Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 O, kul, torej si uspela ugotovit, kako in kaj, tudi zivi so se vsi in OK. No, to so pa cist dobre novice v bistvu, prima. No ce so oskrbljeni vsaj priblizno, sterilizirani in vse, mislim da je kar kul in tudi usmrtijo jih pol ocitno ne, kajti potem jih ne bi sterilizirali oz. pedenali sploh.Mislim da si kar dobr tole zrihtala, vseeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 V imenu lunatke SKWO bi podal eno prošnjo, ker ona od doma nima dostopa do spleta x!x Nujno prosi za polletno pomoč ( varstvo dveh muck ! )....samčka starega eno leto, črne barve in mucke stare 2 leti tigrasto-temno rjave, črne in daljše dlake, ki sta stelizirana in navajena stanovanja in čistoče. To bi bilo kot v varstvo za pol leta, potem bi jih vzela k sebi, sedaj namreč renovira stanovanje in ne more dostojno poskrbeti zanju. Lahko je to na področju Dolenske, ni pa noben problem tudi Ljubljana, če se bo našla kakšna dobra duša, hvala. Lahko pošljete sporočila tudi na moj OS ali pa na OS do SKWO......."ARDA NA" Hvala vam in lep pozdrav, Borism http://www.yatoula.com/gif/chiens_chats/chat_81.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bil pred kratkim na Kitajskem. Mački so izvrstni na krožniku. Se javim, da ju vzamem, čez pol leta ji pa podarim dva druga. Sta ravno zrela za na krožnik. Si videt bl mačkojebec kot mačkojedec. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Boris lepo od tebe, da skušaš muckama najti dom... sam po moje, če lahko povem, bo to zelo težko, saj mucka nista mlada... navajena sta lastnice, njene ljubezni in nege, njenega vonja.. če ju bo dala stran, ju bo strah in nič več ne bo tako, kot je bilo. Možnost je, da bosta pobegnila, mogoče celo ne jedla... Na njenem mestu, bi razmislila še o kakšni možnosti, da ostaneta doma... V razmislek pa tudi obnavljanje hiše, kjer ti majstri obljubljajo pol leta, traja najmanj leto dni... Ji pa iz srca želim, da uredi tako, da bo za vse najboljše... za mucka, zanjo, za ostale, ki so udeleženi Vso srečo vam želim Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.