lia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Smrt pred 120 rojstnim dnem pa samomor Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kotna hitrost precesije (ne procesije) se je res v 2000 letih malenkost spremenila. Strinjam se s tem, da morajo astrologi poznati osnove astronomije - namen vsega pa je, da razvijejo intuicijo in si z njo pomagajo - brez tega vplivov ni možno interpretirat. Pa lahko razpolagaš z nevemkakimi izračuni. Osnove astronomije so na enostaven in strnjen način razložene npr. v knjigi za 4. razred gimnazij z naslovom Astronomija, avtorja: Avsec, Prosen (saj vem da je posabej nit za literaturo - ampak to ni literatura s področja duhovnosti Lep pozdrav! Ampak znanje astronomije kar tako ti nič ne pomaga pri astrologiji, moraš razumet logiko astrologije, kaj so znamenja. Nekateri mislijo , da so znamenja povezana z ozvezdji, to obstaja pri sideričnem zodiaku, pri tropičnem zodiaku ne, zakaj , ker je le ta oblikovan glede na letne čase, torej glede na dolžino dneva in je še povsem geocentričnen način . Zodiak, pas okrog navidezne poti Sonca okrog Zemlje ( geocentričnio, zaradi navedenih razlogov), je razdeljen na štiri osnovne dele glede na to, kje je Sonce v času pomladanskega enakonočja, torej začetek ovna, potem kdaj pride do poletnega solsticija, torej najdaljši dan, rak, potem jesenskega enakonočja, ekvinocija in končno zimskega solsticija, ko je noč najdaljša. . Potem pa vsak kvadrat razdelimo na tri dele. Logika astroloških znamenj ni s tem nič v sorodu z ozvezdji, čeprav upoštevamo tudi ozvezdja, ki so v zodiakalnem pasu. Razen imena so ti deli dobili, ker so bili nekoč, kolikor toliko usklajeni z enakoimenskimi ozvezdji. Hočem povedati, da ima astrologija logiko, tropična astrologija je v osnovi vezana na sončevo pot, na moč svetlobe, dneva. Njena logika ni povezana s helocentričnim sistemom, ampak z geocentričnim, ker s tem človek postane središče karte. Vem da je zguba energije, pa ne za lia, ampak za druge brihtne buče, ki verjamejo v svoje sisteme in ne vidijo ven iz tega. Astrologija je bila spoštovana znanost, in je v nekaterih drugih podoročjih še vedno spoštovana in najlepše kar je, je da sta bila astronomija in astrologija družni in astronomi so bili tudi astrologi, tako sta se ohranjala ženski in moški princip dojemanja zvezd v nekem ravnovesju, ko pa je moški princip v znanosti povsem zavladal, je zadušil marsikaj, ne le astrologijo. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kraljica znanosti . Se ti ne zdi, da mal pretiravaš? In kaj je potem zate cilj ne, ne zdi se mi, da pretiravam.Si pa nisem jaz tega izmislila. Kaj je zame cilj?Dobro vprasanje.Zaenkrat naslednji korak na poti. zdi se mi, da pa ti pretiravas s temile Ker kaj pa je pol, kaj recem, zakaj face delat, se cudit, me ob zid postavljat, pa da moram zdaj jaz govort.Ti povej - kaj je cilj zate? Pa par folka vas je prislo mal razlozit precesije semle, nas mal opomnit, nam mal 'povedat'. Dajte kaj o duhovnosti rajs povedat (*naslov teme), da se ne boste pol pritozval, da o astro cvekamo. Na dan z argumenti, cilji, utemeljitvami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 marsa.