Kabalist 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ja, tako je. Kabalisti vemo, da čas ni linerana konstanta. A kot si citiral navedeno poglavje... to se sedaj v alegoričnem smislu dejansko dogaja. Kabalisti imamo tehnike, s katerimi lahko na osnovi obstoječih dogodkov predvidimo bodoče trende. Zategadelj pisanje (tudi apokaliptično) ni nč čudnega ali nenavadnega. A v kabali reinkarnacijo priznavajo samo nekatere šole, a velik del,m predvsem tistih z najdaljšim "delovnim stažem" jo imajo samo za beg pred odgovornostjo. Šoli, kateri pripadam, ima reinkarnacijo za nepotrebno in niti ni verodosotjnega dokaza, da to obstaja. V Bibliji lepo piše, da kar je od prahu, se v prah povrne. Tako je tudi res, kajti to je tudi logično. reinkarnacija je potrebna družbenim sistemom, ki temeljijo na razslojevanju po rodu (Indija ipd.). Kabalisti tega ne potrebujemo in tega v večini šol ni. Zakaj bi odgovornost za svoje grehe prelagal na nič krive prednike in svojo lenobo prelagal na potomce? Dobesedni pomen Biblije je namenjen družbi in poskusu,da se iz kardela zveri naredi napredujoča družba z vzpostavljenimi notranjimi odnosi. Naprednejše razumevanje pa pomeni nadgradnjo. ne moreš se osebnostno razvijati, ako nisi v svoji družbeni sredini moralen. Amoralni ljudje se na pot duhovnosti podajo samo z zli nameni, nikoli dobrimi, kajti odsotnost morale pomeni prisotnost nemorale. Se sliđi starokopitno? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimiv. Menda bolezen čisti (dušo)? Po mojem pa je treba za vsako resno duhovnost imeti vsaj mal Kristusovega aspekta v sebi.Ti povem se nekaj v zvezi s tocno to boleznijo tedaj...npr., ko sem gledala, kaj je sploh to - krvna slika, kot bi te pichila kacha ali skoprpijon!!!!! a ni tumach??? kar nekaj - in to groznega, tko da sem morala ves teden lazit tja cist boga dajat kri. Frka kao, ce sam mal zakrvavim, se npr. urezhem TAKOJ na urgenco ..Tko da sta me kar mal prestrasili (tedaj sem prvic videla dr. oz ona mene po 15. letih, no bila sem prvic po tolkem cajtu, ona me je pa sploh prvic vidla)...Ampak zakaj je to zdaj tu in zate zanimivo (ce je): ker sem bila tko boga, se smilila sama sebi, da sem - preklela boga. da fak!!!!!!!! :xx!: a da res al kaj!!! a MORAM RES TOLK trpet!(*pomembno - neverjetno dobro prenasam tako fizicno kot psihicno bolecino, tko da to ni bil kak scrkljan pusijevski ufur)da A TKOLE al kaj!!! ma daj, fak offf! Pol pa... me je presenetilo, da sem postekala, kaksna neumnost... da energy dajem v nek srd al kaj, namest v zdravljenje... in da sem prisla do neke tocke.In da BOG DEJANSKO JE - in ves zakaj? ker ne sodi, nic mi ni 'zameril'. lepo me je imel rad se naprej. To mi je bila taka... tak nek uvid, razsvetlitev, da ni napake, da ce sem se tko grozna jaz, da me ipak ima Bog rad...Ni se mi npr. masceval...Ozdravila sem s tko blazotno hitrostjo, da je dr. klicala v laboratorij, ces da je ziher narobe izvid oz. da so ga zamenjali, kajti v 5 dneh ni sans da bi se tko spedenal.Jo pogledam in recem: izvidi so ze pravi. pa se luna v sco je. cist natancno tocno to je.In me je sam pogledala, na konc pa mal manj da sta ploskali obe, da kok kul!! da nimam res te bolezni grozne. Mam pa to izkusnjo, kar je dbest.*se tedne (!!!) pa me je bolelo srce, sem bila cist izcrpana, sem mislila, da nikol vec ne bom mela svoje energije...sem zacela s cist lahko hrano, nekak po filingu, pa ceprav bi mi cist pasal kaj mocnega, ker sem bila cist izcrpana. In dan predtem sem 'carala'. vem, grozno. Za neko butasto tekmo slovenija proti ne vem komu... In tega se ne dela..pa ni blo to (sam), ces, kazen... ampak.. je blo v paketu. Uh, morda je tole nepovezano, sam sem hotla glih zdaj to napisat, sicer pa kuham tamle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sicer pa kuham tamle. zih kak coprnishki zvarek..