rachek 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 V Mariboru na območju Piramide živi lisica. Včeraj sem jo/ga videl, v bistvu na je prečkala cesto, ki pelje na Piramido (in v tisto ulico spodaj). Najprej sem tako ali tako mislil, da je mačka in si rekel: Mater velika mačka! Potem sem usmeril pozornost na rep in ugotovil, da je v bistvu lisica. Nekaj časa sva se zelo pozorno ogledovala, nato pa sem jaz šel dalje (proti njej). Nekaj časa se je umikala, potem pa je iz ceste (tam že ni več alsfalta, je cesta za traktor, se pa da z avtom tudi gor prit - vinograd) skočila v breg. Nekaj časa hodi ob meni (nad cesto je peš pot), potem pa kar za mano. Jaz se še parkrat obrnem in vidim, da gre za mano (skoraj polna luna je bila, pa tudi od mesta je svetlo) in potem za ovinkom ugotovim, da je ni več. Če bi še bila, bi ji moral razložit, da se mora ona v bistvu bat takšnih kot sem jaz, ker jo bo enkrat eden "v zeleno našemljeni alkoholik, ki mu ta bolana družba dovoli orožje nosit" ustrelil. Drugače pa zelo zelo zelo luštkano, občutljivo, radovedno drobceno bitje. Pa še nekaj povezav:http://www.atelje-doria.si/ta_cudovita_bit..._o_lisicah.html Lov, ki so ga z 15im sept. končno prepovedali:http://homepage.ntlworld.com/john.oakland/page11.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ti bogi angleži...kako se bodo pa zdaj zabavali Cele pasme psov so zdaj v nevarnosti, da izumrejo. Lisica je kar znana v naših krajih - malo južneje od tebe Rachek Dokler se nisem pričela po Halozah klatiti je nisem videla - čeprav menda zdaj kraljujejo tudi med Ptujem in MB(bivšim sosedom kronično zmanjkujejo kokoši ) Bila sem kar malo razočarana nad njeno majhnostjo...res..v mislih sem si predstavljala večjo..in tudi tista moja prva ni bila prav nič plaha..radovedna prej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 O, meni so tudi vsec lisicke in sem tudi ze imela bliznje srecanje z njo; in to na carini eni, ne spomnim se tocno kateri prehod je bil, ampak tu pri nas... so ji cariniki dajali cokolado....mene je presenetila malo, ker je prav zares bila oranzna... sem mislila, da je ipak bolj rjavkasta... sam pobozat se mi ni pustila, je plasna in previdna, htirih gibov in tko...A taka zdrava, jedra, okretna in izredno simpaticna. Aja, in kaj je s to 'tvojo' (kot pri malem princu)?Odkod se je pojavila? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 MOja? Iz brloga...ampak si Rachekovo mislila..hehe...sredi MB lisica No..kar nekaj lisičjih lukenj je..pamena zvalca kar nekaj rovov izkoplje...ker nikdar ne ves, skozi katera vrata bos moral ven...nekaj je slepih..tako za varko.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 O, Nataly, sva pa istocasno postnili, tapravi v tapravi temi. ja saj sem pol se enkrat pogledala in videla - "zivi"... Hm, torej se kar klatijo takole malo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Raje lisica kot kača. Sem nekaj let nazaj na Ptuju gada srečala Ta mlajša je morala vsak kamen obrniti in naenkrat stop...Kača!! Strupenjača v mestu!! Sva lepo počakali, da se je tipica odrolala...in kamni so v hipu ratali nezanimivi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 'v hipu ratali nezanimivi'. Jaz sem jo tud videla, kot majhna, v Tivoliju, kar velika kaca je bila, po mojem tudi kaksen gad... Pa mi je bilo dbest, sem sla po tovarisico in ponosno sla 'plen' pokazat... hocem reci, se ne bojim v bistvu kac...Morda bi se je zdaj ustrasila, ce bi jo spet videla... No a lisice se definitivno nisem, ceprav je pa kar velika, taka cokata. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Saj jaz tudi ne bojim kač..razen kadar me ravno ne napade...in zbežim pred njo - letos poleti tole bilo Lisica ima tudi zimsko in letno opremo.Letna je lepša - oranžna, bela proga in črne tačke.Zimska je bolj sivkasto rjava..logično mora biti čim bolj nevidna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aha, seveda, ker se je men tud zdelo da ce sem jo kje takole videla, po tv al kje, da ni bila tolk oranzna, ta pa cist! Skoda ker v mestu tako malo zivali vidis... ceprav po drugi strani pa sploh ni res, v tivoliju vevericke pridejo iz roke jest, pa pticki, pod Golovcem ko sva zivela pa so clo srne hodile pa vsemogoce zivali, neke podlasice al kaj... lustne, samo unicevalske malo...tu pa je ful ptickov! V bielefeldu ali kje ze, nekje v nemciji pa je bilo v takem parku kot je tivoli kakih 10x vec zajcev kot je v tivoliju veveric... ali vec kot 10x tolk... kar mrgoli, v bistvu mega zgleda, v bistvu pa je shtala totalna, unicujejo in tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aja, in kaj je s to 'tvojo' (kot pri malem princu)?Odkod se je pojavila?V bistvu ne vem. Levo od te ceste je glavna cesta proti Trem ribnikom, spodaj pa zgornji del mestnega parka, ki je že močno zožan. V bistvu 500m ven iz centra mesta. Prišla je iz leve proti desni, gledano po sliki. Levi hrib je Piramida (gori je kapelica), na sredini Mestni vrh, levo od leve glavne ceste je Piramida. Srečal sem jo na rdeči piki, za mano je šla približno do modre. Spodaj z zeleno obrkroženo je mestna občina in upravna enota. Morda je v parku po koših za smeti iskala hrano. Ali pa jo kdo iz ulice Pod piramido hrani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 najbrz bo res kaj takega, ko je tako domaca in vse...V bistvu zalostno, ker slej ko prej pa bo al enga zacela motit al jo bo pa kdo ustrelil kot pravis...Upam, da ne, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hjoj men so pa najbolj všeč lisičke na dveh nogah.. hm hjaja, sicer pa lisice, ja lepa bitja, srnce so mi še mal bolj .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 V Mariboru na območju Piramide živi lisica jst vem za eno na SHENTILJSKI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 To je čisto blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 V Mariboru na območju Piramide živi lisica jst vem za eno na SHENTILJSKI 666 zlomkou....tralala Sam pazi, da te ne šausne, lohka da ma steklino . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 al pa da se ne najde keri ko jo bo spolno zlorabil čudn je ta svet danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 To pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 srnce so mi še mal bolj ....Kaj srnce, kakšne srnce. Da majo noge kot srnce? Tako vitke ali kosmate? Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 no ta je pa že kr stara fora... al sm jz že tok stara??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 To pa to. včeraj ovce, danes lisice, jutri mogoče ET Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Nič ne štekam, ampak ziher je cool. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 JESTA PA ZAŠTEKAM Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Aha O.K.! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.