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, ne zdi se mi, da pretiravam.Si pa nisem jaz tega izmislila. Kaj je zame cilj?Dobro vprasanje.Zaenkrat naslednji korak na poti. zdi se mi, da pa ti pretiravas s temile Ker kaj pa je pol, kaj recem, zakaj face delat, se cudit, me ob zid postavljat, pa da moram zdaj jaz govort.Ti povej - kaj je cilj zate? Pa par folka vas je prislo mal razlozit precesije semle, nas mal opomnit, nam mal 'povedat'. Dajte kaj o duhovnosti rajs povedat (*naslov teme), da se ne boste pol pritozval, da o astro cvekamo. Na dan z argumenti, cilji, utemeljitvami... Mene je mal zaneslo, vendar me res moti, da po astrologiji pluvajo tisti, ki je ne poznajo, kar tako. Eto sedaj se umikam iz teme, o duhovnosti sem vam že povedala, kaj mislim. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Ni nate letelo, Mihela, s tvojima postoma v zvezi s tem se povsem strinjam, samo mi je bilo brez veze se dalje gonit v to smer debato in se zdaj s tabo navduseno strinjati, ker je najbrz pac jasno, da o tem meniva podobno...Pa mi je bilo mimo ustvarjat nekaksne 'tabore', 'strani', pa sem tvoj odgovor samo z veseljem vzela na znanje, ne pa ga tudi komentirala.Saj ni treba, da dve isto civkava tule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 kwa je iz tele duhovnosti ratal.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 vse zivo, kar tud je. ... glede na to, kaj bi lohk pricakovali v taki temi (kdo jo je odprl in kako je hotela potekati), je se zlo dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 hi hi hi hi he he he maš prov. še dobr se je izteklo... k lahk bi blo pa nadaljevanje tiste prejšne.... :OO!: jz sem pač uletela pogledat, kaj se tle dogaja, k me že neki časa ni blo... pa... no ja... neki je ratalo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 prvi, najpogostejshi slovenski glagol: RATATI zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 zlomk zlomkast Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Titania 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mihela, kaj sem jaz hotla povedat je to, da astrologija temelji bolj na intuiciji (pa saj sem tako tudi napisala ali ne)...lahko si pa pomaga tudi z astronomijo - dokler intuicija še ni razvita. Lahko imamo nevemkake izračune za položaje nebesnih teles - če ne znamo videt, kako to vpliva na človeka in kako se ti vplivi med seboj povezujejo...nam to nič ne pomaga. Je pa res, da so v "davnih časih" astrologi morali obvladati tudi astronomijo. Pa tudi če gledamo na vesolje s stališča astronomije in fizike - vsako nebesno telo ima neko maso - masa je energija v mirovanju. Energija spreminja prostor - čas in zato se lahko sila prestavlje po vesolju. Zato ne moremo reči, da nebesna telesa ne vplivajo na nas - že v grobem materialnem vidiku vplivajo. Pomembno je, da nam ti vplivi omogočajo razvijanje zavesti in s tem svobodne volje (kako pa se to stori, pa ne ve noben astrofizik). Ne me narobe razumet (še enkrat), jaz mislim, da je astrologija zelo pomembna. Po drugi strani pa se mi tudi fizika ne zdi ravno skregana z duhovnostjo. Že moderna fizika (nekatere novejše teorije pa še bolj), na novo odkrivajo npr. znanje vedskih rišijev - te stvari so precej podobne, čudno bi bilo, če bi bile različne:) Nisem prišla sem, da bi utrujala s fiziko ali astronomijo, ne zdi pa se mi ok, da bi oboje a priori zavrgla. Še nekaj sem se spomnila:)))) Ne vem katera knjiga je to bila - ko avtor najprej piše, da tudi sodobna fizika potrjuje njegove domneve, čez nekaj strani pa piše, da so vse sodobne veje znanosti zgrešene:))))))) Marsa, če Kabalist napiše procesija, se mi zdi prav, da napišem, da je precesija. Pa brez zamere... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Saj ni zamere, to je mensezdi Mihela sploh opazila, jaz sploh nisem, sem mislila, da je prav napisano (saj ves, ona finta, ko pobrkas crke, pa ker se ve, kaj je treba prebrat, se prav prebere). