Mihela 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 O kakšni hudobiji se tu govori?Kater samozavesten in zadovoljen človek, bi toliko pil, da bi imel s tem težave, kateri človek, ki je srečen v sebi, bi rabil nezravo uživanje v spolnosti in bi se izpostavljal nevarnosti spolno prenosljivih bolezni. Mi ne delamo narobe zavedno, mi delamo narobe zato, ker smo prestrašeni in ranljivi in ker želimo ubežati bolečini, ali pa si dokazovati, da smo bolani in slabi ali na nek drugačen način zaničevati našo veličino. Vse to izhaja iz naših vzorcev. Kako je lahko gledano iz tega kdor koli hudoben? In kaj ima bog s tem, bog le mirno gleda in čaka, ponuja priložnosti, da se obrnemo k njemu, oziroma k sebi, ali kakorkoli že. Zlomiti se moramo, da bi lahko zares živeli, to boli, vendar da moč. Kdo bogme je satan? Če gledaš satana zunaj sebe in če mu ne daš prostora, da bi živel v tebi, kako lahko sprejmeš boga.Bog je vse , torej je satan del boga in je del nas. Mi smo ga naredili za satana, ker ga ne razumemo, ker nas ga je strah. Bog je resnica, torej je bog vse in torej je laž del resnice. Heidegger je prevajal grški izraz aletheja (resnica), kot neskrito, tisto kar nam je dano, da lahko vidimo, vendar to v sebi skriva neodkrito.Vendar je to suhoparno razmišljanje in poskus logično razumeti in dojeti boga. To so počeli Filozofi in teologi tisočletja, pa to ni način.Edini način, da se spozna boga je, ko se odpre in se ga doživi. To je edini način. Vse ostalo nima pravega smisla, vse ostalo so besede. Sprejeti vse. Mislim, da je preteklo tisočletje velik pokazatelj kaj postane iz ljudi, če vidijo zlo zunaj boga, zunaj sebe, potem imamo verske vojne, potem imamo, sežiganje čarovnic, in najhujše imamo težave pri sprejemanju sebe kot animaličnega, seksualnega bitja, in naše sekusualne frustracije pa se spreminajo v vojne, patriarhat.... Kar ni v tebi, tega tudi zunaj tebe ni. Ta princip velja tudi za boga, oziroma tisto nekaj , tisto vse. Zopet moje mnenje. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jehova zlo dovoljuje predvsem zato, da bi odgovoril na Satanov izzivIn po čem to sklepaš? Po sebi? V bistvu vsakdo izshaja iz sebe, in s takim dojemanjem največ poveš o sebi. Sicer pa, po mojem mnenju, tukaj prodajaš kis za vino. Ne nalivajte mladega vina v stare mehove. In tvoj kis naj kupi, kdor ga hoče. Je pa tvoje pisanje tudi za nekaj dobro. Z njim večinoma odvračaš ljudi od jehovcov. Kdor pa se vam kljub vsemu pridruži, verjetno rabi tako šolo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi ne delamo narobe zavedno, mi delamo narobe zato, ker smo prestrašeni in ranljivi in ker želimo ubežati bolečini, ali pa si dokazovati, da smo bolani in slabi ali na nek drugačen način zaničevati našo veličino. Vse to izhaja iz naših vzorcev. Kako je lahko gledano iz tega kdor koli hudoben?In kaj ima bog s tem, bog le mirno gleda in čaka, ponuja priložnosti, da se obrnemo k njemu, oziroma k sebi, ali kakorkoli že. MihelaZlo lep post, ampak povsem se pa ne strinjam. Ljudje znamo biti kdaj hudobni tudi iz pohlepa, oblastiželjnosti, napuha, maščevalnosti in podobnega. Kar pa izhaja iz prestrašenosti in ranljivosti, pa res ni hudobija, čeprav je slabo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Ko smo prestrašeni in ranljivi ,se hudobija odraža kot obrambni sistem.Nezavedno ,odreagiramo tako in v večini primerov nam je kasneje žal. Ko pa smo do nekoga