nataly 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Taki stari gospe kot sem jaz, bi pa lahko malo pogledali skozi prste,a ne. Veste pred koliki leti sem jaz hodila v šolo...Takrat so nas učili drugače pisati. Se bom potrudila, da bo čim manj napak. Kar se pa tiče smrti pa naj povem, da še ne mislim hitro umreti. Še marsikaj moram postoriti, preden se poslovim od tega sveta. Moram še poskrbeti za svoje starše (oče 98 let, mama 96), potem pa sem jaz na vrsti. Nihčrepa ni odgovoril, kaj bo po smrti?Predvidevam, da si zaradi strahu tako planila v JP.No, nič hudega - moja babica je ista tička...bolj stara bolj pobožna... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 .....No, nič hudega - moja babica je ista tička...bolj stara bolj pobožna... Bol star bol nor.........(Predin) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carmen Silva Kračun 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 CITAT: "Ob boleči izgubi dragega ANDREJA JAGODIČApoveljnika Cankarjeve brigade, borca NOB,vojnega veterana in starešine Jehovoih prič se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom,prijateljem, znancem, soborcem, sestram in bratom iz Skupnosti Jehovovih prič, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji pot, mu darovali vence, cvetje in sveče, nam pa ustno in pisno izrekli sožalje.Naša topla zahvala gre gospodoma Milanu Kučanu in Antonu Ropu za ganljiv poslovilni govor, predsedniku države dr. janezu Drnovšku za izkazano čast, nosilcem praporov in vojnih odlikovanj ter vojaški godbi na pihala,kakor tudi pevcvem za odpete žalostinke.Naša velika zahvala je namenjena Krščanski skupnosti jehovovih prič, starešini za izredno poduhovljen pogrebni obred ter vsem za izkazano spoštovanje v času življenja. Vsem še enkrat iskrena hvala! Žalujoči: žena Anda, hčerki Cvetka in Danica z družinami, vnuki in pravnuki, tašča in tast ter ostalo sorodstvo" Kopirano od www.svarog.org Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 IN Kaj ma to veze s to temo :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carmen Silva Kračun 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nič posebnega, le čudno se mi zdi, kaj vse je na netu o družini Jagodič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 al pa o vaši, al pa o JP, al pa o................... Če nč pametnga ne nepišete, pol tud nč pametnega ne more bit :o|o: .........itak Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ampak res o jagodičih zveš vse na netu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Saj v bistvu niti ni nič posebnega tole. Nekateri objavljajo v časopisih, nekateri celo oglašujejo na TV, nekateri uporabijo net...pa kaj. Imajo pač svoje razloge za to, da so ponosni na svoja pretekla dejanja in tudi ta pretekla dejanja so del njihove osebne izkaznice. Narobe je po moje samo to, da vse te dosežke uporabljajo za dokazovanje trenutnega prepričanja. So pa tudi pri temu uporabili tehnike sodobne propagande in slabosti množice. Množice vedno sledijo velikim imenom. Kajti, če sta bila Kučan in Rop na pogrebu, potem je jasno, da je preminuli nekaj pomenil. In če je nekaj pomenil, potemtakem je skorajda logično, da so njegova prepričanja prava. Velika večina ljudi so "ovce". Sledijo pastirju. In to uporablja marsikatera vera za pridobivanje novih "vernikov". Skoraj prepričana sem, da je vsaj polovica vernikov takšnih, da sploh ne vedo, čemu sledijo. Sledijo množici in ne prepričanju. Sicer pa se to sledenje ne odraža samo v verah, temveč tudi v vsakdanjem življenju, na vseh področjih. To uporabljajo tudi politiki in trgovci (pomislimo na TV reklame). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 A tako. Se jasni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 dolči maš kr prou dauš vedla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 CITAT: "Ob boleči izgubi dragegaHm, svašta , pa ne da bi se iz pokojnika norčevala, ampak kaj ima tole veze s to temo, a čem jaz kak oglas za prodajo avta gor nalimat, al kako? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Nihčrepa ni odgovoril, kaj bo po smrti?Me niti ne zanima. Tega zivljenja nimam za neki "prehodno fazo", da bom pol v Jezusovem ali kateremkoli kraljevstvu Zivim zdaj. Sploh se ne obremenjujem s tem. Tudi sama pa opazam, da se starejsi ljudje velikokrat hitro in kar naenkrat oprejo na kako vero. Prav tako bolni ljudje. Je neka znanka, prej totalna ateistka, zbolela ( se zdaj ne vejo tocno kaj je) in je kar naenkrat ratala verna. Moli cele dneve, vozijo jo v cerkev in tako dalje. Sej ko si enkrat bolan, isces uteho in resitev povsod. Tudi ce prej nisi verjel. Pa naj bo to alternativna medicina, vera, karkoli...na ta racun veliko sleparjev sluzi....Starejsi pa po moje bolj iz strahu. Al kaj pa vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 vsak rabi eno upanje. dokler smo mladi ga mamo na tem svetu, potem pa upamo nadrugega. no jaz ne vem kaj je pol... vem da tako kot miška živim zdaj in za to življenje. probam bit dobra, poštena in izkoristit vsako priliko ža uživat. da ne bom nikoli kaj obžalovala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 CITAT: "Ob boleči izgubi dragegaHm, svašta , pa ne da bi se iz pokojnika norčevala, ampak kaj ima tole veze s to temo, a čem jaz kak oglas za prodajo avta gor nalimat, al kako? Ja. kaj s tem, zakaj na vsak nacin o jagodicih, sploh ce se slednji lepo sami pojavljajo in tudi predstavljajo. Se nekaj...Nisem sla sicer zdajle preverjat po temi, ker nimam cajta, a sem ziher, da Andreja anda ni zacela sama omenjati z eno besedico JP...Kaj hocem reci s tem?Zaklenem temo, ker nas je motila propaganda in nikamor nismo prisli, govorili smo drug mimo drugega.Odpre forumovka novo temo in nic ne omenja, odpira splosna vprasanja.pac jo zanima, kaj bo po smrti itd.ja, vem, boste rekli, smo sklepali in to - odgovarjali smo 'glede na' - ono zadaj se pa to... torej - JP niso bili v tejle temi prvic omenjeni s strani Andreje ande, popravite me, ce je drugace. Dajmo se probat vsi skupaj naucit, da folku ne mecemo naprej stvari iz drugih tem, ki nimajo neposredne zveze.V bistvu se s tem zacnejo shtale. Ko vam pa nekdo drug pravzaprav prav tako nekaj 'prodaja', pa ni to nekaj ekstremnejsega, kot razna verovanja, pa navalite, ker ni butasta prezvecena institucija, ampak kao recimo novodobna - a sledite pa morda prav tako.In prav tako bo nekdo vam potem rekel - ja, ker ste pa za Luno.No in enim pa recejo, jasno ker ste pa JP.Ampak zakaj bi to povsod bilo pomembno, v vsaki posamezni zadevi, predmetu...A ce bom nekje napisala, da imam gliste, bo vsak odgovor za vse na moje komentarje - jasno, ce imas pa gliste. meni je se skoraj bolj sumljivo to, da se pojavita dve osebi kao 'kontra', a imata prav tako po 3 imena in na vsak nacin hoceta se bolj ocrniti Andrejo Ando.Zakaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 marska se strinjam s tabo. ni treba naprej metat. samo se je prejšna tema očitno enih