emanuel 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A očitno zaboli, ko stopiš na rep... Bojim se, da se na tem (in podobnih forumih) na veliko izgublja čas s premlevanjem enega in istega, nategovanja okoli vsake vejice. Mi sploh nis stopu na rep, sam tvoj post je bil lih za mojmo. Pa ta forum se mi zdi še kar v redu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na konc bomo sli pa vsi skoz *isti* izhod. Kot je dejal Jezus "Jaz sem vrata" Oziroma "Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu, razen po Meni" Da ta izhod mal konkretiziram, da ne bo kdo zgrešu pa predolg po nepotrebnem kolovratu Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Debata!Hja, lepo, da se včasih malce podreza. Osebno nikoli ne uporabljam citatov iz knjig, saj tega ne potrebujem. Glede duhovnosti se držim smeri, s katero sem začel. Pri tem sem šel skozi vse faze, katere doletijo vsakogar, ki resnično pljune v roke in se odloči odgovoriti na večna vprašanja eksistence. Emanuel, nate nič ne leti. Ko sem pisal, nisem niti pomislil nate. Tvoje razmišljanje mi je čisto simpatično. A da imam glede moči, cekina &Co. prav, se prepričam vsakokrat, ko odprem kakšno revijo s področja duhovnosti ali se sprehodim po oddelku knjigarne s tovrstno literaturo. Mogoče bom na splet objavil članek (ki že nekaj časa leži v mojem domačem računalniku): "Duhovitniški fundamentalizem". Jezusa vsi precej citirajo, a vprašanje je, koliko so to jezusove besede in koliko so to besede, rojene na Nicejskem koncilu iz 4. stol.? Naj ponovim. Moje pisanje ni nikoli namenjeno konkretni osebi. Ako komu želim kaj povedati, natanko povem, komu je namenjeno. Kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bom na splet objavil članek (ki že nekaj časa leži v mojem domačem računalniku): "Duhovitniški fundamentalizem".Daj Te vabim da ga objavis se v LNM. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Živ!Članek je v fazi finalizacije. Kakor hitro bo končan, ti ga pošljem. Velja? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 dbest! Naj se ti ne mudi (hocem reci, ni panike, ko bo, bo dbest) - saj lohk ga sam objavis (to je smiselno, ce bos hotel kaj spreminjat, urejat, dodajat oz. kaj novega objavljat).Mislim da bi moral delovat s forumskim nickom in geslom, vendar se moras najprej vseen pac prijavit.Lohk pa se nanovo vpises z imenom - odvisno kako bos zastavil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Hvala Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hvala tebi! *Mitja je ravnokar dal gor oz. potrdil tvoj clanek in te pohvalil, da kok si fajn imel nastimano in vse, oblikovano, da ni rabil nic kaj dost. Nisem sla se prebrat, sam mal sem preletela, vidim da si kriticen dost, to mi je vsec, mas tud kak point, fajn, sicer te itak ne bi povabila k objavi, sam zdaj ne mroem nic komentirat, ker bi bilo prepovrsno. Ampak - dbest, hvala! lohk torej pedenas, popravljas in lohk tud se kaj objavis, ce bos imel in zelel oz. se ti bo dal.Saj konc koncev, mas tud ti potem to nekje na broju, pac - objavljeno, LNM se kar bere, pa fajn je, ko lohk beres kompaktno, ne sam tko kot na forumu, da se mors prebijat cez dva milijona komentarjev recimo. Fajn, skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Živijo!Vsekakor bom še kaj objavil. Članek je kritičen, ker je čas, da se tisti, ki dejansko ponujajo kvaliteteo za svoj denar, ločijo od množice prodajalcev megle. Neumno se mi zdi, da človek izpljune recimo 100.000 ali več sit zato, da mu samozvani "mojster" na koncu reče, da "ima slabo karmo" ter pri tem naklada z neko latovščino. Sam sem iz radovednosti pred leti odvezal mošnjiček (cca. 50.000 sit), da bi videl, kaj je res in kaj ni. Žal sem bil bridko razočaran. Kaj več od indoktrinacije, nakladaštva in že skoraj škodljivega pametovanja nisem doživel. Vsa stvar je zastavljena tako, da vleče denar iz žepa ljudi. A to ni edini primer. Zakaj bi resnični zdravilci izgubljali zaradi takšnih? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Res je, to tudi mene blazno moti, zato je pa tud LN tak kot je.Ne prodajam megle skratka.ce se komu moje delovanje ipak zdi megla, tud ok, sam prodajam pa je se vseen ne. Saj sem se tud sama veckrat jezila ze, mdr v temi Duhovnost, modna muha ali nacin zivljenja, no jaz sem tam nekoliko v drugo smer sla pol, nisem sam na zdravilce cikala, pac pa splosneje, ampak je to to.In za to si tud LN konc koncev prizadeva - da bi se folk naucil SAM najti, sam hoditi po poti svoji. Ja, fino, ce bos (se kaj objavil). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Očitno imava podoben interes - informirati. Pripravljam članek o duhovnih vajah. Upam, da bo nared za nekaj dni. Tako bom pokazal, da za napredovanje ni potrebno uporabljati tuje besede in se iti veličastja. Sam se vedno trudim, da za pojme najdem slovenske ustreznice. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jezusa vsi precej citirajo, a vprašanje je, koliko so to jezusove besede in koliko so to besede, rojene na Nicejskem koncilu iz 4. stol.? Po moje je pa stvar bolj v interpretaciji in razumevanju, kako se razlaga in kaj v resnici pomeni. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Zgodovina Krščanstva je polna čudnih preobratov in predvsem sledenja doseganju politične moči. jezus je bil zakoniti plemič in je zase zahteval samo to, kar mu je pripadalo. Bil je kralj-svečenik, torej združenje posvetne in duhovne oblasti, kar v Starem svetu ni bilo nič neobičajnega. Tudi Konstantin Veliki je bil cesar Rima in prvosvečenik kulta Sol Invictus, ki ni bil tako daleč od krščanstva, kakršnega poznamo. Nicejski koncil ni bil nič drugega, kot jezusa kralj-svečenika nadomestiti z Jezusom - božjim sinom. seveda so zaradi politične korektnosti minimalizirali krivdo Rimljanov za propadel projekt - strmoglavljenje uzurpatorja in ritolizinika Heroda. Poznavanje ureditve Starega sveta precej pomaga pri razumevanju nekaterih dogodkov tistega časa. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgodovina Krščanstva je polna čudnih preobratov in predvsem sledenja doseganju politične moči. jezus je bil zakoniti plemič in je zase zahteval samo to, kar mu je pripadalo. Bil je kralj-svečenik, torej združenje posvetne in duhovne oblasti, kar v Starem svetu ni bilo nič neobičajnega. Tudi Konstantin Veliki je bil cesar Rima in prvosvečenik kulta Sol Invictus, ki ni bil tako daleč od krščanstva, kakršnega poznamo. Nicejski koncil ni bil nič drugega, kot jezusa kralj-svečenika nadomestiti z Jezusom - božjim sinom. seveda so zaradi politične korektnosti minimalizirali krivdo Rimljanov za propadel projekt - strmoglavljenje uzurpatorja in ritolizinika Heroda. Poznavanje ureditve Starega sveta precej pomaga pri razumevanju nekaterih dogodkov tistega časa. Veš, da se mi zdi tvoj pogled zlo "prostozidarski". Skriti lobiji moči, ki se trudijo obvladovati svet. Vidiš predvsem zunanji odraz, ne pa pomena Jezusovega duhovnega učenja. Bistvo je očem nevidno. Poleg tega je tvoj pogled zlo Judovski. V glavnem, se s tvojo razlago ne strinjam, mi deluje kot da bi hotu nekdo na silo nekaj razložit tako, kot mu paše. Glede poznavanja tistega časa; Herod je bil po rodu Grk in ni bil nikakršen uzrupator oblasti ampak dedni vazalni gospod, ki je plačeval najemnino za svoj fevd Rimu. In je svojo pravico povsem zakonito podedoval po svojem očetu Herodu (ki je poznan po tem, da je ukazal pokol vseh dečkov do 2 let starosti v betlehemu in okolici). Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Seveda ni bil Jud (Herod namreč), temveč je bil uzurpator v očeh Židov. Bil je v službi Rima in Židje ga niso marali. Zakaj bi ukazal pokol otrok, ako se ne bi česa bal? je iz lastne zabave ukaz pokol? najbrž ne, temveč je vedel, da ga lahko ogrozi na položaju samo resnični dedič Židovske kraljeve družine. Rimljani so bili politiki in bi za ljubi mir žrtvovali tudi Heroda. Malce se je potrebno spustiti v podrobnosti takratnega časa. A ker so ti verjetno Evangeliji sveta resnica (ki so to šele od 4. stol. dalje), pač debata več nima smisla. A še v teh spisih so nedoslednosti, ki kažejo, da ni vse tako, kot je prikazano. Pozitivne vrednote Krščanstva niso vsled morebiti drugačnih zgodovinskih dejstev nič manjše (v veri je potrebno iskati pozitivni nauk in ne negativnih pojavov v zgodovini). Moj pogled pač temelji na podatkih, kateri niso obremenjeni z vero. Oblatiti Žide za umor Jezusa je pač politična odločitev cerkve 4. stoletja, saj bi drugače težko nagovorila rimski svet. Potrebno je malce poznati družbene norme takratje Judeje in lep del Evangelijev se stopi v netočnostih. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Herodova oblast je bila zgolj odraz Rimske oblasti, torej sploh ni šlo za Heroda, ampak za nadoblast Rimskega imperija. Mogoče pa je Herod samo mislil, da je njegov položaj ogrožen, in ne vedel. Ker je napačno razumel prerokbo, da bo Judom rojen Veliki kralj, preveč posvetno, in ne duhovno. Sicer se je pa Jezus ukvarjal predsem z duhovnim poučevanjem, in ne bojem za posvetno oblast. S tem pa je ogrožal predvsem položaj tempeljskih farizejev, katerih "nauk" je bil zelo sebičen. In sploh ne Heroda, ker je bil nepomemben. In evangeliji seveda ne krivijo Judov za umor Jezusa. Ampak spletkarsko Judovsko tempeljsko duhovščino. Res so potem nekateri to žal iskoriščali za zbujanje sovraštva do Judov, vendar je jasno vidno, da gre za spletkarjenje farizejev, ki jih je Jezus s svojimi razlagami razgaljal pred ljudstvom in s tem ogrožal njihove pozicije. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Zanimiva debata. Kolk vesta o tem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Vidim, da ti je blizu "evangeljiska plat zgodbe". Jezus se je predstavljal kot kralj in prvosvečenik. Pa še kako je ogrožal Heroda. A verjetno je njegova aretacija in ostale "dogodivščine" del takratnega boja za oblast. Jezus je bil nevaren predvsem za heroda, ker ni oporekal rimski oblasti. Rimljani bi ga brez problemov postavili za kralja, ako bi s tem zagotovili mir. A ni mu uspelo. Za njim je ostala t.i. "pracerkev", katera se je širila po Rimu. Nicejski koncil je zakoličil krščanstvo, kakršnega poznamo. Mogoče si bral Tomažev ali še kakšen drug evangelij, ki so preživeli brisanje iz zgodovine. Kar nekaj najdb je bilo v zadnjem stoletju in te kažejo malce drugačno sliko, kot jo slika "cerkvena" zgodovina. Naj zaključim... Jezus ni bil nobena ovčka, temveč plemič in svečenik, ki je po postavi zahteval svoje in nič več in nič manj. Kot izjemno karizmatična in izobražena osebnost je naredil vtis in to ga je tudi "pokopalo". Morebiti se izplača vzeti v roke kakšno knjigo raziskav, ki obravnava takratni čas. Kristus, kateri je osrednji del krščanske vere, pa je simbolično bitje in dokler stvari jemlješ kot simbole, vera ni v nasprotju z zgodovino. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 5 Tako govori Gospod BOG: To je Jeruzalem. V sredo narodov sem ga postavil in okoli njega dežele. 6 Pa se je uprl mojim odlokom, huje od narodov, in mojim zakonom bolj kot dežele okoli njega. Kajti moje odloke so zavrgli in po mojih zakonih se niso ravnali. 7 Zato tako govori Gospod BOG: Ker ste bili bolj divji kakor narodi, ki so okoli vas, in se niste ravnali po mojih zakonih ne izpolnjevali mojih odlokov, ampak ste delali po šegah narodov, ki so okoli vas, 8 zato tako govori Gospod BOG: Glej, tudi jaz sem proti tebi in izvršim sodbe v tvoji sredi pred očmi narodov. 9 Zaradi vseh tvojih gnusnih dejanj bom storil, česar še nisem storil in česar v taki obliki ne bom več storil. 10 Zato bodo starši jedli otroke v tvoji sredi in otroci jedli svoje starše. Sodbo bom izvršil nad tabo in ves tvoj ostanek raztresel na vse vetrove. 11 Zato, kakor jaz živim – govori Gospod BOG – zares, ker si moje svetišče oskrunil z vsemi svojimi ostudnostmi in z vsemi gnusobami, bom tudi jaz rezal; moje oko bo neusmiljeno, tudi jaz ne bom prizanesel. 12 Tretjina tvojih bo umrla za kugo in lakota jih bo pobrala v tvoji sredi, tretjina bo padla pod mečem okoli tebe, tretjino pa bom raztresel na vse vetrove in izdrl meč za njimi. 