Marsa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Kabalist - vidim da ni druge - odpri temo v astrologiji.Ali se prikljuci kateri od ZE OBSTOJECIH, tu pa nas prihrani s temle.Ja, tole si od nekod skopiral.OK:http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2005.pdf Tezis namrec.OK, ti iz neizkusenj (ocitno) menis tako, mi z izkusnjami pa drugace. meni je vseeno, ce vsi astronomi lapajo, da je zdaj sonce v vodnarju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pejt si na forum pogledat, kaksne teme se odpirajo zdaj (kako se kaj folk POCUTI), pa ne morem verjet!niti malo vodnarska scena, skratka, pac pa prav zelo ribje - ufuravanja, samomori se delajo, vsi jokajo in jamrajo - ampak ker ne stekas, ne opazis, no pa sem ti pac povedala, pa si pejt prechekirat. mater smo trdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: x!x Gleda lajf, citira pa knjigo. xrolleyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Živijo!Seveda sem podatke skopiral iz programa za sledenje astronomskih dogodkov. Vedno se pogovarjam zgolj na osnovi argumentov. Vsi astrologi lahko govorite, da je Sonce v Ribah, a Soncu je malo mar za vse. Nevidne roke vesoljskih sil pač ne moremo spremeniti ali ustaviti. Zgolj prilagodimo se lahko. Kaj misliš, čemu se govori, da vstopamo v Vodnarjevo dobo (naj se izrazim bolj duhovitniško: Aquarijanski eon)? Od kod ta besedna zveza? Ta prehod traja že dobrih 500 let, v času ZADNJE četrtine dobe Rib. Saj si mogoče videla Tarot adut XIII Riderjevega kompleta? Kaj misliš, zakaj je bil eden od prepoznavnih simbolov zgodnjega Krščanstva riba? O neskladju med astrologijo in astronomijo sem se ukvarjal pred 10 leti. Takrat sem izdelal (še neobjavljeno) shemo t. i. sferah sončnih vplivov. V praski to pomeni, da ne govorim o astroloških ozvezdjih, temveč o astroloških vplivnih sferah, ki so odvisne od položaja Sonca na ekliptiki in ne od ozvezdja, v katerem se Sonce nahaja. Položaji planetov pa se izračunajo glede na ekliptično kotno oddaljenost od Sonca. Upoštevajo se zgolj t.i. "stari" astrološki planeti, saj Uran, Neptun in Pluton nimajo vsled svoje majhne fizične moči nobenega smisla, saj imajo samo omejen posreden vpliv. Vplivi teh treh planetov se skoraj nemerljivo izražajo na gibanje Saturna (za izračune teh vplivov zadostuje običajna Newtonova fizika). Teh planetov stara astrologija niti ni poznala, saj je samo Uran komaj viden s prostimi očmi (za ljudi z orlovskim vidom v idealnih okoliščinah, saj ima svetilnost +5,6m), neptun je s svojimi +9m daleč izven oči, da o Plutonu ne govorim.Mimogrede... ozvezdje Ovna si lahko ogledaš zvečer na severozahodnem nebu, saj zahaja okoli 4 ure za Soncem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takrat sem izdelal (še neobjavljeno) shemo t. i. sferah sončnih vplivov. ....Objavi tu, na LNM. ma saj vem, o cem govoris... stekam... glej, enkrat bom osvezila katero od onih tem, pa te povabila, ce ne bos sam opazil. saj je lohk zanimivo... brez veze da sam kontriramo nekaj, saj imas svoj point..... a jaz govorim iz svojih izkusenj in prakse. Kako to, da si podal (in RAVNO!) 13, kako pa ves, da poznam sploh to? In kako mislis, rider waitovega - saj je povsod v vseh deckih 13 smrt?(*btw, moja glavna, prva karta, pa se na petek 13. sem rojena, morda ti nic ne pomeni, sam ce se ukvarjas tud s ciframi in kabalo, bi ti moral)... Skratka, saj zanimivo debatiras, sam ne pustis dost prostora za druga mnenja. jaz pa sem tud nekam nataknjena, vidim, v tejle temi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 pAzi to, silver...Jaz imam 'na vrhu' charta uran IN pluton.In PAZI TOOOO (!!!!!!!!!) - percival lowel je bil rojen 13. marca in ko je ze umrl, so torej na njegov rojstni dan v 'lowelovem observatorjiu' se odkrili pluton (on ga je sam izracunal).Uran okol 1759 recimo, pluton pa mislim da 1930. Tko da - to vem, jasno.najprej sem vedla sam za uran.. pol pa 1x gledam na discoveryju, pa pravijo so odkrili 13. marca, pa mislim, aja seveda uran, pa pol taka letnica odstekana (prevec sveza) in vidim da govorijo o Pluutonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ni nad?