pohlepni ,ljubosumni ,oblastni ,maščevalni ,tu se pa ne odraža hudobija kot obrambni mehanizem ,ampak namensko nekomu želimo slabo in zavestno mu tudi škodimo.Ne kesamo se dejanj ampak ,če je le mogoče ,še koga povlečemo s seboj ,da smo bolj prepričljivi v svojih dejanjih. Seveda ,obstajajo tudi taki ljudje ,ki želijo biti v vsaki situaciji pravilno razsodni.In se ta hudobija izgubi v množici dobronamernih del in odpuščanj.V stilu "OPROSTITE MU ,SAJ NE VE KAJ DELA IN GOVORI".Vržemo problem čez ramo in gremo z življenjem naprej.Brez ,da bi se dotaknili hudobije. Sicer pa o tem ,bi se lahko odprla nova tema o kateri bi lahko razglabljali v neskončnost:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Jaz resnično mislim, da nihče, ki je zadovoljen sam s sabo, ki ima v sebi mir, ni maščevalen in da je ravno tako kot strah potrebno razumeti tudi jezo, ki je najpogostje le krinka za strah. Tako da maščevalnost in agresija, spadata v ta kontekst. Ne želim opravičevati, ker je življenje pokazalo nekaj ljudi, ki dejansko izgledajo kot pošasti, ker počnejo grozne stvari drugim. Tudi oblastna želja po denarju in moči, ni nič drugega kot beg stran od sedaj in sebe, človek hoče kupiti lastno vrednost, ker se ne more soočiti z občutkom v sebi, ki mu pravi, da ni dovolj dober. Marsikaj kar na ven zgleda vredno graje, je lahko vredno le velikega sočutja. Včasih je oblasten človek, ki hlapi po denarju in oblasti bolj vreden sočutja, kot tisti, ki beži v alkohol. Tisti, ki beži v alkohol bo prizadel le nekaj ljudi, njegovo družino in sebe, ti ki hlepijo po moči, pa lahko pognajo v težave in bolečine cele nacije. Toda, jaz še vedno lahko najdem sočutje do njih, ker se tako močno oklepajo predstave o sebi, ki je zgrajena na zunanjih rečeh, da so za to pripravlejni tvegati vse. No res pa je, da sem nepopravljiv idealist , toda kljub temu, če bi bila izpostavljena taki osebi, ki bi hotela meni ali moji družini kaj slabega, ne bi kaj dosti razmišljala, ampak, bi kaj hitro prišla v stik s svojo animalično naravo. Toda to kar sem hotela reč je, da planeti potujejo po svojem ciklu, tako kot je njihova naloga, ob tem tvorijo take in drugačne kote z drugimi planeti, in vse je prav, vse OK , celo Mars kvadrat Saturn, ali Mars kvadrat Pluton, vse je prav, nič ni slabo, vse je vse in čeprav človek to težko vidi, je vse v redu. Najhujše je ko začneš soditi, s tem ko sodiš, se za sodbo izraža misel, jaz sem boljša od njih, toda s to sodbo se ločiš od njih, toda oni so ti, v tem je fora.Tudi zgodba o pedifilu, ki ste jo brali v časopisu, je del vas , del nas, del enega in del boga, kajti vse je Eno. Čeprav je to težko sprejeti. No sej nočem biti fantična s svojim prepričanjem. Vendar to dejansko je moje razmišljanje. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Ljudje znamo biti kdaj hudobni tudi iz pohlepa, oblastiželjnosti, napuha, maščevalnosti in podobnega. Kar pa izhaja iz prestrašenosti in ranljivosti, pa res ni hudobija, čeprav je slabo. V vsakemu človeku je tudi otrok, prestrašen otrok. Tudi v zelo uspešnem bankirju, in tudi v Hitlerju. Ne opravičujem njihovih del, toda čutim globoko sočutje do človeka, ki močno sovraži druge nacije, druge veroispovedi in druge rase, ker s tem zelo sovraži tudi sebe. In ubogi tisti, ki naredi toliko goraj, pa ne zato, ker bi mu kdo sodil, toda za to, ker je vedno dlje od sebe in vedno bolj napada sebe, pa če se zaveda ali