Lotos 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Postajam tako majhna.. vsakdo me lahko zdrobi.. moje misli so vse glasnejše, ne morem jih ustaviti.. Kriki se stapljajo z praznino v meni..Tesnoba je moja najboljša prijateljica..saj vedno ostane. Ponavljanje vedno istih napak.. pa saj ni izhoda.. spet si rišem solze in ti jih le še pomnožiš.. v tvojih očeh vidim kako sem te prizadela..Oprosti mi.. kaj ne vidiš, da ne zmorem bolje?! Govorim si jutri bom začela živeti.. ne bom se več pretvarjala.. bila bom preprosta, bolj podobna sebi.. smejala se bom..ja smejala...In kaj prinese nov dan..spet ogrnjena v sivino ležim na tleh in se oklepam še tistega majhnega dela srca, ki ga ni vzel obup. in spet se vprašam..sem to res jaz??! Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 .SEVEDA SI TI IN TVOJA NESIGURNOST VASE; živiš, ane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Čim večkrat se smeji, na ves glas. Takole na primer Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 vsak dan nam daje priložnost za nov začetek....izkoristi ga če se ti ponudi! seveda pa tudi jaz priporočam veliko in pozitivne energije http://www.simplifiedsigns.org/smile.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Lotos, pozdravljena! Nehaj se mučiti. če ne drugega, začni pospravljati po stanovanju, zavrti si dobro muziko in uživaj vsaj eno uro! Imej se rada! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Lotos... spominjaš me name, še kakšno leto nazaj sem bila v takšni situaciji. Moj nasvet... Če sem kaj zaštekala tule, zakaj naj bi se šlo... Pojdi stran in živi zase. Ne pa za to, da boš zanj naredila stvari prav in da bo potem on srečen in ne bosta imela v razmerju več problemov. Če sem se zmotila, me popravi, prosim , se bojim pa, da ne. Veliko ljubezni do same sebe ti želim ... in pošiljam malce toplote in varnosti, ker vem, da ti prideta prav Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ne! Nikar! Sem to res jaz? Ali pa je le odsev nečesa, kar je včasih bilo jaz?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lotos, pozdravljena! Nehaj se mučiti. če ne drugega, začni pospravljati po stanovanju, zavrti si dobro muziko in uživaj vsaj eno uro! Imej se rada! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <Ne! Nikar! Sem to res jaz? Ali pa je le odsev nečesa, kar je včasih bilo jaz?!?.ja reče si, da si živ Duh Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 meditacija in sproščanje pomagata... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Pa še kej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 tist je pa že ena stopnja naprej... je treba z malim začet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 gledam naslov -Sem to jaz... občutek imam, da že dolgo nisem jaz, vsaj kakršno se poznam ne. Sem boljša, slabša, ne vem, mislim pa da zorim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Kdo pa naj bi bila, če ne jaz?Ko sem najslabša in ko iz mene letijo peklenščki in smrdi po žveplu, sem še vedno jaz. In tudi takrat, kadar diši po cvetočem travniku in sem dobra kot kruh, sem to jaz... Si pa težko priznam, da sem tudi v prvem primeru jaz - JAZ. Ampak se moram sprijaznit s tem... Če se s tem ne sprijaznim in sebi ne priznam tega, potem bom to še vedno jaz, samo s to razliko, da bom JAZ brez zavedanja.....pa nobene usluge si ne bom naredila s tem... Bi mi bolj pasalo, če bi lahko rekla, da sem jaz tista dobra jaz, tisto slabo jaz mi je pa nekdo drug povzročil. Ker to nisem jaz. Pa sem jaz. Vedno samo jaz. Bluzim Pa nič zato, tudi to sem jaz. Ja, jaz sem vedno jaz. Danes takšna, jutri drugačna. Vendar jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Nic ne bluzis, ful dobro in zrelo si napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Thx Marsa Kje pa sem se pri meni tudi zrelost najde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 eh ja, o tem sem se zadnjič z enimi pogovarjala, pa so me samo čudno gledali. vedno bolj se lahko sprejmem tako kakršna sem in mi je bistveno lepše, s sabo, kot mi je bilo. in lahko sprejmem sebe ko sem ful ok al pa ful zanič. zadnjič sem bila prav vesela, ko sem nekaj besnela zarad računalnika. je bilo tako olajšanje, ko sem v hipu sprejela lastno jezo in bes, da sta me na koncu začeli že močno zabavat in veselit. sploh mi je blo fajn, ker je naredilo samo "klik"...nič več tuhtanja kaj bi, kako bi...čisto delovanje...sprejetje in na blic preklop... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Heh, Amis, tudi meni se dogaja, da se razbesnim (prava nevihta z grmenjem vred ), potem pa se začnem smejat, ker se zdim sama sebi butasta. To je dobro. Amis...faca si... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 sej si ne, vse to sem jza... ampak pogrešam tisto veš, upanje v jutri... kaj če bi ti s svojim "bratcem" kej v naše kraje prišla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 No, pa daj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.