Sati 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Taka razmišljanja so seveda zmotna. Duša po smrti umre, skupaj s telesom preneha obstajati. Neumnost. Tistemu, ki je sam v sebi mrtu, je vse mrtvo. Sploh pa to ni stališče Svetega pisma, ampak zgolj jehovska razlaga. Jaz ne obiskujem grobov mojih sorodnikov, ker so vsi predaleč.... Se pa pogosto spomnim nanje in prižgem svečko doma... Duša ne umre. Preneha bivati v izposojenem telesu, vendar živi naprej. Tvoje prepričanje Anda je seveda zmotno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Mu prvič odkar je umrl kupili ikebano po njegovem okusu - z nageljčki - vijola barve...-do zdaj smo taščo ubogali in vedno s krizantemami in gerberami okrog noreli..zdaj pa naj bo..genau zanj..nageljčki. Saj gre zanj in ne za taščo. (Čeprav se ob reviji pelcmantlov na britofih vsakič sproti sprašujem(o), zaradi koga smo pravprav tam...) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ne obiskujem grobov mojih sorodnikov, ker so vsi predaleč.. se pa pogosto spomnim nanje in prižgem svečko doma.. OKEJ, če mi glih ne znese naredim točn kt ti pravš, al pa naročim drugim ,da zame to nardijo v imenu mene seveda.Drgač pa je tut to fajno,da oddaš svečko kr ob enmu tavelikmu Jezusu na enmu bližnjemu pokopališču Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 jehovove priče si dušo razlagajo kot fizično telo. zato tudi razlaga da duša umre in preneha obstajati. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carmen Silva Kračun 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 (popravljeno) Andreja Jagodič s partizanskim imenom Anda, je bila rojena 8.11.1930 v Mariboru. Zelo mlada se je vključila v partizane, zaradi česar je prejela veliko odlikovanj. Po vojni je študirala kemijo in biologijo v Ljubljani, nato pa vrsto let opravljala zahtevno delo v političnih službah in organizacijah. Z zdaj že pokojnim možem Andrejem Jagodičem sta se zavezamala za revne in uboge, ter se potegovala za njihove pravice. Za svoje delo je prejela več nagrad, med njimi tudi zlati grb Mestne občine Maribor. Zadnje leto je dejavna v Krščanski skupnosti Jehovovih prič, kjer poleg nje pomagajo še obe hčerki z družinami, vnuki in pravnuki. Popravljeno 6. november 2004 -> Carmen Silva Kračun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Lepo. In kaj si nam hotela povedat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 baba je chist mem :xx!: komunajz pa she jehouc :xx!: :xx!: :xx!: za kozlat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> baba je chist mem :xx!: komunajz pa she jehouc :xx!: :xx!: :xx!: za kozlat 666 zlomkou...tralala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 ....komunajz? Aja, zate je partizan in komunajz eno te isto. Ok......no, pa saj, k so že beli pa nacisti dejansko bli eno in isto, pa naj bo zate taka enačitev, sam da boš srečen . Mislim, ovi aakhut na vsaki temi komunajzare išče........bošček........ma paranoidni komunajzaritis Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Andreja Jagodič s partizanskim imenom Anda, Zelo mlada se je vključila v partizane, zaradi česar je prejela veliko odlikovanj. nato pa vrsto let opravljala zahtevno delo v političnih službah in organizacijah. <{POST_SNAPBACK}> ....komunajz? Aja, zate je partizan in komunajz eno te isto. Ok......no, pa saj, k so že beli pa nacisti dejansko bli eno in isto, pa naj bo zate taka enačitev, sam da boš srečen . Mislim, ovi aakhut na vsaki temi komunajzare išče........bošček........ma paranoidni komunajzaritis tole chist dovolj povemadam se je pach shla gont v hosto 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Skupna točka belih in rdečih je torej........gonjenje .......ene so se gonle s svojimi ljudmi, bele madam pa so se pač z-gonle z okupatorji Duhovnost tretjega tisočletja? Ajd, aakutni, mej se Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Skupna točka belih in rdečih je torej........gonjenje .......ene so se gonle s svojimi ljudmi, bele madam pa so se pač z-gonle z okupatorji tis chist omejen 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Ne tolk kot ti......predsodki, nestrpnost, sovraštvo......so imena tvoje omejenosti........torej vse kar bi naj razvoj duhovnosti v tretjem tisočletju pomagal čimbolj odpraviti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Pa