ne. On je sam sebi pekel. Samo še to, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kaj si mislite o duhovnosti v prihodnjosti? Spoštovana Andreja Ker po citatih sodeč odlično obvladate krščansko religioznno literaturo, bi vas rad vprašal nekaj, kar je pravzaprav zelo osnovno, a mi nikakor ni jasno. Krščanska vera, vsaj kolikor je meni znano, ne dopušča spolnih odnosov med sorodniki. In če je Bog najprej ustvaril Adama in Evo, ki sta imela kolikor mi je znano le dva sinova, od katerih je celo eden drugega ubil - kako je prišlo do tega, da smo sedaj mi tu. Kako, da smo nekateri beli, nekateri črni, nekateri rumeni ali rdeči, če sta bila prva pač Adam in Eva. Ali pa to čisto narobe razumem. Je morda najprej kup ljudi ustvaril Bog, potem pa so se začeli razmnoževati sami, ali kako? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Jehova zlo dovoljuje predvsem zato, da bi odgovoril na Satanov izziv. Satan Hudič je trdil, da Bog na zemlji ne more imeti ljudi, ki bi mu tudi v preizkušnjah ostali zvesti. (Job 1:6–12; 2:1–10) Zato je Jehova Satana ohranil pri življenju, da bi ta lahko dokazal svojo trditev. (2. Mojzesova 9:16) Satan še vedno povzroča gorje, da bi človeštvo odvrnil od Boga, medtem ko skuša dokazati svojo trditev. (Razodetje 12:12) Toda Job je ostal značajen. Prav tako Jezus. Danes pa so značajni tudi pravi kristjani. (Job 27:5; 31:6; Matevž 4:1–11; 1. Petrov 1:6, 7)Najprej dragi prijateljici A.A. Jagodič! Tvoje citiranje Biblije me ne zabava preveč. Kaj nimaš svojega mnenja? Ne zmoreš nečesa povedati s svojimi besedami? Ne jemlji tega kot zlonamernost! Satana ni! Izmislile so si ga religije, ker ga potrebujejo za svoje čisto zemeljske cilje. Satan je v glavah ljudi, ki vanj verjamejo in se mu klanjajo. Kakor hitro priznaš enakovredno opozicijo Bogu, Boga zanikaš, oziroma ga sprevržeš v lutko egocentrične religije. Iz osebne izkušnje ti povem, da Bog je vsemogočen, večen, popoln in ničesar ni, kar bi bilo izven Boga. Tudi religije, ki soočajo Satana in boga (tvoj bog je gotovo samo del popolnega Boga, torej Boga zanikaš), je znotraj Boga. Gorje si človek sam povzroča, ker končni ego ni sposoben zaobjeti vsega. Nepopolnost orodja (ega - to je tvoja osebnost z imenom in priimkom) je nujni vzrok nepopolnosti rezultata. Vera v Satana je samo poskus izogibanja odgovornosti. Ego rad išče bližnjice. Religije so eden od poskusov, kako dobiti opravičilo za lastno nemoč in nesposobnost soočenja s samim sabo in svojimi napakami.Človek je sestavljen iz vseh elementarnih principov. Središče človeka ni njegov ego, temveč iskra božje navzočnosti. V vsakomur od nas je neskončno majhen delec kvalitativno enakovrednega neskončno velikega - Boga. Jezus je to lepo poudaril. Človekova zloba, napuh, narcisoidnost ipd. so posledica nepopolnosti ega, posledica egove težnje za širjenjem, ki je vsled nepopolnosti vedno nepopolno. Osebnostni razvoj je spoznanje teh pretiravanj, nadalje njih obvladovanje in na koncu preseganje. Prva postaja na tej poti je moralnost, katera se nadgradi z etičnostjo. A religija ni etična, temveč moralna. Nauk svojega učitelja (žal pokojnega) sem koncentriral v en sam stavek: "BODI POZOREN IN PREPOZNAJ."Nauk se nadaljuje v: "S POZORNOSTJO PRIDE MODROST, KI ODSTRANI STRAH IN OBUDI MOČ LJUBEZNI."Kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Nauk svojega učitelja (žal pokojnega) sem koncentriral v en sam stavek: "BODI POZOREN