Skoči na vsebino

Novi LNF

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 161
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Morm še to napisat, da se mormo napisat, k poldo pondelka nč nebo

:o|o: ne vem kako bo z krizo, če bom lohk prebolu, veste mam težavo, sm ful 'notr' padu in sm zasvojenec x:Ix , ampak bo pa pol po moje orng doza x:Dx

Nč, naj vama(Mitja & Marsa) uspe, tako kot je treba :palec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Hehehe, jaz sem tudi prvo lnf prečekirala, še pred jutranjo kavo. Še ste tu :switz: sem si kar odahnila. Imaš prav Marsa, se mi zdi, da nikjer drugje ni tega na kupu. Tudi ne hodim po drugih forumih, preprosto zaradi tega, ker najdem vse tu. (isto kot z moškimi x:Dx ne hodiš okoli, če je doma ok)

Mogoče LNF res premalokrat pohvalimo in mu ne spišemo vsak dan hvalospeva. Veš pa, da ga imamo iskreno radi in ga nosimo v xsrcbumx, spoštujemo vajino delo. Rezultati govorijo zase.

Mogoče drugi teden ne bom z vami toliko, ker imam obiske, a bom že tu in tam si izborila nekaj minut zase in LNF. So obiski tudi že navajeni, da prečekiram svojo cyber family. Ko sem jaz pri njih in ko so oni pri meni. Jah....familijo je treba negovat in vzdrževat stike x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 3 weeks later...

Najbrz si moras nanovo nastavit. :palec:

Andres, ti ful dobro stekas internet, pa ceprav si tolk zemeljski in ognjen, internet pa je zracen (in pravzaprav tudi voden).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...