še en del prerokbe: Tretja oblika ognja pa bo v tem, da bom jaz že nekaj sto let prej obujal vedno bolj razsvetljene vidce, preroke in hlapce; ti bodo v mojem imenu povsod jasno in resnično poučili narode o vsem ter jih s tem osvobodili vseh mogočih prevar in laži, ki si bodo s krivimi preroki in duhovniki celo v mojem imenu utirali pot za njihov propad- in bodo tako pripomogli k zlobnemu začetku kar kmal, tu in tam pa že v Mojem času. Ti bodo delali lažna znamenja in čudeže kakor poganski duhovniki in zapeljali veliko ljudi ter si pri tem pripravili velike zemeljske zaklade, bogastvo oblast in ugled; toda s tretjim ognjem in njegovo najsvetlejšo lučjo bodo zgubili vse in bodo obsojeni na popoln propad. Kralji in knezi, ki jim bodo hoteli pomagati, bodo ob tem izgubili svojo oblast, premoženje in prestole; kajti Jaz bom Svoje kralje in vojskovodje obudil proti njim in jim podelil zmago in tako bo stare moči pekla in njegovih poslancev med ljudmi na zemlji konec. In kakor prebiv zdaj noč v slepih in nesmiselnih poganskih obredih, ki jih imenujejo božja služba, tako bo bivala tudi v tistih časih, toda s tretjo obliko ognja iz nebes bo popolnoma uničena in razdejana! Kajti laž bo v boju z lučjo resnice iz nebes prav tako malo obstojna, kakor bi bila naravna noč, ki bi se skušala upirati vzhajajočemu soncu! Zbežati mora v svoje najtemnejše jame in globine in tisti, ki bodo enkrat stali v luči, ne bodo več hodili iskat teme. Zdaj Sem ti opisal tretjo obliko ognja, ki bo delovala na mračnost ljudi najbolj razdiralno. In tako ti bom nakazal še četrto obliko ognja, s katero bodo zemlja in ljudje in vsa druga bitja pri Mojem drugem prihodu prečiščeni; ta oblika ognja se bo pojavila v velikih naravnih zemeljskih katastrofah vseh mogočih oblik in vrst, posebno tam, kjer si bodo ljudje sezidali prevelika in prekrasna mesta, v katerih bodo vladali največja ošabnost, sebičnost, zle navade, krive sodbe, oblast, ugled, lenoba, poleg tega pa največja revščina, vsemogoče stiske in beda, ki jih povzroča preveč razmnoženo uživaštvo (epikurejstvo) velikih in mogočnih. V takih mestih bodo zaradi pretirane dobičkoželjnosti zgrajene tudi vse mogoče tovarne v največjem merilu, v njih bodo namesto človeških rok delali tisoči stroji, metelno izdelani iz kovine, poganjali jih bosta ogenj in voda. Ogenj bodo delali s prastarim premogom zemlje, katerega si bodo tedanji ljudje v velikih množinah pridobivali iz njenih globin. Ko bosta takšno delo in početje z ognjeno močjo dosegla najvišjo točko, bo na takšnih krajih zemeljski zrak preveč napolnjen z vnetljivimi vrstami etra, in ta se bo potem tu in tam vnel ter tamkajšna mesta in okolico spremenil v razvaline in pepel z mnogimi prebivalci vred; in to bo potem tudi veliko in dejavno čiščenje. Česar pa ne bo dosegel v tej oliki delujoči ogenj, bodo dosegli drugi viharji zemlje vseh vrst in olik, seveda tam, kjer bo to potrebno, kajti nič ne bo zažgano po nepotrebnem. Tako bo potem tudi zrak zemlje očiščen strupenih izparin in naravnih duhov, in to bo potem blagodejno vplivalo tudi na vsa druga zemeljska bitja; koristilo naravnemu zdravju ljudi, številne in zle telesne bolezni bodo prenehale in ljudje bodo lahko zdravi in močni dočakali visoko starost. Ker pa bodo potem prečiščeni ljudje v Moji luči in za vedno upoštevali žive in resnične zapovedi ljubezni, bo tudi zemeljska lastnina mednje razdeljena tako da bo imel vsak toliko, da resnično pridni ne bodo nikoli trpeli pomanjkanja; in predstojniki očin in tudi kralji, ki bodo v Moji luči, bodo skrbeli, da ne bo pomanjkanja v nobeni deželi in pri nobenem narodu. In Jaz sam bom kmalu tu in tam obiskal ljudi in jih krepil in dvignil tam, kjer bodo najbolj hrepeneli po Meni in Me najbolj ljubili. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Andreja Jagodič s partizanskim imenom Anda, je bila rojena 8.11.1930 v Mariboru. Zelo mlada se je vključila v partizane, zaradi česar je prejela veliko odlikovanj. Po vojni je študirala kemijo in biologijo v Ljubljani, nato pa vrsto let opravljala zahtevno delo v političnih službah in organizacijah. Z zdaj že pokojnim možem Andrejem Jagodičem sta se zavezamala za revne in uboge, ter se potegovala za njihove pravice. Za svoje delo je prejela več nagrad, med njimi tudi zlati grb Mestne občine Maribor. Zadnje leto je dejavna v Krščanski skupnosti Jehovovih prič, kjer poleg nje pomagajo še obe hčerki z družinami, vnuki in pravnuki.Ja. ok. Lepo.Prijazno od tebe, Ani Cirila Plut, da skrbis, da so reference Andreje Ande Jagodic opazne in da se zanje skratka ve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Marsa, Karmen Silva Kračun je tko prijazna jaz pa berem v Astronovicah, da bo konec planetarne civilizacije zemlje 21.12.2012. Hm, tole naj bi bilo darilo za moj rojstni dan, ah ja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa še en del prerokbe:...v mojem imenu povsod jasno in resnično poučili narode o vsem ter jih s tem osvobodili vseh mogočih prevar in laži, Zdaj Sem ti opisal tretjo obliko ognja, ki bo delovala na mračnost ljudi najbolj razdiralno. In tako ti bom nakazal še četrto obliko ognja, s katero bodo zemlja in ljudje in vsa druga bitja pri Mojem drugem prihodu prečiščeni; ta oblika ognja se bo pojavila v velikih naravnih zemeljskih katastrofah vseh mogočih oblik in vrst, posebno tam, kjer si bodo ljudje sezidali prevelika in prekrasna mesta, v katerih bodo vladali največja ošabnost, sebičnost, zle navade, krive sodbe, oblast, ugled, lenoba, poleg tega pa največja revščina, vsemogoče stiske in beda, ki jih povzroča preveč razmnoženo uživaštvo (epikurejstvo) velikih in mogočnih.Ko bosta takšno delo in početje z ognjeno močjo dosegla najvišjo točko, bo na takšnih krajih zemeljski zrak preveč napolnjen z vnetljivimi vrstami etra, in ta se bo potem tu in tam vnel ter tamkajšna mesta in okolico spremenil v razvaline in pepel z mnogimi prebivalci vred; in to bo potem tudi veliko in dejavno čiščenje. Česar pa ne bo dosegel v tej obliki delujoči ogenj,bodo dosegli drugi viharji zemlje vseh vrst in olik, seveda tam, kjer bo to potrebno, kajti nič ne bo zažgano po nepotrebnem. resnične zapovedi ljubezni, bo tudi zemeljska lastnina mednje razdeljena tako da bo imel vsak toliko, da resnično pridni ne bodo nikoli trpeli pomanjkanja; in predstojniki očin in tudi kralji, ki bodo v Moji luči, bodo skrbeli, da ne bo pomanjkanja v nobeni deželi in pri nobenem narodu.In Jaz sam bom kmalu tu in tam obiskal ljudi in jih krepil in dvignil tam, kjer bodo najbolj hrepeneli po Meni in Me najbolj ljubili. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Stanje na zemlji zbuja skrbi, iz mnogočesa sklepamo, da se bliža katastrofa. Stanje živali zbuja skrbi,mnoge se zaman bojujejo za bedno preživetje. Stanje gozdov zbuja skrbi,drevesa kažejo znamenja strašnega uničenja. Stanje ljudi zbuja skrbi, mnogi čutijo, da jih opominja strašna odgovornost. Stanje strahu pa ne zbuja skrbi, temveč je le spodbuda za smiselno delovanje takoj. (E. Lukas) Čist tko osebno mislim, da ker je človek tudi duhovno bitje, bo vedno znova hrepenel po duhovnem. Enkrat bolj, drugič manj - neprestano nihanje. Ampak vseeno cel čas "mrdamo" v tej smeri, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 1. Jehova je to zemljo ustvaril, da bi ljudje lahko na njej večno živeli. Želel je, da bi bila vedno naseljena s pravičnimi, srečnimi ljudmi. (Psalm 115:16; Izaija 45:18) Zemlja ne bo nikoli uničena; obstajala bo večno. (Psalm 104:5; Propovednik 1:4) ... Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Eh, Anda, zdajle si me pa prav razocarala. :||Hitim v temo voscit, omenit, da pa le je spostovanja vredno, da nekdo pri 70.-ih uporablja net in vse tole, ne glede na stalisca, ki nimamo skupnih... Ampak da za rojstni dan ob vseh cestitkah tule vidim tole spreho spet. :|||| No, moj namen pa je bil tudi ali predvsem voscilo: vse najboljse, pa pusti vsaj danes tele solate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 pa pusti vsaj danes tele solate. AMEN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 mah, saj ni treba tako dobesedno razumet tole solatko...čeprav- po pravici povedano se mi sploh ne ljubi jo prebirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 saj meni tudi ne in zato pravim temu solata.kajti sicer so:dejstva, mnenje, opazovanje, raziskovanje, izcrpen opis osebne izkusnje ( )... itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 74 let! gotovo en kup zanimivih izkušenj. zelo rada sem z ljudmi ki so dali veliko skozi, res- brezveze neke evangelije prepisovat ko pa je praksa lahko veliko bolj poučna. Andreja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.