13 Tako se bo polegla moja jeza, pomiril bom svoj srd nad njimi in mi bo odleglo. Tedaj bodo spoznali, da sem jaz, GOSPOD, govoril v svoji gorečnosti, ko bom potešil svoj srd nad njimi. 14 Spremenil te bom v pustinjo in v predmet sramotenja med narodi, ki so okoli tebe, pred očmi vseh mimoidočih. 15 V sramotenje in posmeh boš, v svarilo in grozo narodom, ki so okoli tebe, ko bom izvršil sodbe nad tabo v jezi in srdu, s hudimi kaznimi. Jaz, GOSPOD, sem govoril. 16 Ko bom poslal pogubne puščice lakote, najhujše med njimi, ki so za uničevanje – kajti poslal jih bom, da vas uničim – in bom povečal lakoto pri vas, vam bom zlomil palico kruha. 17 Poslal bom nad vas lakoto in divje zveri, da ti ugrabijo otroke. Kuga in kri bosta prišli nadte in meč bom pripeljal nadte. Jaz, GOSPOD, sem govoril. Kabalist, a poznaš to besedilo? Na kaj misliš se nanaša, o čem sploh govori? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Jezus je bil nevaren predvsem za heroda, ker ni oporekal rimski oblasti. . To se mi zdi protislovno. Herod je bil zgolj podaljšana roka Rimske oblasti. In če bi Jezus nasprotoval Rimski nadoblasti, bi s tem nasprotoval tudi Herodu, ki mu je oblast dajal Rim proti plačilu davkov. In Jezus je seveda zgodovinska osebnost, in ne zgolj "simbolično bitje". Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimiva debata. Kolk vesta o tem! Čist mimogrede; Jezus naj bi do 3. leta živel v Egiptu v mestu Ojstrvic (so ostanki še dones vidni) na obali sredozemlja v delti Nila. In to je 31 stopin zemlepisne širine in 31 stopin zemlepisne višine (ni ravno 13 ) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 je pa 31. Zanimivo.a ves da sem NATANCNO na 33. rojstni dan blazotno zbolela?Kristusova leta pa to... pa nekoc mi je en 'videc' rekel, da imam *kristusovski aspekt* (karkoli naj bi to pac pomenilo).Saj je celo s papezem bila neka '13' povezava, si videl oz. se spomnis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Dragi Emanuel, govor je o Ezk 5/5-17. Ta knjiga je ena pomembnejših, saj je osnova kabalističnega učenja merkabe. Si res tako naiven, da dobesedno verjameš napisanemu? Imam tudi hebrejski original in alegorični pomen ni tako ekspliciten. Biblija je tudi kabalistično besedilo in ravno v besedila se skrivajo različni duhovni nauki. Tako isto besedilo nekomu, ki ni poučen o kabalističnih tehnikah pomeni zgolj dobesedno to, kar piše, a kabalist zna razbrati glede na svoje veščine. Tako je to v Kabali. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dragi Emanuel, govor je o Ezk 5/5-17. Ta knjiga je ena pomembnejših, saj je osnova kabalističnega učenja merkabe. Si res tako naiven, da dobesedno verjameš napisanemu? Imam tudi hebrejski original in alegorični pomen ni tako ekspliciten. Biblija je tudi kabalistično besedilo in ravno v besedila se skrivajo različni duhovni nauki. Tako isto besedilo nekomu, ki ni poučen o kabalističnih tehnikah pomeni zgolj dobesedno to, kar piše, a kabalist zna razbrati glede na svoje veščine. Tako je to v Kabali. Si sam omenu, da je Biblija večplastna, torej je najbolj zunanja plast povsem naravna in jasna. Se ja najprej treba naučit hodit (razumet najbolj zunanjo, naravno plast biblije), preden se začneš učit teči (razumevat globje pomene). Si mogoče ti tako naiven, da verjameš, da je vsaka podobnost navedenega besedila s kasnejšimi dogodki zgolj slučajna? Kakšen odnos pa ima potem Kabala do starih Judovskih prerokov, saj nj bi se večkrat potrdile njihove napovedi? Pa napovedani Mesija, oziroma odrešenik (Kristus)? In kakšen je odnos do neumrljive človeške duše ter možnosti reinkarnacije? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa 31. Zanimivo.a ves da sem NATANCNO na 33. rojstni dan blazotno zbolela?Kristusova leta pa to... pa nekoc mi je en 'videc' rekel, da imam *kristusovski aspekt* (karkoli naj bi to pac pomenilo).Saj je celo s papezem bila neka '13' povezava, si videl oz. se spomnis? Zanimiv. Menda bolezen čisti (dušo)? Po mojem pa je treba za vsako resno duhovnost imeti vsaj mal Kristusovega aspekta v sebi. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.