IN PREPOZNAJ."Nauk se nadaljuje v: "S POZORNOSTJO PRIDE MODROST, KI ODSTRANI STRAH IN OBUDI MOČ LJUBEZNI."Kabalist Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 nosorog... nikoli ne beri svetega pisma dobesedno kot piše.Ampak iz njega iztrži bistvo Božje besede ,ki naj bi bila vodilo za življenje. Tako kot je Bog človeška neznanka ,tako je tudi ena matematična naloga neznanka.Taka ,ki nima konca in se konča z neznanim številom kot naprimer 1,33333333..........in gre v neskončnost.Torej ,če verjameš v matematiko in v njeno poštevanko.Zakaj se spotikaš ob eni starodavni zavezi ,ki je želela z svojim opisovanjem in Božjimi besedami ,človeku prikazat le razliko med dobrim in zlom? Vse ostalo ,v kaj in kako bomo verjeli ,pa je stvar posameznika. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Nosorog... Po pripovedovanju svetega pisma ,bi narod se razlikoval po nacijah in barvah na tak način. Naj bi po vesoljnem potopu ,ki so ostali Sem,Jafet in Kam (trije sinovi Noeta),po Kamu bili črnci,po Femu femiti ( to so arabci in judje),po Jafetu pa belci ( grki ,rimljani in nordijci). Prvih pet knjig ,ki jih je Mojzes zapisal,jih je diktiral Bog sam. Vse ostale knjige jih je zapisal človek sam ,po pripovedovanjih in doživljanjih dogodkov. Enako bi se lahko spotikali na vprašanju : Kaj je nastala prej kokoš ali jajce? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Smajčica.... vse lepo in prav dokler je v meji okusnega... kaj ne?? pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Veš ruby...okus in začimbe življenja si izbiramo sami.Mnenje in vsebino te kuharske specialitete lahko povemo na glas ali pa zadržimo zase.Bistvo pa je ,da iztržemo vedno najboljše za nas same.In ,da se v tem počutimo čim bolj srečni in zadovoljni.In ,da lahko vse to delimo tudi z drugimi. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>nosorog... nikoli ne beri svetega pisma dobesedno kot piše.Ampak iz njega iztrži bistvo Božje besede ,ki naj bi bila vodilo za življenje. Hm. Ampak Anda nam ponavadi odgovarja s citati. Naj jih torej ne jemljemo dobesedno? Vseeno upam, da mi bo tudi ona odgovorila. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ona je Jehova priča...in mogoče drugače ne zna.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spoštovana Andreja Ker po citatih sodeč odlično obvladate krščansko religioznno literaturo, bi vas rad vprašal nekaj, kar je pravzaprav zelo osnovno, a mi nikakor ni jasno. Krščanska vera, vsaj kolikor je meni znano, ne dopušča spolnih odnosov med sorodniki. In če je Bog najprej ustvaril Adama in Evo, ki sta imela kolikor mi je znano le dva sinova, od katerih je celo eden drugega ubil - kako je prišlo do tega, da smo sedaj mi tu. Kako, da smo nekateri beli, nekateri črni, nekateri rumeni ali rdeči, če sta bila prva pač Adam in Eva. Ali pa to čisto narobe razumem. Je morda najprej kup ljudi ustvaril Bog, potem pa so se začeli razmnoževati sami, ali kako? Samo kot ideja. Če je tebi znano, da sta Adam in Eva imela dva sinova, to še ne pomeni, da sta imela SAMO dva sinova. Kot je men poznan, nikjer ne piše, da sta imela SAMO dva sinova (mogoče sta imela 30 otrok)?. Kot je men znan, cerkev poroča tudi bratrance in sestrične v drugem kolenu na osnovi analize dednih bolezni. (mogoče izjemoma tudi bratranca in sestrično). In dedne bolezni po moje niso Božje delo, ampak posledic padca človeka v "grešnost". Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Kdor je intenzivno prebral sveto pismo,naj povdarim ,da sta Adam in Eva imela tudi eno hčer,o kateri sveto pismo govori o nadaljevanju le-tega. Tako ,da se ubadat z svetim pismom je potrebno veliko več vedet ,kot pa samo citirane stavke pisat.Predvsem ,ga je potrebno razumet. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 emanuel.. ti si pa s svojo teorijo zelo blizu razlagi Adama in Eve....res je kar si napisal.... Kot je men znan, cerkev poroča tudi bratrance in sestrične v drugem kolenu na osnovi analize dednih bolezni. (mogoče izjemoma tudi bratranca in sestrično). In dedne bolezni po moje niso Božje delo, ampak posledic padca človeka v "grešnost". Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nosorog... Po pripovedovanju svetega pisma ,bi narod se razlikoval po nacijah in barvah na tak način.Naj bi po vesoljnem potopu ,ki so ostali Sem,Jafet in Kam (trije sinovi Noeta),po Kamu bili črnci,po Femu femiti ( to so arabci in judje),po Jafetu pa belci ( grki ,rimljani in nordijci). Prvih pet knjig ,ki jih je Mojzes zapisal,jih je diktiral Bog sam. Vse ostale knjige jih je zapisal človek sam ,po pripovedovanjih in doživljanjih dogodkov. Enako bi se lahko spotikali na vprašanju : Kaj je nastala prej kokoš ali jajce?Se pa spet ne strinjam, da Sveto pismo pripoveduje tako. Tako ga samo nekateri razlagajo. Naj ne bi šlo za vesoljni potop, ampak veliki grešni potop. In naj ne bi zalil cele zemlje, ampak "samo" najbolj razvito civilizacijo, s središčem v Mezopotamiji ali tam okrog (recimo tretino azije). Pozna pa veliko ljudstev na zemlji legende o potopu, ampak nikjer tako katastrofalno kot pri Noetu. In rase so nedvomno starejše od tega potopa. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš ruby...okus in začimbe življenja si izbiramo sami.Mnenje in vsebino te kuharske specialitete lahko povemo na glas ali pa zadržimo zase.Bistvo pa je ,da iztržemo vedno najboljše za nas same.In ,da se v tem počutimo čim bolj srečni in zadovoljni.In ,da lahko vse to delimo tudi z drugimi. ja smajcica... sej pravim da to velja vse do meje okusnega.... da je pa edini zveličavni (npr.) pasulj in se lahko le o njem pogovarjam....hmmm... nekam enoličen jedilnik... verjetno za klub ljubiteljev pasulja ne.... sicer je pa prov forum tuki k nam da nekaj za okusit iz te "kuharske knjige" kar komu paše (seveda, pa izmenjava receptov )... to mislim da je namen tega (sicer zelo skrajšano, me pa popravi Marsa če sem falila point). Ma nekako je prov zoprno da pri recepturah o ribah, zelenjavi, juhah, vedno najdeš komentar za edini zveličavni pasulj... (pa se globoko oproščam pasulju ker je bil tuki (zlo)uporabljen za mojo primerjavo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo kot ideja. Če je tebi znano, da sta Adam in Eva imela dva sinova, to še ne pomeni, da sta imela SAMO dva sinova. Kot je men poznan, nikjer ne piše, da sta imela SAMO dva sinova (mogoče sta imela 30 otrok)?. Kot je men znan, cerkev poroča tudi bratrance in sestrične v drugem kolenu na osnovi analize dednih bolezni. (mogoče izjemoma tudi bratranca in sestrično). In dedne bolezni po moje niso Božje delo, ampak posledic padca človeka v "grešnost". CCC Če sta mela Adam in Eva še več fantkov in punčk, so bli v vsakem slučajo bratje in sestre in ne bratranci in sestrične. Parjenje najbližjih sorodnikov ...???Jejhata, jejhata lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 