(*torej, 13. marec je uranovsko/plutonovsko obarvan, tud pri meni sta tedaj 'gor' "svetila") Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 saj mal sem najbrz res... pa CIST VSE se mi poklopi (tako tarot, astro, numerolosko kot tudi po 9zkiju).Povsod sem skratka 4 (13) in 9. pa se dvojke mam dost. *Se po kabalistovih sistemih si cist pasem in se lohk poklopi (ker se zamenjata sam luna in mars, sonce in merkur pa 'ostajata' v ribah, ceprav na priblizno 0 stopinjah). To pa ves Silver, a ne, da imam tako na osebni kot vozniskem prvo cifro 13?Brez heca, PUKIM SLUCAJEM.A ni hec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 saj je, 13 so 'magnetne' cifre, se lepijo druga na drugo.Tozbibabe smo bile 3, in kar DVE (!!) sva bili rojeni 13.In to se ni vse - njeno sonce je tako bilo na mojem ascendentu.Imela sosolko - 13. marec isti letnik (cist drugacna, urca razlike ali dve).Z drugo sosolko sedela vso OS - 13. (a oktober)..Vse to sem ze 100x govorila.... pa tega je ful... ful, no, frendice so stanovale na cifrah 13, 113 pa taksno.... ce ne bi imela vse dokumentirano, se dalo preverit itd., bi vsakdo mislil, da totalno nakladam. da ne bova zagnjavila (predvsem ti ) prevec, sem tamle osvezila petek 13. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>(*btw, moja glavna, prva karta, pa se na petek 13. sem rojena, morda ti nic ne pomeni, sam ce se ukvarjas tud s ciframi in kabalo, bi ti moral)... Hm, rojstn dan Čeprav dones ni petek Mi je pa sedaj vsaj jasn, zakaj petek 13 velja za nesrečen dan Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 O, v kaksni zanimivi in odbiti temi voscilo od... posebnega emanuela, s katerim se ne veva cist dobro, al se pravzaprav stekava ali ne. No ampak ocitno se ze cist dost, tok, da je pac tko kot je - v tej temi pac voscilo. Hvala, ejj, si me pozitivno presenetil! petek 13 ni nesrecen - se ti zdim nesrecna? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, v kaksni zanimivi in odbiti temi voscilo od... posebnega emanuela, s katerim se ne veva cist dobro, al se pravzaprav stekava ali ne. No ampak ocitno se ze cist dost, tok, da je pac tko kot je - v tej temi pac voscilo. Hvala, ejj, si me pozitivno presenetil! petek 13 ni nesrecen - se ti zdim nesrecna? Poseben? Jest? Pa saj je vsak po svoje poseben. Če se štekava. A se morm čist v vsem strinjat s tabo, da se štekava? Sicer tistga luna v ne vem keri hiši pa to res ne štekam. Če pa ti ne štekaš kaj od tega, kar napišem, pa lahko vprašaš . Sploh ni problem. Se bomo tko bol štekal. Tist s petkom 13 sem se pa sam mal hecu. Zanimiv, kolk pa je sploh petkov 13ga, tko nal let v povprečju, da faseš tak rojstn dan. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Emanuel, povprecno sta dva ali so trije, no 'mojega leta' sta bila dva - marca in novembra (kot nalasc )..Pa februarja je (ce je v marcu in novembru), a samo ce ni prestopno, mojega leta je bilo, tako da sta bila dva. Glej tule je tema:Petek 13.(kaj je pa tud hecno - odprta tema ima cifro 444. (*13 = 4)) *a se bolj da se bomo stekal a je to sploh mozno? **ne, ni mi pogoj strinjanje za stekanje, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jivatma 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Pozdrav. Če vas zanima kaj pravijo o prihodnosti Vede si preberite knjigo Prerokbe iz Ved (avtor Mišo Tošič). Enkratna zadeva.Špekulacij o tem, kaj bo z duhovnostjo je preveč. Pa doba vodnarja, bla bla (doba vodnarja šele pride mimogrede), pa 2012 (letnica z 2012 špekulacijami),... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Emanuel, povprecno sta dva ali so trije, no 'mojega leta' sta bila dva - marca in novembra (kot nalasc )..Pa februarja je (ce je v marcu in novembru), a samo ce ni prestopno, mojega leta je bilo, tako da sta bila dva. Glej tule je tema:Petek 13.