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ja, Bog ve. Aja, se en aspekt, ki sem ga pozabila napisat prejle..se nekaj sem postekala - da je res, da Bog ima rad pogumne.Ali je to bilo pogumno, da sem se tam jezila?ne, to ne, pac pa... nekak - nisem se dala... nisem lezhala tam, vsa boga in izcrpana, pac pa sem se borila.ja, na 'neprimeren' nacin... ampak zame je bil glih tedaj cist primeren - ker sem se necesa naucila. Nekaj sem postekala. *Se nekaj.Nakljucje?te dni je bila tudi neka oddaja, ki jo je vodil stojan auer... in pravi nekje - katera leta so kristusova leta?Nisem mogla verjet, da RAVNO ZDAJ (pac tedaj) glih TO omenja. Prav zame so to rekli tedaj.In? stos - on bo tud praznoval 33. - iz cesar sem torej sklenila, da ima luno v ovnu (se mu vid), kar pomeni, da je torej dan za mano ali dva.In glih tedaj so rekli to... nisem slisala te besedne zveze ('kristusova leta' dolgo po tem in dolgo predtem, ampak ravno TEDAJ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tako je. Kabalisti vemo, da čas ni linerana konstanta. A kot si citiral navedeno poglavje... to se sedaj v alegoričnem smislu dejansko dogaja. Kabalisti imamo tehnike, s katerimi lahko na osnovi obstoječih dogodkov predvidimo bodoče trende. Zategadelj pisanje (tudi apokaliptično) ni nč čudnega ali nenavadnega. A v kabali reinkarnacijo priznavajo samo nekatere šole, a velik del,m predvsem tistih z najdaljšim "delovnim stažem" jo imajo samo za beg pred odgovornostjo. Šoli, kateri pripadam, ima reinkarnacijo za nepotrebno in niti ni verodosotjnega dokaza, da to obstaja. V Bibliji lepo piše, da kar je od prahu, se v prah povrne. Tako je tudi res, kajti to je tudi logično. reinkarnacija je potrebna družbenim sistemom, ki temeljijo na razslojevanju po rodu (Indija ipd.). Kabalisti tega ne potrebujemo in tega v večini šol ni. Zakaj bi odgovornost za svoje grehe prelagal na nič krive prednike in svojo lenobo prelagal na potomce? Dobesedni pomen Biblije je namenjen družbi in poskusu,da se iz kardela zveri naredi napredujoča družba z vzpostavljenimi notranjimi odnosi. Naprednejše razumevanje pa pomeni nadgradnjo. ne moreš se osebnostno razvijati, ako nisi v svoji družbeni sredini moralen. Amoralni ljudje se na pot duhovnosti podajo samo z zli nameni, nikoli dobrimi, kajti odsotnost morale pomeni prisotnost nemorale. Se sliđi starokopitno? Kar je od prahu, se v prah povrne. Kar pa je od Duha, pa je večno. Prah se nanaša na mesenega človeka, ego, nižji jaz. Človekovo nečimrnost in napuh. Ne pa na duhovnega človeka. Ki je večen. In kakšen smisel naj bi imelo vse skupaj, če človek ne bi bil večno bitje? Ampak, a se omenjeno poglavje ne nanaša najprej na dogodke iz 1. stoletja, in šele nato na današnji čas in bližnjo prihodnost? Ali, kot je zapisal en star Judovski prerok "To ljudstvo Me časti z ustnicami, njihovo srce pa je daleč od Mene." Kar jasno pokaže na bistvo problema. "Ko pa se bo pojavila sodba, tedaj naj beži vsak pravični. Kdor že stoji na strehi čistih, božanskih resnic, naj se ne spušča več v hišo, da bi vzel staro judovsko sukno (nauki farizejev), temveč naj ostane na svoji novi svetlobni višini! In kdor je že na polju nove dejavnosti po Mojem nauku, naj se nikar ne vrača nazaj v staro domovino slepe in ničvredne ceremonije, ampak naj ostane na svojem novem polju in ohranil si bo življenje! Zgodilo se pa bo, ko bo prišla sodba, da bosta dva v eni in isti hiši; tedaj bo eden rešen, drugi pa bo propadel. Tisti, ki bo ravnal po Mojem nauku, bo rešen; kdor pa bo Moj nauk sicer poznal, ravnal pa se bo po starem kvasu farizejev, bo propadel." Nadalje pa še napoved:"Odslej (to je čas Jezusovega javnega delovanja) pa ne bo minilo celih 2000 let, ko bo zemljo zadela velika sodba; in to bo tedaj očitno zadnja, toda obenem vesoljna sodba na tej zemlji. Šele od tedaj naprej bo na zemlji raj, in volk in jagnje bosta mirno prebivala na istem kraju ter skupaj jedla iz iste sklede. Ko se bo bližala sodba, pa bo na nebu videti tudi znamenje Sina človekovega, to pomeni, nebo (duh) v človeku Me bo priznalo kot edinega Gospoda nebes in zemlje in človekova duša Me bo slavila in zelo hvalila." Sicer si se pa izognu vprašanju o napovedanem prihodu odrešenika, mesije (maziljeni, grško Hristos, po naše Kristus). Se napovedi lepo ujemajo z Jezusovo osebnostjo, zakaj ga torej Kabala ne priznava za Kristusa? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je celo s papezem bila neka '13' povezava, si videl oz. se spomnis? Pride popotnik v odmaknjeno vasico in zavije v gostišče. Da bi navezu pogovor, vpraša, kdo je najstarejši v vasi. Pa mu rečejo, da ga nimajo najstarejšga, ker je ravno prjšnjiteden umru . V povezavi s prejšnjim papežem, Marsa, je sedaj že drug . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa mu rečejo, da ga nimajo najstarejšga, ker je ravno prjšnjiteden umru . Ja, tezko mi gre z jezika al kaj, Janez Pavel se mi je zdel bolj... hm... papeski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti povem se nekaj v zvezi s tocno to boleznijo tedaj...npr., ko sem gledala, kaj je sploh to - krvna slika, kot bi te pichila kacha ali skoprpijon!!!!! a ni tumach??? kar nekaj - in to groznega, tko da sem morala ves teden lazit tja cist boga dajat kri. Frka kao, ce sam mal zakrvavim, se npr. urezhem TAKOJ na urgenco ..Tko da sta me kar mal prestrasili (tedaj sem prvic videla dr. oz ona mene po 15. letih, no bila sem prvic po tolkem cajtu, ona me je pa sploh prvic vidla)...Ampak zakaj je to zdaj tu in zate zanimivo (ce je): ker sem bila tko boga, se smilila sama sebi, da sem - preklela boga. da fak!!!!!!!! :xx!: a da res al kaj!!! a MORAM RES TOLK trpet!(*pomembno - neverjetno dobro prenasam tako fizicno kot psihicno bolecino, tko da to ni bil kak scrkljan pusijevski ufur)da A TKOLE al kaj!!! ma daj, fak offf! Pol pa... me je presenetilo, da sem postekala, kaksna neumnost... da energy dajem v nek srd al kaj, namest v zdravljenje... in da sem prisla do neke tocke.In da BOG DEJANSKO JE - in ves zakaj? ker ne sodi, nic mi ni 'zameril'. lepo me je imel rad se naprej. To mi je bila taka... tak nek uvid, razsvetlitev, da ni napake, da ce sem se tko grozna jaz, da me ipak ima Bog rad...Ni se mi npr. masceval... Že vsak malo bolje čuteč človek ima razumevanje za sočloveka. Še mnogo več razumevanja za človeka pa ima Bog sam . Prevsem Mu je pa všeč, če ljudje spoznamo svoje napake in jih obžalujemo. Sicer je pa teb težko kaj zamert. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že vsak malo bolje čuteč človek ima razumevanje za sočloveka. Še mnogo več razumevanja za človeka pa ima Bog sam saj, to si lepo povedal, saj ne more bit nic drugace. Sicer je pa teb težko kaj zamert. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}> Aja, se en aspekt, ki sem ga pozabila napisat prejle..se nekaj sem postekala - da je res, da Bog ima rad pogumne. JA HVALA BOGU NO ceprow se mi zdi, da no ja, daje tem pogumnim tud mal vec lekcij...khmmm? Popravljeno 12. junij 2005 -> Marsa Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 To temo je Marsa popravil/a Danes ob 17:51 Popravila sem citat oz. ga zakljucila, ker ga nisi, da ne bos debelo gledala, kaj sem neki popravljala v tvojem postu. * Ja, tudi vec lekcij, saj je logicno a ne?ce se ne odpravis na potovanje okol sveta, ne mores odkrit nove dezele. *In seveda - dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ja sem vidla da mi neki ne stima z citatom ... hvala na dobrodoslici morm priznat, da ste res lustni zato sm se pa priklopila Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Kar veliko tega je bilo povedanega. Žal te moram glede "višjega" razočarati. Ni višjega ali nižjega, temveč samo to, kar je. Bog pač nima nezaželjenih otrok. Ego so tudi spomini in verjemi mi, noben spomin ne more preživeti fizične smrti. Niti potrebe ni za tem. Rojevanje in umiranje je del razodevanja in samo strah pred msrtjo je porodil bolne ideje o reinkarnaciji in podobnem.Trpljenje ni nnič drugega, kot kazalec na napačno oceno položaja. Ko gre nekaj narobe, moraš najti vzrok tega in ga odpraviti, drugače ne gre.Bog nima nikogar rad, saj je iznad čustev. Čustva so potebna čas-prostoru, a ne večnemu tukaj in sedaj. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 saj vem v bistvu to, ves... Mi je vsec ideja o bogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar veliko tega je bilo povedanega. Žal te moram glede "višjega" razočarati. Ni višjega ali nižjega, temveč samo to, kar je. Bog pač nima nezaželjenih otrok. Ego so tudi spomini in verjemi mi, noben spomin ne more preživeti fizične smrti. Niti potrebe ni za tem. Rojevanje in umiranje je del razodevanja in samo strah pred msrtjo je porodil bolne ideje o reinkarnaciji in podobnem.Trpljenje ni nnič drugega, kot kazalec na napačno oceno položaja. Ko gre nekaj narobe, moraš najti vzrok tega in ga odpraviti, drugače ne gre.Bog nima nikogar rad, saj je iznad čustev. Čustva so potebna čas-prostoru, a ne večnemu tukaj in sedaj. Samo zavest sama ni podvržena smrti. In zavedanje lastne večnosti je stvar zavedanja, in ne stvar študija. Prebujena duša ima samozavest - zavedanje samega sebe - in s tem tudi lastne neumrljivosti. Človek ni samo prah. Saj tudi v Bibliji piše, da je Bog človeka naredil iz gline, ter mu nato vdihnil DUHA. In ta Duh je večen, tako kot Bog, drugače tudi ne more biti. V mrtvi materiji ni življenja, vse življenje je iz duha. In ko duša zapusti telo, tudi telo odmre, v njem ni več življenja. In Bog je vse, kar je, ustvaril iz ljubezni do svojih ustvarjenih bitij. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo zavest sama ni podvržena smrti. In zavedanje lastne večnosti je stvar zavedanja, in ne stvar študija. Prebujena duša ima samozavest - zavedanje samega sebe - in s tem tudi lastne neumrljivosti. Človek ni samo prah. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Saj se sploh nisem dotaknil komponent človeške zavesti, katera ni od prahu! Govorim izključno o delu zavesti, ki se ustvari zaradi fizičnega bivanja. To so spomin, refleksivni razum in notranje čutenje. Vsak človek ima še neskončno majhen del neskončno velikega, a to nima zavedanja, kakršnega pojmuje naša egozavest. Bog ni nobena ljubezen, kajti Bog tega ne potrebuje. Bog je pač Bog in nič več, niti manj. Je neskončno in kot takšno ne potrebuje omejujočih čustev. Človek si je izmislil čustva, katera je pripisal Bogu, da bi s tem zmanjšal neskončnen prepad med Bogom (neskončnim) in egom (končnim). Bog je vse v vsem v večnem trenutku sedaj. Kabalisti imamo težave pri opisovanju Boga. Vemo, da gre za preseganje razumskih intepretacij. Tudi smrt, bolezeni in vojne so del razodevanja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 dobra debata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Moč duha je velika. Pri vsakem, ki se ga dotakne, izzove iste občutke. Vibrira s kozmičnim ritmom enosti. Zaznavna je vsepovsod, na voljo vsakemu ob vsakem času. Zaradi sile, ki je v nas, smo trdni, odgovorni in ljubeči. Je opazovanje, ki opazuje nas. Mir je v odsotnosti misli – v vračanju k tišini, ki ne more v kraljestvo besed, ker je preveč čist, da bi bil v besedah. Zato drevo, kamen, reka in gora molčijo. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bog ni nobena ljubezen, kajti Bog tega ne potrebuje. Bog je pač Bog in nič več, niti manj. Je neskončno in kot takšno ne potrebuje omejujočih čustev. Človek si je izmislil čustva, katera je pripisal Bogu, da bi s tem zmanjšal neskončnen prepad med Bogom (neskončnim) in egom (končnim). Bog je vse v vsem v večnem trenutku sedaj.Tudi to je res in se moram strinjati , vendar sama pojmujem kot ljubezen predvsem zato, ker je edini premik, ki kaj steje, v plus - in TO JE ljubezen v bistvu, po mojem - nekaksno gonilo...saj nenazadnje - izviramo... smo plod ljubezni, clo dobesedno, fizicno... tko laufa lajf.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bog nima nikogar rad. No ja, saj pravjo, da vsakdo sklepa po sebi Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Človek si je izmislil čustva, katera je pripisal Bogu, da bi s tem zmanjšal neskončnen prepad med Bogom (neskončnim) in egom (končnim). . Vse je povezano, nikjer ni neskončnega prepada. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Je neskončno in kot takšno ne potrebuje omejujočih čustev. . Ampak ljubezen ni omejujoče čustvo, ampak popolna svoboda in pravir vsega življenja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.