelo jasno in razumljivo in po tockah vse povedal ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 repincelj, da ne govorim o schtraufenpachtu. ... se vedno režim, ko tale schtr... (kako se tole izgovori?) Štraufenpaht se izgovori Mateja, edin če ni kak poseben Bavarski al pa kak drug dialekt Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Glej to je samo testno.vse bomo komplet od tule preselili, torej to bo vse kot je (nicki), ker se bo selila CELA BAZA in ne bomo mi naknadno dodajali tega posameznim clanom... torej tako kot je tu.Mogoče si še najlažje predstavljaš, da se boš enkrat prijavila na forum (ko bo prenešen), pa boš imela drugačno obliko, pa nekaj dodatnih funkcij. ker je tadeva že odlično pripravljena, pa lahko greš tja malo stestirat, pa kaj predlagaš,... Potem se bodo pa vsa testiranja zbrisala, pa bo samo tale forum novo oblekco oblekel Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 he he...ja duh v kozorogu...ni kaj in čist verjamem, da je mitja vse opisal...tud prebrala sem...je že tako, da moram stvari najprej sprobat...pa pri računalniških zadevah jih ene 10x najmanj nardit (od tega 9x se zmotit)...pol pa počas za silo skužim. vsaj toliko, da lahko uporabljam osnovne zadeve ...ziher bom še kaj težila you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ja - in to s takimle izrazom na obrazu mora bit: "Halloo? x!x Štraufenpaht! x!x x!x" *Mateja, tale ne sodi k najinima, je avtorstvo jana, timovega frenda, da si ne bi privesili avtorskih za tolk nad kopi. Ampak saj reva ne mores vsega uociti, ko pa tolk nakladam. Lahko pa so poljubni izrazi (filingi, izraz mora bit jasno tocno ta ) :xx!: :!!: :OO!: Kdaj 'se uporablja'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts