Skoči na vsebino

Sem to jaz?!

Lotos

Recommended Posts

Postajam tako majhna.. vsakdo me lahko zdrobi.. moje misli so vse glasnejše, ne morem jih ustaviti.. Kriki se stapljajo z praznino v meni..

Tesnoba je moja najboljša prijateljica..saj vedno ostane.

Ponavljanje vedno istih napak.. pa saj ni izhoda.. spet si rišem solze in ti jih le še pomnožiš.. v tvojih očeh vidim kako sem te prizadela..

Oprosti mi.. kaj ne vidiš, da ne zmorem bolje?!

Govorim si jutri bom začela živeti.. ne bom se več pretvarjala.. bila bom preprosta, bolj podobna sebi.. smejala se bom..ja smejala.

..In kaj prinese nov dan..spet ogrnjena v sivino ležim na tleh in se oklepam še tistega majhnega dela srca, ki ga ni vzel obup. :V:

in spet se vprašam..sem to res jaz??!

Be what you want to be
Deli na socialnih omrežjih

Lotos... spominjaš me name, še kakšno leto nazaj sem bila v takšni situaciji.

Moj nasvet... Če sem kaj zaštekala tule, zakaj naj bi se šlo...

Pojdi stran in živi zase. Ne pa za to, da boš zanj naredila stvari prav in da bo potem on srečen in ne bosta imela v razmerju več problemov.

Če sem se zmotila, me popravi, prosim xsrcx , se bojim pa, da ne.

Veliko ljubezni do same sebe ti želim xsrcbumx ... in pošiljam malce toplote in varnosti, ker vem, da ti prideta prav xrainbowx x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 3 weeks later...

Kdo pa naj bi bila, če ne jaz?

Ko sem najslabša in ko iz mene letijo peklenščki in smrdi po žveplu, sem še vedno jaz. :O: In tudi takrat, kadar diši po cvetočem travniku in sem dobra kot kruh, sem to jaz... xsrcx

Si pa težko priznam, da sem tudi v prvem primeru jaz - JAZ. Ampak se moram sprijaznit s tem... Če se s tem ne sprijaznim in sebi ne priznam tega, potem bom to še vedno jaz, samo s to razliko, da bom JAZ brez zavedanja.....pa nobene usluge si ne bom naredila s tem... :C:

Bi mi bolj pasalo, če bi lahko rekla, da sem jaz tista dobra jaz, tisto slabo jaz mi je pa nekdo drug povzročil. Ker to nisem jaz. Pa sem jaz. Vedno samo jaz.

Bluzim x:o)x Pa nič zato, tudi to sem jaz. :vragec:

Ja, jaz sem vedno jaz. Danes takšna, jutri drugačna. Vendar jaz. x:o)x

eh ja, o tem sem se zadnjič z enimi pogovarjala, pa so me samo čudno gledali. vedno bolj se lahko sprejmem tako kakršna sem in mi je bistveno lepše, s sabo, kot mi je bilo. in lahko sprejmem sebe ko sem ful ok al pa ful zanič. zadnjič sem bila prav vesela, ko sem nekaj besnela zarad računalnika. je bilo tako olajšanje, ko sem v hipu sprejela lastno jezo in bes, da sta me na koncu začeli že močno zabavat in veselit. sploh mi je blo fajn, ker je naredilo samo "klik"...nič več tuhtanja kaj bi, kako bi...čisto delovanje...sprejetje in na blic preklop...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...