(kaj je pa tud hecno - odprta tema ima cifro 444. (*13 = 4)) *a se bolj da se bomo stekal a je to sploh mozno? **ne, ni mi pogoj strinjanje za stekanje, jasno. Dva al trije. Jest bi tko na uč reku, da je na vsakih 7 let 12 petkov 13ga ( 7 dni v tednu pa 12 mescov v letu), kar je mal man kot 2 (1,7 pa mal). Pol je večkat eden kot trije. Recimo v 7. letih 1 x trije, 3 x po eden pa 3 x po dva. Če je možno, da se še bol štekamo? Koko naj to razumem? Da se dobr štekamo, al da se sploh ne mormo štekat? Glede na to, da si napisala, da ne veva če se štekava. Mal se mormo pa vseen strinjat, da se štekamo . Se vtikam sam v tist, s čimer se čist ne strinjam. Bom drugič, če se bom v kaj vtaknu, prej najdu saj tri tvoje citate, ki jih bom opremu s palci . . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 - Veda akademija -http://www.veda-akademija.org/images/Prerokbe.jpg----------Pozdrav. Če vas zanima kaj pravijo o prihodnosti Vede si preberite knjigo Prerokbe iz Ved (avtor Mišo Tošič). Enkratna zadeva.Špekulacij o tem, kaj bo z duhovnostjo je preveč. Pa doba vodnarja, bla bla (doba vodnarja šele pride mimogrede), pa 2012 (letnica z 2012 špekulacijami),... lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Bom drugič, če se bom v kaj vtaknu, prej najdu saj tri tvoje citate, ki jih bom opremu s palci :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> :palec: Ne se smejat. Temu se reče "čustvena inteligenca". To je resna stvar Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Prijatelj, kakor je zdaj, tako bo znova po skoraj dva tisoč letih za nami, začelo pa se bo že veliko prej! Tu je zdaj judovstvo veliko hujše od poganstva-pri poganih namreč razum še nekaj velja, Judje pa ga teptajo z nogami; v tistem času pa bo Moj nauk, torej krščanstvo, hujši kot sta zdaj judovstvo in poganstvo skupaj. Tedaj bodo ljudje v veliki stiski.Luč resnične žive vere bo ugasnila in ljubezen se bo povsem ohladila. NAPUH premožnih ljudi bo presegel vse meje in vladarji in duhovniki se bodo imeli za veliko več kot je zdaj Judom njihov nepoznan Jehova in poganom Zevs."...Seveda bo prišlo še do marsikakšnega boja med Mojimi otroki in otroci sveta, ker bo Mojih na svetu zmeraj manj kakor otrok sveta; toda na koncu bodo vendarle Moji zmagali nad svetom in ta jim ne bo mogel storiti nič žalega več. Naj se vam zdi zdaj vsa materija še tako trdna in neuničljiva, se bo nazadnje vendarle morala umakniti OBLASTI DUHA."..."Da, moj prijatelj, zavoljo tistih ljudi, ki v to ne bodo verovali in bodo to, kar od Mojega nauka slišijo zaradi svetnega dobička še pokvarili, Jaz Svojega življenskega nauka tudi nisem dal; za mogočo in nadaljno izobrazbo duš takšnih ljudi imam namreč še neizmerno veliko velikih šol v vsej neskončnosti.Ta nauk namenjam le Svojim pravim otrokom na tej zemlji in ti se ne bodo nikoli uklonili oblasti prevare sveta, temveč se bodo z diamantno trdnostjo držali večne življenske resnice.Kaj nam mar vsi svetni ljudje? Vsi imajo priložnost stopiti v vrste Božjih otrok. Če to resno hočejo, naj jih pri tem nič ne ovira, in če nočejo, naj počnejo, kar hočejo, in potem vam tudi ni trba več skrbeti zanje!Glej, tako je s temi stvarmi. Jaz namreč nisem prišel, da bi morda svet odrešil njegovih starih vezi sodbe, ampak le, da bi Svoje otroke osvobodil sveta in njegove sodbe. In kar in kakor zdaj delam Jaz, tako boste delali v prihodnje tudi vi in vaši nasledniki." Da tole mal osvežim, Marsa, ispred skor pol leta. Če ti ne zadošča, pa lahko najdem še par razlag, ki sem jih navedu na tem forumu. Glede na tvoje vprašane v zenu, sevede. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Uf, ufOjoj ljudje, saj se že malce ponavljate. Ako sem čisto pošten, se mi razprave o duhovnosti v "novem tisočletju" zdijo silno brezplodne. Še največja potrata časa (ako si sposodiš v knjižnici) in denarja (ako si prilastiš) so razne knjige, ki v naslovu vsebujejo besede "prerokbe" ali kaj podobnega. Prihodnost je zato, da se izvede, a ne da o njej mlatimo prazno slamo. Kakor hitro je nekdo sposoben natančno nepovedati prihodnost, smo na pragu katastrofe. A duhovnost? Bojim se, da je duhovnost postala zgolj tržnica, kjer duhovitneži tekmujejo v tem, kako najhitreje po najkrajši bližnjici do cilja. A kaj je cilj?CEKIN, MOČ, OBLAST in vse, kar se da iz tega dobiti. A kaj vas (jih) žene v to? STRAH. O ja, dragi moji, strah je tisto gonilo, ki duhovitneže žene v aktivnosti.Sem hudoben, ko to tako napišem? Morebiti nimam pojma? Saj ni važno. Kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, ufOjoj ljudje, saj se že malce ponavljate. Ako sem čisto pošten, se mi razprave o duhovnosti v "novem tisočletju" zdijo silno brezplodne. Še največja potrata časa (ako si sposodiš v knjižnici) in denarja (ako si prilastiš) so razne knjige, ki v naslovu vsebujejo besede "prerokbe" ali kaj podobnega. Prihodnost je zato, da se izvede, a ne da o njej mlatimo prazno slamo. Kakor hitro je nekdo sposoben natančno nepovedati prihodnost, smo na pragu katastrofe. A duhovnost? Bojim se, da je duhovnost postala zgolj tržnica, kjer duhovitneži tekmujejo v tem, kako najhitreje po najkrajši bližnjici do cilja. A kaj je cilj?CEKIN, MOČ, OBLAST in vse, kar se da iz tega dobiti. A kaj vas (jih) žene v to? STRAH. O ja, dragi moji, strah je tisto gonilo, ki duhovitneže žene v aktivnosti.Sem hudoben, ko to tako napišem? Morebiti nimam pojma? Saj ni važno. Kabalist Torej kabalist. Se bom na tem delu foruma pomenil s teboj. kaj je s tem narobe, če lahko nekdo napove prihodnost. Napovedovanje prihodnosti ali vizije- to ni nič slabega. Le redki tole zmorejo. In ti nam nekja tlele govoriš da nas je strah. Nas ni strah. Ja se strinjam, da eni prodajajo duhovnost za zaslužek. So pa tudi takšne duhovne knjige, ki te popeljejo do novih spoznanj. To oseba čuti, ko je na določeni duhovni ravni. In seveda je dobro tudi pozitivno mišljenje. Ne pa tako kot v tvojem primeru. Prideš na par tem. Ne vem če sploh vse naprej prebereš in razumeš. In pol kr govoriš da mi nakladamo. Pa naj te vprašam še koliko časa se pa ti ukvarjaš z duhovnostjo, da tako vse veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, ufOjoj ljudje, saj se že malce ponavljate. Ako sem čisto pošten, se mi razprave o duhovnosti v "novem tisočletju" zdijo silno brezplodne. Še največja potrata časa (ako si sposodiš v knjižnici) in denarja (ako si prilastiš) so razne knjige, ki v naslovu vsebujejo besede "prerokbe" ali kaj podobnega. Prihodnost je zato, da se izvede, a ne da o njej mlatimo prazno slamo. Kakor hitro je nekdo sposoben natančno nepovedati prihodnost, smo na pragu katastrofe. A duhovnost? Bojim se, da je duhovnost postala zgolj tržnica, kjer duhovitneži tekmujejo v tem, kako najhitreje po najkrajši bližnjici do cilja. A kaj je cilj?CEKIN, MOČ, OBLAST in vse, kar se da iz tega dobiti. A kaj vas (jih) žene v to? STRAH. O ja, dragi moji, strah je tisto gonilo, ki duhovitneže žene v aktivnosti.Sem hudoben, ko to tako napišem? Morebiti nimam pojma? Saj ni važno. KabalistMam občutek, da sploh ne prebereš dobr, pol pa neki kao komentiraš. Pa da maš vse kar tko za cepce. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Moje mnenje o duhovnosti v novem tisočletju je takšno, da preden se kdo loti spreminjanja omejujočih miselnih in vedenjskih vzorcev se mora najprej DOBRO UKORENINITI V SEDANJOSTI DELOVANJE je smiselno ne besedičenje... :xx!: zavedanje da SI tukaj in ZDAJ Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Mam občutek, da sploh ne prebereš dobr, pol pa neki kao komentiraš. Pa da maš vse kar tko za cepce.Hja, večino preberem, a nekako ne najdem volje, da bi seciral vsakogar in vsako besedo. Ko se o neki vsebini od mojega zadnjega javljanja pojavi