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mihela, kaj sem jaz hotla povedat je to, da astrologija temelji bolj na intuiciji (pa saj sem tako tudi napisala ali ne)...lahko si pa pomaga tudi z astronomijo - dokler intuicija še ni razvita. Lahko imamo nevemkake izračune za položaje nebesnih teles - če ne znamo videt, kako to vpliva na človeka in kako se ti vplivi med seboj povezujejo...nam to nič ne pomaga. Je pa res, da so v "davnih časih" astrologi morali obvladati tudi astronomijo. Pa tudi če gledamo na vesolje s stališča astronomije in fizike - vsako nebesno telo ima neko maso - masa je energija v mirovanju. Energija spreminja prostor - čas in zato se lahko sila prestavlje po vesolju. Zato ne moremo reči, da nebesna telesa ne vplivajo na nas - že v grobem materialnem vidiku vplivajo. Pomembno je, da nam ti vplivi omogočajo razvijanje zavesti in s tem svobodne volje (kako pa se to stori, pa ne ve noben astrofizik). Ne me narobe razumet (še enkrat), jaz mislim, da je astrologija zelo pomembna. Po drugi strani pa se mi tudi fizika ne zdi ravno skregana z duhovnostjo. Že moderna fizika (nekatere novejše teorije pa še bolj), na novo odkrivajo npr. znanje vedskih rišijev - te stvari so precej podobne, čudno bi bilo, če bi bile različne:) Nisem prišla sem, da bi utrujala s fiziko ali astronomijo, ne zdi pa se mi ok, da bi oboje a priori zavrgla. Še nekaj sem se spomnila:)))) Ne vem katera knjiga je to bila - ko avtor najprej piše, da tudi sodobna fizika potrjuje njegove domneve, čez nekaj strani pa piše, da so vse sodobne veje znanosti zgrešene:))))))) Marsa, če Kabalist napiše procesija, se mi zdi prav, da napišem, da je precesija. Pa brez zamere... Ja v astrologiji fiziko predstavlja Uran in dejansko je fizika lahko neverjetna znanost, predvsem za tiste znanstvenike, ki si upajo pogledati mimo dosedanjih trdnih podstati, na svoj originalni način. Pa sej nisem mislila tebe, ko sem rekla brihtne buče, to je blo drugam usmerjeno. In tudi ne mislim, da je znanost nek bav bav, problem znanosti je sam to, da poskuša izločiti vse , kar se ne sklada z njeno sliko, in s tem sebi onemogoča napredek. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse zivo, kar tud je. ... glede na to, kaj bi lohk pricakovali v taki temi (kdo jo je odprl in kako je hotela potekati), je se zlo dbest! Men se pa zdi ta tema v redu tud tko, ne sam glede na to, kdo jo je odpru in kako je bla mišlena. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, ne zdi se mi, da pretiravam.Si pa nisem jaz tega izmislila. Kaj je zame cilj?Dobro vprasanje.Zaenkrat naslednji korak na poti. zdi se mi, da pa ti pretiravas s temile Ker kaj pa je pol, kaj recem, zakaj face delat, se cudit, me ob zid postavljat, pa da moram zdaj jaz govort.Ti povej - kaj je cilj zate?So si drugi zmislil. To naj bi bila utemeljitev. In kje je potem tvoja samostojnost? Pravzaprav me je res presenetl. Glede na tvojo izjavo, da ciljaš res visoko. Se s tem sama ob zid postavljaš. In naslednji korak na poti ni noben cilj, ampak zgolj sredstvo za dosego cilja. Je treba vedet, kje je cilj, da veš usmert korak. Sem napisu, da se krsčanstvo ne ukvarja z reinkarnacijo, ampak z izhodom iz nje oziroma materije. Se mi zdi, da sem s tem že dost napisu, nekaterim se je zdel, da še preveč. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekateri mislijo , da so znamenja povezana z ozvezdji, to obstaja pri sideričnem zodiaku, pri tropičnem zodiaku ne, zakaj , ker je le ta oblikovan glede na letne čase, torej glede na dolžino dneva in je še povsem geocentričnen način . Zodiak, pas okrog navidezne poti Sonca okrog Zemlje ( geocentričnio, zaradi navedenih razlogov), je razdeljen na štiri osnovne dele glede na to, kje je Sonce v času pomladanskega enakonočja, torej začetek ovna, potem kdaj pride do poletnega solsticija, torej najdaljši dan, rak, potem jesenskega enakonočja, ekvinocija in končno zimskega solsticija, ko je noč najdaljša. . Potem pa vsak kvadrat razdelimo na tri dele. Logika astroloških znamenj ni s tem nič v sorodu z ozvezdji, čeprav upoštevamo tudi ozvezdja, ki so v zodiakalnem pasu. Razen imena so ti deli dobili, ker so bili nekoč, kolikor toliko usklajeni z enakoimenskimi ozvezdji. Pa si prepričana, Mihaela, da niso znamenja dobila imena po starem Egiptovskem koledarju, in so šele nato po teh imenih imenovali ozvezdja, ki so se približno ujemala? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>So si drugi zmislil. To naj bi bila utemeljitev. In kje je potem tvoja samostojnost? Pravzaprav me je res presenetl. Glede na tvojo izjavo, da ciljaš res visoko. Se s tem sama ob zid postavljaš. In naslednji korak na poti ni noben cilj, ampak zgolj sredstvo za dosego cilja. Je treba vedet, kje je cilj, da veš usmert korak. Sem napisu, da se krsčanstvo ne ukvarja z reinkarnacijo, ampak z izhodom iz nje oziroma materije. Se mi zdi, da sem s tem že dost napisu, nekaterim se je zdel, da še preveč. Hm, po mojem skromnem mnenju se s krščanstvo ukvrja samo s tem da ohrani svoj status.Da ohranja množice v hordah s strahom večnega pekla. Kriv...še bolj kriv...najbolj kriv...že ko se rodiš te morajo najprej "očistit" potem pa skozi vso dobo odraščanja orenk prestrašit...pol si pa ok pripravljen za nadaljno uporabo cesarju in predpostavljenim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, po mojem skromnem mnenju se s krščanstvo ukvrja samo s tem da ohrani svoj status.Da ohranja množice v hordah s strahom večnega pekla. Kriv...še bolj kriv...najbolj kriv...že ko se rodiš te morajo najprej "očistit" potem pa skozi vso dobo odraščanja orenk prestrašit...pol si pa ok pripravljen za nadaljno uporabo cesarju in predpostavljenim Maš prov. Tvoje mnenje je res skromno Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš prov. Tvoje mnenje je res skromno In zadnji bodo prvi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam nas to pelje?V racunalniski svet?V Ameriki pride v nek disko vsak mesec enkrat en dohter in implantira v roko chip; okrog 300 mladih ze hodi s tistim chipom in placuje preko skenerja. Se pravi, vcasih je imel vsak bankovec ze svojo zgodbico, zdaj ga se pa poznali ne bomo Potem bomo rabili se kak implaniran racunalnik , da bo zracunal, koliko sem ze zapravil in koliko se lahko... Racunalniki diagnosticiranja bodo bolj dragi, teh ne bo imel vsak. Hmmmm, duhovnost...V svetu racunalnistva -> res manipulacija. Ker ko bos gledal v tisto sliko na ekranu, bos ze dobil mantro kaksen update pa bos dobil preko nje pa nihce ne ve...Kako je bilo takrat, ko so to preiskusali, in ko so ljudje gledali nek film, pa so sli po kinu vsi kupovat zobne scetke? ali kajnekako se ze ostrijo meje med bogatimi in revnimi, srednje druzbe pa je vse manj... Kar se politike tice, mislim, da se bo nasel nekdo, ki bo znal zdruziti vse jezike (tisto kar cerkev rece, da je greh, kar dohter rece, da je bolezen in kar policaj rece, da je prekrsek, bi potem lahko bilo vse eno in isto. Potem ne bi bilo tekmovanja.... bil bi samo strah, kaksne gene nam bodo res implantirali...Mene je ze strah jesti tisto lepo veliko rdeco, rumeno in zeleno papriko, ki ima tumorje v sebi... pa saj si bodo tudi za prehrano kaj izmislili. Na žalost ja maš čist prav... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Misliš odštekano smer - nepremostljiva nesoglasja? Ma kje pa. Seveda se štekamo . Sam kdaj morm kaj prevert Samo dopolnjujemo se vsak s svojimi izkušnjami, znanjem in videnjem.Objektivne resnice itak ni. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In zadnji bodo prvi Se mal hecam. Bi mogu napisat krščanstvo kot duhovni nauk, ne kot institucija. Pa mi je že mal to pisat. Ampak, ko sem pa napisu, da če se nauk o reinkarnaciji in karmi zlorablja za ustvarjanje kastnega sistema, to še ne pomeni, da nič ni res, pa ni blo ugovorov. A to pomen, da so dvojna merila na tem forumu Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Jast pa misli da je tako sedanjost kot preteklost pomembna saj je itak vse eno oz. se vse skupaj odvija v danem trenutku (recimo za primer jasnovidci ki lahko vidijo v preteklost)! Pomoje kar dost ljudi sploh ne pozna dobro pojma duhovnosti! Večina ko to sliši takoj pomisli na krščanstvo pa cerkve in že s tem dobi en odpor ker pač krščanstvo ni prikazano ravno v najboljši luči! Recimo "naključje" me je pripeljalo na duhovno univerzo in ko sem to razlagal prijateljem so najprej vsi mislili da je to neki v zvezi s cerkvijo pa čeprav posvoje tud je ampak ni to neka verska skupnost ampak tam nam samo učitelj predava o duhovnem samorazvoju in pridejo tko ful zanimive teme(smrti,sanje,ljubezni,zakonu karme,darmi..... ), pa malčk meditacija,joga, tai-chi kar ti pač ustreza! Dobro se mi zdi to ker ti nobeden nič ne vsiljuje al se pač strinjaš z njim al pa ne kar je stvar posameznika! Moje pojmovanje duhovnosti je da temlji predvsem na medčloveških odnosih, odnosu do narave oz. odnosu do vsega kar nas obkroča in razumevanja tega! En kolega kot sm že nekje enkrat omenu je ustanovil stranko Združena slovenjia! In ko sva se midva začela pogovarjat o tem sem bil zelo navdušen nad idejo in sem rekle da kakorkoli bom lahko pomagal da mi bo v veselje! Osnovno gonilo te stranke je duhovnost ki temelji na kratko in jedernato dobrem(ljubezni)! Recimo ko že pogledamo kaj vse se dogaja po svetu Amerika napada naokoli iz sumljivih razlogov(nafta),Amerika dela neko največjo atomsko bombo za katero je do sedaj vložila največ denarja, V Belgiji je bi en škandal ki se mi je vtisnil v spomin kjer so bili vpleteni neki visoki predstavniki vlade bli vpleteni v pedofilijo al neki podbnega in vse priče ki so bile so umrle,kolko ljudi je lačnih po svetu države pa vlagajo v vojsko v nevem kakšne atomske bombe in raznorazna orožja, al pa si kupjo vladno letalo al bogsigavedi kako razpolagajo z denarjem.:!!: Pa sej ti ljudje so napsihirani ene je strah drugih, eden bi rad imel večjo avtoriteto od drugih namesto da bi bili vsi skupaj pa neglede na to a si črn al si bel al si rumen al si gej al nisi saj smo vsi eno vsi smo krvavi pod kožo.In zakaj se to dogaja? Ker ljudje tako rečeno niso ozaveščeni o pravilnih medčloveških odnosih, odnosu do narave oz. odnosu do vsega kar nas obkroča in razumevanja tega! Če se bo svet še naprej premikal v to smer bo šlo človeštvo prej ali slej ..... Če tako pomislemo že kar se gozdov in narave tiče ljudje pač niso dovolj osveščeni nevem kolk kvadratni metrov Đungle če se prav spolnem so posekali da so zgradili čez avtocesto Pa enkrat bo tud lesa verjetno zmanjkal.Pa ne le