ljudi zelo "dotaknila" in ne morjo kr tko hitr naprej in pozabit. kaj čmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ja, res so sami zaceli o JP. Samo po drugi strani je bilo pa logicno, da bo Andreja prej ali splej zacela z njihovim naukom. Pustmo ji, da pove svoj pogled na vse to, pa je. Glede tega...treh imen, imam pa jaz ze od nekdaj filing, da je to ena in ista oseba...in da jo poznamo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Bojda je takih tu kar nekaj, ki imajo po dve aktivni prijavi. Verjetno se jim zdi fajn pa okoli glave se jim stalno nekaj dogaja. Kako je fino, če si pozoren sam do sebe. Ali pa če sam sebi naštimaš pozornost. Zadovoljstva, kolikor hočeš. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ah ja... :xx!: Sej to se sicer da preverit...ampak v redu.Vsako tele ma svoje vesele Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 tega ne pocnemo, sama sem jasno tudi to pomislila, a me noce zanimat. In me tudi ne. pac, misel, nekaksna nejasna ugotovitev.Seveda imam duh v skorpijonu ( ), samo bi se morala res zelo ufurat, je bilo ze kaj tudi zanimivejsega za zvedet... Morda tudi zato tako dobro furamo tule (jaz govorim o jedru, za veje ne morem vedeti, kam se bodo vse razpasle in ne, kako dalec bodo lahko padli sadezi) - ker nikogar ne posiljujemo, nikogar ne nadzorujemo, vsi imajo enake pravice. ce kdo oporeka, naj mi dokaze, da je javil na urednistvo kaj in ni bil upostevan.ostalega jasno ne sljivim, ce se je kdo v sliki dneva kaj pritozil ali v petnasjti temi primerjalnega horoskopa. Torej - za urednistvo je povsem nepomembno, ali sta janez in Banez ista oseba ali nista.Zame je vsak to, za kar se predstavlja. V osnovi.Nimam ze vnaprej aha tale bi pa lohk bil un.To me ne zanima in je povsem nepomembno za debato.Ima pac razlog... ali pa ga nima... ima samo eno odbito veselje... kaj ima z mano to zveze... Ce pa bi ne vem kaj se dogajalo, pa bi seveda IZVEDELA (urednistvo), kaj in kako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Semse že navadila na takšne in drugačne komentarje, zato jih kar preskočim. Sama sem mišljenja, da je duhovnosti vedno manj v vse preveč zmaterializiranemu svetu. Ljudje pogosto pozabljamo na medosebne odnose in duhovne vrednote, ki bi naj bile na prvem mestu. Zato me zanima, ali mislite, da se bo duhovnost v prihodnje krepila ali bo upadala? Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pri enih krepila, pri drugih upadala. Kaj misliš, kaj bo pri nas, lunatkih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Lahko pa recimo za spremembo odgovorimo tudi astrolosko...S podatkom neptun (lahko bi vzeli pa tudi Uran ali Pluton)ko je bil v sco, je bila nekako sex revolucija, sex&drugs&rock'n'roll, duhovnost se je zacela poglabljat, pa tud ti kulti razni cudni, npr, mansonov (ta je pa ze tudi za v pluton)...Ko se je rpeselil v strelca, smo nekako zaceli segati visje, sirse dogajati, zveze s tujino so se spedenale, nekako smo razmejili meje... itd.ko je bil do prek kratkim (v razmerah za neptun) v kozorogu, smo zaceli meje ponovno postavljati, duhovnost pa materializirati, zdaj ko je pa v vodnarju, se pa k njej in visjim sferam ponovno vracamo... tako gre to v intervalih.moja mama je bila stvarna, trdna, jaz sem odstekana, moj otrok bo spet stvaren, trden in tako dalje. Da ne bomo skoz z dolgocasnimi pavli in Timoteji al kaj jaz vem kom...tega pa prav tako 3/4 folka ne razume. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 aja, p.s. strinja pa se nas dosti v tem, da nam bijejo zadnje urice (pac metaforicno)... na zemlji. Kaj to pomeni?Da bomo presli v visje stanje, na TEM nivoju se bomo prenehali dogajati, vzajemno v bistvu, zato vse tolk drvi, kot hitri posnetki umirajocega - to so hitri posnetki umirajocega planeta, kar je zdaj, kar zdaj zivimo.... Zakaj je tezko bit clovek?predtem kot - zakaj je tezko bit duhoven?Ko enkrat shopa zavest, se nimas pri kom vec zagovarjat in pri cem. In to je to... In pridemo in prav tako odidemo sami - skozi ena vrata.Vsak ima svoje rojstvo in vsak ima svojo smrt. Cloveka je zj**** pohlep. In zakaj jabuk? Sploh ne to, zakaj ravno jabuk ne, pac pa, zakaj kar VSE... ... kot pri sinjebradcu, ki ne sme bejba odpirat nikakor 13. sobe - v cloveski naravi pa je, da brska, dvomi...In - ne spostuje Pravil... ... zakaj bi 'biblije' vedno 'prevajali' samo tako dolgocasno in zakaj ne bi pravljic prevajali tako (nadpomembno), saj so slednje tudi nastale iz zivljenjskih zgodb ali pa iz teznje po.... dvignjenju slednjih na visje, magicne nivoje...In to je duhovnost. Ce je nimam, sem slabse od zivali in mnogo ljudi je zal slabsih od zivali... In kaj bo po smrti?Bomo videli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 CITAT: "Ob boleči izgubi dragegaHm, svašta , pa ne da bi se iz pokojnika norčevala, ampak kaj ima tole veze s to temo, a čem jaz kak oglas za prodajo avta gor nalimat, al kako? Ja. kaj s tem, zakaj na vsak nacin o jagodicih, sploh ce se slednji lepo sami pojavljajo in tudi predstavljajo. Se nekaj...Nisem sla sicer zdajle preverjat po temi, ker nimam cajta, a sem ziher, da Andreja anda ni zacela sama omenjati z eno besedico JP...Kaj hocem reci s tem?Zaklenem temo, ker nas je motila propaganda in nikamor nismo prisli, govorili smo drug mimo drugega.Odpre forumovka novo temo in nic ne omenja, odpira splosna vprasanja.pac jo zanima, kaj bo po smrti itd.ja, vem, boste rekli, smo sklepali in to - odgovarjali smo 'glede na' - ono zadaj se pa to... torej - JP niso bili v tejle temi prvic omenjeni s strani Andreje ande, popravite me, ce je drugace. Dajmo se probat vsi skupaj naucit, da folku ne mecemo naprej stvari iz drugih tem, ki nimajo neposredne zveze.V bistvu se s tem zacnejo shtale. Ko vam pa nekdo drug pravzaprav prav tako nekaj 'prodaja', pa ni to nekaj ekstremnejsega, kot razna verovanja, pa navalite, ker ni butasta prezvecena institucija, ampak kao recimo novodobna - a sledite pa morda prav tako.In prav tako bo nekdo vam potem rekel - ja, ker ste pa za Luno.No in enim pa recejo, jasno ker ste pa JP.Ampak zakaj bi to povsod bilo pomembno, v vsaki posamezni zadevi, predmetu...A ce bom nekje napisala, da imam gliste, bo vsak odgovor za vse na moje komentarje - jasno, ce imas pa gliste. meni je se skoraj bolj sumljivo to, da se pojavita dve osebi kao 'kontra', a imata prav tako po 3 imena in na vsak nacin hoceta se bolj ocrniti Andrejo Ando.Zakaj? Tudi meni je to takoj šlo v oči...pa tudi to, da sta se pojavili tukaj le par dni narazen....ampak lahko da brcam v temo. A spletni Večer kdaj preberete? Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 aja, p.s. strinja pa se nas dosti v tem, da nam bijejo zadnje urice (pac metaforicno)... na zemlji. In kaj bo po smrti?Bomo videli. Jaz se ne strinjam. Mislim, da se še lohk zmažemo. Če bomo začeli lepše ravnati z Zemljo. Po smrti vem samo, da me ne bo več. In da ne bom videl več nič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.