recimo 20 ali več prispevskov, običajno vzamem povprečje. S cepci sploh ne komuniciram, niti jim ne odgovarjam.A očitno zaboli, ko stopiš na rep... Bojim se, da se na tem (in podobnih forumih) na veliko izgublja čas s premlevanjem enega in istega, nategovanja okoli vsake vejice. Malce se je treba iz sanjskega sveta spustiti na trdnoi zemljo in se pred letenjem naučiti hoditi. Mislim, da tega manjka. Vsi bi radi bili mojstri po sistemu "razodetje in razsvetljenje v vikend paketu". Najprej je pač potrebno lasten drek prepoznati, se z njim intimno spoznati ter ga potem preoblikovati v kaj uporabnega. BODI POZOREN IN PREPOZNAJ.S PREPOZNAVANJEM PRIDE MODROST. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 moraš vedeti, kabalist, da imamo tle par oseb, ki se imajo za strašno razgledane na področju duhovnosti, in jasno, da če takim na rep stopiš, začnejo pljuvati in kričati, in seveda najprej drugim očitajo lastne napake. Resnici pogledat v oči je težko, lažje je bit pameten pa nonstop z neta vleč neke tekste, jih metat sem gor, al pa citirat iz kakšnih knjig. Mogoče avtor knjig niti ni tok slab (recimo da ni v skupini ki imajo t.i.duhovnost zgolj za trženje), narobe se mi zdi to, da folk pol samo prečita in kr napiše, brez kej probat al razmislit (upam, da se motim). Forum pa mislim da je zato, da vsak pove, kaj ON misli, in ne navaja vsakič literature od kjer jo je pobral (kšni še tega raj ne, da bi izpadli bolj pametni). Občasno ne rečem, sam nonstop pa ne...... žal, sem moral to povedat, ker je tako stanje, upam pa da se bo kej popravilo. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...nategovanja okoli vsake vejice. .... Zal res, zelo velikokrat... Ves kaj je tud... tolk je razbito v ful tem... pa potem smo eni ze debatirali v eni temi, se cez par let pojavi kdo, ki odpre novo, podobno, pa recimo uletimo, da ni cist prazna, se mal v tej novi pokomentiramo - nenadoma pa se pregovarjamo spet o enih zadevah, jih utemeljujemo, analiziramo - in spet smo pri istih debatah. No saj po eni strani je to logicno; v debatah o splavu, evtanaziji, smrtni kazni...pa o 'duhovnosti', veri, vsem... ne bomo nikol prisli 'do konca', nikol ne bomo 'dorekli'. Mislim saj nenehno govorimo o iskrenosti, pa menim, da je res prava iskrenost prej izjema kot pravilo, pa govorimo o toleranci, pa smo si prec v laseh in v vsaki mal bolj *delikatni* temi pokazemo, da to sploh nismo. Tko da, forumi niso samo za to, da bomo nekaj pametnega dorekli, pac pa tud, da bomo sploh kaj pri sebi dorekli...Marsikdo se ne zna oddaljiti od sebe in svojih dogodkov... mislim da je fajn nacin to - pisanje... Lohk si iskren, lohk pa glumis.... tvoja stvar. 'Ful pametnih' nas je pa velik, tud jaz sem taka.Pac, vsakdo misli, da ima ravno on prav, normalno in logicno. In ja, nekateri se vedno sklicujejo na koga ali kaj..... to je pa tko, ce nam tolk pomenijo reference itd., pa tud, eni mamo tako, drugi pa majo drugacno pot. Na konc bomo sli pa vsi skoz *isti* izhod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Na konc bomo sli pa vsi skoz *isti* izhod. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A duhovnost? Bojim se, da je duhovnost postala zgolj tržnica, kjer duhovitneži tekmujejo v tem, kako najhitreje po najkrajši bližnjici do cilja. A kaj je cilj?CEKIN, MOČ, OBLAST in vse, kar se da iz tega dobiti Da citiram "zavoljo tistih ljudi, ki v to ne bodo verovali in bodo to, kar od Mojega nauka slišijo zavoljo svetnega dobička še pokvarili, Jaz Svojega življenskega nauka tudi nisem dal" Pol pa men razlagaš o cekinih, moči in oblasti. Nisem odgovoru zato, ker bi se spoznal v tvojem postu, ampak ravno obratno. Sem po dobrih dveh mesecih osvežu to temo, zato to nekak leti name. In ta citat ni iz kakšne knige, ki v naslovu vsebuje "prerokbe". Saj nič ne rečem, ampak študij hebrejščine se pa men zdi potrata časa. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.