to tud drugač je še viliko takih stvari kjer bi se lahko bolj potrudili za okolje v katerem živimo. Recimo ena od idej te stranke je da bi pričeli gojiti konopljo iz katere se da pridobivat gorivo in še ogromno ampak res ogromno izdelkov! Pojdite si pogledat na kako stran od konoplje! To je prav univerzalna rastlinca ! S katero nam ne bi blo več treba iztrebljevat gozodv, pa tud gorivo iz nje bi blo zihr dost bolj ekološko! Tu je že od nekdaj sam politika, ki pač odloča kako bo pa neglede kakšne bodo posledice sam da oni čim več iztržijo pa da so čimbolj napredna država z nevem kakšnim zaledjem vojske z podmornicami, letalonosilkami ene si celo privoščijo vladni avion, ki jim seveda zelo zelo korist namesto da bi dali denar v humanitarne namene. Pomoje bi blo pametno da se človek dobi že v osnovni šoli možnost za učenje duhovnosti pa ne le to moralo bi biti tako da si vsak lahko izbere predmete kere bi se rad učil ne pa da se morš neki na silo učit kar te ne zanima ! Pa ne bom neki nakladal ker se mi zdi brezveze ampak vsak mandat ko boste dobili v roke Sporočilo naše stranke se usedete ga preberete in dobro razmislite o tem kar ste prebrali in to se bo dogajalo tolk časa dokler ne bo narod dovolj duhovno zrel da se ga besede dotaknejo tam kjer je treba. Moramo pa se zavedat še enga pomembnega dejstva da SVET STOJI NA POSAMEZNIKU in da je od vsakega posameznika odvisena prihodnost tega našega planeta. Kar bomo danes sejali bomo v prihodnosti želi! Cilj te stranke je preoblikovati najprej slovenski narod da bi začel sočustvovati s svetom in začel pozitivnejše razmišljat potem pa to razmišljanje prenesti na cel svet. Upam da bodo ljudje sami prej ali slej doumeli da tako naprej več ne gre pa če ne čez 4 leta, čez 8 let, čez 12..... Če ne bo prej čas povozil človeštva oz. človeštvo čas! : Be In Love & Think In Love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Kam nas to pelje?V racunalniski svet?V Ameriki pride v nek disko vsak mesec enkrat en dohter in implantira v roko chip; okrog 300 mladih ze hodi s tistim chipom in placuje preko skenerja. Se pravi, vcasih je imel vsak bankovec ze svojo zgodbico, zdaj ga se pa poznali ne bomo Potem bomo rabili se kak implaniran racunalnik , da bo zracunal, koliko sem ze zapravil in koliko se lahko... Racunalniki diagnosticiranja bodo bolj dragi, teh ne bo imel vsak. Hmmmm, duhovnost...V svetu racunalnistva -> res manipulacija. Ker ko bos gledal v tisto sliko na ekranu, bos ze dobil mantro kaksen update pa bos dobil preko nje pa nihce ne ve...Kako je bilo takrat, ko so to preiskusali, in ko so ljudje gledali nek film, pa so sli po kinu vsi kupovat zobne scetke? ali kajnekako se ze ostrijo meje med bogatimi in revnimi, srednje druzbe pa je vse manj... Kar se politike tice, mislim, da se bo nasel nekdo, ki bo znal zdruziti vse jezike (tisto kar cerkev rece, da je greh, kar dohter rece, da je bolezen in kar policaj rece, da je prekrsek, bi potem lahko bilo vse eno in isto. Potem ne bi bilo tekmovanja.... bil bi samo strah, kaksne gene nam bodo res implantirali...Mene je ze strah jesti tisto lepo veliko rdeco, rumeno in zeleno papriko, ki ima tumorje v sebi... pa saj si bodo tudi za prehrano kaj izmislili. Na žalost ja maš čist prav... Dobro in konsistentno napisano, Lia! Strinjam se s tem, da nas nekdo želi podjarmiti in dejstvo je, da tisti še vedno rabi energijo. Morda pa nekomu ni jasno kakšna je ta energija. Morda ni jasno njim, še bolj verjetno to ni jasno nam. Če se drugače izrazim so oni - tisti črni - ali