V živalskem svetu to sploh ni redkost, zakaj bi bila pri človeku. En par rib ti zaplodi celo jato bratcev in sestric in misliš, da se poznajo med seboj, ko seksajo dalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ful dobra debata se je tule razvila. Opazam pa, da Andreja se vedno stepa one citate, tole propagando. Pa te nekaj vprasam, Andreja - lahko pri vas v cerkvi kadite? Na glas poslusate house glasbo ali punk, jazz? Boste prepustili svoj plac za dobivanje meni za eno astro predavanje ali ucenje bobnanja ali za karkoli? najbrz ne, imate dolocena PRAVILA - pravzaprav ste polni nekaksnih pravil. TUKAJ pa je taksno pravilo.Vsakdo ima pravico povedati SVOJE mnenje.reklamnih materialov pa mi ne bo nihce tule ponujal. Ena sama modra misel (od 1400 al kolk) na LN NI nakljucna - stojiva za njo.In za temle pa ne stojim.žTo je reklamni material za nekaj, S CIMER SE JAZ SPLOH NE STRINJAM - in tako NOCEM imeti tega na svojih straneh.NI moja ideja to - LNF pa so oblikovani po vsebini LN in torej je gor to, kar zagovarjam pa JAZ. Ne morem razumet, kako je nekdo lohk tolk vsiljiv - in jaz TAKO ZELO NE MARAM POSILJEVANJA!!!!! Predstavljaj si, da si na spovedi - in ne na nekaksni misiji.Govori iz sebe - ko bos sla k spovedi, najbrz ne bos brala onemu citatov. Za reklamna sporocila pa se javi na urednistvo, ti bomo poslali cenik.(*in se v tem primeru tega najverjetneje ne bi objavili, tako ti je lohk jasno, kaksno stalisce imamo do tega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ta debata je res zavila v množico stranskih uličic. Mnoge, predvsem krščanske sekte Biblijo intepretirajo dobesedno v pomenu, kakršen je lasten samo njim in njihovemu osnovnemu nauku. Jezus se gotovo vrti tma, kjer pač je. Gotovo bi bridko zajokal, se okrenil stran in šel na pivo, ako bi vedel, kakšen cirkus so iz njega naredili. Poroke med bližnjimi sorodniki niso zaželjene zaradi genetike. Človek je silno občutljiv, kar se tega tiče. Tudi to je den od možnih znakov, da človeštvo izhaja iz silno maloštevilnih prednikov. Pravzaprav je velik delo zgodovine, posebno časa okoli zadnje ledene dobe zavit v meglo skrivnosti in ugibanj. Andreja pač ima svoje veselje - širjenje verske propagande, kajti neprestano citiranje iz konteksta iztrganih in prirejenih citatov Biblije pač ni nič drugega. Temelj vsake sekte je pranje možganov in odstranitev vsakega dvoma v dogmo. Aktivni pripadniki sekt vedno iščejo poti za slepo mantranje svojih dogem, v katere verjamejo brez trohnice dvoma. najhujši šok za takšne ljudi so verodostojni argumenti. največkrat se branijo tako, da te argumente negirajo in ingnorirajo ter mantrajo svojo pesmico. POodobno deluje tudi moj računalnik. če nečesa ni v programu, tega ne more prikazati...Kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 :palec:res je. * se nekaj:Ko bos Andreja rekla, kolk se je marsa razjezila - povem, da sem se res - iz parkrat navedenega razloga.Ko pa bos omenila spostovanje do starejsih, pa ze vnaprej povem sledece - ce ne bi bilo tako kot je - da te spostujem ze zato, ker si starejsa in nenazadnje si velik skoz dala - bi jaz ukrepala ze do zdaj drugace.Tako da prosim, da me ne silis v to. daj povej mnenje - kot clovek. samo to steje - TUKAJ - namrec smo pa TUKAJ. In ja, moram se pridruziti Kabalistovemu mnenju. Kristus se zagotovo obraca, kjerkoli je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.