drugače rečeno - temna stran (nikakor ne Lucifer - Luciferji - nosilci luči smo mi - Ljudje). Seveda pa nam ravno "ta črn" želi pokazati, da smo mi - navadni ljudje grdi - da bi nas lažje obvladali; po drugi strani pa nas potrebujejo za vzdrževanje tokov na zemlji. No seveda si Zemljo vsak od nas spet lahko predstavlja po svoje. Po moje pa je to skupek velikega dela stvarstva, katero vzdržuje energetsko ravnotežje. In tako kot ne bi moglo funkcionirati (v tej obliki kot deluje) brez nas, ne bi mogla delovati brez temnega sveta. In ta svet naredi vse, da bi nas podjarmil, da bi po svoji meri in na svoj način naredil ravnovesje v večjem svetu. Ljudje pa smo zagledani v zemeljsko "Matrico - Matrix" in se sploh ne zavedamo, da dejansko živimo v nekem drugem svetu, kjer smo se sprehodili do virtualnega studia (ali pa so nas v ta navidezni svet "priklopili" drugi) in na nek način dajemo nekaj, kar temni svet potrebuje, mi pa imamo v izobilju - NEUMNOST, da trošimo svojo energijo za karkoli, kar pritegne našo pozornost, namesto, da bi se osredotočili nase in gradili ta svet - Zemljo - na svoj način! In dinamika med temnim svetom in Luciferjem se ves čas spreminja in je ves čas v ravnotežju. Enkrat je močnejša temna, drugič svetla stran. Vprašanje je le, v katerem delu dinamike je naše trenutno zavedanje. Kajti čas je le znamenje premika misli, ideje, informacije, energije,... Tako je od vsakega od nas osebno odvisno, na kakšen način živi, v katerem delu dinamike tega sveta se trenuno nahaja. Od vsakega od nas je odvisno, ali se premik tega sveta giblje proti temnim silam ali Luciferju. Kajti: Bog je ustvaril sebi enakega - Luciferja - in tistega po svoji podobi - Človeka. Kaj ni to eno in isto. In številka Luciferja - nosilca luči - je 666! Prav ista številka pa je številka človeka. In to ne samo po zapisih zahodnega sveta. Tudi sodobniki vzhone filozofije trdijo isto. Le oblast (pa ne tista, ki sedi v parlamentru) - pravzaprav še nisem ugotovil, kje, kdo in kakšna je ta oblast - Ali ima kdo kakšno idejo???) nas prepričuje, da smo polni grehov, nam kaže lepe slike na vsakem koraku (plakate ob cesti, filme, TV ekrane, revije. sladko življenje na ekranih) v resnici pa živimo vse bolj klavrno. Pa ne klavrno samo v matrialnem smislu. Klavrno v smislu ukvarjanja s seboj in z - življenjem. Kajti vladar nam krade "procesni čas" - tako se reče v informatiki času, ki ga potrebuje procesor za obdelavo procedure. Procesni čas pa je v mojem primeru - čas, ki ga človek v resnici živi, ko se zaveda sebe in svoje okolice - svojega ogledala. Kajti okolica človeku pokaže vse - in vse tudi vsebuje - je popolna - kakor je popoln človek sam (Bog ali del Boga! Le, da je človek v veliki meri zagledan v zunanjo lepoto; da so mu nastavljeni "prepovedani sadeži" - sex, prosti čas, široko izobraževanje, splošna filozofija, ukvarjanje z naravo na kmetiji itn), le zato, da mu oblast črni njegovo (našo) dušo, da ga mori s tem, da naj bi več in boljše proizvedel. Hkrati pa se vsak od malih ljudi vse manj zaveda, da v 70 letih živi manj dni življenja, kot pa je živel kmet pred dvesto leti, ki je živel le 40 let (če sploh) a je večino tega časa bil pozoren (buden) sam nase in na svojo okolico. In je torej večji del življenja živel "bogoljubno" (sebi dobro) življenje kot pa ga živi marsikdo od nas danes. No in zato, Lia, je moj pogled na ta svet bolj sončen kot si ga opisala ti. Kajti menim, da je pritisk temne strani dosegel nivo, ko je moral dati človeku v roke tudi orodja, ki jih uporablja sam, moral nam je dati tudi pot do znanja, kako lahko živimo več življenja - tudi, če imamo manj časa (meditacija, itn). Tako človek lahko dosega pogled izven svojega zemeljskega okolja in ugotavlja, da je enak Bogu, da je del Boga in da temna stran ni nič močnejša od njega. Morda bo le še ugotovil, da je ravno tako potrebna. (Knjiga petih prstanov) In vse, kar je po mojem mnenju tisto, kar si želimo je to, da bi bila dinamika sprememb malo počasnejša. A do takrat bo preteklo še nekaj Save, Tibere, Amazonke in Rumene reke. Kajti pravijo, da se ta preobrat stori šele v letu 2036 ali pa celo 2100. Toda le kaj pomenijo leta? Pomislimo, da je to le košček virtualne resničnosti, v katero smo bili vrženi, zapeljani ali karkoli že - in smo se vživeli v ta film. Snemimo maske, odložimo slušalke! - Pa gre to lahko na hitro? Ali nas lahko to preveč prizadane, da bi sploh lahko preživeli. Ali pa je morda najprej potreben prezgodnji kolaps sveta - za katerega menimo, da zares obstaja, pa obstaja le v naši skupni zavesti, za katero se temna stran s pomočjo medijev močno trudi, da bi obstajala še naprej (in mnogokrat tudi uspeva). Vendar nam količina energije usmerjena v to dejavnost kaže, da jim nekaj ne teče dobro. Kajti čemu vlagati v marketing, če bi šla prodaja dobro? Ta velikanska vložena sredstva kažejo, da jim manipulacija s človekom - z njim enakovrednim - šepa. Ko bomo dojeli, da je ta svet kot ga poznamo - le film. Da je pravi svet svet brez barve in okusa, otipa, vonja, itn. Da smo se vanj podali prostovoljno, da bi čutili, da bi bili zaljubljeni, da bi bi videli veličino svojega uma - če le ne bi pozabili nase. V takšnem primeru, bi se v filmski svet lahko vračali po želji, kreirali nove svetove - po želji. Takrat se bo sprostila ogromna količina energije, katero dajemo danes v naše iluzije. In kaj bomo zgradili takrat? Nekateri že vedo. Ponujajo nam odgovore. Izkoriščajo medije temne strani, da nas o tem obveščajo tudi v naši iluziji - v našem filmu - skozi film na filmskem platnu, skozi knjige, skozi Internet. Vse to pa lahko najdemo le sami. Kajti kako bi mi prenesli šok spremembe zavesti - tega ne vemo. Nekatere študije pa kažejo, da zelo slabo. Ena od teh študij govori o tem, da droga LSD spremeni nivo zavesti posameznika do te mere, da se začne zavedati, da je sam - v materialnem svetu - le svoja misel - realizirana oblika, karakter, itn - na svojem "filmskem platnu". Ta zavest seveda za nekaj časa razblini koncentracijo, misel, idejo in zavedanje o lastnostih materialnega človeka in takrat se slika razpoči kot milni mehurček. (glej francoski film o Vikingih - ne spomnim se naslova). Ali kakor pravi slovenski avtor iz prve tretjine prejšnjega stoletja - Martin Kojc: Ljudje smo le "življenjski nazor" svojega lastnega uma. Kajti, če bi materija res obstajala, potem z našo voljo, z mislimi, ne bi mogli vplivati nanjo. Danes pa vemo, da se mnogo ljudi ozdravi bolezni le s svojo miselno usmeritvijo. Vroč zagovornik materializma sem dojel, da je človek slika narave (Boga, lucifetja, česarkoli) In da tisto - karkoli, ne more narediti nečesa, česar ni sposobno. In tako tudi človek lahko naredi le tisto, kar je sposoben, kar pa v nobenem primeru ni več kot je naredil človekov stvaritelj. In pomislimo. Ko človek želi nekaj narediti: - ima najprej 1 Idejo2 načrt3 akcijo45 Nikakor nismo sposobni najprej zgraditi hiše brez ideje. In le kako je lahko nastal človek, vesolje, itn brez ideje. Slučajno!?! Lep pozdrav, Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.